Εργαζομενος που μαθαινει ακομα πραγματα.
χαχα...δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα;;;
Εργαζομενος που μαθαινει ακομα πραγματα.
χαχα...δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα;;;
δημοσιο αλλα οχι για πολυ.
(για να μην αρχισουν να λενε)
σε διωχνουνε;;;χαχαχα...
πλακα πλακα τωρα ειναι να μπει κανενας που τα εχει με τους δημοσιους!!!παρτυ!!!χαχα
Mια απορια ρε μαγκες...πως γινεται τα στελεχη του ιδιωτικου τομεα να ειναι περισσοτεροι απο τους απλους υπαλληλους?Τι εγινε, σας πετανε ενα τιτλο πιασαρικο και κανετε μοκο τα 1200 ευρα....
Eπρεπε να το καλοσκεφθεις...θα σου διναν και καρτουλα...ο assistant του assistant...και ΠΟΣΕΣ ώρες δουλεύουν και τι ωράρια...! Είχα και γω μια πρόταση πριν από κανά 1,5 χρόνο!
ρε ουστ
Eπρεπε να το καλοσκεφθεις...θα σου διναν και καρτουλα...ο assistant του assistant...
Nα πηγαινες,να τους δουλευες και να εφευγες...αφου πρωτα τους ειχες βαλει τις καρτουλες στον ΚΩΛΟ...όχι με ξέρω εμένα...δεν κάνω για τέτοια! Θα φευγα ή θα με φεύγανε!
Nα πηγαινες,να τους δουλευες και να εφευγες...αφου πρωτα τους ειχες βαλει τις καρτουλες στον ΚΩΛΟ...
Συμβαση...και τελειωνει.
Ας μπει χεστηκα. ο καθενας να κοιταξει τις επιλογες του.
Υποθετω οτι εσυ εισαι φοιτητης...
δεν υπάρχει πουθενά κάποια απάτη και ο ορισμός πλάκα είναι σχετικός αν και μπορώ να χαρακτηρίσω κέρδος το ότι έμαθα κατά κάποιο τρόπο ιατρική εφαρμοσμένη δυστυχώς πάνω μου…(από τις 2 καρωτίδες μου,η μια δε λειτουργεί καθόλου και η άλλη έχει ένα ψευδοανέβρυσμα ΝΑΑΑΑΑ (όπως είπε κι ο γιατρός που τελικά μου έβαλε το στεντ) αν κι από πέρυσι άρχισε να βοηθάει η σπονδυλική αρτηρία στην αιμάτωση του εγκεφάλου μου)Τυχερος μεσα στην ατυχια σου.
Την ψαχνω και γω να βγαλω καμια συνταξη τρελου απο την προνοια αλλα πολυ δυσκολο.
δεν υπάρχει πουθενά κάποια απάτη και ο ορισμός πλάκα είναι σχετικός αν και μπορώ να χαρακτηρίσω κέρδος το ότι έμαθα κατά κάποιο τρόπο ιατρική εφαρμοσμένη δυστυχώς πάνω μου…(από τις 2 καρωτίδες μου,η μια δε λειτουργεί καθόλου και η άλλη έχει ένα ψευδοανέβρυσμα ΝΑΑΑΑΑ (όπως είπε κι ο γιατρός που τελικά μου έβαλε το στεντ) αν κι από πέρυσι άρχισε να βοηθάει η σπονδυλική αρτηρία στην αιμάτωση του εγκεφάλου μου)
αυτό δεν ήταν ερώτηση αλλά απλά παρατήρηση... :Sπω ρε φιλε... τι επαθες;;
αυτό δεν ήταν ερώτηση αλλά απλά παρατήρηση... :S
το τι έπαθα το περιέγραφα εκεί που απάντησες :S :S