![]()
![]()
συνταξιούχος...
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
![]()
![]()
συνταξιούχος...
Κουνουποδιωκτηs του μεσονυχτιου!!!
η πλάκα είναι πως μετά από ένα πολύ βαρύ τροχαίο έγινα συνταξιούχος από τα σαρανταδύο μου
η πλάκα είναι πως μετά από ένα πολύ βαρύ τροχαίο έγινα συνταξιούχος από τα σαρανταδύο μου![]()
![]()
αποζημίωση 3000 κάθε μήνα μέχρι το 2032 που θα με πληρώσει το ταμείο μου επίσημα ως συνταξιούχο αφού με απόφαση τελεσίδικη δικαστηρίου είμαι ανίκανος για εργασίαΜπήκε κι αυτό...
Τουλάχιστον έβγαλες καμιά καλή σύνταξη? Αν κι εφ' όσον πρόκειται για λογους υγείας, ότι κ να παίρνεις δεν αντισταθμίζεται...
καλα ρε τι ατυχημα επαθες;αποζημίωση 3000 κάθε μήνα μέχρι το 2032 που θα με πληρώσει το ταμείο μου επίσημα ως συνταξιούχο αφού με απόφαση τελεσίδικη δικαστηρίου είμαι ανίκανος για εργασία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με απόφαση τελεσίδικη δικαστηρίου είμαι ανίκανος για εργασία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η πλάκα είναι πως μετά από ένα πολύ βαρύ τροχαίο έγινα συνταξιούχος από τα σαρανταδύο μου![]()
![]()
σύμφωνα με τους γιατρούς μόνο 67% ΑΜΕΑςΕίσαι παράλυτος ???
Αυτά είναι τ' άσχημα! :-σύμφωνα με τους γιατρούς μόνο 67% ΑΜΕΑς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μολις εδωκα την ψηφο μου...
ρε παιδια τα φοιτητακια ειμαστε μεγαλο ποσοστο...
"Φοιτητής ( Ακόμη πράγματα μαθαίνω ) - 39 (13.7%)"
...παμε για αυτοδυναμια...αντε οπου να'ναι θα μας ζητησουν συμβιβασμο τα στελεχη!!!
"Στελέχος σε Ιδιωτικό τομέα - 31 (10.9%)"
Ελευθεροι επαγγελματιες σας ερχομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν υπήρχε όταν ψήφισα, ενώ έμαθα πως αν πεις στην Ελλάδα πως έχεις αναπηρία +67% και δεν είσαι σε καροτσάκι θεωρείσαι απατεώναςΑυτά είναι τ' άσχημα! :-
Δεν βλέπω να ψήφισες όμως την επιλογή "συνταξιούχος"!![]()
Το ασχημο ειναι οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ανεργοι οχι φοιτητες.
μηπως κανεις λαθος;;;
"Άνεργοι - 17 (6%)"
Ναι σορρυ το μπερδεψα με το ακριβως απο κατω...![]()
δεν πειραζει ρε φιλε... ;) ... εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;;;