το καλύτερο χρώμα πιστεύω ότι είναι αυτό που θα έχει και το διαμάντι στο μονόπετρο που θα τους χαρίσει ο πρίγκιπας, όταν θα τους κάνει πρόταση γονατιστός
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 6.925
αφήνει έντονα υπονοούμενα η φράση σου..
σε τιμή ευκαιρίας κιόλας!..
Το έχω ζήσει με 6-7 φίλες μου, γάμος σε 5-6 μήνες γνωριμίας, παιδί σε 1-2 χρόνια max. Διαζύγιο τις περισσότερες φορές δεν χωράει αντιθέτως με τις μικροπαντρεμένες.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει βέβαια και το αντίστοιχο που λένε για τους άντρες:στα 35 πια παιρνει ότι βρεί.έτσι και η γυναίκα, αν πάει για σοβαρή σχέση στα 25 της στα 30 της έχει παιδιά και καριέρα μα΄λλον όχι, αν πάει για σοβαρή σχέση στα 30 της δεν παντρεύεται ποτέ συνήθως....
"Οι άντρες μετά τα 35 τους, είναι σαν τις τουαλέτες! Όταν πας να τις επισκεφτείς ή θα είναι πιασμένες, ή θα τις έχουν χέσει πριν από εσένα!"
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
στα 35 πια παιρνει ότι βρεί.
εμ ελα ομως που εχω δει και 18χρονες να παιρνουν οτι να ναι και χωρις να το σκεφτονται κιολας επειδη απλα τους εκανε προταση γαμου καποιος που δεν ειναι ουτε κονομημενος και πανω απ'ολα κακασχημος εξωτερικα και εσωτερικα αγκαουγκας και αυτες ειναι τοσο ομορφες οσο τα λουλουδα του καμπου.Εδω ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα!
Εχει εξήγηση...Ο μπαμπάς στο σπίτι με τα παιδιά και η μάνα για '' κουν καν ''...γιατι ο μπαμπάς δεν μιλάει και είναι καλο ζωάκι.. ;)εμ ελα ομως που εχω δει και 18χρονες να παιρνουν οτι να ναι και χωρις να το σκεφτονται κιολας επειδη απλα τους εκανε προταση γαμου καποιος που δεν ειναι ουτε κονομημενος και πανω απ'ολα κακασχημος εξωτερικα και εσωτερικα αγκαουγκας και αυτες ειναι τοσο ομορφες οσο τα λουλουδα του καμπου.Εδω ειναι να σηκωνεις τα χερια ψηλα!
[youtube=425,350]DkHNLxqE28k[/video]
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
vaso μου εχω δει και εγω 18χρονα μουναρες με κακασχημους / μπορει βεβαιως να εχει προσωπικοτητα,χιουμορ και να ειναι εξυπνος οπως λενε οι γυναικες αλλα ρε πουστη μου σε αυτη την ηλικια παναθεμα με η εξωτερικη εμφανιση παιζει και πρεπει να παιζει τον πρωτευοντα ρολο / στη γενια μου τουλαχιστον ετσι λειτουργουσαμε
και σκεφτομαι και τρομαζω στην ιδεα : μηπως απο τοσο δα μικρες ηλικιες οι Ελληνιδες για να τα φκιαξουν πρεπει ο υποψηφιος να ειναι της παρεας και μονο ????? - αν ισχυει αυτο εεεε τοτε οι Ελληνιδες ειναι πραγματικα για τον πουτσο .....
και σκεφτομαι και τρομαζω στην ιδεα : μηπως απο τοσο δα μικρες ηλικιες οι Ελληνιδες για να τα φκιαξουν πρεπει ο υποψηφιος να ειναι της παρεας και μονο ????? - αν ισχυει αυτο εεεε τοτε οι Ελληνιδες ειναι πραγματικα για τον πουτσο .....
Στιχομιθία σημερινή στο Κισινάου.
Φαντάζομαι εννοείς στην Μολδαβία, σωστά; πω-πω τι φάσεις θυμήθηκα τώρα... καυλιάρες ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρουμάνες παντού!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε παιδιά, θα το γράψω, δεν μπορώ να το κρατήσω.
Στιχομιθία σημερινή στο Κισινάου. Κάθομαι σε ένα τραπέζι και τρώω με ένα υποψήφιο αντιπρόσωπο.
Δίπλα υπάρχει beauty salon οπότε κάποια στιγμή σκάει μύτη για να μιλήσει στο τηλέφωνο μια νεαρά μπουκιά και συχώριο...μου βγήκανε τα μάτια έξω κυριολεκτικά. Την κοιτάω και με βλέπει πως την κοιτάω.
Μόλις σηκωνόμαστε από το τραπέζι και πάμε να φύγουμε αυτή μόλις κλείνει το τηλέφωνο:
Εγώ: Hi, you speak english? ( σε άπταιστη βρεττανική προφορά)
Εκείνη: A little bit
Εγώ: I was watching you all this time and I was wondering if you would like to go for a coffe after you finish.
Εκείνη: Yes, why not?
Εγώ: You have a number I can call you?
Μου το έδωσε και πριν από λίγο κανονίσαμε ραντεβού να βρεθούμε. Μετά αναρωτιέται η ελληνίδα γιατί μένει στο ράφι.
Θελουμε και τη συνεχεια γιατι καλα τα ραντεβου αλλα αν δεν την στριμωξεις στον καναπε τζιφος .... / βεβαιως και τιποτα να μην γινει το γεγονος και μονο καταγραφεται στην ιστορια
ΕΔΩ πρέπει να καταγραφεί το γεγονός...
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Η Ελληνιδα υποτιμαει ακομα και το οτι καλοπερναει ενω δεν εχει τα προσοντα.
Εδω ολοκληρες γυναικαρες απο πρωην αν.μπλοκ και τρωνε ξυλο......
Εδω ολοκληρες γυναικαρες απο πρωην αν.μπλοκ και τρωνε ξυλο......
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τι χρώμα ράφι να διαλέξουν ε;
Μην ξεχνάτε όμως ότι για κάθε ελληνίδα που μένει στο ράφι, της κάνει παρέα κι ένας άντρας... οπότε και οι δυο χαμένοι. Εκτός κι αν οι έλληνες παντρεύονται αλλοδαπές από δω και πέρα οπότε πάω πάσο...
Νομίζω ότι το "πρόβλημα" έγκειται στο ότι η σύγχρονη γυναίκα είναι χειραφετημένη, κοινωνικά και οικονομικά. Kαι έτσι πρέπει να είναι φυσικά.
Το ότι αυτή η χειραφέτηση επέδρασε αρνητικά μόνο στις ελληνίδες, κοινώς γέννησε ένα νέο είδος: την "ελλεεινίδα", ενώ τις άλλες εθνικότητες τις άφησε ανέπαφες, είναι παντελώς λανθασμένη και προκατειλημμένη αντίληψη.
Κάθε λαός έχει διαφορετικό παρελθόν και παρόν και αυτά είναι που επηρεάζουν κατά περίπτωση και την "ερωτική κουλτούρα" του.
Για παράδειγμα, η μέση ελληνίδα μπορεί να'χει ελαττώματα που δεν έχει η μέση Ρωσίδα και αντίστροφα (ο Δημητράκης θα με κράξει φαντάζομαι ).
Και λογικά αν το δούμε ρε παιδιά έτσι θα'ναι. Τι διάολο πια καμιά δικιά μας δεν είναι εντάξει; Υπάρχουν προφανώς και σωστές και σκάρτες. Και από μας όμως υπάρχουν σωστοί και σκάρτοι.
Και ας βάλουμε εδώ και την άλλη παράμετρο: κάποια σωστή να φερθεί σκάρτα γιατί και ο άλλος της φέρθηκε έτσι... Αυτή θα φταίει και γι'αυτό; Καθένας μας έχει καλή και κακή πλευρά και είναι θέμα επιλογής, στιγμής και συνανθρώπου το ποια θα δείξουμε.
Αλλά ας αφήσουμε τις φιλοσοφίες και ας το δούμε πιο "τεχνοκρατικά" το ζήτημα. Επειδή συζητάμε συγκεκριμένα για γάμο κι όχι απλά για σχέση, πρέπει να δεχτούμε ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα πέραν του συναισθήματος. Και αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό (ένα θέμα που έθιξε και ο αξιότιμος νικ025 ).
Κυρίες και κύριοι, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι τόσο σοβαρό εγχείρημα και τόσο πολυέξοδο, που αν δεν υπάρχει οικονομική άνεση είναι λάθος να γίνεται. Οπότε μην αναρωτιόμαστε γιατί η γυναίκα κοιτάει τον υποψήφιο σύζυγο στο πορτοφόλι. Εξάλλου κι εμείς αν είχαμε να διαλέξουμε νύφη, θεωρητικά μιλώντας, ανάμεσα σε δυο που αγαπούσαμε το ίδιο, αλλά η μία ήταν ξεβράκωτη και η άλλη είχε προίκα, ποιά θα διαλέγαμε;;;
Επειδή λοιπόν το οικονομικό είναι η ρίζα του κακού σε πολλά διαλυμένα σπίτια, είναι απόλυτα θεμιτό να υπάρχει και το αναγκαίο υπόβαθρο. Με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει και συναίσθημα. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά θέλουν πρωτίστως φαί για να μεγαλώσουν και ύστερα αγάπη...
Κλείνοντας, θα παροτρύνω ημάς τους άρρενες να αφήσουμε τη στείρα κριτική και να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας.
Ωχ την κοίταξα... ούτε ο Κουασιμόδος να’μουνα!!!
Μην ξεχνάτε όμως ότι για κάθε ελληνίδα που μένει στο ράφι, της κάνει παρέα κι ένας άντρας... οπότε και οι δυο χαμένοι. Εκτός κι αν οι έλληνες παντρεύονται αλλοδαπές από δω και πέρα οπότε πάω πάσο...
Νομίζω ότι το "πρόβλημα" έγκειται στο ότι η σύγχρονη γυναίκα είναι χειραφετημένη, κοινωνικά και οικονομικά. Kαι έτσι πρέπει να είναι φυσικά.
Το ότι αυτή η χειραφέτηση επέδρασε αρνητικά μόνο στις ελληνίδες, κοινώς γέννησε ένα νέο είδος: την "ελλεεινίδα", ενώ τις άλλες εθνικότητες τις άφησε ανέπαφες, είναι παντελώς λανθασμένη και προκατειλημμένη αντίληψη.
Κάθε λαός έχει διαφορετικό παρελθόν και παρόν και αυτά είναι που επηρεάζουν κατά περίπτωση και την "ερωτική κουλτούρα" του.
Για παράδειγμα, η μέση ελληνίδα μπορεί να'χει ελαττώματα που δεν έχει η μέση Ρωσίδα και αντίστροφα (ο Δημητράκης θα με κράξει φαντάζομαι ).
Και λογικά αν το δούμε ρε παιδιά έτσι θα'ναι. Τι διάολο πια καμιά δικιά μας δεν είναι εντάξει; Υπάρχουν προφανώς και σωστές και σκάρτες. Και από μας όμως υπάρχουν σωστοί και σκάρτοι.
Και ας βάλουμε εδώ και την άλλη παράμετρο: κάποια σωστή να φερθεί σκάρτα γιατί και ο άλλος της φέρθηκε έτσι... Αυτή θα φταίει και γι'αυτό; Καθένας μας έχει καλή και κακή πλευρά και είναι θέμα επιλογής, στιγμής και συνανθρώπου το ποια θα δείξουμε.
Αλλά ας αφήσουμε τις φιλοσοφίες και ας το δούμε πιο "τεχνοκρατικά" το ζήτημα. Επειδή συζητάμε συγκεκριμένα για γάμο κι όχι απλά για σχέση, πρέπει να δεχτούμε ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα πέραν του συναισθήματος. Και αναφέρομαι κυρίως στο οικονομικό (ένα θέμα που έθιξε και ο αξιότιμος νικ025 ).
Κυρίες και κύριοι, ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι τόσο σοβαρό εγχείρημα και τόσο πολυέξοδο, που αν δεν υπάρχει οικονομική άνεση είναι λάθος να γίνεται. Οπότε μην αναρωτιόμαστε γιατί η γυναίκα κοιτάει τον υποψήφιο σύζυγο στο πορτοφόλι. Εξάλλου κι εμείς αν είχαμε να διαλέξουμε νύφη, θεωρητικά μιλώντας, ανάμεσα σε δυο που αγαπούσαμε το ίδιο, αλλά η μία ήταν ξεβράκωτη και η άλλη είχε προίκα, ποιά θα διαλέγαμε;;;
Επειδή λοιπόν το οικονομικό είναι η ρίζα του κακού σε πολλά διαλυμένα σπίτια, είναι απόλυτα θεμιτό να υπάρχει και το αναγκαίο υπόβαθρο. Με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει και συναίσθημα. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά θέλουν πρωτίστως φαί για να μεγαλώσουν και ύστερα αγάπη...
Κλείνοντας, θα παροτρύνω ημάς τους άρρενες να αφήσουμε τη στείρα κριτική και να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας.
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Εξάλλου κι εμείς αν είχαμε να διαλέξουμε νύφη, θεωρητικά μιλώντας, ανάμεσα σε δυο που αγαπούσαμε το ίδιο, αλλά η μία ήταν ξεβράκωτη και η άλλη είχε προίκα, ποιά θα διαλέγαμε;;;
Στεγνά την πιο όμορφη και εντάξει. Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.
Μα τους Θεούς
Επισκέπτης
Στεγνά την πιο όμορφη και εντάξει. Χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.
Μα τους Θεούς
Αν ειναι να παντρευτεις καμια σαβουρα η μετριοτητα που δεν την κανεις κεφι μονο και μονο για το οικονομικο,χωρις να την γουσταρεις κτλ...τοτε ειναι που αργοτερα θα κλεισει το σπιτι...
Βυζο ασε τις μαλακοφιλοσοφιες αν συνεχισεις ετσι θα μεινεις και εσυ για τα καλα στο ραφι
Τι χρώμα ράφι να διαλέξουν ε;
συμφωνώ σε αρκετά φίλε
αλλά οι ελλεηνίδες όντως υπάρχουν
και είναι αρκετές!..
παντού με αναφέρεις βρε μπιζάκο
βιβλιογραφική αναφορά είμαι ο κερατάς...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βυζο ασε τις μαλακοφιλοσοφιες αν συνεχισεις ετσι θα μεινεις και εσυ για τα καλα στο ραφι
Μετά την Άστριντ το ράφι!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε βυζοτέτοιε....άμα σου κάτσω αλλάζεις γνώμη?.....Μετά την Άστριντ το ράφι!!!
ρε βυζοτέτοιε....άμα σου κάτσω αλλάζεις γνώμη?.....
πιστεύω ο τάλος είναι καλύτερος βύζο..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ρε βυζοτέτοιε....άμα σου κάτσω αλλάζεις γνώμη?.....
Φύγε ρε από δω!!! Με θες μόνο για το απολλώνιο κορμί μου παλιοσάτυρε!!! *P *P *P