Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αυτό ξαναπές το!..  :2funny:  :2funny:  :rockon:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
πάντως απεδείχθη περίτρανα ότι άλλος
έχει το όνομα και άλλος τη χάρη..  :grin:  :grin:  ;)
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οταν ξυπνησουν οι Ελληνες και θα κοιτανε μονο τις ξενες τοτε να δεις κλαμα........
[Εγω το κανω ηδη αλλα εγω σε πολλα ειμαι μπροστα.......]
και να θέλει να αγιάσει κανείς δεν τον αφήνεις....
νομίζω πως τελικά εκτός από βλαξ εσύ είσαι και νάρκισσος. Επικίνδυνος συνδυασμός....και νόμιζα πως τα όποια απωθούνται...αλλά εσύ βλακεία και βλακεία τα έλκεις...πως γίνεται αυτό...

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μην στροβιλιζεις σε υψηλες στροφες,απαγορευεται για τις γυναικες αυτο.Μολις επελθει στο μυαλο της γυνης στροβιλισμος σκεψεων αρχιζει και εκτυλισσεται χαος βλακειας και ασυναρτησιας.

Μπράβο φίλε!!!! Κορυφαίος!!! Αυτό είναι το πρόβλημα. Εδώ  στην Ελλάδα, είναι όλες "ψαγμένες" και αναλύουν,  και το ένα και το άλλο και το έτσι και το γιουβέτσι. Πολλή ανάλυση, λες και ενδιαφέρει κανένα να έχει γκόμενα για να αναλύουν μαζί.Γίνετε πιο απλές κορίτσια, βρείτε ένα αγόρι και περάστε καλά μαζί του όχι για αυτά που σας προσφέρει αλλά επειδή είστε μαζί. 'Οπως εκατομμύρια άλλα ΑΠΛΑ  κοριτσάκια στην Ευρώπη, εκτός και αν νομίζετε ότι είστε κάτι το ΣΠΕΣΙΑΛ! Και αν νομίζετε οτι είστε,  να είστε μάγκες να τα αποκτάτε μόνες σας αυτά που θέλετε.Έτσι και αλλιώς τους άνδρες δεν τους χρειάζεστε,είστε ανεξάρτητες τώρα.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γίνετε πιο απλές κορίτσια, βρείτε ένα αγόρι και περάστε καλά μαζί του όχι για αυτά που σας προσφέρει αλλά επειδή είστε μαζί. 'Οπως εκατομμύρια άλλα ΑΠΛΑ  κοριτσάκια στην Ευρώπη, εκτός και αν νομίζετε ότι είστε κάτι το ΣΠΕΣΙΑΛ! Και αν νομίζετε οτι είστε,  να είστε μάγκες να τα αποκτάτε μόνες σας αυτά που θέλετε.Έτσι και αλλιώς τους άνδρες δεν τους χρειάζεστε,είστε ανεξάρτητες τώρα.

αμ δε....ολο το ζουμι αυτο ειναι,οτι δεν το θελουν ετσι,θελουν αυτο το γαμημενο που "πρεπει",που "ονειρευονταν απο το σχολειο",που "το εχουν και οι αλλες",που...που...που...μπλα μπλα...μπλα...αει σιχτιρ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλτατε σε ολα εισαι μεσα.Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω ως προς αυτο το τελευταιο.Αντι για ανατολικο θα ελεγα καλυτερα κεντρο-βορεια ευρωπη...ειναι πολυ πιο σκεπτομενες και σοβαρες γυναικες.Κατ'εμε οι ελληνιδες ειναι πολυ πιο σωστες απο τις αντιστοιχες του ανατολικου μπλοκ που κουβαλανε χειροτερα τερτιπια στο μυαλο τους.
μια και η ανατολική ευρώπη είναι η ειδικότης μου...να σου πω πως σφάλλεις. Ακόμα και τώρα που γράφω Μολδαβία είμαι...ξέρω τι σου λέω.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
πάντως στην κοινωνιολογία
ορθογραφία δεν τις μαθαίνουν!..  :2funny:  :2funny:

ρε γμτ το δικό μου ποστ
κανείς δεν το σχολιάζει!..  :grin:  :think:
τόσο ακαταλαβίστικα γράφω...... [?]  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:
ε,τώρα γίνεσαι κακός!
για το δικό σου ποστ να σου πω πως δεν είσαι μακριά, αλλά να προσθέσω πως το πρόβλημα στις σχέσεις πλέον είναι πως ο καθένας περιμένει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βλημα για οτιδήποτε και η πλάκα είναι πως παρότι το ξέρουν και οι δύο, κανείς δεν δέχεται να το κάνει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμ δε....ολο το ζουμι αυτο ειναι,οτι δεν το θελουν ετσι,θελουν αυτο το γαμημενο που "πρεπει",που "ονειρευονταν απο το σχολειο",που "το εχουν και οι αλλες",που...που...που...μπλα μπλα...μπλα...αει σιχτιρ
η 5ετία της γυναίκας από τα 25 έως τα 30 είναι σαν το τέταρτο της κίνησης το πρωί.
Αν ξεκινήσεις στις 6 φτάνεις στις 6:20 και βαράς μύγες στο γραφείο μέχρι τις 8. Αν ξεκινήσεις στις 6:15 φτάνεις στις 8:20 καταιδρωμένος και ζητάς συγγνώμη από το αφεντικό...
έτσι και η γυναίκα, αν πάει για σοβαρή σχέση στα 25 της στα 30 της έχει παιδιά και καριέρα μα΄λλον όχι, αν πάει για σοβαρή σχέση στα 30 της δεν παντρεύεται ποτέ συνήθως....
..........

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ε,τώρα γίνεσαι κακός!
για το δικό σου ποστ να σου πω πως δεν είσαι μακριά, αλλά να προσθέσω πως το πρόβλημα στις σχέσεις πλέον είναι πως ο καθένας περιμένει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βλημα για οτιδήποτε και η πλάκα είναι πως παρότι το ξέρουν και οι δύο, κανείς δεν δέχεται να το κάνει.
σωστός!..  ;) αυτό είναι κάτι που μου διέφυγε..
πάντως προσπάθησα συνοπτικά
όπως μου ήρθε εκείνη τη στιγμή
να αναδείξω ορισμένες βαθύτερες αιτίες
κοινωνικές - οικονομικές που γεμίζουν
τον κόσμο και δη τους άντρες με φόβους και
ανασφάλειες..  :idiot: 
όταν δεν είσαι πλήρης και ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό,
πώς να πας για καμάκι ή για κάποια σχέση?.. δύσκολο..  :huh: 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
στην τελευταία φράση
βρίσκεται κατα την ταπεινή μου
γνώμη η πηγή του προβλήματος..
και δευτερευόντως στη συμπεριφορά
των γυναικών που έτσι κι αλλιώς
[πάντοτε] είναι λιγότερο πρωτοπόρα
και περισσότερο εξαρτημένη
[για βιολογικούς και κοινωνικούς
λόγους] από την τρέχουσα στάση ζωής
και τα πρότυπα που προωθούν οι εκάστοτε
εξουσίες..  ;)
το ζήτημα δεν είναι μάλλον τόσο υποκειμενικό..  :think: 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε παιδιά, θα το γράψω, δεν μπορώ να το κρατήσω.
Στιχομιθία σημερινή στο Κισινάου. Κάθομαι σε ένα τραπέζι και τρώω με ένα υποψήφιο αντιπρόσωπο.
Δίπλα υπάρχει beauty salon οπότε κάποια στιγμή σκάει μύτη για να μιλήσει στο τηλέφωνο μια νεαρά μπουκιά και συχώριο...μου βγήκανε τα μάτια έξω κυριολεκτικά. Την κοιτάω και με βλέπει πως την κοιτάω.
Μόλις σηκωνόμαστε από το τραπέζι και πάμε να φύγουμε αυτή μόλις κλείνει το τηλέφωνο:
Εγώ: Hi, you speak english? ( σε άπταιστη βρεττανική προφορά)
Εκείνη: A little bit
Εγώ: I was watching you all this time and I was wondering if you would like to go for a coffe after you finish.
Εκείνη: Yes, why not?
Εγώ: You have a number I can call you?

Μου το έδωσε και πριν από λίγο κανονίσαμε ραντεβού να βρεθούμε. Μετά αναρωτιέται η ελληνίδα γιατί μένει στο ράφι.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
... Εδώ  στην Ελλάδα, είναι όλες "ψαγμένες" και αναλύουν,  και το ένα και το άλλο και το έτσι και το γιουβέτσι....

Αυτό το "ψαγμένες" μου θυμίζει μια φίλη που έχω, και στα 40 της πλέον, ακόμα ψάχνει να βρει κάποιον ψαγμένο για να φτιάξει τη ζωή της.
Της έχω πει επανειλημμένα να διαλέξει χρώμα/ράφι, αλλά η κοπέλα είναι στην κοσμάρα της...  :cheesy:

Η πλάκα είναι ότι αν την γνωρίσει κάποιος, είναι ωραίο άτομο, έχει γνωρίσει κατά καιρούς, πολύ αξιόλογα παιδιά (γιατι μου τους συστηνει), αλλά δεν βρίσκει κάποιον "ψαγμένο"....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μικροαστισμός, ερωτικές αναστολές
μπαστουνοβλαχιά και συντηρητισμός γονέων
παιδεύουσι τέκνα!..  :grin: 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το καλύτερο χρώμα πιστεύω ότι είναι αυτό που θα έχει και το διαμάντι στο μονόπετρο που θα τους χαρίσει ο πρίγκιπας, όταν θα τους κάνει πρόταση γονατιστός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom