Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά χαλαρώστε.Διάβασα όσο μπορούσα το thrend.Εγώ προσωπικά συμφωνώ ότι οι Ελληνίδες αλλιώς είναι πριν τον γάμο και αλλιώς μετά.Προσωπικά για να μην μπω σε αυτό το τρυπάκι το έχω ρίξει στα ταξίδια.5 του μήνα φεύγω για 10 μέρες Περού και 31 Ιουλίου για 10 μέρες είμαι καλεσμένος Βουλγαρία.Μετά από Σεπτέμβριο βλέπουμε.Μπορεί να παίξω Ρουμανία.
Ψαχτείται διαφορετικά.Προσπαθείσται να ανακαλήψετε τον/την ευατό σας.Σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
ΦΟΛΑ στις ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ...Ούτε για γαμίσι δεν κάνουν...Μάγκες μη χαραμίζεστε μ' αυτές τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Κάντε καμιά βόλτα Ανατολικά να βρείτε την υγειά σας...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Με τα μυαλά που έχουν οι σύγχρονες ελληνίδες το μόνο βέβαιο είναι ότι κατά κανόνα θα καταλήξουν στο ράφι. Και μετά τους φταίει που οι έλληνες παντρεύονται αλλοδαπές. Όσον αφορά το ερώτημα για το χρώμα το οποίο θα έχει το ράφι δεν νομίζω ότι είναι ουσιώδες, το ζήτημα είναι ποιος θα φτιάξει τόσα πολλά ράφια για να χωρέσουν όλες οι ελληνίδες με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι....

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά συμφωνώ ότι οι Ελληνίδες αλλιώς είναι πριν τον γάμο και αλλιώς μετά.

Tell me about it!!! Παντρεμένος 3 χρόνια ;) Η γυναίκα μου προσπάθησε μετά τον γάμο να με αλλάξει, σε κάποια φάση το πέτυχε αρκετά και τώρα μου λέει "μα, δεν είσαι πια αυτός που παντρεύτηκα!!!" :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άβυσσος, άβυσσος!!! :idiot:

S Cat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις ειστε σοβαροι?? Πραγματικα περιμένετε μια γνήσια απάντηση η΄απλα σας αρέσει να βριζετε το γυναικείο φύλλο? Ναι ειμαι κορίτσι λοιπον και τυχαία βρέθηκα στο site απο κατι ροψκ συλλογέσ που εψαχνα...τεσπα,  the point ειναι οτι αν πραγματικα θέλεις να χαρείσ τον έρωτα και όλες τισ απολαύσεισ που αυτόσ που μπορεί να σου προσφέρει είναι βασικο το να ενδιαφέρεσαι για το έταιρον ήμισι και να μην κοιτασ μόνο την παρτυ σου γενικοτερα... Βριζετε αβέρτα κουβερτα τις ελλινιδες...και ωσ ενα σημείο έχετε καποια δίκια, καθώς κανείσ δεν ειναι τελειος αγαπητοι μου...και σε αυτο τον αχταρμά της εποχήσ μασ βάλτε και τον εαυτό σας μέσα... Αν θέλω και εγω να βρίζω και να αρχίζω να κατηγορώ τους ελληνάρες, believe me... εχω πολλά να σούρω...αλλά δεν θα το κάνω...και αυτό γιατι καταλαβαίνω οτι ζούμε σε ενα χάος γενικότερα που μασ κάνει να χάνουμε τισ ταυτότητεσ μασ...τουσ ρόλουσ μασ...την μπάλα...
Προσωπικα χέστηκα για το ράφι και για την ντουλαπα or whatever  μου αρμόζει η' θα μου αρμόζει σε μερικά χρόνια ωσ ανύπαντρη...(28 είμαι) Ναι το ομολογώ. όλες μασ καίει ο γάμοσ και τον θέλουμε σε κάποια στιγμή στην ζωή μασ...και όποια λ΄΄ει το αντιθετο είναι εν μέρει ψέμα, αλλα δεν θα σκάσω κιόλασ αν δεν βάλω την κουλούρα! Αν το μόνο που με απασχολούσε ήταν το sex μια χαρλά θα την βόλεβα..και τώρα και σε μερικά χρόνια παρόλλο που αναγκαστικα θα με αδικούσε η φύση λόγω πρόωρης γύρανσησ και λοιπα... Χεστηκα για το ράφι ρε σεις!!! Δεν με νοιάζει πλέον...αν είναι να ρθει θα ρθει και αν δεν έρθει παλι οκ ;)
By the way...δίπλα στο ράφι με τις ελληνίδες, μην σκάτε ..χωράει με τα μπούνια και τον Ελληνα άντρα...
Φλερτάρετε και αγαπάτε γιατι χανόμαστε ρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!
πιστεψτε στην αγάπη οσο και αν οι καιροι μας αποπροσανατολίζουν σε αυτο το σύντομο ταξιδάκι μασ στον πλανήτη...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
μόνο όλοι αυτοι που θα μαζευτούνε στο ράφι να κάνουν και κανα παιδί γιατί δεν θα έχει νόημα να εξαφανιστούμε τελείως. :grin:
Εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός. :think:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κοιτα σύμπτωση τώρα...
η 666 απάντηση ήταν... :S

Επισκέπτης
S Cat δεν τα λες κι ασχημα αλλα, τωρα μπορει να λες οτι χεστηκες για το ραφι, δεν ξερω ομως αν θα λες το ιδιο σε 5 χρονια. believe me εχω δει και εγω κοπελιτσες που το επεζαν ανετες, υπερανω, που παιζαν με τον εναν και τον αλλο, που ο ενας του βρωμουσε και ο αλλος τους ξινηζε και στα 35 τους παρακαλανε για σχεση. Ακουω μια φιλη μου να λεει "για τα λαθη που εκανε" "ποσο χαζη ηταν που δεν εμεινε με τον Χ..." αλλα δεν την λυπαμε. Δεν βριζω τις Ελληνιδες αλλα καλο θα ειναι να βαλουν λιγο νερο στο κρασι τους γιατι διαφορετικα θα χρειαστουν πολλα ραφια. Οπως δεν μπορουμε ολοι οι αντρες να γαμαμε μοντελα ετσι και εσεις θα πρεπει να σταματησετε να ψαχνετε γαλαζιους πριγκηπες και να κοιταξετε τον αντρα της διπλανη σας πορτας.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
επιλογη τους ειναι και αυτο αποτελει το αποτελεσμα των επιλογων τους.αν μερικες περιμενουν τον τελειο ανδρα θα το περιμενουν για πολυ ακομα μεχρι να βρεθουν στο ραφι.ισως αποτελει και τιμωρια αυτο για μερικες που το παιζουν ντιβες οσο περναει η μπογια τους και ριχνουν ακυρα στους ενδιαφερομενους!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Συνημμένα

• WaitingForPerfectMan.gif
    WaitingForPerfectMan.gif
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 46

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
με την κακογουστια που τις δερνει, ακομα και το χρωμα που θα διαλεξουν, λαθος θα ειναι.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε σεις ειστε σοβαροι?? Πραγματικα περιμένετε μια γνήσια απάντηση η΄απλα σας αρέσει να βριζετε το γυναικείο φύλλο? Ναι ειμαι κορίτσι λοιπον και τυχαία βρέθηκα στο site απο κατι ροψκ συλλογέσ που εψαχνα...τεσπα,  the point ειναι οτι αν πραγματικα θέλεις να χαρείσ τον έρωτα και όλες τισ απολαύσεισ που αυτόσ που μπορεί να σου προσφέρει είναι βασικο το να ενδιαφέρεσαι για το έταιρον ήμισι και να μην κοιτασ μόνο την παρτυ σου γενικοτερα... Βριζετε αβέρτα κουβερτα τις ελλινιδες...και ωσ ενα σημείο έχετε καποια δίκια, καθώς κανείσ δεν ειναι τελειος αγαπητοι μου...και σε αυτο τον αχταρμά της εποχήσ μασ βάλτε και τον εαυτό σας μέσα... Αν θέλω και εγω να βρίζω και να αρχίζω να κατηγορώ τους ελληνάρες, believe me... εχω πολλά να σούρω...αλλά δεν θα το κάνω...και αυτό γιατι καταλαβαίνω οτι ζούμε σε ενα χάος γενικότερα που μασ κάνει να χάνουμε τισ ταυτότητεσ μασ...τουσ ρόλουσ μασ...την μπάλα...
Προσωπικα χέστηκα για το ράφι και για την ντουλαπα or whatever  μου αρμόζει η' θα μου αρμόζει σε μερικά χρόνια ωσ ανύπαντρη...(28 είμαι) Ναι το ομολογώ. όλες μασ καίει ο γάμοσ και τον θέλουμε σε κάποια στιγμή στην ζωή μασ...και όποια λ΄΄ει το αντιθετο είναι εν μέρει ψέμα, αλλα δεν θα σκάσω κιόλασ αν δεν βάλω την κουλούρα! Αν το μόνο που με απασχολούσε ήταν το sex μια χαρλά θα την βόλεβα..και τώρα και σε μερικά χρόνια παρόλλο που αναγκαστικα θα με αδικούσε η φύση λόγω πρόωρης γύρανσησ και λοιπα... Χεστηκα για το ράφι ρε σεις!!! Δεν με νοιάζει πλέον...αν είναι να ρθει θα ρθει και αν δεν έρθει παλι οκ ;)
By the way...δίπλα στο ράφι με τις ελληνίδες, μην σκάτε ..χωράει με τα μπούνια και τον Ελληνα άντρα...
Φλερτάρετε και αγαπάτε γιατι χανόμαστε ρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!
πιστεψτε στην αγάπη οσο και αν οι καιροι μας αποπροσανατολίζουν σε αυτο το σύντομο ταξιδάκι μασ στον πλανήτη...

Κοιτα κοπελια δεν ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις φυλα ετσι γιατι καυλωσε στον καθενα απο εμας,αλλα επετρεψε μου μιας και ανοιξα αυτο το θρεντ να σου παραθεσω καποιες εξηγησεις.Δεν ανοιχθηκε το θρεντ αυτο απο εμενα για να υβρισω τις ελληνιδες νεες γυναικες,αλλα για να πω μια απλη πραγματικοτητα,μια αποψη που αν εβγαινα στο πεδιο του αρεως σε στυλ προεκλογικης συγκεντρωσης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ετρωγα τον χλευασμο πολλων απο εσας,ισως και απο ανδρες.Το χαος που λες οτι ζουμε,ναι μεν συμφωνω απολυτα,αλλα σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο φταιει η συμπεριφορα σας απεναντι όχι στον ελληνα αντρα μονο,αλλα εν γενει στην ολη καθημερινοτητα του μυαλου σας και του πνευματικου σας επιπεδου που συγγνωμη που θα το πω,είναι επιεικως κατω του μετρου σε ολες τις ηλικιες.Αλλωστε απο τη φυση σας εισασταν πλασμενες για να μην εχετε ουτε σκοτουρες,ουτε ιδιαιτερους προβληματισμους,καθοτι για ολα τα δυσκολα στη ζωη αναλαμβανε το αρσενικο,εξ'ου και η ελαχιστη πνευματικοτητα που διακατεχει την πλειοψηφια των σημερινων γυναικων,αλλα και στην ιστορια γενικα με καποιες εξαιρεσεις που παντα επιβεβαιωνουν τον κανονα.Αν ειχατε συνειδητοποιησει τον ρολο σας σημερα,δεν θα υπηρχαν ουτε τοσες αδερφες,ουτε τοσοι μοναχικοι ανθρωποι που συνθλιβονται καθημερινα στους φοβους τους και τις ανασφαλειες τους που εσεις τους εχετε δημιουργησει με τον τροπο που περπατατε,που κοιτατε,που ψωνιζετε,που σηκωνετε και μιλατε στο κινητο,που καπνιζετε και κυριως η τρελλη σας αγαπη,το παθος σας για την κοινωνικη δοξα και τα υλικα αγαθα.Απο τοτε που χαθηκε(το εχω ξαναπει) η πατριαρχικη οικογενεια και επηλθε η "ανελευθερια" του ανδρα στη σημερινη μορφη της,χαθηκαν πολλα ουσιωδη στοιχεια που συνεδεαν τον ανδρα με τη γυναικα όπως πρεπει να ειναι ο αντρας με τη γυναικα.Επειδη ομως πρεπει να φυγω για καποιο ραντεβου,θα ηθελα κλεινοντας το πρωτο μερος να σου πω οτι η γυναικα δεν ηταν φτιαγμενη ποτε ουτε για να εχει μεγαλες ευθυνες,ουτε να λαμβανει καιριες και κρισιμες αποφασεις για ολο το φασμα της κοινωνικης ζωης.Ο μεγας σκοπος της ηταν η διαιωνιση του ειδους και αυτος θα επρεπε να ειναι και σημερα με αρκετες βεβαια αλλα δραστηριοτητες λογω της εξελιξης της ζωης.Οχι ομως να γινεται ανδρες εναντι ανδρων.Το μονο που δεν εχετε ζητησει ακομη ειναι να θελετε να κανετε μπραντιφερ με εναν ανδρα για να τον νικησετε λες και σας προσβαλε κανεις ως αδυναμες.Φυσικα δεν την πληρωνουν μονο εμεις οι αντρες,αλλα περισσοτερο εσεις οι γυναικες γιατι σας ξεσκιζει ψυχολογικα η μοναξια και η ελλειψη αγαπης.Αν επαιρνες μια φιλη σου και εκανες τσαρκα απο 2,3 στουντιακια θα εβλεπες ποιο πραγματικα ειναι το μεγεθος της μοναξιας που μονες σας δημιουργησατε και "απολαμβανατε" τωρα μονες σπιτι τα ρουχαλακια που ψωνισατε για το αιδοιο σας.Καληνυχτα και συγγνωμη αν νομιζεις οτι σε προσβαλω.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κοιτα κοπελια δεν ειναι ωραιο να χαρακτηριζεις φυλα ετσι γιατι καυλωσε στον καθενα απο εμας,αλλα επετρεψε μου μιας και ανοιξα αυτο το θρεντ να σου παραθεσω καποιες εξηγησεις.Δεν ανοιχθηκε το θρεντ αυτο απο εμενα για να υβρισω τις ελληνιδες νεες γυναικες,αλλα για να πω μια απλη πραγματικοτητα,μια αποψη που αν εβγαινα στο πεδιο του αρεως σε στυλ προεκλογικης συγκεντρωσης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ετρωγα τον χλευασμο πολλων απο εσας,ισως και απο ανδρες.Το χαος που λες οτι ζουμε,ναι μεν συμφωνω απολυτα,αλλα σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο φταιει η συμπεριφορα σας απεναντι όχι στον ελληνα αντρα μονο,αλλα εν γενει στην ολη καθημερινοτητα του μυαλου σας και του πνευματικου σας επιπεδου που συγγνωμη που θα το πω,είναι επιεικως κατω του μετρου σε ολες τις ηλικιες.Αλλωστε απο τη φυση σας εισασταν πλασμενες για να μην εχετε ουτε σκοτουρες,ουτε ιδιαιτερους προβληματισμους,καθοτι για ολα τα δυσκολα στη ζωη αναλαμβανε το αρσενικο,εξ'ου και η ελαχιστη πνευματικοτητα που διακατεχει την πλειοψηφια των σημερινων γυναικων,αλλα και στην ιστορια γενικα με καποιες εξαιρεσεις που παντα επιβεβαιωνουν τον κανονα.Αν ειχατε συνειδητοποιησει τον ρολο σας σημερα,δεν θα υπηρχαν ουτε τοσες αδερφες,ουτε τοσοι μοναχικοι ανθρωποι που συνθλιβονται καθημερινα στους φοβους τους και τις ανασφαλειες τους που εσεις τους εχετε δημιουργησει με τον τροπο που περπατατε,που κοιτατε,που ψωνιζετε,που σηκωνετε και μιλατε στο κινητο,που καπνιζετε και κυριως η τρελλη σας αγαπη,το παθος σας για την κοινωνικη δοξα και τα υλικα αγαθα.Απο τοτε που χαθηκε(το εχω ξαναπει) η πατριαρχικη οικογενεια και επηλθε η "ανελευθερια" του ανδρα στη σημερινη μορφη της,χαθηκαν πολλα ουσιωδη στοιχεια που συνεδεαν τον ανδρα με τη γυναικα όπως πρεπει να ειναι ο αντρας με τη γυναικα.Επειδη ομως πρεπει να φυγω για καποιο ραντεβου,θα ηθελα κλεινοντας το πρωτο μερος να σου πω οτι η γυναικα δεν ηταν φτιαγμενη ποτε ουτε για να εχει μεγαλες ευθυνες,ουτε να λαμβανει καιριες και κρισιμες αποφασεις για ολο το φασμα της κοινωνικης ζωης.Ο μεγας σκοπος της ηταν η διαιωνιση του ειδους και αυτος θα επρεπε να ειναι και σημερα με αρκετες βεβαια αλλα δραστηριοτητες λογω της εξελιξης της ζωης.Οχι ομως να γινεται ανδρες εναντι ανδρων.Το μονο που δεν εχετε ζητησει ακομη ειναι να θελετε να κανετε μπραντιφερ με εναν ανδρα για να τον νικησετε λες και σας προσβαλε κανεις ως αδυναμες.Φυσικα δεν την πληρωνουν μονο εμεις οι αντρες,αλλα περισσοτερο εσεις οι γυναικες γιατι σας ξεσκιζει ψυχολογικα η μοναξια και η ελλειψη αγαπης.Αν επαιρνες μια φιλη σου και εκανες τσαρκα απο 2,3 στουντιακια θα εβλεπες ποιο πραγματικα ειναι το μεγεθος της μοναξιας που μονες σας δημιουργησατε και "απολαμβανατε" τωρα μονες σπιτι τα ρουχαλακια που ψωνισατε για το αιδοιο σας.Καληνυχτα και συγγνωμη αν νομιζεις οτι σε προσβαλω.
γι'αυτό σ'αγαπάω γιατί τα λες ωραία!..  :grin:  :grin:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
vasos σε γενικές γραμμές σωστός και συμφωνώ.
Κύριο ρόλο όμως έχει παίξει η Αστικοποίηση και η ματαιοδοξία που προσφέρει στις γυναίκες ότι εκεί έξω ανάμεσα στα εκατομύρια ανδρες κάπου είναι και ο πριγκηπάς τους.
Αντίθετα με τους Βίους Αγίων και τα happy end του Ηοllywood η κατάληξη μάλλον δεν είναι ευτυχής συνήθως.
Προτρέπω δε όσους έχουν αμφιβολίες για τα μυαλά που κουβαλάνε οι συμπατριωτισσές μας να πάνε να δουνε το Sex & the City στο σινεμά.
Αξέχαστη εμπειρία να της βλέπω να χειροκροτάνε σε κάτι παλαβές σκηνές.
Περιττό δε να πω ότι αντρικό αντίστοιχο δεν υπάρχει...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ενα σε μαυρο χρωμα ραφι και μετα να το βαλουν στον κωλο τους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μια μικρή σημείωση....
έκανε ένα μόνο ποστ η κυρία. Και πρόλαβε να΄κάνει προφίλ με φωτό κιόλας....
Το πρόβλημα είναι απλό. Όσο περνάει η μπογιά της ελληνίδας θεωρεί πως χρωστάει στον εαυτό της να την κυνηγούν οι άντρες και εκείνη να το παίζει δύσκολη και να κοιτάει μόνο το Ρουβά. Ταυτόχρονα έχει και την καριέρα της που δεν τη χαραμίζει για κανένα άντρα φυσικά. Όταν αρχίζει και κοντεύει τα 30 συνειδητοποιεί πως αρχίζει να αργεί...και ταυτόχρονα πως πλέον η μπογιά της αρχίζει να περνάει, γιατίοι άντρες την βλέπουν σαν μια καλή ξεπέτα αλλά για σχέση ψάχνουνε μια πιο μικρή με περισσότερα χρόνια μπροστά της. Οπότε στη σχέση που θα κάνει γίνεται πιεστική και ο άλλος λακίζει. Έτσι μένει στο ράφι ή παντρεύεται πολύ αργά και ξεχνάει τα παιδιά.
Από την άλλη δεν θέλει ο άντρας να είναι άφτιαχτος. Θέλει ο άντρας να έχει τα λεφτά του, να σκορπάει, να της προσφέρει ό,τι του ζητάει. Οπότε καταλήγει σε ένα πρότυπο άντρα 35+ που να τον κυνηγάει να τον παντρευτεί μετά τα 30 της, την ιδια στιγμή που τον ίδιο τον έφτυνε στα 26 της ως γέρο. είναι λοιπόν μια 5ετία που η γυναίκα χάνει τον προσανατολισμό της στην Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή φυσικά που σε όποια ανατολική χώρα και να πας, ό,τι ηλικία και να έχεις μπορείς να μιλήσεις εύκολα και άνετα με οποιαδήποτε άγνωστη δεις στο δρόμο ασχέτου ηλικίας.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Μια μικρή σημείωση....
.....Την ίδια στιγμή φυσικά που σε όποια ανατολική χώρα και να πας, ό,τι ηλικία και να έχεις μπορείς να μιλήσεις εύκολα και άνετα με οποιαδήποτε άγνωστη δεις στο δρόμο ασχέτου ηλικίας.

εγω το κανω ηδη αυτο χεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom