Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το αλατοπιπερο, το βαλσαμικό, η μουσταρδα, το τσιλι, η ρωσσικη, η σογια σος αναλογα με την εθνικότητα παντα  ;)
σορρυ αλλα εχω μια μανια με το σωστο μαγειρεμα :boobies:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα οκαυ μου αρεσουν οι ανοιχτοχρωμες ευρωπαιες- σκανδιναβες-ρωσσιδες, ωστοσο δεν εχω προβλημα και με ασσιατισσες, απλα δεν μου αρεσουν οι μαυρες παρα πολυ-μονο οι μιγουδες τυπου Noemie Lenoir
αγαπημενες πορνσταρ ειναι η τζενα τζειμσον, η τανια ρουσσοφ και η αντριαννα σατζε. κατα βαθος μου αρεσει και η λιζ βισιους.

γενικως δε μου πολυαρεσουν οι πολυ ψιλοτερες γυναικες απο εμενα, εως 1.70 αλλα οπωσδηποτε κορμαρες αθλητικες και λεπτες. δεν μου αρεσουν πολυ τα κοντα μαλλια, εκτος και αν μιλαμε για τζολι στους χακερς.
θεωρω την αντριαννα λιμα ως την ωραιοτερη γυναικα στον κοσμο αν και με χαλαει που τα ειχε με τον κραβιτζ. μου αρεσει και η μισελ ουντζιγκερ αλλα με χαλαει οτι ηταν παντρεμενη με τον φλωρο τον ραματσοττι.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βεβαια εν αρχη ην ο λογος, η γυναικα που ειναι στο κρεβατι σου να μην στα πριζει μετα... αλλα δυσκολοτερο εργο ολων..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δυσκολοτερο ακομα και απο αυτο ειναι να καταλαβει πραγματικα την θεση της !

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χαχα οκαυ μου αρεσουν οι ανοιχτοχρωμες ευρωπαιες- σκανδιναβες-ρωσσιδες, ωστοσο δεν εχω προβλημα και με ασσιατισσες, απλα δεν μου αρεσουν οι μαυρες παρα πολυ-μονο οι μιγουδες τυπου Noemie Lenoir
αγαπημενες πορνσταρ ειναι η τζενα τζειμσον, η τανια ρουσσοφ και η αντριαννα σατζε. κατα βαθος μου αρεσει και η λιζ βισιους.

γενικως δε μου πολυαρεσουν οι πολυ ψιλοτερες γυναικες απο εμενα, εως 1.70 αλλα οπωσδηποτε κορμαρες αθλητικες και λεπτες. δεν μου αρεσουν πολυ τα κοντα μαλλια, εκτος και αν μιλαμε για τζολι στους χακερς.
θεωρω την αντριαννα λιμα ως την ωραιοτερη γυναικα στον κοσμο αν και με χαλαει που τα ειχε με τον κραβιτζ. μου αρεσει και η μισελ ουντζιγκερ αλλα με χαλαει οτι ηταν παντρεμενη με τον φλωρο τον ραματσοττι.

Σε κοβω  πολυ προχωρημενο και καταρτισμενο ατομο...
Ποτε θα παμε μια μπουρδελοτσαρκα?? :dancing:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εεεε μπουρδελοτσαρκα δεν εχω παει ποτε, αμα θες ομως να σχολιασουμε κανενα σερβις απο CG ευχαρίστως!!! δεν παει κανεις μπουρδελοτσαρκα μαζι μου γιατι ειμαι κοριτσακι μπουυυυυ χουυυυυυυ

(ασε που θα φαω και πορτα...)

Επισκέπτης
εεεε μπουρδελοτσαρκα δεν εχω παει ποτε, αμα θες ομως να σχολιασουμε κανενα σερβις απο CG ευχαρίστως!!! δεν παει κανεις μπουρδελοτσαρκα μαζι μου γιατι ειμαι κοριτσακι μπουυυυυ χουυυυυυυ

κοριτσάκι η μεγαλοκοπέλα?

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μεγαλοκοπελα 26 ετων. το κοριτσακι το ειπα για αστειακι, ετσι να φανω "ναιφ"
no RAFI though for me. ευτυχως!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Πάντως οι προτιμήσεις της εντυπωσιάζουν. Συνήθως οι κοπέλες όταν έλκονται από άτομα του ίδιου φύλλου προτιμούν κάτι σε πιο δυναμικό και ατίθασο χαρακτήρα από τις αναφορές που έκανε ενώ συνήθως και το κοντό μαλί τις ελκύει.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

και ιδεολογικα κιολας!!!! :rockon: :rockon:

ευχαριστω για τα καλα σου λογια πολεμιστη, ειναι μικρη η ζωη πρεπει να την ζουμε οπως μας αρεσει  :sunglasses:

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Οτι θέλεις κοπελάρα μου... :)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εγω σας συγχαιρω που ειστε εδω και  ευχαριστω πολυ που με δεχτηκατε ως μελος *χαμογελο*

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ανους ,η Λιενα και η Γιουλια που εχεις στο αβαταρ σου, οι γνωστες Τατου, ειναι μαιμου λεσβιες. Για εμπορικους λογους τα κανουν αυτα! Ασχετο, αλλα τωρα μου ηρθε  :cheesy:
Νομιζω η Λιενα εχει και παιδι!  :think:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειναι οι τατου ειναι ενα ποστερ που ειδα μια μερα στο μπλακγουελς. δεν εχω ιδεα ποιες ειναι η ποιος ο φωτογραφος. το ποστερ λεγεται κις. δεν μου αρεσουν οι κοπελες ιδιαιτερα αλλα το φιλινγκ του ποστερ κυριως. οι τατου ειναι κακασχημες- οχι αρκετα "γυναικες"

για το ποστερ κανε κλικ στο παρακατω λινκ....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Aς διαλεξουν οτι χρωμα θελουν.το θεμα ειναι οτι με τις απαιτησεις που εχουν σιγουρα θα μεινουν στο ραφι.οταν πλέον σε κοιτανε στο τι δουλεια κανεις τι αυτοκινητο εχεις αν εχεις δικο σου σπιτι-εξοχικο κ.τ.λ.τι περιμενεις?αυτες το μονο που θελουν ειναι να γεννήσουν και να κατσουν σπιτι και να μεγαλώσουν τα παιδια τους(και φυσικα εσυ να στελνεις το "πακετο" σπιτι)πολυ δυσκολα θα βρεις μια γυναικα που θα κατανοει τισ δυσκολιες τις σημερινές εποχης.ολες την παρτυ του κοιτανε...........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΜΑΥΡΟ σαν το μέλλον τους! ΟΥΣΤ κάργες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom