You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
προτιμώ αλατοπίπερο και λίγο ρίγανη.το αλατοπιπερο, το βαλσαμικό, η μουσταρδα, το τσιλι, η ρωσσικη, η σογια σος αναλογα με την εθνικότητα παντα ;)
σορρυ αλλα εχω μια μανια με το σωστο μαγειρεμα
χαχα οκαυ μου αρεσουν οι ανοιχτοχρωμες ευρωπαιες- σκανδιναβες-ρωσσιδες, ωστοσο δεν εχω προβλημα και με ασσιατισσες, απλα δεν μου αρεσουν οι μαυρες παρα πολυ-μονο οι μιγουδες τυπου Noemie Lenoir
αγαπημενες πορνσταρ ειναι η τζενα τζειμσον, η τανια ρουσσοφ και η αντριαννα σατζε. κατα βαθος μου αρεσει και η λιζ βισιους.
γενικως δε μου πολυαρεσουν οι πολυ ψιλοτερες γυναικες απο εμενα, εως 1.70 αλλα οπωσδηποτε κορμαρες αθλητικες και λεπτες. δεν μου αρεσουν πολυ τα κοντα μαλλια, εκτος και αν μιλαμε για τζολι στους χακερς.
θεωρω την αντριαννα λιμα ως την ωραιοτερη γυναικα στον κοσμο αν και με χαλαει που τα ειχε με τον κραβιτζ. μου αρεσει και η μισελ ουντζιγκερ αλλα με χαλαει οτι ηταν παντρεμενη με τον φλωρο τον ραματσοττι.
αγαπημενες πορνσταρ ειναι η τζενα τζειμσον, η τανια ρουσσοφ και η αντριαννα σατζε. κατα βαθος μου αρεσει και η λιζ βισιους.
γενικως δε μου πολυαρεσουν οι πολυ ψιλοτερες γυναικες απο εμενα, εως 1.70 αλλα οπωσδηποτε κορμαρες αθλητικες και λεπτες. δεν μου αρεσουν πολυ τα κοντα μαλλια, εκτος και αν μιλαμε για τζολι στους χακερς.
θεωρω την αντριαννα λιμα ως την ωραιοτερη γυναικα στον κοσμο αν και με χαλαει που τα ειχε με τον κραβιτζ. μου αρεσει και η μισελ ουντζιγκερ αλλα με χαλαει οτι ηταν παντρεμενη με τον φλωρο τον ραματσοττι.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Δυσκολοτερο ακομα και απο αυτο ειναι να καταλαβει πραγματικα την θεση της !
χαχα οκαυ μου αρεσουν οι ανοιχτοχρωμες ευρωπαιες- σκανδιναβες-ρωσσιδες, ωστοσο δεν εχω προβλημα και με ασσιατισσες, απλα δεν μου αρεσουν οι μαυρες παρα πολυ-μονο οι μιγουδες τυπου Noemie Lenoir
Σε κοβω πολυ προχωρημενο και καταρτισμενο ατομο...
Ποτε θα παμε μια μπουρδελοτσαρκα??
Επισκέπτης
Σε κοβω πολυ προχωρημενο και καταρτισμενο ατομο...
Ποτε θα παμε μια μπουρδελοτσαρκα??
Επισκέπτης
κοριτσάκι η μεγαλοκοπέλα?εεεε μπουρδελοτσαρκα δεν εχω παει ποτε, αμα θες ομως να σχολιασουμε κανενα σερβις απο CG ευχαρίστως!!! δεν παει κανεις μπουρδελοτσαρκα μαζι μου γιατι ειμαι κοριτσακι μπουυυυυ χουυυυυυυ
(ασε που θα φαω και πορτα...)
Επισκέπτης
κόρη μου είσαι.μεγαλοκοπελα 26 ετων. το κοριτσακι το ειπα για αστειακι, ετσι να φανω "ναιφ"
no RAFI though for me. ευτυχως!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
:-) Πάντως οι προτιμήσεις της εντυπωσιάζουν. Συνήθως οι κοπέλες όταν έλκονται από άτομα του ίδιου φύλλου προτιμούν κάτι σε πιο δυναμικό και ατίθασο χαρακτήρα από τις αναφορές που έκανε ενώ συνήθως και το κοντό μαλί τις ελκύει.
κόρη μου είσαι
και ιδεολογικα κιολας!!!!
ευχαριστω για τα καλα σου λογια πολεμιστη, ειναι μικρη η ζωη πρεπει να την ζουμε οπως μας αρεσει
Επισκέπτης
πάντος σε συγχαίρω για την παρουσία σου εδώ.και ιδεολογικα κιολας!!!!
εεεε μπουρδελοτσαρκα δεν εχω παει ποτε, αμα θες ομως να σχολιασουμε κανενα σερβις απο CG ευχαρίστως!!! δεν παει κανεις μπουρδελοτσαρκα μαζι μου γιατι ειμαι κοριτσακι μπουυυυυ χουυυυυυυ
(ασε που θα φαω και πορτα...)
Οτι θέλεις κοπελάρα μου...
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ανους ,η Λιενα και η Γιουλια που εχεις στο αβαταρ σου, οι γνωστες Τατου, ειναι μαιμου λεσβιες. Για εμπορικους λογους τα κανουν αυτα! Ασχετο, αλλα τωρα μου ηρθε
Νομιζω η Λιενα εχει και παιδι!
Νομιζω η Λιενα εχει και παιδι!
δεν ειναι οι τατου ειναι ενα ποστερ που ειδα μια μερα στο μπλακγουελς. δεν εχω ιδεα ποιες ειναι η ποιος ο φωτογραφος. το ποστερ λεγεται κις. δεν μου αρεσουν οι κοπελες ιδιαιτερα αλλα το φιλινγκ του ποστερ κυριως. οι τατου ειναι κακασχημες- οχι αρκετα "γυναικες"
για το ποστερ κανε κλικ στο παρακατω λινκ....
για το ποστερ κανε κλικ στο παρακατω λινκ....
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Aς διαλεξουν οτι χρωμα θελουν.το θεμα ειναι οτι με τις απαιτησεις που εχουν σιγουρα θα μεινουν στο ραφι.οταν πλέον σε κοιτανε στο τι δουλεια κανεις τι αυτοκινητο εχεις αν εχεις δικο σου σπιτι-εξοχικο κ.τ.λ.τι περιμενεις?αυτες το μονο που θελουν ειναι να γεννήσουν και να κατσουν σπιτι και να μεγαλώσουν τα παιδια τους(και φυσικα εσυ να στελνεις το "πακετο" σπιτι)πολυ δυσκολα θα βρεις μια γυναικα που θα κατανοει τισ δυσκολιες τις σημερινές εποχης.ολες την παρτυ του κοιτανε...........