Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ελα ρε γαμωτο, και σε ειχα για πιο κοντη.

Εισαι οσο θρεπτικη ενα μιλκο ?  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ελα ρε γαμωτο, και σε ειχα για πιο κοντη.

Εισαι οσο θρεπτικη ενα μιλκο ?  :2funny:

λαμβανοντας υποψην οτι το μιλκο εμενα με αρρωσταινει κυριολεκτικα... τοτε ναι χαχαχα.. χα!!!

ειμαι στο ιδανικο υψος.. εχω κ επιπεδο κεφαλακι :P :P :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
λαμβανοντας υποψην οτι το μιλκο εμενα με αρρωσταινει κυριολεκτικα... τοτε ναι χαχαχα.. χα!!!

ειμαι στο ιδανικο υψος.. εχω κ επιπεδο κεφαλακι :P :P :P

Και επιπεδη κοιλια να φανταστω, σα τραπεζι :P ( τριπλο )

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν αντεληφθην... :( εχω κ το καλο της εγκεφαλικης βλαβης μαλλον χαχα

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα παντρευόσουν κάποια που έχει πάρει τα...φύλλα και τα δέντρα μαζί???και θα το ξέρεις όπως θα το ξέρουν και οι φίλοι σου???Ή ακόμα χειρότερα να δούλευε σε μπουρδέλο ή να ήταν cg,στριπτιζού???

Εννοείται! Θα παντρευόμουν εγώ να γαμάνε και οι φίλοί μου! Τρελός είσαι? Pro, ταινιούλα, η Ιρίνα να γδύνεται στον στύλο και νουμεράδα όλα τα καλόπαιδα.... Άσε που θα είχα και μαύρο εισόδημα στο σπίτι... Άκου λέει...

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Το είπα και χθες στο ίδιο topic και το ξαναγράφω, διότι ΄πάντα εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα:

1. όλοι βλέπουμε 35άρες+ ολομόναχες παντού,
2. όλοι βλέπουμε 35άρες+ να πασχίζουν να κάνουν παιδί με όλους τους τρόπους της τεχνολογίας (κρίμα για όλους μας),
3. όλοι βλέπουμε μαμάδες 45άρες με 5χρονα παιδάκια,
4. γραμματείς των 900 ευρώ ετών 35+ αλλά με κοσμοθεωρία πρωθυπουργού και πάνω,
5. δεν είναι γεμάτα όλα τα ραντεβού ψυχολόγων και ψυχιάτρων από γυναίκες 25+???
6. δεν υπάρχει lexotanil στην τσάντα του 50% των γυναικών ???

είναι έτσι ή όχι? διαφωνεί κανείς ειδικά με το 5 και το 6???

από που πηγάζουν όλα αυτά? σίγουρα από την προβληματική κοσμοθεωρία που αναπτύσσουν μεταξύ 25 και 30.

Ψυχολόγος - ψυχίατρος δεν προλαβαίνω να γινω...

Να κάνω μια εισαγωγή ενα κοντεινερ αντικαταθλιπτικά?
Ένα κοντεινερ δονητές?
Να βγάλουμε κανα φραγκο τουλάχιστον...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οπως λεει και η τζουλια....

στοχος ειναι τα λεφτα ετσι μου ειπε η μαμα ετσι μου ειπε και ο μπαμπας

Επισκέπτης
μαγκες βλεπω οτι εκθειαζετε τις ρωσιδες κλπ στρεφομενοι μενος κατα των ελληνιδων. εν μερει εχετε δικιο, εμφανισιακα ειναι κλασεις ανωτερες κλπ. δεν ειναι ολα ιδανικα ομως φιλαρακια και μιλαω εκ πειρας. μην καλπαζετε βλεποντας το καροτο γιατι μετα ξερετε που μπαινει. και ξερουν πολυ καλα να σου πλασαρουν το καροτακι. τοσο μπροστα οσο και απο πισω...
να μην ξεχνατε οτι οι συγκεκριμενες βρισκονται στην ελλαδα για εναν και μοναδικο λογο. για να επιβιωσουν...
και λογω του οτι δεν εχουν την πολυτελεια-καβατζα της οικογενειας και οικονομικα ειναι εντελως ξεκαρφωτες πιστεψτε με εχουν πολυ περισσοτερους λογους να σας θελουν κοκκινιστους απ' οτι οι ελληνιδες.
μην με παρεξηγητε , δεν πλεκω το εγκωμιο καμιας ανοργασμικουλας ελληνιδας.
απλα δεν θελω να σας βλεπω να πιανεστε κοτσυφια...
και οι μεν και οι δε εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.
τιποτα δεν πρεπει να εξιδανικευουμε. ποσο μαλλον γυναικες...

Οπως και η ρωσιδα μπορει να θελει να σου φαει απλα λεφτα και να σε εκμεταλευτει το ιδιο ακριβως ισχυει και για την Ελληνιδα..Τπτ δεν αλλαζει.Γυναικες ειναι και οι δυο.Αλλα τουλαχιστον οι ρωσιδα τα αξιζει καλυτερα απο την Ελληνιδα..Χαλαλι της.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πολυ μουνι αυτη η τζουλια ρε φιλε.για πολλαααααααα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αν μαθει να μαγειρευει την αρραβωνιαζομαι :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι ρωσίδες έχουν ως όνειρο της ζωής τους τον γάμο με έναν άντρα που θα αναλάβει όλες τις ευθύνες (και κυρίως τις οικονομικές). Σπάνε γρήγορα (όπως όλες οι λευκές, κακά τα ψέματα), είναι πολύ ψυχρές στη συμπεριφορά τους, πολύ απαιτητικές, όμως είναι και πολύ όμορφες και κορμάρες που σε κάνουν πύραυλο και στο κρεβάτι κάνουν τα πάντα.

Σίγουρα πάντως προτιμότερες από τις ελεεινίδες που θυμούνται το γάμο όταν έχουν μπαγιατέψει για τα καλά και έτσι κι αλλιώς είναι μπαζόλες που χρειάζονται το μισό χόντο για να βλέπονται.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
μαγκες βλεπω οτι εκθειαζετε τις ρωσιδες κλπ στρεφομενοι μενος κατα των ελληνιδων. εν μερει εχετε δικιο, εμφανισιακα ειναι κλασεις ανωτερες κλπ. δεν ειναι ολα ιδανικα ομως φιλαρακια και μιλαω εκ πειρας. μην καλπαζετε βλεποντας το καροτο γιατι μετα ξερετε που μπαινει. και ξερουν πολυ καλα να σου πλασαρουν το καροτακι. τοσο μπροστα οσο και απο πισω...
να μην ξεχνατε οτι οι συγκεκριμενες βρισκονται στην ελλαδα για εναν και μοναδικο λογο. για να επιβιωσουν...
και λογω του οτι δεν εχουν την πολυτελεια-καβατζα της οικογενειας και οικονομικα ειναι εντελως ξεκαρφωτες πιστεψτε με εχουν πολυ περισσοτερους λογους να σας θελουν κοκκινιστους απ' οτι οι ελληνιδες.
μην με παρεξηγητε , δεν πλεκω το εγκωμιο καμιας ανοργασμικουλας ελληνιδας.
απλα δεν θελω να σας βλεπω να πιανεστε κοτσυφια...
και οι μεν και οι δε εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.
τιποτα δεν πρεπει να εξιδανικευουμε. ποσο μαλλον γυναικες...

Κοκκινιστούς και με πατάτες αχαχχα

Ψυχολόγος - ψυχίατρος δεν προλαβαίνω να γινω...

Να κάνω μια εισαγωγή ενα κοντεινερ αντικαταθλιπτικά?
Ένα κοντεινερ δονητές?
Να βγάλουμε κανα φραγκο τουλάχιστον...

Σωστός, οι περισσότερες είναι για λύπηση. Η ηλίθια κοινωνία και το ηλίθιο μυαλό τους

Oι ρωσίδες έχουν ως όνειρο της ζωής τους τον γάμο με έναν άντρα που θα αναλάβει όλες τις ευθύνες (και κυρίως τις οικονομικές). Σπάνε γρήγορα (όπως όλες οι λευκές, κακά τα ψέματα), είναι πολύ ψυχρές στη συμπεριφορά τους, πολύ απαιτητικές, όμως είναι και πολύ όμορφες και κορμάρες που σε κάνουν πύραυλο και στο κρεβάτι κάνουν τα πάντα.

Σίγουρα πάντως προτιμότερες από τις ελεεινίδες που θυμούνται το γάμο όταν έχουν μπαγιατέψει για τα καλά και έτσι κι αλλιώς είναι μπαζόλες που χρειάζονται το μισό χόντο για να βλέπονται.

χααχχαχαχαχχ καλό

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εκφυλη γκομενα η τζουλια για πολλα γαμησια

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βασικα για φτυσιμο στα ματια και ass to mouth ειναι. Και για πολλες μπατσες μεχρι να κοκκινισει ολοκληρη  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom