Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Με τρελένει η Φαρμάκη.
Θα της έγλειφα και την κωλότρυπα.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Να τη γαμήσετε απλώς χωρίς περισσή στοργή δε θέλει κανείς; χαχαχαχ

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τζουλια= ξανθο μουνί... κτλ τι μουνι μουνάρα. κυκλοφορει ενα βιντεο της στο γιουτουμπ που γδυνεται. ξερει κανεις αν ειναι αληθινο??

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Δεν το έχω υπόψη μου αλλά αν αναλογιστούμε ότι για να μπεις στην σοου μπιζ όλο και κάποιες ολονυχτίες και μετάνοιες πρέπει να έχεις βαρέσει, δεν είναι απίθανο να πρωταγωνιστεί σε μερικά βιντεάκια.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παντως στο βιντεο εχει κωλαρα! η τελος παντων οποια είναι... :dancing:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πάντα. ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει κτλ ειναι κακο πραμα.  :dancing: :dancing: :dancing:

αλλωστε αν δεν ειμασταν ολοι εκλεκτικοι οι επιτυχημενες κοπελες της δουλειας θα εμοιαζαν με την ροζαν μπαρ! :boobies:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) τώρα παρατήρησα ότι έχει βάλει στοιχεία ότι είναι κοπέλα. Πάντως αρίον υπάρχουν και στρέιτ κοπέλες που φαντασιώνονται να πάνε με κάποια άλλη. Δεν έχεις ακούσει από κορίτσι την έκφραση 'για αυτήν θα γινόμουν και λεσβία' ? Είναι ανοιχτόμυαλες οι σημερινές νέες.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως τα λεω στις στρειτ κοπελες... ειναι καλη φαση! :dancing:

Επισκέπτης
:-) τώρα παρατήρησα ότι έχει βάλει στοιχεία ότι είναι κοπέλα. Πάντως αρίον υπάρχουν και στρέιτ κοπέλες που φαντασιώνονται να πάνε με κάποια άλλη. Δεν έχεις ακούσει από κορίτσι την έκφραση 'για αυτήν θα γινόμουν και λεσβία' ? Είναι ανοιχτόμυαλες οι σημερινές νέες.
η κοπέλα από την πρώτη στιγμή δήλωσε γυναίκα και μάλιστα χτύπησε και την πόρτα και ρώτησε εαν επιτρέπετε να περάσει.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μου διέφυγε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Όσο για τις προτιμήσεις της δεν είναι άσχημο και λίγο λεσβιακό αρκεί να μην περιορίζεται μόνο σε λεσβιακό.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω τα εχω πει! το σαιτ αυτο ειναι πολυ ωραιο και αισθανεσαι αυτη την ωραιότατη solidarity like atmosphere. Εχω καταλήξει στο οτι εδω οι αντρες δεν τσακωνονται μεταξύ τους σχεδον ποτε για γυναικες. αντιθετα κανουν εναν ωραιοτατο κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικο διαλογο με πολλες εξαρσεις. ο πολιτισμος στηρίζεται στον αγοραίο ερωτα απο αρχαιοτατων χρονων. εξημερωνει τα ηθη και ανοιγει το μυαλο τον αντρων νομιζω... ελπιζω να μην ακουγομαι σαν την αρβελερ γιατι ελεος.  :grin:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ναι... και να τον φροντιζεις και να τον αγαπας. οι αλλες γυναικες και δη του επαγγελματος δεν πρεπει να ειναι απειλη... αντιθετα πρεπει να χρησιμοποιουνται για την δημιουργια βαθυτερων δεσμων με το εταιρον ημισυ πιστευω (ταπεινα)... :cheesy:

Επισκέπτης
ναι ναι... και να τον φροντιζεις και να τον αγαπας. οι αλλες γυναικες και δη του επαγγελματος δεν πρεπει να ειναι απειλη... αντιθετα πρεπει να χρησιμοποιουνται για την δημιουργια βαθυτερων δεσμων με το εταιρον ημισυ πιστευω (ταπεινα)... :cheesy:
κοινώς το αλατοπίπερο.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον θα ήταν χρήσιμο να μας διαφωτίσει η Annoush με ποιες κοπέλες (ονομαστικά) δεν θα είχε πρόβλημα να βρεθεί στο κρεβάτι ώστε να σχηματίσουμε μια εικόνα αν τα κριτήρια της συμπίπτουν με αυτά του αντρικού πληθυσμού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom