stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
korovios girl μου μυριζεται η καινουργια μανταμ!
Aς ειναι καλα οι μαλακες και οι λιγουρηδες..
εχουμε πηξει απο τετοιους.....
Προτρέπω δε όσους έχουν αμφιβολίες για τα μυαλά που κουβαλάνε οι συμπατριωτισσές μας να πάνε να δουνε το Sex & the City στο σινεμά.
Αξέχαστη εμπειρία να της βλέπω να χειροκροτάνε σε κάτι παλαβές σκηνές.
Περιττό δε να πω ότι αντρικό αντίστοιχο δεν υπάρχει...
Ναι ''Οταν ξυπνησουν οι Ελληνες και θα κοιτανε μονο τις ξενες τοτε να δεις κλαμα........''Γι' αυτό τα γράφουμε...
μπας και ξυπνήσουνε από την μουνοδουλίαση !!!
ελα ρε... σκληρο
εσυ γιατι πηγες να δεις σεξ κ η πολη? *P
την ιδια στιγμή φυσικά που σε όποια ανατολική χώρα και να πας, ό,τι ηλικία και να έχεις μπορείς να μιλήσεις εύκολα και άνετα με οποιαδήποτε άγνωστη δεις στο δρόμο ασχέτου ηλικίας.
Ρε συ vasos ...θα μπορούσαμε να μιλάμε ώωωωρεσ για το θέμα αυτό...και άλλες τόσεσ για να σοθ αποδείξω η' τουλάχιστον να σου μεταδώσω έστω την υποψία οτι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπωσ τα λες... Οκ, ναι , σημαντικός λόγος των διαζυγίων αλλά και της μοναξιάς εν γένει είναι και η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγω πρεπει να γυρίσω σε χαλεπο΄υς καιρούσ για να στρώσει η κοινωνία για να επέλθει η "τάξη". Να την χέσω ρε συ Ωασο αυτην την ταξη - με ολο το θάρρος κιολας - αν αυτή σήμαινε γυναίκα στο σπίτι και πουθενά αλλού, άντρασ έξω να χτίζει πολιτισμό και ιστορία, γυναίκα μέσα και ιδια αξία με αυτή του βάζου, άντρας έξω να ξενοπηδάει να γλεντάει και όλα τα συναφη...και αν η γυναίκα βγάλει κιχ πακέτο στην μάνα της...ε οχι ρε ποτε! ποτε ρε γμτ μου δεν θέλω να γυρίσω στην εποχη που ο παππούς μου έβριζε την γιαγια μου και εκείνη το βούλωνε δουλικα τρόγοντασ και καμια απο καπου κάπου...μην υπάρχοντασ πουθενα... ε οχι! Τεσπα...δεν θα αναλύσω τα αυτονόητα και την γυναικία χειραφέτηση ειναι looooooong talk και θα μπλέξουμε άσχημα μιασ και το θέμα το γνωρίζω αρκετά καλα (τελείωσα κοινωνιολογία). Μπορείτε να πιστέυετε Ο,ΤΙ θέλετε για τισ γυναίκες η' τις Ελληνίδες ευρύτερα, δεν θα σασ αλλάξω γνώμη και δεν μπορώ κιόλας μιασ και είστε πεπεισμένοι για ολα αυτα που πιστέυετε...ίσως κάποια μέρα να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για όλουσ εμάσ , ικάνό να μας φέρει τα πάνω κάτω, ικανό να μας αλλάξει ολη αυτήν την ηλίθια κοσμοθεωρια...που στην τελική πιο πολυ ζημιά μας κάνειο με το να μιλάμε για κάτι συννέχει παρα να κάνουμε κατι πραγματικα για αυτο...
Καλη συννέχεια ασε ολουσ σας
Ρε σεις ειστε σοβαροι?? Πραγματικα περιμένετε μια γνήσια απάντηση η΄απλα σας αρέσει να βριζετε το γυναικείο φύλλο? Ναι ειμαι κορίτσι λοιπον και τυχαία βρέθηκα στο site απο κατι ροψκ συλλογέσ που εψαχνα...τεσπα, the point ειναι οτι αν πραγματικα θέλεις να χαρείσ τον έρωτα και όλες τισ απολαύσεισ που αυτόσ που μπορεί να σου προσφέρει είναι βασικο το να ενδιαφέρεσαι για το έταιρον ήμισι και να μην κοιτασ μόνο την παρτυ σου γενικοτερα... Βριζετε αβέρτα κουβερτα τις ελλινιδες...και ωσ ενα σημείο έχετε καποια δίκια, καθώς κανείσ δεν ειναι τελειος αγαπητοι μου...και σε αυτο τον αχταρμά της εποχήσ μασ βάλτε και τον εαυτό σας μέσα... Αν θέλω και εγω να βρίζω και να αρχίζω να κατηγορώ τους ελληνάρες, believe me... εχω πολλά να σούρω...αλλά δεν θα το κάνω...και αυτό γιατι καταλαβαίνω οτι ζούμε σε ενα χάος γενικότερα που μασ κάνει να χάνουμε τισ ταυτότητεσ μασ...τουσ ρόλουσ μασ...την μπάλα...
Προσωπικα χέστηκα για το ράφι και για την ντουλαπα or whatever μου αρμόζει η' θα μου αρμόζει σε μερικά χρόνια ωσ ανύπαντρη...(28 είμαι) Ναι το ομολογώ. όλες μασ καίει ο γάμοσ και τον θέλουμε σε κάποια στιγμή στην ζωή μασ...και όποια λ΄΄ει το αντιθετο είναι εν μέρει ψέμα, αλλα δεν θα σκάσω κιόλασ αν δεν βάλω την κουλούρα! Αν το μόνο που με απασχολούσε ήταν το sex μια χαρλά θα την βόλεβα..και τώρα και σε μερικά χρόνια παρόλλο που αναγκαστικα θα με αδικούσε η φύση λόγω πρόωρης γύρανσησ και λοιπα... Χεστηκα για το ράφι ρε σεις!!! Δεν με νοιάζει πλέον...αν είναι να ρθει θα ρθει και αν δεν έρθει παλι οκ ;)
By the way...δίπλα στο ράφι με τις ελληνίδες, μην σκάτε ..χωράει με τα μπούνια και τον Ελληνα άντρα...
Φλερτάρετε και αγαπάτε γιατι χανόμαστε ρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!
πιστεψτε στην αγάπη οσο και αν οι καιροι μας αποπροσανατολίζουν σε αυτο το σύντομο ταξιδάκι μασ στον πλανήτη...
Ενδιαφέρουσα γραμματοσειρά...
πάντως στην κοινωνιολογία
ορθογραφία δεν τις μαθαίνουν!..
ρε γμτ το δικό μου ποστ
κανείς δεν το σχολιάζει!..
τόσο ακαταλαβίστικα γράφω...... [?]