Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
korovios girl μου μυριζεται η  καινουργια μανταμ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οταν ξυπνησουν οι Ελληνες και θα κοιτανε μονο τις ξενες τοτε να δεις κλαμα........
[Εγω το κανω ηδη αλλα εγω σε πολλα ειμαι μπροστα.......]

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Βασικά φταίνε οι μανάδες αυτής της γενιάς.
Δεν προλάβανε πλήρη "απελευθέρωση" από τα πατριαρχικά δεσμά.
Τα βλέπανε μεν στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά δεν τα ζήσανε κιόλας. Και είπαν στις κόρες τους, τις ανηψιές τους και κτλ Ζήσε την ζωή σου, μην παντρευτείς να υπηρετείς τον μαλάκα (παντρεμένες από προξενιά οι περισσότερες)
Φυσικό ήταν να έρθει το ξεσάλωμα. Τι περιμένατε. Ήρθαν και στην αχανή αθήνα από τα χωριά και του δίνουν και καταλαβαίνει.
Κουτοπόνηρα καθεμιά τους περιμένει τον Μαρτάκη με την εμπειρία και τα φράγκα του Κωστόπουλου, πριγκηπέσσες όλες βέβαια.
Σαν περναν τα χρόνια και η ξυνίλα κάνει κρα από χλμ αναφωνεί όλο απελπισία
δεν υπάρχουν άντρες πια
και δέσαμε.
ουστ!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάποιοι από μας, που σπουδάσαμε, δουλέψαμε σκληρά, τα καταφέραμε τέλος πάντων... για να τα μοιραστούμε με την κάθε ψώλα Ελλεεινίδα που κωλοβαρούσε μέχρι τα 25-30-35 και τελικά ψάχνει τον ΜΑΛΑΚΑ να την φορτωθεί και να της εξασφαλίσει την ζωή?

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΕΣ!

Οπως λέει και μια ΚΛΑΣΣΙΚΗ παροιμία... if you can get the milk for free, why pay up for the cow?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aς ειναι καλα οι μαλακες και οι λιγουρηδες..
εχουμε πηξει απο τετοιους.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προτρέπω δε όσους έχουν αμφιβολίες για τα μυαλά που κουβαλάνε οι συμπατριωτισσές μας να πάνε να δουνε το Sex & the City στο σινεμά.
Αξέχαστη εμπειρία να της βλέπω να χειροκροτάνε σε κάτι παλαβές σκηνές.
Περιττό δε να πω ότι αντρικό αντίστοιχο δεν υπάρχει...

ελα ρε... σκληρο
εσυ γιατι πηγες να δεις σεξ κ η πολη? *P

στο θεμα.. ποσες φορες να τοποθετηθουμε πια..
παντως μ αρεσει οποτε μπαινει νεο γυναικειο αιμα στο σαιτ δηλωνει οτι ναι ειμαι γυναικα! χα! παραξενο αλλα ναι ειμαι κ εγω εδω! κ θα σας απαντησω να μαθετε! κ μετα συνειδητοποιει οτι εχει κ αλλες οποτε σιγα τα ωα χαχα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γι' αυτό τα γράφουμε...

μπας και ξυπνήσουνε από την μουνοδουλίαση !!!
Ναι ''Οταν ξυπνησουν οι Ελληνες και θα κοιτανε μονο τις ξενες τοτε να δεις κλαμα........''

Δε θα γινει ποτε ομως και καλυτερα για εμας τους λιγους......
Οι μαλακες μαλακες  θα παραμεινουν και λιγουρηδες επισης.....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ελα ρε... σκληρο
εσυ γιατι πηγες να δεις σεξ κ η πολη? *P

Το κέρασε η κυρά εκείνου του καιρού. Και γιατι να μην πάω δλδ δεν κατάλαβα;
Ήταν και άλλος ενας straight και κράζαμε μαζί.
Γέλιο είχε όσο ήμουν εκεί. Φευγοντας με έπιασε απελπισία.

Αυτό αλήθεια το έχετε προσέξει;
Για διαδώστε.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εδω που λεμε σε εσασ δεν θα σασ αρεσε να ειστε σε ραφι, ελευθεροι και ωραιοι να τριγυρνατε και να γαματε οπου βρειτε? εμενα παντωσ μαρεσει το ραφι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι να πας τομιτε... απλα μου κανει εντυπωση *P
κ εγω το ειδα δεν λεω σαν κοριτσακι που ειμαι μην χασω (φυσικα απο τορρεντ σιγα μην πηγαινα στο σινεμα να δω τη καρρι κ τις φιλεναδες της)...  :P

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο τη συγκεκριμενη σειρα θα γαμουσα ανετα την ξανθια milfαρα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμ νομιζω κ εσυ κ ολος ο ανδρικος πληθυσμος! χαχαχα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Θα προσπαθήσω να αγγίξω μία πτυχή του θέματος
η οποία συχνά δεν αναφέρεται καν..
για το 'οικονομικό'
μέρος των σχέσεων και την
αντιμετώπιση - προσέγγιση μεταξύ
των δύο φύλων..
και εξηγούμαι..
βασικό συστατικό για μια γυναίκα
καλώς ή κακώς είναι η ασφάλεια
που θέλει να νιώθει και ένα μικρό
ή μεγάλο κομμάτι ματαιοδοξίας που επιθυμεί να καλύπτει..
ο άνδρας από την άλλη κρατά περισσότερα
στοιχεία από την παιδική
ηλικία και τα χρόνια της ζωής
του όπου ήταν-αισθανόταν πιο ανέμελος κ' αυθόρμητος
και πάλι όμως κινείται -όσο μεγαλώνει- σε
παρόμοια μοτίβα..
η γυναίκα για να αποκτήσει
αυτά τα συστατικά που ανέφερα προηγουμένως
και να νιώσει γυναίκα
θέλει έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση.
νομίζω όλοι συμφωνούμε μέχρι εδώ...
για μένα η αυτοπεποίθηση
είναι θέμα ψυχολογίας και αυτογνωσίας
[πρωτίστως]
αλλά και θέμα υλικό- 
οικονομικό...
το κάτα πόσο δλδ μπορεί κάποιος
και έχει τη δυνατότητα
να υποστηρίξει αυτά που σκέφτεται
και αισθάνεται
και θέλει να μοιραστεί με κάποιον
άνθρωπο, είναι πολύ σημαντικό..
ας μη γελιομαστε η υλική βάση
είναι πολύ σημαντική για
να προχωρήσεις σε μια οποιαδήποτε
δραστηριότητα και δη ερωτική..
με την κατάσταση λοιπόν που επικρατεί
στην αγορά εργασίας στην οικονομία και την κοινωνία
με τη γενικότερη αλλαγή των δομών
και των συνηθειών της κοινωνίας
[μετατόπιση από το πατριαρχικό
πρότυπο με ότι προβλήματα αυτό παρουσίαζε]
και με το μυαλό του κακομοίρη
ελληνα που σε πολλά εχει κολλησει
στη δεκαετία του 1950, ερωτώ.. 
πώς να αποκτηθεί αυτοπεποίθηση
πώς να γίνει καμάκι, 'παιχνίδι'
και προσέγγιση ανθρώπινη, σωστή , πώς να ευδοκιμήσουν σχέσεις 
πώς να καρποφορήσει
κάτι ακόμα πιο δύσκολο
που λέγεται αγάπη..  :think:
ορισμένες πρόχειρες σκέψεις από μένα... 

S Cat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ vasos ...θα μπορούσαμε να μιλάμε ώωωωρεσ για το θέμα αυτό...και άλλες τόσεσ για να σοθ αποδείξω η' τουλάχιστον να σου μεταδώσω έστω την υποψία οτι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπωσ τα λες... Οκ, ναι , σημαντικός λόγος των διαζυγίων αλλά και της μοναξιάς εν γένει είναι και η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγω πρεπει να γυρίσω σε χαλεπο΄υς καιρούσ για να στρώσει η κοινωνία για να επέλθει η "τάξη". Να την χέσω ρε συ Ωασο αυτην την ταξη - με ολο το θάρρος κιολας - αν αυτή σήμαινε γυναίκα στο σπίτι και πουθενά αλλού, άντρασ έξω να χτίζει πολιτισμό και ιστορία, γυναίκα μέσα και ιδια αξία με αυτή του βάζου, άντρας έξω να ξενοπηδάει να γλεντάει και όλα τα συναφη...και αν η γυναίκα βγάλει κιχ πακέτο στην μάνα της...ε οχι ρε ποτε! ποτε ρε γμτ μου δεν θέλω να γυρίσω στην εποχη που ο παππούς μου έβριζε την γιαγια μου και εκείνη το βούλωνε δουλικα τρόγοντασ και καμια απο καπου κάπου...μην υπάρχοντασ πουθενα... ε οχι! Τεσπα...δεν θα αναλύσω τα αυτονόητα και την γυναικία χειραφέτηση ειναι looooooong talk και θα μπλέξουμε άσχημα μιασ και το θέμα το γνωρίζω αρκετά καλα (τελείωσα κοινωνιολογία). Μπορείτε να πιστέυετε Ο,ΤΙ θέλετε για τισ γυναίκες η' τις Ελληνίδες ευρύτερα, δεν θα σασ αλλάξω γνώμη και δεν μπορώ κιόλας μιασ και είστε πεπεισμένοι για ολα αυτα που πιστέυετε...ίσως κάποια μέρα να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για όλουσ εμάσ , ικάνό να μας φέρει τα πάνω κάτω, ικανό να μας αλλάξει ολη αυτήν την ηλίθια κοσμοθεωρια...που στην τελική πιο πολυ ζημιά μας κάνειο με το να μιλάμε για κάτι συννέχει παρα να κάνουμε κατι πραγματικα για αυτο...
Καλη συννέχεια ασε ολουσ σας  :)

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
την ιδια στιγμή φυσικά που σε όποια ανατολική χώρα και να πας, ό,τι ηλικία και να έχεις μπορείς να μιλήσεις εύκολα και άνετα με οποιαδήποτε άγνωστη δεις στο δρόμο ασχέτου ηλικίας.

φιλτατε σε ολα εισαι μεσα.Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω ως προς αυτο το τελευταιο.Αντι για ανατολικο θα ελεγα καλυτερα κεντρο-βορεια ευρωπη...ειναι πολυ πιο σκεπτομενες και σοβαρες γυναικες.Κατ'εμε οι ελληνιδες ειναι πολυ πιο σωστες απο τις αντιστοιχες του ανατολικου μπλοκ που κουβαλανε χειροτερα τερτιπια στο μυαλο τους.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε συ vasos ...θα μπορούσαμε να μιλάμε ώωωωρεσ για το θέμα αυτό...και άλλες τόσεσ για να σοθ αποδείξω η' τουλάχιστον να σου μεταδώσω έστω την υποψία οτι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπωσ τα λες... Οκ, ναι , σημαντικός λόγος των διαζυγίων αλλά και της μοναξιάς εν γένει είναι και η ανεξαρτητοποιηση της γυναίκας, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγω πρεπει να γυρίσω σε χαλεπο΄υς καιρούσ για να στρώσει η κοινωνία για να επέλθει η "τάξη". Να την χέσω ρε συ Ωασο αυτην την ταξη - με ολο το θάρρος κιολας - αν αυτή σήμαινε γυναίκα στο σπίτι και πουθενά αλλού, άντρασ έξω να χτίζει πολιτισμό και ιστορία, γυναίκα μέσα και ιδια αξία με αυτή του βάζου, άντρας έξω να ξενοπηδάει να γλεντάει και όλα τα συναφη...και αν η γυναίκα βγάλει κιχ πακέτο στην μάνα της...ε οχι ρε ποτε! ποτε ρε γμτ μου δεν θέλω να γυρίσω στην εποχη που ο παππούς μου έβριζε την γιαγια μου και εκείνη το βούλωνε δουλικα τρόγοντασ και καμια απο καπου κάπου...μην υπάρχοντασ πουθενα... ε οχι! Τεσπα...δεν θα αναλύσω τα αυτονόητα και την γυναικία χειραφέτηση ειναι looooooong talk και θα μπλέξουμε άσχημα μιασ και το θέμα το γνωρίζω αρκετά καλα (τελείωσα κοινωνιολογία). Μπορείτε να πιστέυετε Ο,ΤΙ θέλετε για τισ γυναίκες η' τις Ελληνίδες ευρύτερα, δεν θα σασ αλλάξω γνώμη και δεν μπορώ κιόλας μιασ και είστε πεπεισμένοι για ολα αυτα που πιστέυετε...ίσως κάποια μέρα να βρεθεί το κατάλληλο άτομο για όλουσ εμάσ , ικάνό να μας φέρει τα πάνω κάτω, ικανό να μας αλλάξει ολη αυτήν την ηλίθια κοσμοθεωρια...που στην τελική πιο πολυ ζημιά μας κάνειο με το να μιλάμε για κάτι συννέχει παρα να κάνουμε κατι πραγματικα για αυτο...
Καλη συννέχεια ασε ολουσ σας  :)

μην στροβιλιζεις σε υψηλες στροφες,απαγορευεται για τις γυναικες αυτο.Μολις επελθει στο μυαλο της γυνης στροβιλισμος σκεψεων αρχιζει και εκτυλισσεται χαος βλακειας και ασυναρτησιας.Σε καμμια περιπτωση κανεις απο τους νεαρους ανδρες που τοσο δυσκολα τους ριχνετε ενα χαμογελο,τους κανετε ενα ωραιο ναζι,δεν θα ηθελε να τηλεμεταφερθουμε στην εποχη του 1950 οπου εβλεπες τον παππου να διαταζει τη γιαγια κλπ..το μονο που σου λεω ειναι να μην μιλατε πολυ,να μην σκεφτεστε και πανω απ'ολα πεταξτε ολες τις τηλεορασεις στους καδους ανακυκλωσης και ασχοληθειτε με κατι πιο πνευματικο(ειτε συζητηση περι πνευματικων,κοινωνικων θεματων με καλους συνομιλητες και οχι με αμπλαουμπλες,ειτε βιους αγιων,ειτε πλατωνα και αριστοτελη) και πανω απ'ολα αρχιστε εσεις να ασχολειστε με εμας και το πως θα μας κερδισετε πλεον ξανα πισω μηπως και το 2050 υπαρχει το ελληνικον γενος και δεν εχει γινει καντονι του τουρκμενισταν.Αφου τα γυρισατε τουμπα να δω ποσο μαγκιορες γυναικες εχουμε ωστε να επαναφερετε την κατασταση στο μετρο του δυνατου σε νορμαλ επιπεδα.Εγω παντως το ψαχνω για βορεια ευρωπη το κολπο γκροσσο μου.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε σεις ειστε σοβαροι?? Πραγματικα περιμένετε μια γνήσια απάντηση η΄απλα σας αρέσει να βριζετε το γυναικείο φύλλο? Ναι ειμαι κορίτσι λοιπον και τυχαία βρέθηκα στο site απο κατι ροψκ συλλογέσ που εψαχνα...τεσπα,  the point ειναι οτι αν πραγματικα θέλεις να χαρείσ τον έρωτα και όλες τισ απολαύσεισ που αυτόσ που μπορεί να σου προσφέρει είναι βασικο το να ενδιαφέρεσαι για το έταιρον ήμισι και να μην κοιτασ μόνο την παρτυ σου γενικοτερα... Βριζετε αβέρτα κουβερτα τις ελλινιδες...και ωσ ενα σημείο έχετε καποια δίκια, καθώς κανείσ δεν ειναι τελειος αγαπητοι μου...και σε αυτο τον αχταρμά της εποχήσ μασ βάλτε και τον εαυτό σας μέσα... Αν θέλω και εγω να βρίζω και να αρχίζω να κατηγορώ τους ελληνάρες, believe me... εχω πολλά να σούρω...αλλά δεν θα το κάνω...και αυτό γιατι καταλαβαίνω οτι ζούμε σε ενα χάος γενικότερα που μασ κάνει να χάνουμε τισ ταυτότητεσ μασ...τουσ ρόλουσ μασ...την μπάλα...
Προσωπικα χέστηκα για το ράφι και για την ντουλαπα or whatever  μου αρμόζει η' θα μου αρμόζει σε μερικά χρόνια ωσ ανύπαντρη...(28 είμαι) Ναι το ομολογώ. όλες μασ καίει ο γάμοσ και τον θέλουμε σε κάποια στιγμή στην ζωή μασ...και όποια λ΄΄ει το αντιθετο είναι εν μέρει ψέμα, αλλα δεν θα σκάσω κιόλασ αν δεν βάλω την κουλούρα! Αν το μόνο που με απασχολούσε ήταν το sex μια χαρλά θα την βόλεβα..και τώρα και σε μερικά χρόνια παρόλλο που αναγκαστικα θα με αδικούσε η φύση λόγω πρόωρης γύρανσησ και λοιπα... Χεστηκα για το ράφι ρε σεις!!! Δεν με νοιάζει πλέον...αν είναι να ρθει θα ρθει και αν δεν έρθει παλι οκ ;)
By the way...δίπλα στο ράφι με τις ελληνίδες, μην σκάτε ..χωράει με τα μπούνια και τον Ελληνα άντρα...
Φλερτάρετε και αγαπάτε γιατι χανόμαστε ρεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!
πιστεψτε στην αγάπη οσο και αν οι καιροι μας αποπροσανατολίζουν σε αυτο το σύντομο ταξιδάκι μασ στον πλανήτη...

Ενδιαφέρουσα γραμματοσειρά... :think:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Ενδιαφέρουσα γραμματοσειρά... :think:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
πάντως στην κοινωνιολογία
ορθογραφία δεν τις μαθαίνουν!..  :2funny:  :2funny:

ρε γμτ το δικό μου ποστ
κανείς δεν το σχολιάζει!..  :grin:  :think:
τόσο ακαταλαβίστικα γράφω...... [?]  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
πάντως στην κοινωνιολογία
ορθογραφία δεν τις μαθαίνουν!..  :2funny:  :2funny:

ρε γμτ το δικό μου ποστ
κανείς δεν το σχολιάζει!..  :grin:  :think:
τόσο ακαταλαβίστικα γράφω...... [?]  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

Σωστά τα γράφεις ρε παίχτη, απλά είσαι σεσημασμένος φραπεδολάγνος και δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom