Επισκέπτης
πιστεύω ο τάλος είναι καλύτερος βύζο..
ρε συ εσυ εισαι στην οθονη???γιατι το χιουμορ σου ειναι ιδιο του ψαλτη..χοχοχοχοχοχ
υσ--> :-*
πιστεύω ο τάλος είναι καλύτερος βύζο..
Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη...δεν θέλουνε πολύ αυτές. Και δεν ήταν καναπές παρότι είμαι προπονητής του καναπέ. σε κανονικότατο κρεβατάμπλ μέχρι το πρωί.Θελουμε και τη συνεχεια γιατι καλα τα ραντεβου αλλα αν δεν την στριμωξεις στον καναπε τζιφος .... / βεβαιως και τιποτα να μην γινει το γεγονος και μονο καταγραφεται στην ιστορια
Φαντάζομαι εννοείς στην Μολδαβία, σωστά; πω-πω τι φάσεις θυμήθηκα τώρα... καυλιάρες ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρουμάνες παντού!
η Μολδαβία έχει Μολδαβές, όχι Ρουμάνες (οι οποίες είναι επίσης πολύ αξιόλογες). Όμως οι Μολδαβές είναι μείγμα Τσιγγάνας Ρουμάνας και Ρωσίδας. Απίστευτο αποτέλεσμα. να περπατα΄ς με κατεβασμένα παντελόνια και τον πούτσο σηκωμένο στους δρόμους είναι η κατάσταση...και σκέψου πως αρκετές έχουν φύγει τέτοια εποχή.
η Μολδαβία έχει Μολδαβές, όχι Ρουμάνες (οι οποίες είναι επίσης πολύ αξιόλογες). Όμως οι Μολδαβές είναι μείγμα Τσιγγάνας Ρουμάνας και Ρωσίδας. Απίστευτο αποτέλεσμα. να περπατα΄ς με κατεβασμένα παντελόνια και τον πούτσο σηκωμένο στους δρόμους είναι η κατάσταση...και σκέψου πως αρκετές έχουν φύγει τέτοια εποχή.
Αυτό το "ψαγμένες" μου θυμίζει μια φίλη που έχω, και στα 40 της πλέον, ακόμα ψάχνει να βρει κάποιον ψαγμένο για να φτιάξει τη ζωή της.
Της έχω πει επανειλημμένα να διαλέξει χρώμα/ράφι, αλλά η κοπέλα είναι στην κοσμάρα της...
Η πλάκα είναι ότι αν την γνωρίσει κάποιος, είναι ωραίο άτομο, έχει γνωρίσει κατά καιρούς, πολύ αξιόλογα παιδιά (γιατι μου τους συστηνει), αλλά δεν βρίσκει κάποιον "ψαγμένο"....
Να αναφερθώ και εγώ σε παράδειγμα ελλεινίδας που είχα παλιότερα σχέση, τι σχέση τέλος πάντων... Συνομήλική μου 35αρα πανεπιστημιακής μόρφωσης και με αρκετά καλή δουλείά.. Από συμπεριφορά λειτουργούσε σαν να ήταν ανώριμη πιτσιρίκα που δεν ήξερε αν ήθελε σοβαρή σχέση, αν ήθελε να παντρευτεί ή απλώς να πηδηχτεί. Μες στην σύγχιση και την ανασφάλεια. Τα χαμε σχεδόν ενάμισυ μήνα και αρνιούνταν πεισματικά να μου κάτσει.. Ενώ στο αυτοκίνητο έπεφτε το σχετικό χαμούρεμα όταν πήγαινα να το προχωρήσω ή της έλεγα να πάμε κάπου πιο ήσυχα δεν δέχονταν... Μόνο δάκτυλο ήθελε να της βάζω και μάλιστα της άρεσε πολύ και από πίσω το δάκτυλο. Μια φορά της είχα κάνει και γλυφ...ι στο αυτοκίνητο μπας και ανάψει και γίνει και τπτ άλλο και ενώ αυτή τελείωσε κανονικά όταν της πρότεινα να μου κάνει και αυτή καμιά π.πα της ειρήνης για ανταπόδωση μου είπε μόνο αν το κάνουμε θα σου κάνω Για να σκεφτείτε το μέγεθος της μαλακείας που την έδερνε, μου έλεγε πχ σήμερα το έπαιξα δυο φορές τη μια με δονητή και με εξόργιζε και της ελεγα και γιατί προτιμάς το δονητή από το ζωντανό πράγμα εδώ πέρα.. Ε μου λεγε δε σε ξέρω καλά Στο τέλος μου πρότεινε και η ίδια να μη βγαίνω μαζί της αφού δε περνάω καλά..και αυτό έκανα και την άφησα να ξεσκονίζει το ράφι της και να κάνει παρέα στο δονητή της.. Μετά βέβαια το ριξα πάλι στις ρωσίδες και βρήκα την υγειά μου... Συναγωνιστές αφήστε τις ελλεινίδες να κάνουν παρέα στους δονητές υπάρχουν κορίτσια ζεστά που ξέρουν τι θέλουν...
μακαρι να μπορουσα να φερω 10 τανκερ γυναικες Βραζιλιανες η Ρωσσιδες και να ελεγα εδω τις κουραδες η παρτε τα παπαρια μας η πατε γαμηθειτε, οι ελλεεινιδες δεν κανουν για τους Ελληνες εχουμε χιουμορ παθος ταπεραμεντο οχι οξεια κρυοκωλιτιδα οπως αυτες
Πω πω ρε φιλε η γκομενα αυτη ηταν μεγαλη περιπτωση...Καλα 1-2-3 δαχτυλο και χαμουρεμα δεν της ειπες τι θα γινει?16 χρονων εμαστε?Παντως οντως κυκλοφορουν αρκετες τετοιες περιεργες γκομενες θα ελεγα...Κι εμενα μου ειχε τυχει μια περιπτωση με γκομενα(26χ) που εκανε ολα τα αλλα εκτος απο σεξ..Κι ο λογος οπως μου ελεγε ηταν οτι ηθελε να ειναι σιγουρη για εμενα...Αλλα το τσιμπουκι τσιμπουκι...Παντως νομιζω οτι τετοιες γκομενες δεν αποτελουν τον κανονα...Ο κανονας πιστευω ειναι οι αλλες γκομενες οι οποιες μολις περασουν 2-3 μηνες πιστευουν οτι τα εχουν με τον γιο εφοπλιστη και ξεκινανε τις τρελες απαιτησεις...Αβυσσος η ψυχη(και οχι μονο..) της γυναικας...Να αναφερθώ και εγώ σε παράδειγμα ελλεινίδας που είχα παλιότερα σχέση, τι σχέση τέλος πάντων... Συνομήλική μου 35αρα πανεπιστημιακής μόρφωσης και με αρκετά καλή δουλείά.. Από συμπεριφορά λειτουργούσε σαν να ήταν ανώριμη πιτσιρίκα που δεν ήξερε αν ήθελε σοβαρή σχέση, αν ήθελε να παντρευτεί ή απλώς να πηδηχτεί. Μες στην σύγχιση και την ανασφάλεια. Τα χαμε σχεδόν ενάμισυ μήνα και αρνιούνταν πεισματικά να μου κάτσει.. Ενώ στο αυτοκίνητο έπεφτε το σχετικό χαμούρεμα όταν πήγαινα να το προχωρήσω ή της έλεγα να πάμε κάπου πιο ήσυχα δεν δέχονταν... Μόνο δάκτυλο ήθελε να της βάζω και μάλιστα της άρεσε πολύ και από πίσω το δάκτυλο. Μια φορά της είχα κάνει και γλυφ...ι στο αυτοκίνητο μπας και ανάψει και γίνει και τπτ άλλο και ενώ αυτή τελείωσε κανονικά όταν της πρότεινα να μου κάνει και αυτή καμιά π.πα της ειρήνης για ανταπόδωση μου είπε μόνο αν το κάνουμε θα σου κάνω Για να σκεφτείτε το μέγεθος της μαλακείας που την έδερνε, μου έλεγε πχ σήμερα το έπαιξα δυο φορές τη μια με δονητή και με εξόργιζε και της ελεγα και γιατί προτιμάς το δονητή από το ζωντανό πράγμα εδώ πέρα.. Ε μου λεγε δε σε ξέρω καλά Στο τέλος μου πρότεινε και η ίδια να μη βγαίνω μαζί της αφού δε περνάω καλά..και αυτό έκανα και την άφησα να ξεσκονίζει το ράφι της και να κάνει παρέα στο δονητή της.. Μετά βέβαια το ριξα πάλι στις ρωσίδες και βρήκα την υγειά μου... Συναγωνιστές αφήστε τις ελλεινίδες να κάνουν παρέα στους δονητές υπάρχουν κορίτσια ζεστά που ξέρουν τι θέλουν...
Μπράβο συναγωνιστή βρήκες τη λέξη που την περιγράφει τέλεια κρυόκωλη και ξενέρωτη...
Α ρε φιλε καλα τα λες...10 τανκερ να σου ελεγα εγω θα το επαιζαν μετα Μονικα Μπελουτσι?μακαρι να μπορουσα να φερω 10 τανκερ γυναικες Βραζιλιανες η Ρωσσιδες και να ελεγα εδω τις κουραδες η παρτε τα παπαρια μας η πατε γαμηθειτε, οι ελλεεινιδες δεν κανουν για τους Ελληνες εχουμε χιουμορ παθος ταπεραμεντο οχι οξεια κρυοκωλιτιδα οπως αυτες
γαμησε τα πλεον τις βλεπω και γελαω δεν αξιζει ουτε να τις χεσεις φιλε κλεινω μια βδομαδα σχεση με μια Βραζιλιανα εχω ποσταρει φωτο της και φιλε τερμα το ανγχος οι στεναχωριες η γκρινια τερμα ολαΑ ρε φιλε καλα τα λες...10 τανκερ να σου ελεγα εγω θα το επαιζαν μετα Μονικα Μπελουτσι?
Στειλε λινκ για τη φωτο φιλε αν μπορεις..τυχερος εισαι..γαμησε τα πλεον τις βλεπω και γελαω δεν αξιζει ουτε να τις χεσεις φιλε κλεινω μια βδομαδα σχεση με μια Βραζιλιανα εχω ποσταρει φωτο της και φιλε τερμα το ανγχος οι στεναχωριες η γκρινια τερμα ολα
γαμησε τα πλεον τις βλεπω και γελαω δεν αξιζει ουτε να τις χεσεις φιλε κλεινω μια βδομαδα σχεση με μια Βραζιλιανα εχω ποσταρει φωτο της και φιλε τερμα το ανγχος οι στεναχωριες η γκρινια τερμα ολα
[/quot
αρχοντας εισαι...εγω φιλε πηρα ενα τηλεφωνημα που αποδυκνειει ποσο καριολες ειναι οι γκομενες...
αρχοντας εισαι... εγω φιλε πηρα ενα τηλεφωνημα που αποδυκνειει ποσο καριολες ειναι οι γκομενες...
Πω πω ρε φιλε η γκομενα αυτη ηταν μεγαλη περιπτωση...Καλα 1-2-3 δαχτυλο και χαμουρεμα δεν της ειπες τι θα γινει?16 χρονων εμαστε?Παντως οντως κυκλοφορουν αρκετες τετοιες περιεργες γκομενες θα ελεγα...Κι εμενα μου ειχε τυχει μια περιπτωση με γκομενα(26χ) που εκανε ολα τα αλλα εκτος απο σεξ..Κι ο λογος οπως μου ελεγε ηταν οτι ηθελε να ειναι σιγουρη για εμενα...Αλλα το τσιμπουκι τσιμπουκι...Παντως νομιζω οτι τετοιες γκομενες δεν αποτελουν τον κανονα...Ο κανονας πιστευω ειναι οι αλλες γκομενες οι οποιες μολις περασουν 2-3 μηνες πιστευουν οτι τα εχουν με τον γιο εφοπλιστη και ξεκινανε τις τρελες απαιτησεις...Αβυσσος η ψυχη(και οχι μονο..) της γυναικας...