Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ τουλάχιστον έχω λίγο
χιούμορ
εσύ αναπαράγεις το χιούμορ των υπολοίπων..  ;)
λε πουλ..  :birdman: :rockon:  :rockon:  :rockon: 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θελουμε και τη συνεχεια γιατι καλα τα ραντεβου αλλα αν δεν την στριμωξεις στον καναπε τζιφος .... / βεβαιως και τιποτα να μην γινει το γεγονος και μονο καταγραφεται στην ιστορια 
Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη...δεν θέλουνε πολύ αυτές. Και δεν ήταν καναπές παρότι είμαι προπονητής του καναπέ. σε κανονικότατο κρεβατάμπλ μέχρι το πρωί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φαντάζομαι εννοείς στην Μολδαβία, σωστά; πω-πω τι φάσεις θυμήθηκα τώρα... καυλιάρες ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρουμάνες παντού!

η Μολδαβία έχει Μολδαβές, όχι Ρουμάνες (οι οποίες είναι επίσης πολύ αξιόλογες). Όμως οι Μολδαβές είναι μείγμα Τσιγγάνας Ρουμάνας και Ρωσίδας. Απίστευτο αποτέλεσμα. να περπατα΄ς με κατεβασμένα παντελόνια και τον πούτσο σηκωμένο στους δρόμους είναι η κατάσταση...και σκέψου πως αρκετές έχουν φύγει τέτοια εποχή.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Πάντως αν είναι να μείνεις ράφι ας είναι καλό. Ενα καπλαμά συμηδας σου ανεβάζει την διάθεση, να αποφύγετε τα σκούρα ξύλα (λερώνουν εύκολα) φτιάχτε το mdf αν θέλετε να ξεσαλώνετε, είτε γυάλινιο ράφι για απόλυτη "καθαρότητα" αμμοβολήστε το για design. Το ράφι θέλει καλοπέραση.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
η Μολδαβία έχει Μολδαβές, όχι Ρουμάνες (οι οποίες είναι επίσης πολύ αξιόλογες). Όμως οι Μολδαβές είναι μείγμα Τσιγγάνας Ρουμάνας και Ρωσίδας. Απίστευτο αποτέλεσμα. να περπατα΄ς με κατεβασμένα παντελόνια και τον πούτσο σηκωμένο στους δρόμους είναι η κατάσταση...και σκέψου πως αρκετές έχουν φύγει τέτοια εποχή.

Όσες έχω γνωρίσει, εντελώς. Με απορία αν αυτή η χώρα βγάζει μπάζα

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Αυτό το "ψαγμένες" μου θυμίζει μια φίλη που έχω, και στα 40 της πλέον, ακόμα ψάχνει να βρει κάποιον ψαγμένο για να φτιάξει τη ζωή της.
Της έχω πει επανειλημμένα να διαλέξει χρώμα/ράφι, αλλά η κοπέλα είναι στην κοσμάρα της...  :cheesy:

Η πλάκα είναι ότι αν την γνωρίσει κάποιος, είναι ωραίο άτομο, έχει γνωρίσει κατά καιρούς, πολύ αξιόλογα παιδιά (γιατι μου τους συστηνει), αλλά δεν βρίσκει κάποιον "ψαγμένο"....

ρε τι σαδιστης εισαι παιζεις με τον πονο των αλλων    :2funny:

Επισκέπτης

Να αναφερθώ και εγώ σε παράδειγμα ελλεινίδας που είχα παλιότερα σχέση, τι σχέση τέλος πάντων... Συνομήλική μου 35αρα πανεπιστημιακής μόρφωσης και με αρκετά καλή δουλείά.. Από συμπεριφορά λειτουργούσε σαν να ήταν ανώριμη πιτσιρίκα που δεν ήξερε αν ήθελε σοβαρή σχέση, αν ήθελε να παντρευτεί ή απλώς να πηδηχτεί. Μες στην σύγχιση και την ανασφάλεια. Τα χαμε σχεδόν ενάμισυ μήνα και αρνιούνταν πεισματικά να μου κάτσει.. Ενώ στο αυτοκίνητο έπεφτε το σχετικό χαμούρεμα όταν πήγαινα να το προχωρήσω ή της έλεγα να πάμε κάπου πιο ήσυχα δεν δέχονταν... Μόνο δάκτυλο ήθελε να της βάζω και μάλιστα της άρεσε πολύ και από πίσω το δάκτυλο. Μια φορά της είχα κάνει και γλυφ...ι στο αυτοκίνητο μπας και ανάψει και γίνει και τπτ άλλο και ενώ αυτή τελείωσε κανονικά όταν της πρότεινα να μου κάνει και αυτή καμιά π.πα της ειρήνης για ανταπόδωση μου είπε μόνο αν το κάνουμε θα σου κάνω :idiot: Για να σκεφτείτε το μέγεθος της μαλακείας που την έδερνε, μου έλεγε πχ σήμερα το έπαιξα δυο φορές τη μια με δονητή και με εξόργιζε και της ελεγα και γιατί προτιμάς το δονητή από το ζωντανό πράγμα εδώ πέρα.. Ε μου λεγε δε σε ξέρω καλά  :jerking: Στο τέλος μου πρότεινε και η ίδια να μη βγαίνω μαζί της αφού δε περνάω καλά..και αυτό έκανα και την άφησα να ξεσκονίζει το ράφι της και να κάνει παρέα στο δονητή της.. Μετά βέβαια το ριξα πάλι στις ρωσίδες και βρήκα την υγειά μου...  :dancing: Συναγωνιστές αφήστε τις ελλεινίδες να κάνουν παρέα στους δονητές υπάρχουν κορίτσια ζεστά που ξέρουν τι θέλουν... :rockon:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Να αναφερθώ και εγώ σε παράδειγμα ελλεινίδας που είχα παλιότερα σχέση, τι σχέση τέλος πάντων... Συνομήλική μου 35αρα πανεπιστημιακής μόρφωσης και με αρκετά καλή δουλείά.. Από συμπεριφορά λειτουργούσε σαν να ήταν ανώριμη πιτσιρίκα που δεν ήξερε αν ήθελε σοβαρή σχέση, αν ήθελε να παντρευτεί ή απλώς να πηδηχτεί. Μες στην σύγχιση και την ανασφάλεια. Τα χαμε σχεδόν ενάμισυ μήνα και αρνιούνταν πεισματικά να μου κάτσει.. Ενώ στο αυτοκίνητο έπεφτε το σχετικό χαμούρεμα όταν πήγαινα να το προχωρήσω ή της έλεγα να πάμε κάπου πιο ήσυχα δεν δέχονταν... Μόνο δάκτυλο ήθελε να της βάζω και μάλιστα της άρεσε πολύ και από πίσω το δάκτυλο. Μια φορά της είχα κάνει και γλυφ...ι στο αυτοκίνητο μπας και ανάψει και γίνει και τπτ άλλο και ενώ αυτή τελείωσε κανονικά όταν της πρότεινα να μου κάνει και αυτή καμιά π.πα της ειρήνης για ανταπόδωση μου είπε μόνο αν το κάνουμε θα σου κάνω :idiot: Για να σκεφτείτε το μέγεθος της μαλακείας που την έδερνε, μου έλεγε πχ σήμερα το έπαιξα δυο φορές τη μια με δονητή και με εξόργιζε και της ελεγα και γιατί προτιμάς το δονητή από το ζωντανό πράγμα εδώ πέρα.. Ε μου λεγε δε σε ξέρω καλά  :jerking: Στο τέλος μου πρότεινε και η ίδια να μη βγαίνω μαζί της αφού δε περνάω καλά..και αυτό έκανα και την άφησα να ξεσκονίζει το ράφι της και να κάνει παρέα στο δονητή της.. Μετά βέβαια το ριξα πάλι στις ρωσίδες και βρήκα την υγειά μου...  :dancing: Συναγωνιστές αφήστε τις ελλεινίδες να κάνουν παρέα στους δονητές υπάρχουν κορίτσια ζεστά που ξέρουν τι θέλουν... :rockon:

ρε φιλε ενα "κασμα" επρεπε να της κανεις δωρο φευγοντας εχει μεγαλος μηκος και αντεχει........ :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• MBK03-200-05.jpg
    MBK03-200-05.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μακαρι να μπορουσα να φερω 10 τανκερ γυναικες Βραζιλιανες η Ρωσσιδες και να ελεγα εδω τις κουραδες η παρτε τα παπαρια μας η πατε γαμηθειτε, οι ελλεεινιδες δεν κανουν για τους Ελληνες εχουμε χιουμορ παθος ταπεραμεντο οχι οξεια κρυοκωλιτιδα οπως αυτες

Επισκέπτης
μακαρι να μπορουσα να φερω 10 τανκερ γυναικες Βραζιλιανες η Ρωσσιδες και να ελεγα εδω τις κουραδες η παρτε τα παπαρια μας η πατε γαμηθειτε, οι ελλεεινιδες δεν κανουν για τους Ελληνες εχουμε χιουμορ παθος ταπεραμεντο οχι οξεια κρυοκωλιτιδα οπως αυτες

Μπράβο συναγωνιστή βρήκες τη λέξη που την περιγράφει τέλεια κρυόκωλη ξενέρωτη και μουρόχαβλη...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Πω πω ρε φιλε η γκομενα αυτη ηταν μεγαλη περιπτωση...Καλα 1-2-3 δαχτυλο και χαμουρεμα δεν της ειπες τι θα γινει?16 χρονων εμαστε?Παντως οντως κυκλοφορουν αρκετες τετοιες περιεργες γκομενες θα ελεγα...Κι εμενα μου ειχε τυχει μια περιπτωση με γκομενα(26χ) που εκανε ολα τα αλλα εκτος απο σεξ..Κι ο λογος οπως μου ελεγε ηταν οτι ηθελε να ειναι σιγουρη για εμενα...Αλλα το τσιμπουκι τσιμπουκι...Παντως νομιζω οτι τετοιες γκομενες δεν αποτελουν τον κανονα...Ο κανονας πιστευω ειναι οι αλλες γκομενες οι οποιες μολις περασουν 2-3 μηνες πιστευουν οτι τα εχουν με τον γιο εφοπλιστη και ξεκινανε τις τρελες απαιτησεις...Αβυσσος η ψυχη(και οχι μονο..) της γυναικας...

Επισκέπτης
  Μπράβο συναγωνιστή βρήκες τη λέξη που την περιγράφει τέλεια κρυόκωλη και ξενέρωτη...

ΣΣσσσσ μην σας ακουσει ο Παπαριωνας και αρχισει παλι την επιθεση των κλωνων για να δικαιωσει την ελεινιδα που ειναι παντρεμενος  :2funny: :2funny: :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Α ρε φιλε καλα τα λες...10 τανκερ να σου ελεγα εγω θα το επαιζαν μετα Μονικα Μπελουτσι?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Α ρε φιλε καλα τα λες...10 τανκερ να σου ελεγα εγω θα το επαιζαν μετα Μονικα Μπελουτσι?
γαμησε τα πλεον τις βλεπω και γελαω δεν αξιζει ουτε να τις χεσεις φιλε κλεινω μια βδομαδα σχεση με μια Βραζιλιανα εχω ποσταρει φωτο της και φιλε τερμα το ανγχος οι στεναχωριες η γκρινια τερμα ολα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
γαμησε τα πλεον τις βλεπω και γελαω δεν αξιζει ουτε να τις χεσεις φιλε κλεινω μια βδομαδα σχεση με μια Βραζιλιανα εχω ποσταρει φωτο της και φιλε τερμα το ανγχος οι στεναχωριες η γκρινια τερμα ολα
Στειλε λινκ για τη φωτο φιλε αν μπορεις..τυχερος εισαι..

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
[/quot
αρχοντας εισαι...εγω φιλε πηρα ενα τηλεφωνημα που αποδυκνειει ποσο καριολες ειναι οι γκομενες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Πω πω ρε φιλε η γκομενα αυτη ηταν μεγαλη περιπτωση...Καλα 1-2-3 δαχτυλο και χαμουρεμα δεν της ειπες τι θα γινει?16 χρονων εμαστε?Παντως οντως κυκλοφορουν αρκετες τετοιες περιεργες γκομενες θα ελεγα...Κι εμενα μου ειχε τυχει μια περιπτωση με γκομενα(26χ) που εκανε ολα τα αλλα εκτος απο σεξ..Κι ο λογος οπως μου ελεγε ηταν οτι ηθελε να ειναι σιγουρη για εμενα...Αλλα το τσιμπουκι τσιμπουκι...Παντως νομιζω οτι τετοιες γκομενες δεν αποτελουν τον κανονα...Ο κανονας πιστευω ειναι οι αλλες γκομενες οι οποιες μολις περασουν 2-3 μηνες πιστευουν οτι τα εχουν με τον γιο εφοπλιστη και ξεκινανε τις τρελες απαιτησεις...Αβυσσος η ψυχη(και οχι μονο..) της γυναικας...

Άσε φίλε αν μας έκανε καμιά πί...α καλά θα ταν στο ξεροσφύρι μας είχε...εγώ φρόντιζα για την ικανοποίησή της μέχρι και δύο δάχτυλα από πίσω της είχα βάλει :grin: και μου λεγε σκί.ε με πιο βαθυά και το παιζε από μπροστά αυτή και όταν πήγα να της τον βάλω έλεγε όχι σταμάτα... :headbang: και μου λεγε μη κοιτάς που μου αρέσει το δάκτυλο δε το κάνω από πίσω... :jerking: ούτε από μπροστά της λέω.. :grin: Μέχρι κόμπλεξ έχουν να παραδεχτούν ότι το κάνουν και τους αρέσει απο πίσω... ου ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom