Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 6.JPG
    6.JPG
    150,4 KB · Εμφανίσεις: 19

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
τα ειχα 2χρονια με γκομενα και τα χαλασαμε(σχεδον) πριν κανενα μηνα...την κοπελα αυτη την ειχα γνωρισει στους δικους μου και τα αδελφια μου..Μου ειπε η πρωην γκομενα μου οτι ηθελε να βγει καθως ειναι διακοπες στην κρητη με τον αδελφο μου κ τη νυφη μου οι οποιοι παραθεριζουν επισης εκει..Της ειπα οτι δεν εχω προβλημα..Βγηκαν λοιπον και μολις μου τηλεφωνησε ο αδελφος μου οτι καποια στιγμη ηρθε καποιος στην παρεα και αρχισαν τις διαχυτικοτητες και να φιλιουνται με την δικια μου(ποια δικια μου δηλαδη...)Α ρε τι πουτανες ειναι αυτες..?Σεβασμος μηδεν...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τα ειχα 2χρονια με γκομενα και τα χαλασαμε(σχεδον) πριν κανενα μηνα...την κοπελα αυτη την ειχα γνωρισει στους δικους μου και τα αδελφια μου..Μου ειπε η πρωην γκομενα μου οτι ηθελε να βγει καθως ειναι διακοπες στην κρητη με τον αδελφο μου κ τη νυφη μου οι οποιοι παραθεριζουν επισης εκει..Της ειπα οτι δεν εχω προβλημα..Βγηκαν λοιπον και μολις μου τηλεφωνησε ο αδελφος μου οτι καποια στιγμη ηρθε καποιος στην παρεα και αρχισαν τις διαχυτικοτητες και να φιλιουνται με την δικια μου(ποια δικια μου δηλαδη...)Α ρε τι πουτανες ειναι αυτες..?Σεβασμος μηδεν...

καριολες των 2 ευρω..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kαι ξαναματαλεω οτι εισαι τυχερος..:grin:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καριολες των 2 ευρω..
Εν τω μεταξυ δεν μιλαμε για κανενα πιτσιρικι αλλα για γυναικα 32χ...
Και για να ζηλεψω να το εκανε παλι μαλακια και ατιμια ειναι...Ντροπη δεν εχουν μεσα τους..?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι 22 τι 32 τι 62 οι ελληνιδες νομιζουν οτι πιασανε τα παπα απο τα αρχιδια! ντροπη; αυτες εχουν την πουστια στο αιμα τους ρε φιλε πλακα κανεις; και με βαλκανιες που εχω παει 1000φορες καλυτερες

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ δεν μιλαμε για κανενα πιτσιρικι αλλα για γυναικα 32χ...
Και για να ζηλεψω να το εκανε παλι μαλακια και ατιμια ειναι...Ντροπη δεν εχουν μεσα τους..?

ανεντιμες καριολες ειναι..
τοσο απλα..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ,ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ..
Ειναι ΚΑΡΙΟΛΕΣ,το λεει η λεξη..

αυτες που λενε κατα την διαρκεια της σχεσης για το  εκαστοτε αγορι τους οτι ειναι θεος(ασχετως αν αυτος μπορει να ειναι λαπας),ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ μετα τον χωρισμο,ειναι ικανες να τον βγαλουν βλακμαν κ να γαμηθουν με τον εχθρο του..

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΡΟΣΣΙ ΟΤΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 12 Κ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 102 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ..

Κ πιο βρωμικος Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΕΕΙΝΑΣ που λεει: ελατε μωρε,δεχθειτε τες οπως ειναι κ εμεις δεν παμε πισω κλπ γλυψιματα :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυτος που το λεει ειναι μεγαλος τραχανας, φιλε κ με Αλβανιδα κ με Γεωργιανη που πηγα ναι μεν ηταν στο παρε αλλα ειχαν και το δωσε σε ΟΛΑ! αυτες οι πουτανες μονο να σε δαγκωσουνε θελουνε. αμαξια κινητα δωρα διακοπες μπουζουκια ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ με τα λεφτα αυτα τι καλα θα τα περασω με τα κοληταρια μου

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
τι 22 τι 32 τι 62 οι ελληνιδες νομιζουν οτι πιασανε τα παπα απο τα αρχιδια! ντροπη; αυτες εχουν την πουστια στο αιμα τους ρε φιλε πλακα κανεις; και με βαλκανιες που εχω παει 1000φορες καλυτερες
Αυτα παιδια τα ξερω,συμβαινουν αλλωστε καθημερινα και στον καθενα...Το θεμα ειναι οτι για μια ακομη φορα νοιωθω δικαιωμενος που ξενοπηδουσα, που πηγαινα σε στριπ που πηγαινα σε στουντιο...Αυτα να τα βλεπουν οι πιο μικροι σε ηλικια να ξερουν πως ειναι οι ελλεινιδες και να μην κολλανε μαζι τους...Καντε οτι ειναι να κανετε μαγγες χωρις τυψεις...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτος που το λεει ειναι μεγαλος τραχανας, φιλε κ με Αλβανιδα κ με Γεωργιανη που πηγα ναι μεν ηταν στο παρε αλλα ειχαν και το δωσε σε ΟΛΑ! αυτες οι πουτανες μονο να σε δαγκωσουνε θελουνε. αμαξια κινητα δωρα διακοπες μπουζουκια ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ με τα λεφτα αυτα τι καλα θα τα περασω με τα κοληταρια μου

+13,χαιρομαι για τα ατομα που υπαρχουν εδω μεσα,οι περισσοτεροι σκεπτομαστε ετσι φιλε,λιγοι ειναι οι τραχαναδες ΕΥΤΥΧΩΣ εδω μεσα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αυτα παιδια τα ξερω,συμβαινουν αλλωστε καθημερινα και στον καθενα...Το θεμα ειναι οτι για μια ακομη φορα νοιωθω δικαιωμενος που ξενοπηδουσα, που πηγαινα σε στριπ που πηγαινα σε στουντιο...Αυτα να τα βλεπουν οι πιο μικροι σε ηλικια να ξερουν πως ειναι οι ελλεινιδες και να μην κολλανε μαζι τους...Καντε οτι ειναι να κανετε μαγγες χωρις τυψεις...

ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ οταν καποιος χωρισει κ του κανει πουστια η ελλεεινιδα (που σιγουρα θα κανει) σκεφτεται ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ..

μαγκια σου που τα εκανες απο πριν!
σωστος!

τρομαρα της στα 32 της νομιζει οτι την παιρνει για φλερτ?

φιλε να μου το θυμηθεις ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 6ΜΗΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ Κ ΙΣΩΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ..πρεπει να βρεις γκομενα να αντεξεις την επιθεση που κανει ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εξω ειναι παρα πολλοι καθε μερα βλεπω να τους ξεφτυλιζουνε και να μην λενε τπτ ποσες φορες θελω να πεταξω κανα τασακι κανα μπουκαλι κανα σκατο στην κεφαλα τους! να σου πω ιστοριες δικες μου και απο φιλους φιλες  να τρελαθεις!

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ? ΟΕΟ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ? ΟΕΟ?
ειμαι 27 σε 4 χρονακια θα εχω ξελασπωσει εντελως και ετοιμαζω ταξιδεια καταρχην στο επομενο EURO και μετα λατιν αμερικα και ταυλανδη προς ευρεση μιας αν ειναι ευρωπαια η 2 αν ειναι απο τις υπολοιπες χωρες για μονιμες ερωτικες συντροφους. απο τοτε που με θυμαμαι να μιλαω για σχεσεις ελεγα πως αν παρω ελληνιδα θα εχω πεσει πολυ στα ματια μου. Οσοι πιστοι ακολουθηστε

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ οταν καποιος χωρισει κ του κανει πουστια η ελλεεινιδα (που σιγουρα θα κανει) σκεφτεται ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ..

μαγκια σου που τα εκανες απο πριν!
σωστος!

τρομαρα της στα 32 της νομιζει οτι την παιρνει για φλερτ?

φιλε να μου το θυμηθεις ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 6ΜΗΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ Κ ΙΣΩΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ..πρεπει να βρεις γκομενα να αντεξεις την επιθεση που κανει ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Φιλε μου δεν τα εχω ξαναφτιαξει ποτε με πρωην...Μονο κανα γαμησι αερα και που...
Εγω ειπα την ιστορια μου μηπως και καταλαβουν μερικοι παντοφλακηδες τι κανουν...Και τι χανουν...Αυτοι φιλοι μου εχουν κακομαθει τις γκομενες...Γιατι στην σχεση τους μεσα ειναι συνεχεια στο ''ναι'' και στο ''μαλλιστα''...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εξω ειναι παρα πολλοι καθε μερα βλεπω να τους ξεφτυλιζουνε και να μην λενε τπτ ποσες φορες θελω να πεταξω κανα τασακι κανα μπουκαλι κανα σκατο στην κεφαλα τους! να σου πω ιστοριες δικες μου και απο φιλους φιλες  να τρελαθεις!

Eίναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που ακούω κι εγώ σχεδόν καθημερινά από φίλους...

Αν θέλετε διαβάστε και την ιστορία εδώ...

Κι ας γράψουμε ο καθένας τις εμπειρίες μας... γιατί συγκεντρώνοντας παρόμοιες καταστάσεις... αλληλοενημερωνόμαστε... αλλά προστατεύονται και οι μικρότεροι... είναι ΚΡΙΜΑ + ΑΔΙΚΟ να μας ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΑ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Eίναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που ακούω κι εγώ σχεδόν καθημερινά από φίλους...

Αν θέλετε διαβάστε και την ιστορία εδώ...

Κι ας γράψουμε ο καθένας τις εμπειρίες μας... γιατί συγκεντρώνοντας παρόμοιες καταστάσεις... αλληλοενημερωνόμαστε... αλλά προστατεύονται και οι μικρότεροι... είναι ΚΡΙΜΑ + ΑΔΙΚΟ να μας ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΑ...

ρε παιδια σε λιγο θα με κανετε  να νιωθω μαλακας που ειμαι γυναικα. να δεσω και μια πετρα στο λαιμο μου να τελειωνουμε μην βασανιζω και τον αντρικο πληθυσμο  :- :- :- :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom