Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Στειλε λινκ για τη φωτο φιλε αν μπορεις..τυχερος εισαι..
Στειλε λινκ για τη φωτο φιλε αν μπορεις..τυχερος εισαι..
τα ειχα 2χρονια με γκομενα και τα χαλασαμε(σχεδον) πριν κανενα μηνα...την κοπελα αυτη την ειχα γνωρισει στους δικους μου και τα αδελφια μου..Μου ειπε η πρωην γκομενα μου οτι ηθελε να βγει καθως ειναι διακοπες στην κρητη με τον αδελφο μου κ τη νυφη μου οι οποιοι παραθεριζουν επισης εκει..Της ειπα οτι δεν εχω προβλημα..Βγηκαν λοιπον και μολις μου τηλεφωνησε ο αδελφος μου οτι καποια στιγμη ηρθε καποιος στην παρεα και αρχισαν τις διαχυτικοτητες και να φιλιουνται με την δικια μου(ποια δικια μου δηλαδη...)Α ρε τι πουτανες ειναι αυτες..?Σεβασμος μηδεν...
αν εισαι Θεσσαλονικιος κατι μπορω να κανονισω εχει φιλες εδωΈχει καμιά φίλη;
Εν τω μεταξυ δεν μιλαμε για κανενα πιτσιρικι αλλα για γυναικα 32χ...καριολες των 2 ευρω..
Εν τω μεταξυ δεν μιλαμε για κανενα πιτσιρικι αλλα για γυναικα 32χ...
Και για να ζηλεψω να το εκανε παλι μαλακια και ατιμια ειναι...Ντροπη δεν εχουν μεσα τους..?
Αυτα παιδια τα ξερω,συμβαινουν αλλωστε καθημερινα και στον καθενα...Το θεμα ειναι οτι για μια ακομη φορα νοιωθω δικαιωμενος που ξενοπηδουσα, που πηγαινα σε στριπ που πηγαινα σε στουντιο...Αυτα να τα βλεπουν οι πιο μικροι σε ηλικια να ξερουν πως ειναι οι ελλεινιδες και να μην κολλανε μαζι τους...Καντε οτι ειναι να κανετε μαγγες χωρις τυψεις...τι 22 τι 32 τι 62 οι ελληνιδες νομιζουν οτι πιασανε τα παπα απο τα αρχιδια! ντροπη; αυτες εχουν την πουστια στο αιμα τους ρε φιλε πλακα κανεις; και με βαλκανιες που εχω παει 1000φορες καλυτερες
αυτος που το λεει ειναι μεγαλος τραχανας, φιλε κ με Αλβανιδα κ με Γεωργιανη που πηγα ναι μεν ηταν στο παρε αλλα ειχαν και το δωσε σε ΟΛΑ! αυτες οι πουτανες μονο να σε δαγκωσουνε θελουνε. αμαξια κινητα δωρα διακοπες μπουζουκια ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ με τα λεφτα αυτα τι καλα θα τα περασω με τα κοληταρια μου
αν εισαι Θεσσαλονικιος κατι μπορω να κανονισω εχει φιλες εδω
laplace 2 ευρω ειναι κ παλι πολλα
Αυτα παιδια τα ξερω,συμβαινουν αλλωστε καθημερινα και στον καθενα...Το θεμα ειναι οτι για μια ακομη φορα νοιωθω δικαιωμενος που ξενοπηδουσα, που πηγαινα σε στριπ που πηγαινα σε στουντιο...Αυτα να τα βλεπουν οι πιο μικροι σε ηλικια να ξερουν πως ειναι οι ελλεινιδες και να μην κολλανε μαζι τους...Καντε οτι ειναι να κανετε μαγγες χωρις τυψεις...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ? ΟΕΟ?αυτος που το λεει ειναι μεγαλος τραχανας, φιλε κ με Αλβανιδα κ με Γεωργιανη που πηγα ναι μεν ηταν στο παρε αλλα ειχαν και το δωσε σε ΟΛΑ! αυτες οι πουτανες μονο να σε δαγκωσουνε θελουνε. αμαξια κινητα δωρα διακοπες μπουζουκια ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ με τα λεφτα αυτα τι καλα θα τα περασω με τα κοληταρια μου
ειμαι 27 σε 4 χρονακια θα εχω ξελασπωσει εντελως και ετοιμαζω ταξιδεια καταρχην στο επομενο EURO και μετα λατιν αμερικα και ταυλανδη προς ευρεση μιας αν ειναι ευρωπαια η 2 αν ειναι απο τις υπολοιπες χωρες για μονιμες ερωτικες συντροφους. απο τοτε που με θυμαμαι να μιλαω για σχεσεις ελεγα πως αν παρω ελληνιδα θα εχω πεσει πολυ στα ματια μου. Οσοι πιστοι ακολουθηστεΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ? ΟΕΟ?
Φιλε μου δεν τα εχω ξαναφτιαξει ποτε με πρωην...Μονο κανα γαμησι αερα και που...ΠΑΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΝΤΑ οταν καποιος χωρισει κ του κανει πουστια η ελλεεινιδα (που σιγουρα θα κανει) σκεφτεται ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ..
μαγκια σου που τα εκανες απο πριν!
σωστος!
τρομαρα της στα 32 της νομιζει οτι την παιρνει για φλερτ?
φιλε να μου το θυμηθεις ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 6ΜΗΝΟ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ Κ ΙΣΩΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ..πρεπει να βρεις γκομενα να αντεξεις την επιθεση που κανει ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
εξω ειναι παρα πολλοι καθε μερα βλεπω να τους ξεφτυλιζουνε και να μην λενε τπτ ποσες φορες θελω να πεταξω κανα τασακι κανα μπουκαλι κανα σκατο στην κεφαλα τους! να σου πω ιστοριες δικες μου και απο φιλους φιλες να τρελαθεις!
Eίναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτά που ακούω κι εγώ σχεδόν καθημερινά από φίλους...
Αν θέλετε διαβάστε και την ιστορία εδώ...
Κι ας γράψουμε ο καθένας τις εμπειρίες μας... γιατί συγκεντρώνοντας παρόμοιες καταστάσεις... αλληλοενημερωνόμαστε... αλλά προστατεύονται και οι μικρότεροι... είναι ΚΡΙΜΑ + ΑΔΙΚΟ να μας ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΑ...