Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η εισαι οντως η το λες μπας και βρεις κανα τεφαρικι απο δω μεσα

δεν θελω τεφαρικι απο εδω γτ απλα δεν ειμαι στην ελλαδα και γενικως δεν ψαχνομαι. αλλα οταν μου λες κι εσυ οτι οντως ειμαι μαλακας ε ειναι σαν να λες απο δω και περα ζητα ανταλλαγμα

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
αρκει να στην κανει αλλη
η εισαι οντως η το λες μπας και βρεις κανα τεφαρικι απο δω μεσα
το μουνι μας να φενεται φορα πατριδα αλλα αν πιασεις μπουτι για ποια με περασες; δεν ντρεπεσαι; κτλ κτλ κτλ για αυτο φιλε ψηφιζω βραζιλια καμια σχεση πλεον πιστευω υπαρχουν 4 φυλα, Αντρας ΓΥΝΑΙΚΕΣ Gay ελλεινιδες
Το θεμα με τις ξενες ειναι οτι μπορει κι αυτες να ειναι πουτανες,τουλαχιστον το εχουν συνηδητοποιησει και ετσι ειναι ντομπρες και ξερουν τι θελουν,λεγοντας το χωρις πολλες περιστροφες...Οι δικες μας ειναι ολο κλο κλο και απο αυγο τιποτα...Αντιθετως περιμενουν απο εμας και το αυγο!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ε ναι ρε κοριτσι μου χαλας την φυλη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ενταξει απο εδω και περα θα λεω οτι εχω κυτταριτιδα και οτι θελω διακοπες στην μυκονο για να σου κατσω. ενταξει ειμαι; πως με βρισκεις;

Εμένα πάντως, για να σε βρω Interesting πρέπει να μου πεις, πως θα σηκωθείς και θα φύγεις αφού μου κάτσεις.

Και με αυτό νομίζω σας λύσαμε (εσάς τις γυναίκες εννοώ) την απορία, γιατί γουστάρουμε τις πουτάνες.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Εμένα πάντως, για να σε βρω Interesting πρέπει να μου πεις, πως θα σηκωθείς και θα φύγεις αφού μου κάτσεις.

Και με αυτό νομίζω σας λύσαμε (εσάς τις γυναίκες εννοώ) την απορία, γιατί γουστάρουμε τις πουτάνες.
χεχεχε ωραιος!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ναι δεν λεω... εχει ενα ποιντ

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πω πω θες ιδιαιτερα πανε αυτα που ηξερες εχουμε και λεμε

μπορει τα πρωινα να στριμοχνωμε στα λεωφορεια να παω στην δουλεια μου να μυριζω μασχαλες και κλανιες αλλα απο εσενα ποταπε αρσενικε ΑΠΑΙΤΩ αμαξι καλο για να την λεω στις κολητες μου, να ερχεσαι να με περνεις μπροστα απο το σπιτι μου. Θα πηγαινουμε οπου θελω εγω και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το εχεις μαντεψει και να εχεις κανει κρατηση σε καλο τραπεζι με ακριβο κρασι, φυσικα πληρωνεις! Διακοπες οχι Μυκονο γιατι εχω μεγαλωσει πλεον (αυτη ειναι δικαιολογια δεν θελει γιατι θα βλεπει τις καλιγραμμες και θα χαλαστει) αλλα καπου κοσμοπολιτικα, Δωρο επειτιο βδομαδας 10ημερου μηνα κτλ κτλ εσυ ενα κοσμημα εγω ενα..... σοκολατι. τα υπολοιπα αυριο πρεπει να ετοιμαστω να βγω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πω πω θες ιδιαιτερα πανε αυτα που ηξερες εχουμε και λεμε

μπορει τα πρωινα να στριμοχνωμε στα λεωφορεια να παω στην δουλεια μου να μυριζω μασχαλες και κλανιες αλλα απο εσενα ποταπε αρσενικε ΑΠΑΙΤΩ αμαξι καλο για να την λεω στις κολητες μου, να ερχεσαι να με περνεις μπροστα απο το σπιτι μου. Θα πηγαινουμε οπου θελω εγω και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το εχεις μαντεψει και να εχεις κανει κρατηση σε καλο τραπεζι με ακριβο κρασι, φυσικα πληρωνεις! Διακοπες οχι Μυκονο γιατι εχω μεγαλωσει πλεον (αυτη ειναι δικαιολογια δεν θελει γιατι θα βλεπει τις καλιγραμμες και θα χαλαστει) αλλα καπου κοσμοπολιτικα, Δωρο επειτιο βδομαδας 10ημερου μηνα κτλ κτλ εσυ ενα κοσμημα εγω ενα..... σοκολατι. τα υπολοιπα αυριο πρεπει να ετοιμαστω να βγω

πωπω εχω πολλα να μαθω ακομα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
90% σε ποια πολη εισαι ρε κωλοφαρδε; εδω παντως Θεσσαλονικη το 101% απο τις χειροτερες οι δικες μας μακρυα! φοιτητριες μονο η ξενες

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
90% σε ποια πολη εισαι ρε κωλοφαρδε; εδω παντως Θεσσαλονικη το 101% απο τις χειροτερες οι δικες μας μακρυα! φοιτητριες μονο η ξενες
νομιζω συναδελφε οτι τοσο ειναι το ποσοστο...Για να μην ειμαστε και υπερβολικοι...Για καλη μου τυχη εχω γνωρισει καποιες κοπελες (ελαχιστες)που ειναι διαφορετικες...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
να παιξουμε μαζι κανα Τζοκερ...... εκτος αν λες διαφορετικες τις μπαζαρες αλλα και αυτες πηραν αερα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μα καλα δεν τα ηξερες... :think:?Μας δουλευεις...?Το 90% των ελλεεινιδων σκεφτεται και φερεται ετσι...

τσουυυυυ δεν ειμαι καν στην ελλαδα και τωρα που πηγα το καλοκαιρι παρατηρησα οτι ολες με κοιταν με μισος... αυτο πως εξηγειται;;; δεν ειμαι δα και καμια ομορφη ασε που ημουνα τελειως εκτος μοδας αλλα μεσα στην τρελη χαρα γτ ημουνα διακοπες

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
να παιξουμε μαζι κανα Τζοκερ...... εκτος αν λες διαφορετικες τις μπαζαρες αλλα και αυτες πηραν αερα
οχι ρε...Ηταν καλες...απλα εγω οταν ειχα βρει μια τετοια δεν ημουν ετοιμος για σοβαρη σχεση και την αφησα μηπως βρει κανενα παιδι που ενδιαφερεται πραγματικα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
γι αυτο οι γκομενες κολλανε με αυτους που τις φτυνουν.... με πιανς;;;;; ;)

πω-πω λες γι' αυτό να έχει κολλήσει έτσι η μαλακισμένη με το παλικάρι? Αδαφορεί παντελώς... ρε γμτ... τελικά η παρομοίωση για τις γυναίκες και τα γραμματόσημα είναι πολυυύ σοφή !!!

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
τσουυυυυ δεν ειμαι καν στην ελλαδα και τωρα που πηγα το καλοκαιρι παρατηρησα οτι ολες με κοιταν με μισος... αυτο πως εξηγειται;;; δεν ειμαι δα και καμια ομορφη ασε που ημουνα τελειως εκτος μοδας αλλα μεσα στην τρελη χαρα γτ ημουνα διακοπες
Κοιταξε να δεις...Οι ελλεινιδες κοιτουν με μισος οποιαδηποτε ειναι διαφορετικη απο αυτες...Γενικοτερα στο να κατακρινουν γυναικες που δεν γουσταρουν ειναι πρωτες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πω-πω λες γι' αυτό να έχει κολλήσει έτσι η μαλακισμένη με το παλικάρι? Αδαφορεί παντελώς... ρε γμτ... τελικά η παρομοίωση για τις γυναίκες και τα γραμματόσημα είναι πολυυύ σοφή !!!

χαλαρωσε και για τους αντρες ισχυει.... εχω να σου πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κοιταξε να δεις...Οι ελλεινιδες κοιτουν με μισος οποιαδηποτε ειναι διαφορετικη απο αυτες...Γενικοτερα στο να κατακρινουν γυναικες που δεν γουσταρουν ειναι πρωτες...

καλα διαφορετικη ημουνα σιγουρα δεν λεω καλυτερη απλα διαφορετικη. εκανα μπαμ απο αυτα που φοραγα μεχρι το πως στεκομαι στο μετρο αλλα αυτος δεν ειναι λογος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom