Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αρκει να στην κανει αλλη
Μην μπερδεύεστε, το θέμα δεν είναι ποιος στην κάνει, το σημαντικό είναι να είναι καλή πίπα!!!!
αρκει να στην κανει αλλη
η εισαι οντως η το λες μπας και βρεις κανα τεφαρικι απο δω μεσα
Το θεμα με τις ξενες ειναι οτι μπορει κι αυτες να ειναι πουτανες,τουλαχιστον το εχουν συνηδητοποιησει και ετσι ειναι ντομπρες και ξερουν τι θελουν,λεγοντας το χωρις πολλες περιστροφες...Οι δικες μας ειναι ολο κλο κλο και απο αυγο τιποτα...Αντιθετως περιμενουν απο εμας και το αυγο!!αρκει να στην κανει αλλη
η εισαι οντως η το λες μπας και βρεις κανα τεφαρικι απο δω μεσα
το μουνι μας να φενεται φορα πατριδα αλλα αν πιασεις μπουτι για ποια με περασες; δεν ντρεπεσαι; κτλ κτλ κτλ για αυτο φιλε ψηφιζω βραζιλια καμια σχεση πλεον πιστευω υπαρχουν 4 φυλα, Αντρας ΓΥΝΑΙΚΕΣ Gay ελλεινιδες
ε ναι ρε κοριτσι μου χαλας την φυλη
ενταξει απο εδω και περα θα λεω οτι εχω κυτταριτιδα και οτι θελω διακοπες στην μυκονο για να σου κατσω. ενταξει ειμαι; πως με βρισκεις;
χεχεχε ωραιος!Εμένα πάντως, για να σε βρω Interesting πρέπει να μου πεις, πως θα σηκωθείς και θα φύγεις αφού μου κάτσεις.
Και με αυτό νομίζω σας λύσαμε (εσάς τις γυναίκες εννοώ) την απορία, γιατί γουστάρουμε τις πουτάνες.
Εμένα πάντως, για να σε βρω Interesting πρέπει να μου πεις, πως θα σηκωθείς και θα φύγεις αφού μου κάτσεις.
Και με αυτό νομίζω σας λύσαμε (εσάς τις γυναίκες εννοώ) την απορία, γιατί γουστάρουμε τις πουτάνες.
πω πω θες ιδιαιτερα πανε αυτα που ηξερες εχουμε και λεμε
μπορει τα πρωινα να στριμοχνωμε στα λεωφορεια να παω στην δουλεια μου να μυριζω μασχαλες και κλανιες αλλα απο εσενα ποταπε αρσενικε ΑΠΑΙΤΩ αμαξι καλο για να την λεω στις κολητες μου, να ερχεσαι να με περνεις μπροστα απο το σπιτι μου. Θα πηγαινουμε οπου θελω εγω και εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το εχεις μαντεψει και να εχεις κανει κρατηση σε καλο τραπεζι με ακριβο κρασι, φυσικα πληρωνεις! Διακοπες οχι Μυκονο γιατι εχω μεγαλωσει πλεον (αυτη ειναι δικαιολογια δεν θελει γιατι θα βλεπει τις καλιγραμμες και θα χαλαστει) αλλα καπου κοσμοπολιτικα, Δωρο επειτιο βδομαδας 10ημερου μηνα κτλ κτλ εσυ ενα κοσμημα εγω ενα..... σοκολατι. τα υπολοιπα αυριο πρεπει να ετοιμαστω να βγω
Μα καλα δεν τα ηξερες... ?Μας δουλευεις...?Το 90% των ελλεεινιδων σκεφτεται και φερεται ετσι...πωπω εχω πολλα να μαθω ακομα
νομιζω συναδελφε οτι τοσο ειναι το ποσοστο...Για να μην ειμαστε και υπερβολικοι...Για καλη μου τυχη εχω γνωρισει καποιες κοπελες (ελαχιστες)που ειναι διαφορετικες...90% σε ποια πολη εισαι ρε κωλοφαρδε; εδω παντως Θεσσαλονικη το 101% απο τις χειροτερες οι δικες μας μακρυα! φοιτητριες μονο η ξενες
Μα καλα δεν τα ηξερες... ?Μας δουλευεις...?Το 90% των ελλεεινιδων σκεφτεται και φερεται ετσι...
οχι ρε...Ηταν καλες...απλα εγω οταν ειχα βρει μια τετοια δεν ημουν ετοιμος για σοβαρη σχεση και την αφησα μηπως βρει κανενα παιδι που ενδιαφερεται πραγματικα...να παιξουμε μαζι κανα Τζοκερ...... εκτος αν λες διαφορετικες τις μπαζαρες αλλα και αυτες πηραν αερα
γι αυτο οι γκομενες κολλανε με αυτους που τις φτυνουν.... με πιανς;;;;; ;)
Κοιταξε να δεις...Οι ελλεινιδες κοιτουν με μισος οποιαδηποτε ειναι διαφορετικη απο αυτες...Γενικοτερα στο να κατακρινουν γυναικες που δεν γουσταρουν ειναι πρωτες...τσουυυυυ δεν ειμαι καν στην ελλαδα και τωρα που πηγα το καλοκαιρι παρατηρησα οτι ολες με κοιταν με μισος... αυτο πως εξηγειται;;; δεν ειμαι δα και καμια ομορφη ασε που ημουνα τελειως εκτος μοδας αλλα μεσα στην τρελη χαρα γτ ημουνα διακοπες
πω-πω λες γι' αυτό να έχει κολλήσει έτσι η μαλακισμένη με το παλικάρι? Αδαφορεί παντελώς... ρε γμτ... τελικά η παρομοίωση για τις γυναίκες και τα γραμματόσημα είναι πολυυύ σοφή !!!
Κοιταξε να δεις...Οι ελλεινιδες κοιτουν με μισος οποιαδηποτε ειναι διαφορετικη απο αυτες...Γενικοτερα στο να κατακρινουν γυναικες που δεν γουσταρουν ειναι πρωτες...