Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καλα διαφορετικη ημουνα σιγουρα δεν λεω καλυτερη απλα διαφορετικη. εκανα μπαμ απο αυτα που φοραγα μεχρι το πως στεκομαι στο μετρο αλλα αυτος δεν ειναι λογος.
Το να εισαι διαφορετικη απ'εχει ομως απ'το να κανεις μπαμ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το να εισαι διαφορετικη απ'εχει ομως απ'το να κανεις μπαμ...

καλα ακου που σου λεω. ολες στην αθηνα το ιδιο στυλακι εχουν φετος, ιδια παπουτσια ιδια γυαλια ιδια ρουχα ιδιο κινητο, ιδια μαλλια. ε λιγο να ξεφυγεις κανεις μπαμ

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καλα ακου που σου λεω. ολες στην αθηνα το ιδιο στυλακι εχουν φετος, ιδια παπουτσια ιδια γυαλια ιδια ρουχα ιδιο κινητο, ιδια μαλλια. ε λιγο να ξεφυγεις κανεις μπαμ
Καλα αυτο που λες ειναι σιγουρο...Αν δεις μια μοδατη ελεινιδα ειναι σαν να τις εχεις δει ολες...
Υπαρχουν ομως μερικες που κανουν μπαμ(μη σου πω και μπουμ..) και μερικες που απλως ειναι δικριτικως καλοντυμενες με ωραιο διαφορετικο γουστο...(σου μιλαειμκαποιος που το πρωτο πραγμα που κοιταζει σε μια κοπελα ειναι το ντυσιμο της...)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
χαλαρωσε και για τους αντρες ισχυει.... εχω να σου πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να μου πεις αναλυτικα (και σε pm, αν δεν θες εδω)...

Αλλα σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, πως εγω τουλάχιστον δεν είμαι έτσι...

Τέλος = ΤΕΛΟΣ._ Πολιτισμένα και χωρίς ενοχλήσεις κλπ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
+ 10000000000
my type of girl...  :rockon:

λολ δεν τις κανω σε ολο τον κοσμο! μονο σε αυτον που γουσταρω. ειμαι λιγο των ακρων. η θα ειμαι με τον αλλον και θα τα παιρνει ολα η δεν θα ειμαι και δεν θα αγγιζει ουτε χερι. ουτε μ αρεσει ουτε ειναι σωστο να τον δουλευω τον αλλον κανοντας πιπες ψυχικα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλα αυτο που λες ειναι σιγουρο...Αν δεις μια μοδατη ελεινιδα ειναι σαν να τις εχεις δει ολες...
Υπαρχουν ομως μερικες που κανουν μπαμ(μη σου πω και μπουμ..) και μερικες που απλως ειναι δικριτικως καλοντυμενες με ωραιο διαφορετικο γουστο...(σου μιλαειμκαποιος που το πρωτο πραγμα που κοιταζει σε μια κοπελα ειναι το ντυσιμο της...)

ελααααχιστες οσες ειδα εγω ηταν ολες ιδιες. και ελεος τι λυσα ειναι αυτη με τα φλατ παπουτσια; ολες ετσι φετος κοντεψα να φρικαρω... ρε τακουνιαααααααααααα ρε ζωαααααααααααααα αλλα οχι η μοδα δεν ειναι το τακουνι φετος και πρεπει εγω να ειμαι υποχρεωμενη να φοραω οτι να ναι για να ειμαι ιν αντε μου στο διαολο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ειμαι λιγο των ακρων. η θα ειμαι με τον αλλον και θα τα παιρνει ολα η δεν θα ειμαι και δεν θα αγγιζει ουτε χερι.

Μάλλον εννοείς πως θα τα παίρνεις ΕΣΥ όλα... όταν είσαι με κάποιον... lol
Τυχερός... ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Να μου πεις αναλυτικα (και σε pm, αν δεν θες εδω)...

Αλλα σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, πως εγω τουλάχιστον δεν είμαι έτσι...

Τέλος = ΤΕΛΟΣ._ Πολιτισμένα και χωρίς ενοχλήσεις κλπ...

πρεπει να το εχω ξαναπει. φετινη ιστορια...
ειναι ενας απο τους πολλους αραπιδες στο πανεπιστημιο.
και με γουσταρε (συλλογη πλεον τους κανω)
λοιπον εγω αδιαφορη. φαινοταν στην φατσα μου οτι δεν θελω και πολλα πολλα. βρισκει το κινητο μου βρισκει το σταθερο μου και με επαιρνε τηλ. και καλα το κινητο αλλα και σταθερο; να το σηκωνει η μανα μου; στο τελος του το ειπα ξεκαθαρα οτι δεν θελω αλλα ακομα και τωρα οταν με βλεπει γινεται αφρος (μαυρος) ετσι και τον χαιρετισω παει θα μου ερθει με λουλουδια και βερες την αλλη μερα

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
ελααααχιστες οσες ειδα εγω ηταν ολες ιδιες. και ελεος τι λυσα ειναι αυτη με τα φλατ παπουτσια; ολες ετσι φετος κοντεψα να φρικαρω... ρε τακουνιαααααααααααα ρε ζωαααααααααααααα αλλα οχι η μοδα δεν ειναι το τακουνι φετος και πρεπει εγω να ειμαι υποχρεωμενη να φοραω οτι να ναι για να ειμαι ιν αντε μου στο διαολο
Σωστη...που ειναι τα τακουνια?Μεγιστο δειγμα θυληκοτητας...!Ολες την ειδαν με τα φλατ...! Ασε το χειμωνα τα ιδια!Με τα γαμημενα παπουτσια τα ισια και της μπαλαρινας τα αντι σεξουαλικα!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σωστη...που ειναι τα τακουνια?Μεγιστο δειγμα θυληκοτητας...!Ολες την ειδαν με τα φλατ...! Ασε το χειμωνα τα ιδια!Με τα γαμημενα παπουτσια τα ισια και της μπαλαρινας τα αντι σεξουαλικα!!

μπαλαρινα;;;; που να με κοπαναν δεν βαζω τετοιο πραμα. καλυτερα μποτες για σκι παρα αυτο το πραμα.... ε και οταν βγαινω με το 11ποντο στιλετο πες μου κανει η δεν κανει μπαμ;;;;

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
μπαλαρινα;;;; που να με κοπαναν δεν βαζω τετοιο πραμα. καλυτερα μποτες για σκι παρα αυτο το πραμα.... ε και οταν βγαινω με το 11ποντο στιλετο πες μου κανει η δεν κανει μπαμ;;;;
Οντως...Αρκει ομως να ταιριαζει και με το υπολοιπο λουκ αλλα και με την ωρα...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ε και οταν βγαινω με το 11ποντο στιλετο πες μου κανει η δεν κανει μπαμ;;;;

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνουμε: Σ' αρέσουν οι...

ψηλοτάκουνες γόβες-στιλέτο...

πίπες...

...πες μου ότι γουστάρεις και να γαμιέσαι στημένη στα 4 ???

:rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οντως...Αρκει ομως να ταιριαζει και με το υπολοιπο λουκ αλλα και με την ωρα...

για ολες τις ωρες αναλογα το στυλ του παπουτσιου. αλλο 11ρι το πρωι αλλο το βραδυ μην τρελαθουμε κιολας. και ενοειται να πηγαινει και με το ολο λουκ, αμα φοραω φορμες ε θα βαλω αθλητικα και γουσταρω.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν, ανακεφαλαιώνουμε: Σ' αρέσουν οι...

ψηλοτάκουνες γόβες-στιλέτο...

πίπες...

...πες μου ότι γουστάρεις και να γαμιέσαι στημένη στα 4 ???

:rockon:

μονο αμα εχει καθρεφτες γυρω μου για να τα βλεπω ολα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom