violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Παιδια σας αφηνω...Καληνυχτα σε ολους-ες!
Παιδια σας αφηνω...Καληνυχτα σε ολους-ες!
κι εγω :-* :-* :-*
Έυα σε πάω μάλλον επειδή έφυγες απο Ελλάντα έχεις αποεξελλεινιδιστεί τελείως
και πριν φυγω ετσι ημουνα απλα δεν το εδειχνα μεχρι που πηγα εξω και καταλαβα οτι δεν ειμαι ανωμαλη και χαζη οπως θελαν να με κανουν να πιστεψω εδω
ΟΔΗΓΙΕΣ μήπως και βρουν γκόμενο...
το πρωτο το κανω....
το δευτερο αμα τα παρω θα τον βρισω οποτε πρεπει να εχει πολυ χιουμορ
το τριτο..... ε οχι και απο το πρωτο ραντεβου... απο το τριτο-τεταρτο
βεβαια βεβαια (μονο αμα μου αρεσει τρελα αλλιως δεν υπαρχει δευτερο ραντεβου καν)Ωστε έτσι εεε? παλιο-τσουλάκι-Ελλειινίδα...
βεβαια βεβαια (μονο αμα μου αρεσει τρελα αλλιως δεν υπαρχει δευτερο ραντεβου καν)
Έχετε δει κάτι μπλουζάκια "Ι fuck on the first date" να σκάσεις με κάνα τέτοιο ε
Και εγώ το ίδιο όταν έφυγα να σπουδάσω Γερμανία κατάλαβα ότι όλα αυτά που με χάλαγαν στην Ελλάδα ήταν απόλυτα φυσιολογικό που με χάλαγαν και ήταν στραβός ο γυαλός τελικά.. Πάντως κρίμα φεύγουν τα σωστά κορίτσια έξω και μένουν εδώ οι ανοργασμικές κομπλεξικές και ανέραστες ελλεινίδες..θα γίνω και εγώ μου φαίνεται πορνομετανάστης σαν τον Δημητράκη...Back to USSR
το τριτο..... ε οχι και απο το πρωτο ραντεβου... απο το τριτο-τεταρτο
Ανοιγω αυτο το θεαρεστον και ελευθερον απο τον αιδεσιμοτατο giorgospapara sorry giorgospapa θρεντ οπου θα ηθελα να αναπτυξετε με παρρησια,ντομπροσυνη και χωρις ιχνος εγωισμου(αφορα κυριως τις γυναικες του σαιτ) την αποψη σας για το θεμα "πως θα γλυτωσει η σημερινη ελληνιδα το ραφι"? ή "10 τροπους που προτεινετε στη σημερινη ελληνιδα για να παλεψει την μοναξια της οταν συνειδητοποιησει οτι οι μισοι ελληνες θα ειναι παντρεμενοι με αλλοδαπες"..ευχαριστω!