Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Παιδια σας αφηνω...Καληνυχτα σε ολους-ες!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έυα σε πάω μάλλον επειδή έφυγες απο Ελλάντα έχεις αποεξελλεινιδιστεί τελείως  :grin:

και πριν φυγω ετσι ημουνα απλα δεν το εδειχνα μεχρι που πηγα εξω και καταλαβα οτι δεν ειμαι ανωμαλη και χαζη οπως θελαν να με κανουν να πιστεψω εδω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι άλλες όμως είναι εδώ και όχι μόνο το πιστεύουν :2funny: αλλά πράττουν κιόλας :2funny:...Η κενωνία

Επισκέπτης
και πριν φυγω ετσι ημουνα απλα δεν το εδειχνα μεχρι που πηγα εξω και καταλαβα οτι δεν ειμαι ανωμαλη και χαζη οπως θελαν να με κανουν να πιστεψω εδω

Και εγώ το ίδιο όταν έφυγα να σπουδάσω Γερμανία κατάλαβα ότι όλα αυτά που με χάλαγαν στην Ελλάδα ήταν απόλυτα φυσιολογικό που με χάλαγαν και ήταν στραβός ο γυαλός τελικά.. Πάντως κρίμα φεύγουν τα σωστά κορίτσια έξω και μένουν εδώ οι ανοργασμικές κομπλεξικές και ανέραστες ελλεινίδες..θα γίνω και εγώ μου φαίνεται πορνομετανάστης σαν τον Δημητράκη...Back to USSR  :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΟΔΗΓΙΕΣ μήπως και βρουν γκόμενο... :2funny:

Συνημμένα

• how-to-get-a-boyfriend.jpg
    how-to-get-a-boyfriend.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 26

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΟΔΗΓΙΕΣ μήπως και βρουν γκόμενο... :2funny:

το πρωτο το κανω....
το δευτερο αμα τα παρω θα τον βρισω οποτε πρεπει να εχει πολυ χιουμορ
το τριτο..... ε οχι και απο το πρωτο ραντεβου... απο το τριτο-τεταρτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το πρωτο το κανω....
το δευτερο αμα τα παρω θα τον βρισω οποτε πρεπει να εχει πολυ χιουμορ
το τριτο..... ε οχι και απο το πρωτο ραντεβου... απο το τριτο-τεταρτο   :2funny: :2funny: :2funny:

Ωστε έτσι εεε? παλιο-τσουλάκι-Ελλεεινίδα... :boobies: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
Έχετε δει κάτι μπλουζάκια "Ι fuck on the first date" να σκάσεις με κάνα τέτοιο ε  :grin:

Συνημμένα

• fat-kid.jpg
    fat-kid.jpg
    154,2 KB · Εμφανίσεις: 19

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχετε δει κάτι μπλουζάκια "Ι fuck on the first date" να σκάσεις με κάνα τέτοιο ε  :grin:

Μην ανησυχείς... και με τέτοιο να σκάσεις και έτσι όπως αυτός να είσαι άμα η γκομενα μυριστεί παραδάκι πάλι θα γαμήσεις ή ό,τι κάτσει τε΄λος πάντων.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
για να επαναφερω το θεμα μπροστα...αλλα και για θεμα ακριβειας του τιτλου...κατα τη γνωμη μου μια 25 αρα ειναι πολυ μικρη για να ειναι κοντα στο ραφι...θεωρω οτι η 25αρα σημερα ειναι ακομα πιπινι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ εχουν κατι δοντια αυτα τα πιπινια.........χεχε
κοβουν τενοντες :P :P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Και εγώ το ίδιο όταν έφυγα να σπουδάσω Γερμανία κατάλαβα ότι όλα αυτά που με χάλαγαν στην Ελλάδα ήταν απόλυτα φυσιολογικό που με χάλαγαν και ήταν στραβός ο γυαλός τελικά.. Πάντως κρίμα φεύγουν τα σωστά κορίτσια έξω και μένουν εδώ οι ανοργασμικές κομπλεξικές και ανέραστες ελλεινίδες..θα γίνω και εγώ μου φαίνεται πορνομετανάστης σαν τον Δημητράκη...Back to USSR  :rockon:

Δεν τα ξέρεις καλά. Οι του εξωτερικού είναι τρισχειρότερες. Ό,τι χειρότερο έχεις δει σε γυναίκα. Βασικά ΟΛΕΣ σιχαμένες είναι. ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ όνομα και πράμα.

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ανοιγω αυτο το θεαρεστον και ελευθερον απο τον αιδεσιμοτατο giorgospapara :2funny: sorry giorgospapa :grin: θρεντ οπου θα ηθελα να αναπτυξετε με παρρησια,ντομπροσυνη και χωρις ιχνος εγωισμου(αφορα κυριως τις γυναικες του σαιτ) την αποψη σας για το θεμα "πως θα γλυτωσει η σημερινη ελληνιδα το ραφι"? ή "10 τροπους που προτεινετε στη σημερινη ελληνιδα για να παλεψει την μοναξια της οταν συνειδητοποιησει οτι οι μισοι ελληνες θα ειναι παντρεμενοι με αλλοδαπες"..ευχαριστω! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τα σπάει το θεματάκι!
Δεν έχω διαλέξει ακόμα ράφι (έχω ακόμα μια δεκαετία ως τα 30), υπόσχομαι να επιλέξω με σύνεση ολόκληρη ραφιέρα, να καλύψω και τις φίλες μου! Αν θέλει κάποιος ρεζερβέ μου λέει!  ;) (υπόσχομαι κάθε ράφι να είναι ξεχωριστό για να εκφράζει την προσωπικότητα σας. Το δικό μου θα είναι ροζ!)  :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom