Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ανοιγω αυτο το θεαρεστον και ελευθερον απο τον αιδεσιμοτατο giorgospapara :2funny: sorry giorgospapa :grin: θρεντ οπου θα ηθελα να αναπτυξετε με παρρησια,ντομπροσυνη και χωρις ιχνος εγωισμου(αφορα κυριως τις γυναικες του σαιτ) την αποψη σας για το θεμα [glow=red,2,300]"πως θα γλυτωσει η σημερινη ελληνιδα το ραφι"?[/glow]

Β: Αρκετές Ελλεηνίδες, αμα τη εμφανίσει της ανωτέρω αναφοράς, ίσως βρουν την λύση στο πρόβλημα ανεύρεσης γαμπρού.
Θα γίνουν Cg για δυο-τρεις βδομάδες...  :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μαυρο, για να ειναι ασορτι με το χαλι τους....
(Το μαυρο τους το χαλι)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Η μονη περιπτωση για να αποφυγουν το ραφι ειναι:
1)Να εχουν τα χειλη μισανοιχτα
2)Τα ποδια ορθανοιχτα
3)Το μυαλο μεσανυχτα

(....Αυτες ομως επιμενουν να κανουν παντα το αντιθετο!)

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Τα σπάει το θεματάκι!
Δεν έχω διαλέξει ακόμα ράφι (έχω ακόμα μια δεκαετία ως τα 30), υπόσχομαι να επιλέξω με σύνεση ολόκληρη ραφιέρα, να καλύψω και τις φίλες μου! Αν θέλει κάποιος ρεζερβέ μου λέει!  ;) (υπόσχομαι κάθε ράφι να είναι ξεχωριστό για να εκφράζει την προσωπικότητα σας. Το δικό μου θα είναι ροζ!) 

Με λίγο ροζ ακόμη και λίγο τσοντο-φωτό από νετ , θα καταφέρεις να μαζεύεις 100-200 pm ημερησίως εδώ μέσα από χρήστες κάτω των 20 , των οποίων το χαρτζηλίκι δεν φτάνει για πάνω από 2-3 βόλτες τη βδομάδα Φυλής.
Το κακό είναι ότι μας ενοχλείς ...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ντάξει όοτι να ΄ναι όμως για ακόμα μια φορά..

Από την μία τι ράφι να διαλέξουν οι 25χρονες- 30αρες από την άλλη τις παντρεύεστε όμως
να σας πλένουν κ να σας μαγειρεύουν κ εσείς να ρίχνετε κ κανα πήδουλο σε κανά μπουρδελάκι..
οπότε για τι ράφι να μιλάμε..εγώ όλες τις βλέπω να παντρεύονται,άμα υπάρχει κέρατο στο γάμο
άλλο καπέλο αυτό..

τσπα,το συμφέρον πάνω από όλα κ μετά φταίνε οι ελλεεινίδες λες κ αυτοί δεν κοιτάνε την πάρτη τους μόνο..

όπως πολύ σωστά είπε η rouli "ρε άντε κοιτάχτε την καμπούρα σας"

συνεχίζω πάντως να επιμένω ότι σαν να παραασχολείστε με τις ποταπές ελεεινίδες..
2 thread μόνο για αυτές.. :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ντάξει όοτι να ΄ναι όμως για ακόμα μια φορά..

Από την μία τι ράφι να διαλέξουν οι 25χρονες- 30αρες από την άλλη τις παντρεύεστε όμως
να σας πλένουν κ να σας μαγειρεύουν κ εσείς να ρίχνετε κ κανα πήδουλο σε κανά μπουρδελάκι..
οπότε για τι ράφι να μιλάμε..εγώ όλες τις βλέπω να παντρεύονται,άμα υπάρχει κέρατο στο γάμο
άλλο καπέλο αυτό..

τσπα,το συμφέρον πάνω από όλα κ μετά φταίνε οι ελλεεινίδες λες κ αυτοί δεν κοιτάνε την πάρτη τους μόνο..

όπως πολύ σωστά είπε η rouli "ρε άντε κοιτάχτε την καμπούρα σας"

συνεχίζω πάντως να επιμένω ότι σαν να παραασχολείστε με τις ποταπές ελεεινίδες..
2 thread μόνο για αυτές.. :idiot:

Αγαπητη νταρκ

ο λακης σημερα δεν εζησε τον στιβο της ηδονης και βγαζει νευρακια; Η οικονομικη κριση επεσε σαν την μαυρη νυχτα στο κατώφλι του;; :o
Μην τον παρεξηγεις. Θα ρθουνε μερες που θα ειναι πιο γλυκος, πιο πραος, πιο ζεστος. Πχ αν του κατσει η περιπτερου. Αν η γρινια στο σπιτι μειωθει καπως. Δύσκολο βέβαια. Αλλα ετσι ειναι οι παντρεμενοι. Παντοφλα και πισι ..αντε και καμια χαρα οταν εισαι εξοδουχος.
Βέβαια μου περναει και απο το μυαλο οτι σε ψιλογουσταρει. Γιατι ο λακης μας, ο δικός μας παλιός καλός λακης.. δεν μιλάει σε γυναίκες συνηθως. Ανησυχω.. πολύ ανησυχω για σενα :2funny:

Επισκέπτης
ωχ αρχισες παλι?? :idiot:

σορρυ που απαντησα στο ποστ σου μαλλον ειναι επειδη σε γουσταρω :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ωχ αρχισες παλι?? :idiot:

σορρυ που απαντησα στο ποστ σου μαλλον ειναι επειδη σε γουσταρω :uglystupid:

Οχι πουλι μου. Εσυ μιλάς σε όλες και όλους. Επίσης δεν αρχισα ακόμα. Προθέρμανση ειναι αυτη. Μην συγκρινεις ομως τον εαυτο σου με τον μεγα λακη. κρίμα ειναι.. του ριχνεις το επιπεδο.. :grin:

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Με λίγο ροζ ακόμη και λίγο τσοντο-φωτό από νετ , θα καταφέρεις να μαζεύεις 100-200 pm ημερησίως εδώ μέσα από χρήστες κάτω των 20 , των οποίων το χαρτζηλίκι δεν φτάνει για πάνω από 2-3 βόλτες τη βδομάδα Φυλής.
Το κακό είναι ότι μας ενοχλείς ...

:2funny:
Το αμέσως χειρότερο είναι ότι δεν με νοιάζει!  :-* :-* :-*

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Lilly μωρο μου καλως ορισες

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Mην την παίρνεις από τα μούτρα ρε...είναι ξανθό κοσμογκέρλ... :grin:

τελικα τι λετε? καλα καναν μερικα μελη μας και πηγαν στο cosmoforum η' μεγαλη μαλακια?αντε μετα ποιος ακουει τον antol και lakis33

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Lilly μωρο μου καλως ορισες
Καλώς σας βρήκα  :)

δεν τα πιανεις γρηγορα...καινουργιο μελος που ηρθες απο το cosmoforum εισαι?στα λεω απλα τωρα....

Τα quickies δεν είναι το φόρτε μου! :P Ναι από κόσμο, σ' ευχαριστώ που τα λες απλά... :-*

Mην την παίρνεις από τα μούτρα ρε...είναι ξανθό κοσμογκέρλ... :grin:

Η ντεκαπάζ φταίει... ξανθιά βαμμένη... :P :P

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μωρο μου να προσεχεις εδω μεσα, δεν ειναι το cosmo, εδω εχει λυκους πονηρους και καβλαριδες που θα σε φανε μικρουλη μου.
Παντως πλακα πλακα κοιταξε να το απολαυσεις :fart-in-bed: :babycry:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί έχετε και παλιά?  :huh:
:o :o :o :o :o :o :o     τι βλεπουν τα ματακια μου    :S   εφυγα απο το φορουμ σας γιατι δεν αντεχα και θα σας βλεπω εδω  :headbang:   αντε καλως ηρθες και ετοιμασου να δεις πολλα   :boobies:  :knockinb: :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom