giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πιπινια και παλι πιπινια και ας τον γδερνουνε μερικες φορεςΑχ εχουν κατι δοντια αυτα τα πιπινια.........χεχε
κοβουν τενοντες
Πιπινια και παλι πιπινια και ας τον γδερνουνε μερικες φορεςΑχ εχουν κατι δοντια αυτα τα πιπινια.........χεχε
κοβουν τενοντες
Ανοιγω αυτο το θεαρεστον και ελευθερον απο τον αιδεσιμοτατο giorgospapara sorry giorgospapa θρεντ οπου θα ηθελα να αναπτυξετε με παρρησια,ντομπροσυνη και χωρις ιχνος εγωισμου(αφορα κυριως τις γυναικες του σαιτ) την αποψη σας για το θεμα [glow=red,2,300]"πως θα γλυτωσει η σημερινη ελληνιδα το ραφι"?[/glow]
Β: Αρκετές Ελλεηνίδες, αμα τη εμφανίσει της ανωτέρω αναφοράς, ίσως βρουν την λύση στο πρόβλημα ανεύρεσης γαμπρού.
Θα γίνουν Cg για δυο-τρεις βδομάδες...
Τα σπάει το θεματάκι!
Δεν έχω διαλέξει ακόμα ράφι (έχω ακόμα μια δεκαετία ως τα 30), υπόσχομαι να επιλέξω με σύνεση ολόκληρη ραφιέρα, να καλύψω και τις φίλες μου! Αν θέλει κάποιος ρεζερβέ μου λέει! ;) (υπόσχομαι κάθε ράφι να είναι ξεχωριστό για να εκφράζει την προσωπικότητα σας. Το δικό μου θα είναι ροζ!)
Το κακό είναι ότι μας ενοχλείς ...
Ντάξει όοτι να ΄ναι όμως για ακόμα μια φορά..
Από την μία τι ράφι να διαλέξουν οι 25χρονες- 30αρες από την άλλη τις παντρεύεστε όμως
να σας πλένουν κ να σας μαγειρεύουν κ εσείς να ρίχνετε κ κανα πήδουλο σε κανά μπουρδελάκι..
οπότε για τι ράφι να μιλάμε..εγώ όλες τις βλέπω να παντρεύονται,άμα υπάρχει κέρατο στο γάμο
άλλο καπέλο αυτό..
τσπα,το συμφέρον πάνω από όλα κ μετά φταίνε οι ελλεεινίδες λες κ αυτοί δεν κοιτάνε την πάρτη τους μόνο..
όπως πολύ σωστά είπε η rouli "ρε άντε κοιτάχτε την καμπούρα σας"
συνεχίζω πάντως να επιμένω ότι σαν να παραασχολείστε με τις ποταπές ελεεινίδες..
2 thread μόνο για αυτές..
ωχ αρχισες παλι??
σορρυ που απαντησα στο ποστ σου μαλλον ειναι επειδη σε γουσταρω
Με λίγο ροζ ακόμη και λίγο τσοντο-φωτό από νετ , θα καταφέρεις να μαζεύεις 100-200 pm ημερησίως εδώ μέσα από χρήστες κάτω των 20 , των οποίων το χαρτζηλίκι δεν φτάνει για πάνω από 2-3 βόλτες τη βδομάδα Φυλής.
Το κακό είναι ότι μας ενοχλείς ...
Το αμέσως χειρότερο είναι ότι δεν με νοιάζει! :-* :-* :-*
καινουργιο cosmoκοριτσο εισαι?
Γιατί έχετε και παλιά?
Mην την παίρνεις από τα μούτρα ρε...είναι ξανθό κοσμογκέρλ...δεν τα πιανεις γρηγορα...καινουργιο μελος που ηρθες απο το cosmoforum εισαι?στα λεω απλα τωρα....
Mην την παίρνεις από τα μούτρα ρε...είναι ξανθό κοσμογκέρλ...
Καλώς σας βρήκαLilly μωρο μου καλως ορισες
δεν τα πιανεις γρηγορα...καινουργιο μελος που ηρθες απο το cosmoforum εισαι?στα λεω απλα τωρα....
Mην την παίρνεις από τα μούτρα ρε...είναι ξανθό κοσμογκέρλ...
:o :o :o :o :o :o :o τι βλεπουν τα ματακια μου :S εφυγα απο το φορουμ σας γιατι δεν αντεχα και θα σας βλεπω εδω αντε καλως ηρθες και ετοιμασου να δεις πολλαΓιατί έχετε και παλιά?