Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δε βαριέσαι ! Λείπει κι'ό Pirforos , ρε γαμώτο !
Είναι κι'ό επίσημος fighter-reporter , ειδικά πιστοποιημένος στα thread που αφορούν τα cosmo-reportage !
Τον περιμένουμε με νέες αναφορές από το μέτωπο !
Ιτε παίδες μπουρδέλων , υπέρ πορνών και studiών !

Με φώναξες σύντροφε;  :rolleyes:
θέλετε να σας ανοίξω κάνα θρεντάκι για το κόσμο μήπως;  :)

Επισκέπτης
Με φώναξες σύντροφε;  :rolleyes:
θέλετε να σας ανοίξω κάνα θρεντάκι για το κόσμο μήπως;  :)
Pirforos , ος τα πάνθ'ορά ! Φαντάζομαι ό,τι το sequel δεν θά'χει ανάλογη επιτυχία !
Ό,τι γουστάρεις εσύ ! Απ'την πλευρά μου , νομίζω , ότι ήδη , οι Ελλεηνίδες , καλύπτουν το θέμα , οπότε ... it's up to you !

Επισκέπτης
Ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως με τέτοια ζήτηση και μοναξιά που υπάρχει στον κόσμο, καμμιά σχεδόν Ελληνίδα δεν θα μείνει στο ράφι της. Εδώ ένα παληκάρι πρώην φίλος μου, που είναι τώρα 23, πήγε και παντρεύτηκε από τα 21 μια τσούλα που του τρώει την περιουσία του πατέρα του, γιατί έχαψε το παραμύθι που του πούλησε και δεν είχε δεί ο πεινασμένος ξανθό μουνί στη ζωή του ξανά. Σύμφωνα με την παροιμία, το μουνί σέρνει καράβι. Εδώ τα μπάζα και (καλο)πιάνονται ακόμη κι αυτά. Οι ελληνίδες άλλωστε, δεν θα ήταν ελλεεινίδες, αν δεν είχαν τουπέ, αέρα, και καλάμι καβάλα στον αέρα. Όμως η δική μας μουνοδουλεία και καλή προαίρεση, τους άνοιξε το δρόμο για τέτοια μασκαραλίκια. Οι ξένες έχουν όντως πέραση, αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα που επιμένουν ελληνικά. Περί ορέξεως, και δικαίωμά τους. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές και ποσοτικά, και ποιοτικά γυναίκες για όλους μας (μαύρες, άσπρες, ασιάτισσες, βορείων χωρών), ποιός ο λόγος για φιλονικίες; Ας πάρει ο καθένας ό,τι θέλει κι αυτό που του αναλογεί. Ο καιρός έχει γυρίσματα και ο κόσμος αλλάζει. Μπορεί κι εγώ στα 65 μου να παντρευτώ ελληνίδα. Συν τοις άλλοις, γιατί όχι, έχει και καλές ελληνίδες πού και πού... Άσχετα άν κερδίζω λαχείο ευκολότερα από το να βρω μια αξιόλογη συντοπίτισσά μου. :uglystupid:

Επισκέπτης
πλακα πλακα ολες εχουν γκομενο.Κοντοχοντρες ασχημομουρες στραβοκανες ΟΛΕΣ κ μερικες φορες οι γκομενοι τους ειναι κ μια χαρα παλικαρια :idiot:

Επισκέπτης
Pirforos , ος τα πάνθ'ορά ! Φαντάζομαι ό,τι το sequel δεν θά'χει ανάλογη επιτυχία !
Ό,τι γουστάρεις εσύ ! Απ'την πλευρά μου , νομίζω , ότι ήδη , οι Ελλεηνίδες , καλύπτουν το θέμα , οπότε ... it's up to you !

Ανοιξα άντε να προλογίσεις

Επισκέπτης
Ανοιξα άντε να προλογίσεις
Αφού εσύ , τα ξέρεις αυτά τα κόλπα !
Εγώ , ούτε copy - paste δεν ξέρω να κάνω ! :jerking:
Πάρε απ'το δίπλα και κάντο μιά μεταφορά !
Αν βαριέσαι , χέστο , αλλά αν επιχειρήσω να το κάνω εγώ , ουχαχαχαχα !  :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον. Δυστυχώς όμως με τέτοια ζήτηση και μοναξιά που υπάρχει στον κόσμο, καμμιά σχεδόν Ελληνίδα δεν θα μείνει στο ράφι της. Εδώ ένα παληκάρι πρώην φίλος μου, που είναι τώρα 23, πήγε και παντρεύτηκε από τα 21 μια τσούλα που του τρώει την περιουσία του πατέρα του, γιατί έχαψε το παραμύθι που του πούλησε και δεν είχε δεί ο πεινασμένος ξανθό μουνί στη ζωή του ξανά. Σύμφωνα με την παροιμία, το μουνί σέρνει καράβι. Εδώ τα μπάζα και (καλο)πιάνονται ακόμη κι αυτά. Οι ελληνίδες άλλωστε, δεν θα ήταν ελλεεινίδες, αν δεν είχαν τουπέ, αέρα, και καλάμι καβάλα στον αέρα. Όμως η δική μας μουνοδουλεία και καλή προαίρεση, τους άνοιξε το δρόμο για τέτοια μασκαραλίκια. Οι ξένες έχουν όντως πέραση, αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα που επιμένουν ελληνικά. Περί ορέξεως, και δικαίωμά τους. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές και ποσοτικά, και ποιοτικά γυναίκες για όλους μας (μαύρες, άσπρες, ασιάτισσες, βορείων χωρών), ποιός ο λόγος για φιλονικίες; Ας πάρει ο καθένας ό,τι θέλει κι αυτό που του αναλογεί. Ο καιρός έχει γυρίσματα και ο κόσμος αλλάζει. Μπορεί κι εγώ στα 65 μου να παντρευτώ ελληνίδα. Συν τοις άλλοις, γιατί όχι, έχει και καλές ελληνίδες πού και πού... Άσχετα άν κερδίζω λαχείο ευκολότερα από το να βρω μια αξιόλογη συντοπίτισσά μου. :uglystupid:

πως τα λες!πως τα λες!
:jerking:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τι σε χαλασε ακριβως? όλα δεν γινεται... για πες μας

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τοτε μην σχολιαζεις...

Όταν κάποιος λέει δημόσια ότι λέει λογικό είναι να τον σχολιάσουν...
κ ένα 5χρονο θα καταλάβαινε ότι λέει ότι να ναι..
ποστ τύπου είναι ο ένας έτσι,άρα ειναι κ οι υπόλοιποι έτσι.. :P :headbang:

Επισκέπτης
ναι το τίγκα στις γενικεύσεις post  θα κάτσω να σχολιάσω τώρα
π κάνει ο κάθε πικραμένος..

Ώπα, συντρόφισσα, ότι δεν μας αρέσει δεν το κάνουμε ούτε εμείς. Γενίκευση δεν κάνεις εσύ, πρώτη και καλύτερη; Τί θα πεί "ο κάθε πικραμένος"; Δεν με ξέρεις από χθες. Ούτε ξέρεις σε τί κατάσταση είμαι, αν είμαι πικραμένος, χαρούμενος, σταρχιδιστής ή ό,τι άλλο είμαι και γουστάρω να είμαι. κι αφού το παίζεις υπεράνω, τί ασχολείσαι τότε, μόνο για τη βιτρίνα και την σοφιστικέ ποζεριά; Εγώ είπα τη γνώμη μου, εσύ δεν μπήκες καν στον κόπο να πεις την δική σου, και επιπλέον δεν αναφέρθηκα ούτε σε σένα, ούτε στις γυναίκες από το φόρουμ εδώ. Αλλά μην τυχόν δείτε μια αρνητική εκτίμηση/αξιολόγηση για γυναίκες (και στην προκειμένη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μερίδα γυναικών), θα πέσετε να τον φάτε τον άλλον. Αντί για ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση με επιχειρήματα, αμέσως να θιχτείτε, να βάλλετε τις φωνές και να μειώσετε τον άλλον με under the belt χτυπήματα για ανωριμότητα, και στενομυαλιά. Αλλά όπως λέει η παροιμία, μάλλον "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται". Εγώ κοπέλα μου αυτά είδα, αυτά έζησα, αυτά συζητάω και σχολιάζω. Δεν είδα προκοπή από Ελληνίδα χρόνια τώρα και σίγουρα δεν φταίω μόνο εγώ για αυτό. Αυτή την απρόσωπη κακία να μην βγάζατε παντού και πάντα, και να μην φυτρώνατε εκεί που δεν σας σπέρνουν, και πόσο καλύτερες γυναίκες θα ήσασταν. Peace.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ώπα, συντρόφισσα, ότι δεν μας αρέσει δεν το κάνουμε ούτε εμείς. Γενίκευση δεν κάνεις εσύ, πρώτη και καλύτερη; Τί θα πεί "ο κάθε πικραμένος"; Δεν με ξέρεις από χθες. Ούτε ξέρεις σε τί κατάσταση είμαι, αν είμαι πικραμένος, χαρούμενος, σταρχιδιστής ή ό,τι άλλο είμαι και γουστάρω να είμαι. κι αφού το παίζεις υπεράνω, τί ασχολείσαι τότε, μόνο για τη βιτρίνα και την ποζεριά; Εγώ είπα τη γνώμη μου, και δεν αναφέρθηκα ούτε σε σένα, ούτε στις γυναίκες από το φόρουμ εδώ. Αλλά μην τυχόν δείτε μια αρνητική εκτίμηση/αξιολόγηση για γυναίκες (και στην προκειμένη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μερίδα γυναικών), θα πέσετε να τον φάτε τον άλλον. Αλλά όπως λέει η παροιμία, μάλλον "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται". Αυτή την κακία να μην βγάζατε παντού και πάντα, και πόσο καλύτερες γυναίκες θα ήσασταν. Αφήστε τα μίση λέμεεε :helpplea:

χαχα..μάλιστα..τι συγκεκριμένη μερίδα,εδώ είπες όλες οι ελληνίδες... :idiot:
κ ότι εμμέσως πλην σαφώς τις παντρεύονται οι απελπισμένοι..
sorry κιόλας,αλλά αυτό δεν είναι αρνητική εκτίμηση όπως λες
κάλος στον εγκέφαλο είναι..
ρε κοιτάχτε την καμπούρα σας λέμε..
δεν σας πλησιάζει ούτε θηλύκια γάτα μερικούς κ σας φταίνε οι γυναίκες μετά..

μην το πάρεις προσωπικά το τελευταίο κ μ παρεξηγηθείς..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

για βαλε μια φοτο σου.να δουμε εσενα,ο αρσενικος γατος σε πλησιαζει??

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
1. Γυναίκες στο Ράφι

cb08d1b258049877bd4a8cezn2.jpg

2. Τα καλύτερα από τον Ράφι

raffitk9.jpg

Επισκέπτης

Γιατί να παρεξηγηθώ; Μπορεί να μιλάς με υφάκι που σηκώνει άνετα παρεξήγηση, όμως εγώ είμαι άντρας και κύριος (σέβομαι τις απόψεις όλων). Επίσης με τον τόνο σου εσύ επιβεβαιώνεις απλώς τα λεγόμενά μου. Μιλάς έτσι γιατί σαν γυναίκα ξέρεις μόνο τις φωνές και τα under the belt χτυπήματα (για να φέρεις τον άντρα στα λόγια σου), δεν κατέχεις την πολιτισμένη συζήτηση με επιχειρήματα. Θα σε παρακαλέσω να μιλάς πιο ευγενικά, όχι γιατί πειράζει εμένα, αλλά γιατί εσύ φαίνεσαι στην τελική βλαχαδερό στα μάτια όλου του κόσμου, άκου λέει κάλος στον εγκέφαλο. :headbang: Και αν θες να ξέρεις και νέος είμαι, και εμφανίσιμος, και τά 'χω και τα ρημάδια που να τα κάψω και να μην έσωνα να τα είχα ($). Τώρα δεν ξέρω τί νομίζεις εσύ πως με πλησιάζει και τί όχι, εσύ να μην με πλησιάσεις μια φορά κι εγώ ευχαριστημένος είμαι.

Ά και συνάδερφε που ζητάς την φωτογραφία της, άστο καλύτερα. Ζήτα καλύτερα την φωτο καμμιάς αξιόλογης ύπαρξης από βόρεια ή από ανατολικά. Peace.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom