Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αχααχαχαχα
άλλος λέει τις κακίες,το βλαχαδερό βγαίνει ο κακός.. :2funny:
οοοοοοοοτι,να ΄ναι όμως..
Κ σιγά π θα βγω να εξυμνήσω τον εαυτό μ σε ένα φόρουμ π δεν έχω να αποδείξω τπτ
την στιγμή π δεν έχω προκαλέσει κιόλας..
Αυτά...
Εσύ συνέχισε να γράφεις σεντονάκια για να περιγράφεις  με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ουσιώδεις εμπειρίες
σου από τα γυμνασιακά χρόνια,να λες πόσο εμφανίσημος έισαι,πόσα λεφτά έχεις
πόσο gtp έιναι οι ελληνίδες κ πόσο γαμώ οι βορειοανατολικές..
πρήξε μας κ άλλο μπορείς..

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ναι οκ αλλα φοτο δεν βλεπω.χουλιγκαν στα σπρευ εισαι και συ μου φαίνεται... :uglystupid:

Εσύ έχεις βάλει φώτο σου δλδ?..
Δεν γίνεται να βάλω δημόσια..είμαι κ γνωστή μούρη στο διαDIκτυο.. ;)

Μόνο prive.. :sunglasses:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Εσύ έχεις βάλει φώτο σου δλδ?..
Δεν γίνεται να βάλω δημόσια..είμαι κ γνωστή μούρη στο διαDIκτυο.. ;)

Μόνο prive.. :sunglasses:

αν βαλω δλδ βαζεις???ακομα και με μαιλ στην στελνω.no problem for me

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Δεν βάζω εδώ εγώ..
Βάλε εσύ αφού δεν έχεις prob.. :cheesy:

αυτο σου λεω..μην κατακρίνεις τον αλλο για θηλυκές γατες και μαλακίες.ενω εσυ κρυβεσαι πισω απο μια οθόνη.αν εχεις κοτσια βαλε μια φοτο σου και πες εγω ειμαι μουναρα και οποίον θελω εχω.εσυ???τεσπα .με κουρασες λιγο, δεν εχει νοημα. c u

Επισκέπτης
Εσύ συνέχισε να γράφεις σεντονάκια για να περιγράφεις  με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ουσιώδεις εμπειρίες
σου από τα γυμνασιακά χρόνια,να λες πόσο εμφανίσημος έισαι,πόσα λεφτά έχεις
πόσο gtp έιναι οι ελληνίδες κ πόσο γαμώ οι βορειοανατολικές..
πρήξε μας κ άλλο μπορείς..

:jerking: Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου να κυνηγάς να διαβάσεις όλα μου τα ποστ. Να χαρείς ξεκόλα λιγάκι από τη ζωή σου. Από αυτά που λέω, εσύ το μόνο που ΝΟΜΙΣΕΣ είναι πως θέλω να διαφημιστώ ώς εμφανίσημος και λεφτάς που μπινελικώνει τις ελληνίδες και αξυψώνει τις ξένες; Μυστήριο πράμα η γυναικεία νοημοσύνη και αντίληψη πραγμάτων μα το θεό, άγνωσται αι βουλαί του... :think: Σε μας λέμε, τράβα μια :jerking: να ξυπνήσεις. Σε σένα τί να πω; :idiot: μπας και μπει λίγο μυαλό να καταλαβαίνεις τί θέλει κάποιος να πεί με μια Α φράση και να μην βγάζεις αυθαίρετα και :rockon: συμπεράσματα;

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αυτο σου λεω..μην κατακρίνεις τον αλλο για θηλυκές γατες και μαλακίες.ενω εσυ κρυβεσαι πισω απο μια οθόνη.αν εχεις κοτσια βαλε μια φοτο σου και πες εγω ειμαι μουναρα και οποίον θελω εχω.εσυ???τεσπα .με κουρασες λιγο, δεν εχει νοημα. c u

Γιατί πίσω από τι κρυβόμαστε όλοι?Άσε π δεν τον κατέκρινα,ούτε βγήκα να βρίσω όλους τους άντρες για μια μαλακία π τυχόν μπορεί να μ κανε ένας..sorry κιόλας,αλλά άμα δεν έχει κάνει μια σχέση  της προκοπής,τότε μάλλον έιναι δικό του το πρόβλημα..
τσπα το γαμήσαμε κ ψοφησε...

Επισκέπτης

Δηλ αν βάλει μια φώτο μουν...ρας θα ξέρουμε ότι είναι η ίδια;

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
:jerking: Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου να κυνηγάς να διαβάσεις όλα μου τα ποστ. Να χαρείς ξεκόλα λιγάκι από τη ζωή σου. Από αυτά που λέω, εσύ το μόνο που ΝΟΜΙΣΕΣ είναι πως θέλω να διαφημιστώ ώς εμφανίσημος και λεφτάς; Μυστήριο πράμα η γυναικεία νοημοσύνη και αντίληψη πραγμάτων μα το θεό, άγνωσται αι βουλαί του... :think: Σε μας λέμε, τράβα μια :jerking: να ξυπνήσεις. Σε σένα τί να πω; :idiot: μπας και μπει λίγο μυαλό να καταλαβαίνεις τί θέλει κάποιος να πεί με μια Α φράση και να μην βγάζεις αυθαίρετα και :rockon: συμπεράσματα;

Καλά μην κολακέυεσαι...π σε κηνυγάω κιόλας..
τα post σου εδώ είδα κ ένα σεντόνι στο thread των ελλεηνίδων π το σχολίασαν κ άλλοι κιόλας..
χαχαχαχα..
σε κόβω να τσαντίστηκες άσχημα,ξυδάκι να περάσει.
κ ναι εγώ δεν μίλησα πουθενά για τον εαυτό μ..
τσπα,δεν ξαναασχολούμαι μην παρεξηγηθώ κιόλας..

Επισκέπτης
Γιατί πίσω από τι κρυβόμαστε όλοι?Άσε π δεν τον κατέκρινα,ούτε βγήκα να βρίσω όλους τους άντρες για μια μαλακία π τυχόν μπορεί να μ κανε ένας..sorry κιόλας,αλλά άμα δεν έχει κάνει μια σχέση  της προκοπής,τότε μάλλον έιναι δικό του το πρόβλημα..
τσπα το γαμήσαμε κ ψοφησε...

Dark στην ελλάδα δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο κάποιος νορμάλ άντρας να μην έχει κάνει μια σχέση της προκοπής...και δεν είναι πάντα δικό του φταίξιμο..εσείς επιλέγετε μη το ξεχνάς..

Επισκέπτης
Dark στην ελλάδα δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο κάποιος νορμάλ άντρας να μην έχει κάνει μια σχέση της προκοπής...και δεν είναι πάντα δικό του φταίξιμο..εσείς επιλέγετε μη το ξεχνάς..

Πολύ σωστά. Όμως τζάμπα χαλάς τα λόγια σου, γιατί έτσι κι αλλιώς η κοπέλα εξακολουθεί να ζει στον κόσμο της. Επίσης χωρίς να με ξέρει προσωπικά, δηλώνει πράγματα του στυλ "αυτός δεν έχει σχέσεις νορμάλ, της προκοπής" κτλ. Εγώ δεν θυμάμαι να παραπονέθηκα για κάτι τέτοιο (που προφανώς δεν ισχύει κιόλας, είχα και τα τυχερά μου όπως όλοι μας) και όλα όσα συζήτησα στα εν λόγω ποστ ήτανε κουβέντα και παράθεση/αντιπαράθεση απόψεων/εμπειριών, όχι κλαψούρα, παράπονα ή ό,τι άλλο νόμισε αυτή. Επίσης είναι και φαντασμένη, νομίζοντας ότι θύμωσα. Τί ξυδάκι μωρή τρελοκαμπέρω; Άν ήταν να παίρνω τοις μετροιτής τα αυθαίρετα συμπεράσματά σου και τις παρανοήσεις σου των ποστ μου που βασίζονται στην αδυναμία επεξεργασίας κειμένου και νοήματος που σε διαποτίζει, θα σου είχα στείλει ήδη PM. απαλάσσεσαι λόγω :jerking:. Ότι παχιά και να αμολύσεις, δεν σου θυμώνω, αντίθετα λυπάμαι το φιλόλογο που σε είχε μαθήτρια. :headbang:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ γύρω μου μια χαρά βλέπω να ΄χουνε σχέσεις,άντρες γυναίκες...
Αλλά κ έτσι να μην είναι,δεν βρίσκω τον λόγο να αρχίζει να βρίζει κάποιος κ όποιον πάρει ο Χάρος...

Α κ πάπα Ρασπούτιν είμαι των Θετικών Επιστημών..Ποιος τον έχεζε τον φιλόλογο? :P
Κ φυσικά κ τσαντίστηκες..
εσύ  με ξέρεις προσωπικά δλδ κ λες όλα αυτά π λες..?
Χαχα από άλλους περίμενα μπινελίκια πάντως από αλλού ήρθανε.. :P

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ γύρω μου μια χαρά βλέπω να ΄χουνε σχέσεις,άντρες γυναίκες...

Βιτρίνα, πολλές φορές, σε αρκετές περιπτώσεις. Γι' αυτό το κέρατο και τα διαζύγια πάνε σύννεφο, και πολύ καλώς κάνουνε άλλωστε. Αλλά και εδώ που τα λέμε, τα άπλυτα του κάθε ζευγαριού και το πως πραγματικά περνάνε σπίτι τους ή στο κρεββάτι τους, σε σένα θά 'ρθουν να το πούνε; Πώς γνωρίζεις εσύ ότι αυτά που βλέπεις γύρω σου, είναι "όντως όντα"; Ο αισθητός κόσμος, είναι απατηλός, έλεγε ο Πλάτωνας καλή του ώρα. Κάτσε στα μαθηματικά εκεί και μέτρα το ισοζύγιο δολλαρίου και ευρώ, νομίζοντας πως γνωρίζεις τα πάντα με μια απλή ματιά. Μακάρι με ένα βλέμμα να έβγαζα κι εγώ τόσο καθολικά, γενικευμένα και πάνω απ' όλα, έγυρα συμπεράσματα... :grin:

Επισκέπτης
Αλλά κ έτσι να μην είναι,δεν βρίσκω τον λόγο να αρχίζει να βρίζει κάποιος κ όποιον πάρει ο Χάρος...

Α κ πάπα Ρασπούτιν είμαι των Θετικών Επιστημών..Ποιος τον έχεζε τον φιλόλογο? :P
Κ φυσικά κ τσαντίστηκες..
εσύ  με ξέρεις προσωπικά δλδ κ λες όλα αυτά π λες..?
Χαχα από άλλους περίμενα μπινελίκια πάντως από αλλού ήρθανε.. :P

1)Αντιθέτως με σένα, αγαπητή συμφορουμίτισσα, δεν θυμάμαι να έβρισα πουθενά.
2)Ποιός τον έχεζε τον φιλόλογο; Κι εγώ ξέρω μαθηματικά, αλλά ξέρω να μιλάω και να φέρομαι.
3)Κ φυσικά κ τσαντίστηκα; Αυτή η σιγουριά σου δικιά μου τα σπάει πραγματικά... Άλλη δουλειά δεν είχα, να τσαντίζομαι με κοριτσάκια που ψάχνουν κουσκούσι και ξεκατίνιασμα. Εδώ δεν είναι πρωινός καφές, Καλημέερα. Σου κάνω την χάρη και ακολουθώ για τον χαβαλέ και μόνο και να δω πώς και με τί καύσιμο δουλεύει αυτή η έρμη η φαιά ουσία. :birdman:
4)Μπορεί να σε ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν ξέρεις... Μου θύμισες αρκετά τη Ζωή από τον Πειραιά. :2funny: λες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πολυ πολιτικαλυ κορρεκτ ο καβγας σας

αισχος

παμε απ την αρχη
προσπαθηστε λιγο περισσοτερο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
ayto.........................αυτο

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Πιστευω οτι η ερωτηση ταιριαζει για μας τους αντρες περισσοτερο, η γυναικα αμα αποφασισει κατι καλως η κακος το καταφερνει, δε λεω βρισκει και τα κανει, αλλα το θεμα ειναι οτι αν ο αντρας ειναι το ισχυρο φύλο η γυναικα ειναι το πανισχυρο

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πάντως στατιστικά να σας αναφέρω ότι τα συναινετικά διαζύγια στο πρωτοδικείο Αθήνας είναι 200 την εβδομάδα...
:S

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Τι χρώμα? Δεν ξέρω! Πώς το ταιριάζουν συνήθως? Με τα παπούτσια? την τσάντα? Ε! Κάπως έτσι και το ράφι!

Επισκέπτης
αν εχεις κοτσια βαλε μια φοτο σου και πες εγω ειμαι μουναρα και οποίον θελω εχω.εσυ???

Να βάλει παιδιά , αλλά να μας ενημερώσετε! Μην μας αφήσετε να μπούμε απροετοίμαστοι στο φόρουμ και δούμε φαγωμένοι καμιά φωτογραφία από ελληνίδα χρήστρια του φόρουμ και μετά σκουπίζουμε ξερατά 3 ώρες από πληκτρολόγια και οθόνες!

Γιατί εγώ ξερνάω εύκολα όταν βλέπω κωλόμπαζα , ειδικά αν είμαι φαγωμένος και τώρα λόγω των ημερών όλο και κανένα μελομακάρονο κανένα κουραμπιέ τρώμε , μην τον βγάλουμε αχωνευτο στο pc.

Να μας ειδοποιήσετε λοιπόν έτσι;
Να μπει προειδοποίηση .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom