Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εσυ λακης δεν θα μας βαλεις τη φατσουλα σου την ομορφη κ τη γλυκουλα να σε δουμε να σε θαυμασουμε κ ετσι κ οχι μονο απ τα γραπτα σου τα υπεροχα?

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να βάλει παιδιά , αλλά να μας ενημερώσετε! Μην μας αφήσετε να μπούμε απροετοίμαστοι στο φόρουμ και δούμε φαγωμένοι καμιά φωτογραφία από ελληνίδα χρήστρια του φόρουμ και μετά σκουπίζουμε ξερατά 3 ώρες από πληκτρολόγια και οθόνες!

Γιατί εγώ ξερνάω εύκολα όταν βλέπω κωλόμπαζα , ειδικά αν είμαι φαγωμένος και τώρα λόγω των ημερών όλο και κανένα μελομακάρονο κανένα κουραμπιέ τρώμε , μην τον βγάλουμε αχωνευτο στο pc.

Να μας ειδοποιήσετε λοιπόν έτσι;
Να μπει προειδοποίηση .
εσυ λακης δεν θα μας βαλεις τη φατσουλα σου την ομορφη κ τη γλυκουλα να σε δουμε να σε θαυμασουμε κ ετσι κ οχι μονο απ τα γραπτα σου τα υπεροχα?

Μ' αρέσουν τα θρίλερ...  :P :P  :-*

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
895
Πόντοι
6.755
το χρωμα του ΧΡΗΜΑΤΟΣ :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Αν βάλει φώτο εγω θα βγω γυμνη στο μπουρδελα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αντε παλι με τις φωτο....αλλος εβαζε την πουτσα του ,τωρα θα χουμε και φατσες,φεισμπουκ γιναμε.....

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Να βάλει παιδιά , αλλά να μας ενημερώσετε! Μην μας αφήσετε να μπούμε απροετοίμαστοι στο φόρουμ και δούμε φαγωμένοι καμιά φωτογραφία από ελληνίδα χρήστρια του φόρουμ και μετά σκουπίζουμε ξερατά 3 ώρες από πληκτρολόγια και οθόνες!

Γιατί εγώ ξερνάω εύκολα όταν βλέπω κωλόμπαζα , ειδικά αν είμαι φαγωμένος και τώρα λόγω των ημερών όλο και κανένα μελομακάρονο κανένα κουραμπιέ τρώμε , μην τον βγάλουμε αχωνευτο στο pc.

Να μας ειδοποιήσετε λοιπόν έτσι;
Να μπει προειδοποίηση .

Καλά εσύ κοίτα να φυλάγεσαι μην σε ανακαλύψει η γυναίκα σου ότι ξενοπηδάς κ άσε με εμένα
π θα ξεράσεις κιόλας..
ρε ουστ..

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
1)Αντιθέτως με σένα, αγαπητή συμφορουμίτισσα, δεν θυμάμαι να έβρισα πουθενά.
2)Ποιός τον έχεζε τον φιλόλογο; Κι εγώ ξέρω μαθηματικά, αλλά ξέρω να μιλάω και να φέρομαι.
3)Κ φυσικά κ τσαντίστηκα; Αυτή η σιγουριά σου δικιά μου τα σπάει πραγματικά... Άλλη δουλειά δεν είχα, να τσαντίζομαι με κοριτσάκια που ψάχνουν κουσκούσι και ξεκατίνιασμα. Εδώ δεν είναι πρωινός καφές, Καλημέερα. Σου κάνω την χάρη και ακολουθώ για τον χαβαλέ και μόνο και να δω πώς και με τί καύσιμο δουλεύει αυτή η έρμη η φαιά ουσία. :birdman:
4)Μπορεί να σε ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν ξέρεις... Μου θύμισες αρκετά τη Ζωή από τον Πειραιά. :2funny: λες...

1)Ούτε εγώ σε βρισα..εκτός κ αν το πικραμένος είναι hardcore βρισιά κ δεν το ΄ξερα.. :idiot:
λες κ δεν φάνηκες πικραμένος κιόλας από αυτά π γραφες.. :2funny:

2) Άντε  π θα μ κάνεις κ μαθήματα συμπεριφοράς από το μπουρδελοφόρουμ.Είσαι κ ψωνάρα,ξέρεις να μιλάς κ να φέρεσαι. Πως ήθελες να μιλάω στο εδώ πέρα?Με το σεις κ με το σας? Αυτό μας μάρανε.. :idiot: Κ κόλλημα με τα μαθηματικά..πληροφορική είμαι κ πληροφορική >>>>>>>>>>>μαθηματικά..

3)Κ μένα μ τα σπας π τα ισοπεδώνεις όλα :birdman:,αλλά δεν το πήρα κ τόσο πατριωτικά..κ εγώ χαβαλέ κάνω,αλλά ποιος να με καταλάβει..

4)Καμία σχέση όμως..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά εσύ κοίτα να φυλάγεσαι μην σε ανακαλύψει η γυναίκα σου ότι ξενοπηδάς κ άσε με εμένα
π θα ξεράσεις κιόλας..
ρε ουστ..

Καμία αντίρρηση, να προσέχει μην τον πάρει πρέφα η δικιά του...

Μήπως όμως είναι πιο έξυπνη από σένα, που ο "καλός" σου, μπορεί να έχει master σε μασατζήδικα, κι εσύ να νομίζεις ότι τρέχει από meeting σε meeting;
Γιατί παρά το ότι βλέπετε "πως σκέφτονται οι άντρες", μέσα από το site, είστε ακόμα ΠΟΛΥ μακριά νυχτωμένες, και μπορεί να σας δουλέψει και ο πιο άκυρος τύπος...

Α, και το "πληροφορική", μην το πολυλές...Και η κουτσή Μαρία έχει πλέον πτυχίο σε δαύτη...

Κατά τα άλλα, 65 σελίδες το θεματάκι, και κάποιοι, όσο θύματα ήταν όταν ξεκίνησε, το ίδιο και περισσότερο παραμένουν ακόμα...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καμία αντίρρηση, να προσέχει μην τον πάρει πρέφα η δικιά του...

Μήπως όμως είναι πιο έξυπνη από σένα, που ο "καλός" σου, μπορεί να έχει master σε μασατζήδικα, κι εσύ να νομίζεις ότι τρέχει από meeting σε meeting;
Γιατί παρά το ότι βλέπετε "πως σκέφτονται οι άντρες", μέσα από το site, είστε ακόμα ΠΟΛΥ μακριά νυχτωμένες, και μπορεί να σας δουλέψει και ο πιο άκυρος τύπος...

Α, και το "πληροφορική", μην το πολυλές...Και η κουτσή Μαρία έχει πλέον πτυχίο σε δαύτη...

Κατά τα άλλα, 65 σελίδες το θεματάκι, και κάποιοι, όσο θύματα ήταν όταν ξεκίνησε, το ίδιο και περισσότερο παραμένουν ακόμα...

Ναι πληροφορική από ΙΕΚ κ από ΤΕΙ έχουνε πολλοί.. :P
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κορεσμός..
Κοίτα εγώ τουλάχιστον παντρεμένη δεν είμαι..κ άμα είναι να κάνω τέτοιον γάμο καλύτερα να μην παντρευτώ ποτέ..
κ τι meeting καλέ..όλη μέρα online στο msn είναι,ούτε καν idle δεν γίνεται..
χαχα λίγο υποψιασμένη να είναι κάποια πληρώνει κάποιον για παρακολούθηση κ τσακ... :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
ιπαμε ωροζ

Επισκέπτης
Κοίτα εγώ τουλάχιστον παντρεμένη δεν είμαι..κ άμα είναι να κάνω τέτοιον γάμο καλύτερα να μην παντρευτώ ποτέ..
κ τι meeting καλέ..όλη μέρα online στο msn είναι,ούτε καν idle δεν γίνεται..

Το γύναιο από το nickname μου έκρινε το γάμο μου και λέει ότι "τέτοιο" δεν θα έκανε ποτέ!
Msn δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε και στο φόρουμ γενικά δεν μπαίνω καν από δικό μου υπολογιστή.

Ομολογώ πάντως ότι από την πλειοψηφία των νέων Ελληνίδων , δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Το συγκεκριμένο γύναιο είναι μάλλον τυπική περίπτωση. Από έναν γυναικείο πληθυσμό , του οποίου το 95% θεωρεί σούπερ γκόμενο το χαμάλη που νοικιάζει ξαπλώστρες στην παραλία της Πάρου ή τον πολίστα , που μετά τα ... 25 κάνει δημόσιες σχέσεις σε καφετέρια του μπουρναζίου με τυπάκια που αλλάζουν φίλτρα-λάδια-τακάκια σε ταξί , δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις εδώ που τα λέμε ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Το γύναιο από το nickname μου έκρινε το γάμο μου και λέει ότι "τέτοιο" δεν θα έκανε ποτέ!
Msn δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε και στο φόρουμ γενικά δεν μπαίνω καν από δικό μου υπολογιστή.

Ομολογώ πάντως ότι από την πλειοψηφία των νέων Ελληνίδων , δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Το συγκεκριμένο γύναιο είναι μάλλον τυπική περίπτωση. Από έναν γυναικείο πληθυσμό , του οποίου το 95% θεωρεί σούπερ γκόμενο το χαμάλη που νοικιάζει ξαπλώστρες στην παραλία της Πάρου ή τον πολίστα , που μετά τα ... 25 κάνει δημόσιες σχέσεις σε καφετέρια του μπουρναζίου με τυπάκια που αλλάζουν φίλτρα-λάδια-τακάκια σε ταξί , δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις εδώ που τα λέμε ...

Λάκη μαζί σου!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπορεί να στα χώνω για τις πολιτικές σου τοποθετ'ησεις, στο θέμα όμως των Ελλεηνίδων, υπάρχει ταυτιση απόψεων!!!
χαχαχα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κάτσε ρε Λαλάκη,τι σχέση έχει τι δουλειά κάνει κάποιος με το αν είναι άξιος να έχει γκόμενα ή γκομενάρα ή ότι άλλο βαθμό;Αν είναι ΑΝΤΡΑΣ με κεφαλαία,και όχι μόνο στην πούτσα,αλλά και στη ντομπροσύνη και στους τρόπους,τι σχέση έχει τι δουλειά κάνει.Πόσα λεφτά βγάζει,έχει σχέση,αλλά όχι το επάγγελμα.Λεφτά θέλουν...Δηλαδή αν ο άλλος δουλεύει σε τράπεζα,και παίρνει 800€/μήνα είναι καλύτερος από τον άλλο που λες ότι αλλάζει τακάκια σε ταξί,και παίρνει 900€;Επειδή ο ένας πηγαίνει με γραβάτα αγορασμένη από τον hondos με 10€ διότι για πιο ακριβή δε βγαίνει,και ο άλλος με φόρμα εργασίας;Δηλαδή εσύ που είσαι γιατρός-αν δεν κάνω λάθος-είσαι καλύτερος άντρας από τον άλλο που έχει συνεργείο ή είναι εργολάβος ή έστω και τεχνίτης μισθωτός;Αν βγάζεις με τα μαύρα 1500€ το μήνα και ο άλλος 2500€ τον άλλο θα προτιμήσει η χαζογκόμενα.Και αν ο άλλος που είπες ότι νοικιάζει ξαπλώστρες,με 3 μήνες δουλειά,βγάζει το χειμώνα άνετα,μαγκιά του.Λεφτά θέλουν οι Ελληνίδες,Ελεϊνίδες,όχι βιογραφικό...

Όχι δεν ασκώ κανένα από τα προαναφερθέντα επαγγέλματα ούτε κάποιο συναφές!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ράφι;; Ντουλάπα να διαλέξουν καλύτερα κ να κλειστούν μέσα να εξαφανιστούν για να μην τις βλέπουμε, αμάν πια με την κάθε κοντόχοντρη μπαζόλα που βλέποντας τα ξένα σήριαλ & περιοδικά... παίρνουν τα μυαλά της αέρα νομίζοντας ότι είναι φιγουρίνι!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μήπως θα έπρεπε ν' αυξήσουμε λίγο το όριο ηλικίας του thread? ...οι σημερινές 30-35άρες; :think: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Για πες πες... σημερα αυτες ειναι μπουλες.

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το ραφι πρεπει να ναι ιδιο χρωμα με τσαντα και παπουτσι
αλλιως ειναι μπαναλιτε

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Όντως για να κυριολεκτουμε πρέπει μαλλον να μιλάμε..για 30-35αρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom