BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εσυ λακης δεν θα μας βαλεις τη φατσουλα σου την ομορφη κ τη γλυκουλα να σε δουμε να σε θαυμασουμε κ ετσι κ οχι μονο απ τα γραπτα σου τα υπεροχα?
Να βάλει παιδιά , αλλά να μας ενημερώσετε! Μην μας αφήσετε να μπούμε απροετοίμαστοι στο φόρουμ και δούμε φαγωμένοι καμιά φωτογραφία από ελληνίδα χρήστρια του φόρουμ και μετά σκουπίζουμε ξερατά 3 ώρες από πληκτρολόγια και οθόνες!
Γιατί εγώ ξερνάω εύκολα όταν βλέπω κωλόμπαζα , ειδικά αν είμαι φαγωμένος και τώρα λόγω των ημερών όλο και κανένα μελομακάρονο κανένα κουραμπιέ τρώμε , μην τον βγάλουμε αχωνευτο στο pc.
Να μας ειδοποιήσετε λοιπόν έτσι;
Να μπει προειδοποίηση .
εσυ λακης δεν θα μας βαλεις τη φατσουλα σου την ομορφη κ τη γλυκουλα να σε δουμε να σε θαυμασουμε κ ετσι κ οχι μονο απ τα γραπτα σου τα υπεροχα?
Να βάλει παιδιά , αλλά να μας ενημερώσετε! Μην μας αφήσετε να μπούμε απροετοίμαστοι στο φόρουμ και δούμε φαγωμένοι καμιά φωτογραφία από ελληνίδα χρήστρια του φόρουμ και μετά σκουπίζουμε ξερατά 3 ώρες από πληκτρολόγια και οθόνες!
Γιατί εγώ ξερνάω εύκολα όταν βλέπω κωλόμπαζα , ειδικά αν είμαι φαγωμένος και τώρα λόγω των ημερών όλο και κανένα μελομακάρονο κανένα κουραμπιέ τρώμε , μην τον βγάλουμε αχωνευτο στο pc.
Να μας ειδοποιήσετε λοιπόν έτσι;
Να μπει προειδοποίηση .
1)Αντιθέτως με σένα, αγαπητή συμφορουμίτισσα, δεν θυμάμαι να έβρισα πουθενά.
2)Ποιός τον έχεζε τον φιλόλογο; Κι εγώ ξέρω μαθηματικά, αλλά ξέρω να μιλάω και να φέρομαι.
3)Κ φυσικά κ τσαντίστηκα; Αυτή η σιγουριά σου δικιά μου τα σπάει πραγματικά... Άλλη δουλειά δεν είχα, να τσαντίζομαι με κοριτσάκια που ψάχνουν κουσκούσι και ξεκατίνιασμα. Εδώ δεν είναι πρωινός καφές, Καλημέερα. Σου κάνω την χάρη και ακολουθώ για τον χαβαλέ και μόνο και να δω πώς και με τί καύσιμο δουλεύει αυτή η έρμη η φαιά ουσία.
4)Μπορεί να σε ξέρω και προσωπικά, ποτέ δεν ξέρεις... Μου θύμισες αρκετά τη Ζωή από τον Πειραιά. λες...
Καλά εσύ κοίτα να φυλάγεσαι μην σε ανακαλύψει η γυναίκα σου ότι ξενοπηδάς κ άσε με εμένα
π θα ξεράσεις κιόλας..
ρε ουστ..
Καμία αντίρρηση, να προσέχει μην τον πάρει πρέφα η δικιά του...
Μήπως όμως είναι πιο έξυπνη από σένα, που ο "καλός" σου, μπορεί να έχει master σε μασατζήδικα, κι εσύ να νομίζεις ότι τρέχει από meeting σε meeting;
Γιατί παρά το ότι βλέπετε "πως σκέφτονται οι άντρες", μέσα από το site, είστε ακόμα ΠΟΛΥ μακριά νυχτωμένες, και μπορεί να σας δουλέψει και ο πιο άκυρος τύπος...
Α, και το "πληροφορική", μην το πολυλές...Και η κουτσή Μαρία έχει πλέον πτυχίο σε δαύτη...
Κατά τα άλλα, 65 σελίδες το θεματάκι, και κάποιοι, όσο θύματα ήταν όταν ξεκίνησε, το ίδιο και περισσότερο παραμένουν ακόμα...
Κοίτα εγώ τουλάχιστον παντρεμένη δεν είμαι..κ άμα είναι να κάνω τέτοιον γάμο καλύτερα να μην παντρευτώ ποτέ..
κ τι meeting καλέ..όλη μέρα online στο msn είναι,ούτε καν idle δεν γίνεται..
Το γύναιο από το nickname μου έκρινε το γάμο μου και λέει ότι "τέτοιο" δεν θα έκανε ποτέ!
Msn δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε και στο φόρουμ γενικά δεν μπαίνω καν από δικό μου υπολογιστή.
Ομολογώ πάντως ότι από την πλειοψηφία των νέων Ελληνίδων , δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Το συγκεκριμένο γύναιο είναι μάλλον τυπική περίπτωση. Από έναν γυναικείο πληθυσμό , του οποίου το 95% θεωρεί σούπερ γκόμενο το χαμάλη που νοικιάζει ξαπλώστρες στην παραλία της Πάρου ή τον πολίστα , που μετά τα ... 25 κάνει δημόσιες σχέσεις σε καφετέρια του μπουρναζίου με τυπάκια που αλλάζουν φίλτρα-λάδια-τακάκια σε ταξί , δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις εδώ που τα λέμε ...
...και βαλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!Όντως για να κυριολεκτουμε πρέπει μαλλον να μιλάμε..για 30-35αρες...