amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.025
- Πόντοι
- 22.785
αυτο που ρωτας δεν ινε ευγενικοΠοσο χρονων εισαι συνφορουμιτη??
αυτο που ρωτας δεν ινε ευγενικοΠοσο χρονων εισαι συνφορουμιτη??
Το γύναιο από το nickname μου έκρινε το γάμο μου και λέει ότι "τέτοιο" δεν θα έκανε ποτέ!
Msn δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε και στο φόρουμ γενικά δεν μπαίνω καν από δικό μου υπολογιστή.
Ομολογώ πάντως ότι από την πλειοψηφία των νέων Ελληνίδων , δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Το συγκεκριμένο γύναιο είναι μάλλον τυπική περίπτωση. Από έναν γυναικείο πληθυσμό , του οποίου το 95% θεωρεί σούπερ γκόμενο το χαμάλη που νοικιάζει ξαπλώστρες στην παραλία της Πάρου ή τον πολίστα , που μετά τα ... 25 κάνει δημόσιες σχέσεις σε καφετέρια του μπουρναζίου με τυπάκια που αλλάζουν φίλτρα-λάδια-τακάκια σε ταξί , δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις εδώ που τα λέμε ...
αυτο που ρωτας δεν ινε ευγενικο
Ναι καλο μου συμφωνω απολυτα και δεν ειμαι εγω αυτη που θα αναιρεσει ολα αυτα που λενε οι γιατροι!!!μετα τα 35 οι γυναικολόγοι δίνουν λιγες πιθανότητες σε μια γυναίκα να κάνει παιδί.Συν το ότι πέφτει εμφανισιακά..εε τι άλλο να πούμε για τις 35 άρες? απο κει και πέρα άμα κάποιες 35αρες 40αρες αξιζουν για γαμησι Ε ΝΑΙ! ΦΥΣΙΚΑ και πολλές αξίζουν..αλλα αυτό από μόνο του είναι ήδη ξεφτίλα..
Γενικά και απλά...γυναίκα που είναι μόνο για πήδημα είναι άστα ν απάνε..
Ααααααααα ετσι πες μου ντε!!!!Προφανώς
Πιθανόν αποκτιέται όταν πληρώνεις για να γαμάς
Που μπορεί είπα. Δεν μπορούν όλοι και πάντα.
Ααααααααα ετσι πες μου ντε!!!!
Εννοειτε πως εκει διαλεγεις καλο μου!!!!
Βασικα οταν εχει καποιος-α χρηματα,σχεδον ολα γινονται!!! ;)
Στη real life ομως?!?!?!?!
Εκει να σας δω.....
Γρηγορα φτιαξε καφεδακι να πιεις!!!!!Υπάρχει διαχωρισμός δλδ δεν κατάλαβα
Γρηγορα φτιαξε καφεδακι να πιεις!!!!!
Και μετα διαβασε κ σκεψου το παλι!!!! :-*
με ενα κολλητο παρτουζωναμε μια 50αρα και μας εβγαζε οφ λεμε...ολα μα ο λ α τα κανε και ειχε και δυο κορες...αστα να πανε...τωρα την αποφευγουμε...θεικο σκηνικο παμε 4αδα με μια φιλη της μαζι διημερο και μας λεει σταματηστε τ αμαξι θελω πουτσο τωρα...παραπλευρως της εθνικης με τεσσερα ατομα στ αμαξι ...φανταζεστε ε....Να δης παθων εγω με 47 της κολασεως λεμε το διχως αυριο
μεχρι που δεν αντεχα αλλο καθε μερα και οπου ναναι
η τρελα λεμε και απο παντου.........
Γιατι το λες αυτο???προφανώς η real life είναι μια life που δεν θα έχουμε χρήματα
σωστηηηη...Ααααααααα ετσι πες μου ντε!!!!
Εκει να σας δω.....
Ααααααααα ετσι πες μου ντε!!!!
Εκει να σας δω.....
πως;;;;;;;ετσιιιιιι
ρε συ πες ποσοι απο δω μεσα βγαζουν τα μαλλιοκεφαλα τους για να εχουν την ανεση να διαλεγουν κιολας οποια γκομενα γουσταρουν ειδικα οταν εχουν και μια Α ηλικια;πως;;;;;;;
ρε συ πες ποσοι απο δω μεσα βγαζουν τα μαλλιοκεφαλα τους για να εχουν την ανεση να διαλεγουν κιολας οποια γκομενα γουσταρουν ειδικα οταν εχουν και μια Α ηλικια;
Kαι εσάς τι σας μέλλει δεν κατάλαβα?
εγο δεν σταυρονο τιποτα... γιατι;;;;;;;;;;δεν νομιζεις οτι τελικα μας αφορα κι εμας;
Οταν γραφεις σε ενα φορουμ καλο μου κ εκφραζεις αποψεις...Kαι εσάς τι σας μέλλει δεν κατάλαβα?
δεν νομιζεις οτι τελικα μας αφορα κι εμας;