Αν ρωτας εμενα προσωπικα,δεν νομιζω οτι το χρημα φερνει την ευτυχια!!!Βασικά, αυτή είναι η real life
Μη μας πεις αγαπητή μου, ότι η real life ξεκινάει όταν κάποιος...φτωχύνει
Απλα μας βοηθαει να καλυτερευουμε τον τροπο ζωης μας!!!
Αν ρωτας εμενα προσωπικα,δεν νομιζω οτι το χρημα φερνει την ευτυχια!!!Βασικά, αυτή είναι η real life
Μη μας πεις αγαπητή μου, ότι η real life ξεκινάει όταν κάποιος...φτωχύνει
Με συγχωρείτε κιόλας, αλλά σκεφτήκατε ότι καμιά φορά κι εσείς δεν έχετε πλήρη επίγνωση του τι είστε; (γενικά μιλάω κι όχι ειδικά)
Mε τόση απόρριψη που έχουμε φάει σχεδόν όλοι μας εδώ μέσα,
ειλικρινα πιστευεις ότι μπορεί και να πετάμε στα σύννεφα σχετικά με
το πόσο και τι αξίζουμε?
Γράφω κρίνοντας απ' ότι βλέπω έξω που πολλοί έρχονται να στην πέσουν με το ύφος "Γειά σας, είμαι ο γαμι@ς της γειτονιάς σας" ή αν είσαι τυχερή πέφτεις στον "βλάχο" (χωρίς παρεξήγηση το θέτω περιπαιχτηκά) που μόνο το χρυσό δόντι δεν σου έχει δείξει για να πειστείς ότι έχει λεφτά (αλλά από μυαλό κουκουρούκου)...
Δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο βαράτε όλοι εδώ μέσα (η ερώτηση ήταν γενική, δεν σας ξέρω!) και ειλικρινά λυπάμαι που έχετε απογοητευτεί τόσο. Αν ξέρετε τι αξίζετε τότε θα ξέρετε που να ψάξετε για να το βρείτε, έτσι δεν είναι;
Γράφω κρίνοντας απ' ότι βλέπω έξω που πολλοί έρχονται να στην πέσουν με το ύφος "Γειά σας, είμαι ο γαμι@ς της γειτονιάς σας" ή αν είσαι τυχερή πέφτεις στον "βλάχο" (χωρίς παρεξήγηση το θέτω περιπαιχτηκά) που μόνο το χρυσό δόντι δεν σου έχει δείξει για να πειστείς ότι έχει λεφτά (αλλά από μυαλό κουκουρούκου)...
Δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο βαράτε όλοι εδώ μέσα (η ερώτηση ήταν γενική, δεν σας ξέρω!) και ειλικρινά λυπάμαι που έχετε απογοητευτεί τόσο. Αν ξέρετε τι αξίζετε τότε θα ξέρετε που να ψάξετε για να το βρείτε, έτσι δεν είναι;
Πόσο έξω έχετε πέσει αλήθεια δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Μέχρι και θέμα έχουμε για αυτούς και τους κράζουμε και εμείς.
Εμείς απλά πληρώνουμε για να γαμάμε. Θέλει πολύ σκέψη να το καταλάβετε αυτό?
Σιγά μην κάτσω να κάνω καμάκι στην κάθε ξυνισμένη σαυρα σαββατόβραδο στου Ψυρρη
Ουρντ!
κάποιοι δεν θέλουν να διακρίνουν περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι δεν έχει νόημα να ψάξεις την 1 στις 10! ;)
Έγω το ράφι μου δεν το θέλω ψηλά, φοβάμαι τα ύψη..
Δεν τρωω πια τέτοια παραμύθια. Ακόμη και η μία στις δέκα δεν θα είναι μόνη.
Το ράφι ναι χαμηλά να είναι γιατί έχουμε και σεισμούς σε αυτήν την γωνιά της γής
δεν ξέρω το χρώμα του ραφιού αλλά απο τότε που ξαναβγήκα στο κουρμπέτι όλες ΣΧΕΔΟΝ απο 35 έως 45 απο το π΄ρωτο ραντεβού ονεορεύονται εκκλησίες ,νυφικά και λοιπά τρομοκρατικά πράγματα.........
δεν ξέρω το χρώμα του ραφιού αλλά απο τότε που ξαναβγήκα στο κουρμπέτι όλες ΣΧΕΔΟΝ απο 35 έως 45 [size=12pt]απο το π΄ρωτο ραντεβού ονεορεύονται εκκλησίες ,νυφικά[/size] και λοιπά τρομοκρατικά πράγματα.........
Ουρντ!
Από κορμί υστερούνε, όπως και όλοι οι άντρες σε σχέση με τον ξυρισμένο, κομματιασμένο 25αρη.
Συγγνώμη αν σας αδίκησα!
Καλά κάνετε και πληρώνετε για να πηδήξετε, δεν μου πέφτει λόγος κι ούτε το κρίνω είναι καθαρά επιλογή σας και είναι σεβαστή.
Αμφιβάλλω αν όλες γύρω σας είναι ξυνισμένες, όμως έτσι που πάμε και τα γλυκά κοριτσάκια θα αναγκαστούν να ψάξουν κι εκείνα ράφι γιατί κάποιοι δεν θέλουν να διακρίνουν περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι δεν έχει νόημα να ψάξεις την 1 στις 10! ;)
Έγω το ράφι μου δεν το θέλω ψηλά, φοβάμαι τα ύψη..
Ουρντ!
Σε αυτη την περιπτωση ποιος ευθυνεταιυπαρχουν κ χειροτεροι.Αυτοι που ξημεροβραδιαζονται στα τσατ κ στο μσν κ παλι τους εχουν στο περιμενε οι σαβουρογκομενες
Αυτοι εχουν καλο στον εγγεφαλο,εχουν κανη τον υπολογιστη γκομενα,αμα δεν βγης να πεις δυο κουβεντες να πιεις εναν καφε να γνωρισης κοσμο δεν γινεται τιποταΣε αυτη την περιπτωση ποιος ευθυνεται
Ρε συ mr gandy τοσο μυαλο πια εχουν και αυτοι
που περιμενουν να βγαλουν γκομενα μεσω νετ
Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο δλδ
Αυτοι εχουν καλο στον εγγεφαλο,εχουν κανη τον υπολογιστη γκομενα,αμα δεν βγης να πεις δυο κουβεντες να πιεις εναν καφε να γνωρισης κοσμο δεν γινεται τιποτα