Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά, αυτή είναι η real life :boobies:

Μη μας πεις αγαπητή μου, ότι η real life ξεκινάει όταν κάποιος...φτωχύνει :2funny:
Αν ρωτας εμενα προσωπικα,δεν νομιζω οτι το χρημα φερνει την ευτυχια!!!
Απλα μας βοηθαει να καλυτερευουμε τον τροπο ζωης μας!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Με συγχωρείτε κιόλας, αλλά σκεφτήκατε ότι καμιά φορά κι εσείς δεν έχετε πλήρη επίγνωση του τι είστε; (γενικά μιλάω κι όχι ειδικά)

Mε τόση απόρριψη που έχουμε φάει σχεδόν όλοι μας εδώ μέσα,
ειλικρινα πιστευεις ότι μπορεί και να πετάμε στα σύννεφα σχετικά με
το πόσο και τι αξίζουμε?

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Mε τόση απόρριψη που έχουμε φάει σχεδόν όλοι μας εδώ μέσα,
ειλικρινα πιστευεις ότι μπορεί και να πετάμε στα σύννεφα σχετικά με
το πόσο και τι αξίζουμε?

Γράφω κρίνοντας απ' ότι βλέπω έξω που πολλοί έρχονται να στην πέσουν με το ύφος "Γειά σας, είμαι ο γαμι@ς της γειτονιάς σας" ή αν είσαι τυχερή πέφτεις στον "βλάχο" (χωρίς παρεξήγηση το θέτω περιπαιχτηκά) που μόνο το χρυσό δόντι δεν σου έχει δείξει για να πειστείς ότι έχει λεφτά (αλλά από μυαλό κουκουρούκου)...  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο βαράτε όλοι εδώ μέσα (η ερώτηση ήταν γενική, δεν σας ξέρω!) και ειλικρινά λυπάμαι που έχετε απογοητευτεί τόσο. :rolleyes: Αν ξέρετε τι αξίζετε τότε θα ξέρετε που να ψάξετε για να το βρείτε, έτσι δεν είναι; :huh: :huh: :huh:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν ξέρω το χρώμα του ραφιού αλλά απο τότε που ξαναβγήκα στο κουρμπέτι όλες ΣΧΕΔΟΝ απο 35 έως 45 απο το π΄ρωτο ραντεβού ονεορεύονται εκκλησίες ,νυφικά και λοιπά τρομοκρατικά πράγματα......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freshtomato

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γράφω κρίνοντας απ' ότι βλέπω έξω που πολλοί έρχονται να στην πέσουν με το ύφος "Γειά σας, είμαι ο γαμι@ς της γειτονιάς σας" ή αν είσαι τυχερή πέφτεις στον "βλάχο" (χωρίς παρεξήγηση το θέτω περιπαιχτηκά) που μόνο το χρυσό δόντι δεν σου έχει δείξει για να πειστείς ότι έχει λεφτά (αλλά από μυαλό κουκουρούκου)...  :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ξέρω ακόμα τι ρόλο βαράτε όλοι εδώ μέσα (η ερώτηση ήταν γενική, δεν σας ξέρω!) και ειλικρινά λυπάμαι που έχετε απογοητευτεί τόσο. :rolleyes: Αν ξέρετε τι αξίζετε τότε θα ξέρετε που να ψάξετε για να το βρείτε, έτσι δεν είναι; :huh: :huh: :huh:

respect :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Πόσο έξω έχετε πέσει αλήθεια δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Μέχρι και θέμα έχουμε για αυτούς και τους κράζουμε και εμείς.
Εμείς απλά πληρώνουμε για να γαμάμε. Θέλει πολύ σκέψη να το καταλάβετε αυτό?
Σιγά μην κάτσω να κάνω καμάκι στην κάθε ξυνισμένη σαυρα σαββατόβραδο στου Ψυρρη
Ουρντ!

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πόσο έξω έχετε πέσει αλήθεια δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Μέχρι και θέμα έχουμε για αυτούς και τους κράζουμε και εμείς.
Εμείς απλά πληρώνουμε για να γαμάμε. Θέλει πολύ σκέψη να το καταλάβετε αυτό?
Ουρντ!

:rolleyes: Συγγνώμη αν σας αδίκησα!  :)
Καλά κάνετε και πληρώνετε για να πηδήξετε, δεν μου πέφτει λόγος κι ούτε το κρίνω είναι καθαρά επιλογή σας και είναι σεβαστή.
Αμφιβάλλω αν όλες γύρω σας είναι ξυνισμένες, όμως έτσι που πάμε και τα γλυκά κοριτσάκια θα αναγκαστούν να ψάξουν κι εκείνα ράφι γιατί κάποιοι δεν θέλουν να διακρίνουν περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι δεν έχει νόημα να ψάξεις την 1 στις 10! ;)

Έγω το ράφι μου δεν το θέλω ψηλά, φοβάμαι τα ύψη..  :P :P

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
κάποιοι δεν θέλουν να διακρίνουν περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι δεν έχει νόημα να ψάξεις την 1 στις 10! ;)

Δεν τρωω πια τέτοια παραμύθια. Ακόμη και η μία στις δέκα δεν θα είναι μόνη.

Το ράφι ναι χαμηλά να είναι γιατί έχουμε και σεισμούς σε αυτήν την γωνιά της γής

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τρωω πια τέτοια παραμύθια. Ακόμη και η μία στις δέκα δεν θα είναι μόνη.

Το ράφι ναι χαμηλά να είναι γιατί έχουμε και σεισμούς σε αυτήν την γωνιά της γής

Ε κι εσύ τι λόγική είναι αυτή; Δηλαδή οι καλές είναι καπαρωμένες και οι "φόλες" κυκλοφορούν ελεύθερες; Έτσι χαρά μου, όλοι οι ελεύθεροι άντρες είστε για τα μπάζα...
:P ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μωρο μου να ξερεις οτι οι ελευθεροι αντρες περνουν καλυτερα απο τις μονες γυναικες γιατι πολυ απλα εχουμε τοσα ενδιαφεροντα που στα @@ μας οι γκομενες. Και συνηθως ειμαστε ελευθεροι κατοπιν επιλογης μας ,ενω εσεις ψαχνετε τον πριγκηπα μια ζωη και στα 35 παιρνετε οτι να ναι για να κανετε παιδι κακομοιρες ελεεινιδες!!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6

DIKY =μωρο μου να ξερεις οτι οι ελευθεροι αντρες περνουν καλυτερα απο τις μονες γυναικες γιατι πολυ απλα εχουμε τοσα ενδιαφεροντα που στα @@ μας οι γκομενες. Και συνηθως ειμαστε ελευθεροι κατοπιν επιλογης μας ,ενω εσεις ψαχνετε τον πριγκηπα μια ζωη και στα 35 παιρνετε οτι να ναι για να κανετε παιδι κακομοιρες ελεεινιδες!!!

ΠΟΛΥ σωστος ο παίκτης , ο DIKY.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
δεν ξέρω το χρώμα του ραφιού αλλά απο τότε που ξαναβγήκα στο κουρμπέτι όλες ΣΧΕΔΟΝ απο 35 έως 45 απο το π΄ρωτο ραντεβού ονεορεύονται εκκλησίες ,νυφικά και λοιπά τρομοκρατικά πράγματα......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε σε αυτές τις ηλικίες αναζητάς το ακομπλεξάριστο και ποιοτικό σεξ. Αυτό και μόνο. Από κορμί υστερούνε, όπως και όλοι οι άντρες σε σχέση με τον ξυρισμένο, κομματιασμένο 25αρη.
Μια 35αρα την έπαιρνα άνετα αν ήμουν 50+ πάντως. Κι αυτή δε θα με έπαιρνε επειδή είμαι ο Ριτσαρντ Γκιρ. Θα ήταν ένας τίμιος και ωραίος συμβιβασμός με βάση την επικοινωνία.
Γι' αυτό ας βαράμε όσο μπορούμε κι έχω να πω ότι το φίδι απ' την τρύπα, το βγάζει ο καθένας για την πάρτη του.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν ξέρω το χρώμα του ραφιού αλλά απο τότε που ξαναβγήκα στο κουρμπέτι όλες ΣΧΕΔΟΝ απο 35 έως 45 [size=12pt]απο το π΄ρωτο ραντεβού ονεορεύονται εκκλησίες ,νυφικά[/size] και λοιπά τρομοκρατικά πράγματα......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι όχι μόνο ονειρεύονται, αλλά στο λένε κιόλας :2funny:

Ουρντ!

Σαβαττόβραδο στου Ψυρρή :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Φραπεδιά με κολλητούς, και στο καπάκι χτυπάς ένα  Rasputin  να γουστάρεις :rockon: :rockon: :rockon:

Από κορμί υστερούνε, όπως και όλοι οι άντρες σε σχέση με τον ξυρισμένο, κομματιασμένο 25αρη.

Τί θα έλεγες αν σε 35άρη που ρίχνει στ' αυτιά στους περισσότερους 25ρηδες, του κάνει καμάκι 35άρα με σκοπό το ... γάμο; :2funny: :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κι αυτο μ αρεσε πολυ ....'' αν ήμουν 50αρης θα έπερνα μια 35 αρα !!!
Συνεχίζουμε τη συζητηση αλλα ας μην ξεχνιομαστε..35+ ή την εχεις απο μικρη και συνεχίζεις να την κρατας άμα γουσταρεις ή την παιρνεις κοντα στα 50...όταν τελειώνουν οι βενζίνες σου..

Επισκέπτης
:rolleyes: Συγγνώμη αν σας αδίκησα!  :)
Καλά κάνετε και πληρώνετε για να πηδήξετε, δεν μου πέφτει λόγος κι ούτε το κρίνω είναι καθαρά επιλογή σας και είναι σεβαστή.
Αμφιβάλλω αν όλες γύρω σας είναι ξυνισμένες, όμως έτσι που πάμε και τα γλυκά κοριτσάκια θα αναγκαστούν να ψάξουν κι εκείνα ράφι γιατί κάποιοι δεν θέλουν να διακρίνουν περιπτώσεις με το πρόσχημα ότι δεν έχει νόημα να ψάξεις την 1 στις 10! ;)

κ ομως ετσι ειναι ανεξαρτητα απο εμφανιση.Γιατι αν ειναι θεα παει στο διαολο αλλα κ μπαλοτσες που την εχουν δει γκομενες αυτο ειναι ελληνικη καινοτομια

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Είχα βγει με μια 30+ αρκετά καλή, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που μου είπε με σοβαρό ύψος πως από αύριο θα αρχίσει να κοιτάζει για νυφικό... :new_shocked:

εξαφανίστηκα τρέχοντας :2funny: με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και με ρώτα γιατί τη παράτησα στη καφετέρια  :idiot: τι να πεις...   

Επισκέπτης
Ουρντ!

υπαρχουν κ χειροτεροι.Αυτοι που ξημεροβραδιαζονται στα τσατ κ στο μσν κ παλι τους εχουν στο περιμενε οι σαβουρογκομενες  :jerking:

επισης ξερω αρκετες γκομενες που βγαινουν απλα για αυτοεπιβεβαιωση εξω.Κ οταν λεω βγαινουν εννοω κανουν κανονικο παιχνιδι.Τρελη ανασφαλεια κ κομπλα :idiot:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν κ χειροτεροι.Αυτοι που ξημεροβραδιαζονται στα τσατ κ στο μσν κ παλι τους εχουν στο περιμενε οι σαβουρογκομενες  :jerking:
Σε αυτη την περιπτωση ποιος ευθυνεται  :huh:
Ρε συ mr gandy τοσο μυαλο πια εχουν και αυτοι
που περιμενουν να βγαλουν γκομενα  :boobies: μεσω νετ  :idiot:
Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο δλδ  :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σε αυτη την περιπτωση ποιος ευθυνεται  :huh:
Ρε συ mr gandy τοσο μυαλο πια εχουν και αυτοι
που περιμενουν να βγαλουν γκομενα  :boobies: μεσω νετ  :idiot:
Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο δλδ   :headbang:
Αυτοι εχουν καλο στον εγγεφαλο,εχουν κανη τον υπολογιστη γκομενα,αμα δεν βγης να πεις δυο κουβεντες να πιεις εναν καφε να γνωρισης κοσμο δεν γινεται τιποτα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοι εχουν καλο στον εγγεφαλο,εχουν κανη τον υπολογιστη γκομενα,αμα δεν βγης να πεις δυο κουβεντες να πιεις εναν καφε να γνωρισης κοσμο δεν γινεται τιποτα
:thumbsup:
Συμφωνω απολυτα,εχουν πληρη εξαρτηση απο το νετ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom