Επισκέπτης
να ανησυχω?εγω χαιρομαι,τοσα χρονια με τον πατερα μου βαρεθηκε η γυναικαΤοσο μικρη ειναι η μαμα σου ???
Γιατι αν ειναι να αρχισεις να ανησυχεις ... ;)
(πλακα κανω.....)
να ανησυχω?εγω χαιρομαι,τοσα χρονια με τον πατερα μου βαρεθηκε η γυναικαΤοσο μικρη ειναι η μαμα σου ???
Γιατι αν ειναι να αρχισεις να ανησυχεις ... ;)
(πλακα κανω.....)
τετοια μιλφς αμα σε περιλαβουν θα θες ξεκουραση 2 εβδομαδων μετα...που συχναζουν τετοια μιλφς ?
τετοια μιλφς αμα σε περιλαβουν θα θες ξεκουραση 2 εβδομαδων μετα...
Να σου πω...εχω την ιδια αποψη μαζι σου κ το ξερεις,ευθυνεται η μαλακια που εχουν στο μυαλο καταβαση κ το οτι ειναι κοντοχοντροι κουασιμοδοι σε δευτερη φαση
μοναχοφαης φυσικα,να μοιραστω τετοιον πλουτο???πες ενα μηνα καλυτερα να παρω κ αδεια απο τη δουλεια τελικα δεν απαντησες?δεν ξερεις η εισαι μοναχοφαης?
μοναχοφαης φυσικα,να μοιραστω τετοιον πλουτο???
Να σου πω...εχω την ιδια αποψη μαζι σου κ το ξερεις,
οσο για το δευτερο που εγραψες μονο οι ιδιοι το ξερουν!
Δεν ειναι απολυτο αυτο με την εμφανιση!
Εχεις δικιο,τερμα για μενα το ιντερνετ.το εγραψα κ στο αλλο θρεντ αμα ειναι καποιος ωραιος εξυπνος τουμπανος κ καθεται να γαμαει τη ζωη του κ την ωρα του με τυχαια γαμωνικνειμς χαζοφλερταροντας ειναι αξιος της μοιρας του
ρε παιδια δε ξερω τι λετε αλλα κατι φιλες της μανας μου 30αρες-40αρες μια χαρα τη βολευουν με κατι τεκνα 20χρονα σαν εμας
μα εγινε απ τα 30 κ μετα???
γλιτωνουμε το ραφι αμα λαχει δλδ??
μας δινετε θαρρος???
υπαρχει ελπιδαααα???
κ τ λουλακι μου ραφι τι θα γινει?
καλοοοοοοοοοό!!!!Το πολυ πολυ αν δεν τουs κατσει.....να παρουν συνταξη......
Αν υπαρχει ΙΚΑ δλδ
καλοοοοοοοοοό!!!!
να πλασαρω κανένα συνταξιοδοτικό τραπεζικό προϊόν?Ναι ....δεν τουs κοβω ποτε τα ονειρα τουs....Παντα υπαρχει και η αλλη λυση.....Τωρα και με ...ομολογα Ελληνικου δημοσιου!!!!! Σιγουρια....Που να τρεχουνε να ταιζουνε γατεs ......ασε που εχουν ψειρεs...Ενω με τα ομολογα!!!!!
να πλασαρω κανένα συνταξιοδοτικό τραπεζικό προϊόν?