Επισκέπτης
να ανησυχω?εγω χαιρομαι,τοσα χρονια με τον πατερα μου βαρεθηκε η γυναικαΤοσο μικρη ειναι η μαμα σου ???
Γιατι αν ειναι να αρχισεις να ανησυχεις ... ;)
(πλακα κανω.....)
να ανησυχω?εγω χαιρομαι,τοσα χρονια με τον πατερα μου βαρεθηκε η γυναικαΤοσο μικρη ειναι η μαμα σου ???
Γιατι αν ειναι να αρχισεις να ανησυχεις ... ;)
(πλακα κανω.....)
τετοια μιλφς αμα σε περιλαβουν θα θες ξεκουραση 2 εβδομαδων μετα...που συχναζουν τετοια μιλφς ?
τετοια μιλφς αμα σε περιλαβουν θα θες ξεκουραση 2 εβδομαδων μετα...
Να σου πω...εχω την ιδια αποψη μαζι σου κ το ξερεις,ευθυνεται η μαλακια που εχουν στο μυαλο καταβαση κ το οτι ειναι κοντοχοντροι κουασιμοδοι σε δευτερη φαση
μοναχοφαης φυσικα,να μοιραστω τετοιον πλουτο???πες ενα μηνα καλυτερα να παρω κ αδεια απο τη δουλειατελικα δεν απαντησες?δεν ξερεις η εισαι μοναχοφαης?
μοναχοφαης φυσικα,να μοιραστω τετοιον πλουτο???![]()
Να σου πω...εχω την ιδια αποψη μαζι σου κ το ξερεις,
οσο για το δευτερο που εγραψες μονο οι ιδιοι το ξερουν!
Δεν ειναι απολυτο αυτο με την εμφανιση!
Εχεις δικιο,τερμα για μενα το ιντερνετ.το εγραψα κ στο αλλο θρεντ αμα ειναι καποιος ωραιος εξυπνος τουμπανος κ καθεται να γαμαει τη ζωη του κ την ωρα του με τυχαια γαμωνικνειμς χαζοφλερταροντας ειναι αξιος της μοιρας του
ρε παιδια δε ξερω τι λετε αλλα κατι φιλες της μανας μου 30αρες-40αρες μια χαρα τη βολευουν με κατι τεκνα 20χρονα σαν εμας![]()
![]()
![]()
μα εγινε απ τα 30 κ μετα???
γλιτωνουμε το ραφι αμα λαχει δλδ??
μας δινετε θαρρος???
υπαρχει ελπιδαααα???
κ τ λουλακι μου ραφι τι θα γινει?![]()
καλοοοοοοοοοό!!!!Το πολυ πολυ αν δεν τουs κατσει.....να παρουν συνταξη......
Αν υπαρχει ΙΚΑ δλδ![]()
![]()
καλοοοοοοοοοό!!!!
να πλασαρω κανένα συνταξιοδοτικό τραπεζικό προϊόν?Ναι ....δεν τουs κοβω ποτε τα ονειρα τουs....Παντα υπαρχει και η αλλη λυση.....Τωρα και με ...ομολογα Ελληνικου δημοσιου!!!!! Σιγουρια....Που να τρεχουνε να ταιζουνε γατεs ......ασε που εχουν ψειρεs...Ενω με τα ομολογα!!!!!
να πλασαρω κανένα συνταξιοδοτικό τραπεζικό προϊόν?