Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αυτα ειναι τα πιο σιγουρα!!!!!!!!!   Με  τουs αντρεs μπορει να αποτυχουν.....το ομολογο ομωs θα μεινει....Ε οχι να πανε κι απο πεινα!!!!  δεν λεει....
Τέλος πάντων. Είμαι διατεθημένος να προσφέρω χαρά στις 30-40άρες. Τουλάχιστον να προσφέρω κοινωνικό έργο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τέλος πάντων. Είμαι διατεθημένος να προσφέρω χαρά στις 30-40άρες. Τουλάχιστον να προσφέρω κοινωνικό έργο.

Eτσι ετσι.....Εμειs παντωs απο την πλευρα μαs το προσφερουμε απλοχερα...Αν δεν θελουνε ....αs περιμενουνε το ...επομενο πακετο ..Ντελορ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Eτσι ετσι.....Εμειs παντωs απο την πλευρα μαs το προσφερουμε απλοχερα...Αν δεν θελουνε ....αs περιμενουνε το ...επομενο πακετο ..Ντελορ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χρήματα δεν ζητώ. Μικρός (ηλικιακά πάντα) είμαι. Εδώ είμαι για όσες θέλουν και ενδιαφέρονται. life97 έλα να κάνουμε club. :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2:

Δεν θα αναφερθώ στην πραγματικότητα (δηλαδή σε τι -χρώμα-ράφι θα διαλέξουν οι 30-40αρες), αλλά σε μια τηλεοπτική σειρά Grey's Anatomy που παρακολουθείται με μανία από 30αρες-40αρες και βάλε.

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς με έχει κουράσει αφάνταστα.
Στην προκειμένη περίπτωση, τα γεγονότα συμβαίνουν σε ένα νοσοκομείο στο οποίο οι εργαζόμενοι (επιστήμονες κατα "...τα άλλα") νυχθημερόν έχουν στο μυαλό τους, το πως θα εκτονώσουν την διάθεση τους πάνω στα ερωτικά αντικείμενα του πόθου τους (ενίοτε και κάτω από αυτά).

Μεθοδευμένη σκέψη, απουσία αυθορμητισμού, προβληματικές γκόμενες που δεν ξέρουν τι θέλουν, παραχαϊδεμένα αγοράκια με φοβικά σύνδρομα, χρονομετρημένο σεξ, ψεύτικα χαμόγελα ιακανοποίησης και ευτυχίας...

ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν την συνισταμένη της ζωής τους...

Το πουλάκι πέταξε,
το τραίνο έφυγε,

εύχομαι τα καλλίτερα (ειλικρινά)

και ..."καλά" γεράματα

:woldman:

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
:cool2:

Δεν θα αναφερθώ στην πραγματικότητα (δηλαδή σε τι -χρώμα-ράφι θα διαλέξουν οι 30-40αρες), αλλά σε μια τηλεοπτική σειρά Grey's Anatomy που παρακολουθείται με μανία από 30αρες-40αρες και βάλε.

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς με έχει κουράσει αφάνταστα.
Στην προκειμένη περίπτωση, τα γεγονότα συμβαίνουν σε ένα νοσοκομείο στο οποίο οι εργαζόμενοι (επιστήμονες κατα "...τα άλλα") νυχθημερόν έχουν στο μυαλό τους, το πως θα εκτονώσουν την διάθεση τους πάνω στα ερωτικά αντικείμενα του πόθου τους (ενίοτε και κάτω από αυτά).

Μεθοδευμένη σκέψη, απουσία αυθορμητισμού, προβληματικές γκόμενες που δεν ξέρουν τι θέλουν, παραχαϊδεμένα αγοράκια με φοβικά σύνδρομα, χρονομετρημένο σεξ, ψεύτικα χαμόγελα ιακανοποίησης και ευτυχίας...

ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ...ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν την συνισταμένη της ζωής τους...

Το πουλάκι πέταξε,
το τραίνο έφυγε,

εύχομαι τα καλλίτερα (ειλικρινά)

και ..."καλά" γεράματα

:woldman:

Σωστός ο άρχοντας

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ισως παλι πρεπει να προσεχθει ο τιτλος γιατι 10 χρονια είναι πολλα για να μπαινουν όλες στο ιδιο καζανι...
μια 30αρα λεει μα τωρα είμαι στα καλυτερα μου...ξερω τι θελω και εχω τη δουλίτσα μου..
ενω όντως μια 40αρα ειναι καμένη ιστορία...
πρωινιατικο...μεν...αλλα.... :)

sportsaddict

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, μια γυναίκα η ένας άντρας που το ξέρουν το έργο (και δεν έχουν εμφανισιακό πρόβλημα) είναι "τι 30 τι 40 τι 50 (και βάλε)". Οποιος νομίζει το ι sex είναι κάτι με το οποίο παίζουμε 13-30 πλανάται πλανη..

Ωχ ήρθε η γυναίκα μου.. Κλείνω :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συγνωμη κιολας....αλλα τι σας κανει να πιστευετε οτι εσεις
μας ικανοποιειτε?!?!?!?!

Σίγουρα η ικανοποίηση είναι θέμα και των δύο συνευρισκόμενων πλευρών! Και οι δύο πρέπει να προσπαθήσουν πρώτιστα για την ικανοποίηση του συντρόφου τους και μετά για την δική τους. Οταν λοιπόν έχεις την ευχαρίστηση ότι έχεις ικανοποιήσει το ταίρι σου, τότε μόνο μπορείς να εκτιμήσεις και την ηδονή που θα σου προσφερθεί.
Πως όμως θα επιτευχθεί αυτό? Με το ασχοληθείς με το σύντροφό σου, να πειραματιστείς, να νιώσεις τι τον/την διεγείρει, τι τον/την εξιτάρει, τι επιθυμεί, τι τον/την κάνει αγρίμι, τι μπορεί να τον/την κάνει να μουγκρίζει να ξυπνήσει μέσα το ζώο που υπάρχει σε όλους μας, αλλά φυτοζωεί σε λανθάνουσα κατάσταση.

Προσπάθεια και στοργή χρειαζόμαστε όλοι μας, και οι άνδρες και οι γυναίκες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το θρεντ κανονικά δεν πρέπει να υφίσταται, γιατί κάπως , κάπου, με κάποιο τρόπο, κάποτε το θύμα-υποψήφιος κοκκινιστός θα βρεθεί ...
Βλέπω γύρω μου απελπισμένους πρόθυμους να παντρευτούν 40άρες και βάλε και πείθομαι ότι οι μαλάκες θα είναι πάντα πλεονάζον είδος...Αλλά θα μου πεις εδώ ψηφίζουν αυτούς που μας κυβερνούν, στις προσωπικές τους επιλογές θα αποδείξουν ότι είναι natural born victims;
Δεν υπάρχει ράφι, λοιπόν...υπάρχει άγχος, απελπισία καθώς ο χρόνος περνάει, αλλά πάντα το θύμα που θα φάει το παραμύθι της καλής κοπέλλας "από σπίτι", με "πτυχίο" θα βρεθεί :sunglasses:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Το θρεντ κανονικά δεν πρέπει να υφίσταται, γιατί κάπως , κάπου, με κάποιο τρόπο, κάποτε το θύμα-υποψήφιος κοκκινιστός θα βρεθεί ...
Βλέπω γύρω μου απελπισμένους πρόθυμους να παντρευτούν 40άρες και βάλε και πείθομαι ότι οι μαλάκες θα είναι πάντα πλεονάζον είδος...Αλλά θα μου πεις εδώ ψηφίζουν αυτούς που μας κυβερνούν, στις προσωπικές τους επιλογές θα αποδείξουν ότι είναι natural born victims;
Δεν υπάρχει ράφι, λοιπόν...υπάρχει άγχος, απελπισία καθώς ο χρόνος περνάει, αλλά πάντα το θύμα που θα φάει το παραμύθι της καλής κοπέλλας "από σπίτι", με "πτυχίο" θα βρεθεί :sunglasses:
Έτσι...έτσι... καλά τα λες ρε κέϊτος!!! Απορώ πού τη βλέπουν τόσα παιδιά την αγαμία στις γυναίκες... Μα την παναγία,  ελεύθερη γυναίκα δεν έχω δει σε όλον τον κύκλο μου... Και δε μιλάω μόνο για τις μουνάρες. Και τα τρίμπαζα ακόμα , έχουν βρει μαλάκα γαμπρό

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έτσι...έτσι... καλά τα λες ρε κέϊτος!!! Απορώ πού τη βλέπουν τόσα παιδιά την αγαμία στις γυναίκες... Μα την παναγία,  ελεύθερη γυναίκα δεν έχω δει σε όλον τον κύκλο μου... Και δε μιλάω μόνο για τις μουνάρες. [size=12pt]Και τα τρίμπαζα ακόμα , έχουν βρει μαλάκα γαμπρό[/size]

Σηκώνω τα χέρια ψηλά μπρος σε τόση μαλακία, ω μεγάλε Πουταγαμών  :boobies:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
kaytos =  υπάρχει άγχος, απελπισία καθώς ο χρόνος περνάει,

ΕΥΣΤΟΧΟΣ ο kaytos..επαυξανω... :rockon:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.620
Πόντοι
3.506
Προσφατα διαβασα σε ενα site μερικες "οδηγιες".Μερικες ειναι αρκετα ενδιαφερουσες και αξιζει κανεις να πειραματισθει με αυτες κυριως στις γυναικες 30-40.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

"Γενικά, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Ας πούμε ότι σου λέει «έλα,… σε παρακαλώ, δωσ΄το μου, ελα …, κάνε αυτό κλπ». Εσύ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ, ΠΟΤΕ. Αν αρχίσεις να δίνεις, θ΄αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της για σένα. Απίστευτο, ε? ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ. Αλλά οι γυναίκες δεν είναι λογικά πλάσματα. Στην πραγματικότητα όμως της δίνεις αυτό που Θέλει: έναν άντρα που να μην της δίνει πάντα αυτό που θέλει.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ «ΟΧΙ».

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Αν σου παραπονείται για κάτι που κάνεις, πες της «χαίρομαι που σου αρέσει» και συνέχισε να το κάνεις.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ (:Αν έχει θα στην πει).

Και …

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (και βέβαια ούτε στο σεξ).

Αυτό είναι βασικό και περιλαμβάνει ώς έννοια ΟΛΑ τα προηγούμενα: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ. Αγαπούν δηλαδή καταστάσεις τρελλής συναισθηματικής φόρτισης με σκαμπανεβάσματα, χωρίς λογική, χωρίς καθιερωμένες οδούς. Αγαπούν το πάνω και το κάτω, αγαπούν να πονούν και να χαίρονται. Τόσες σαπουνόπερες, τόσα Άρλεκιν, τόσα κλάματα θα πήγαιναν αλλιώς χαμένα. Δώσε τους λοιπόν ΔΡΑΜΑ και ο δρόμος γι αυτό είναι ένας: ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ.

ΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Ή ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ, ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να λένε την ιστορία της ζωής τους την πρώτη νύχτα με μια γυναίκα.

ΜΕΕΕΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

Κράτα τις λεπτομέρειες, άσε τη φαντασία της να δουλέψει. Κι να ακόμα κατέχεις ή έχεις κάνει κάτι ξεχωριστό άσε να το ανακαλύψει μόνη της.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΧΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΒΑΛΕ ΟΝΕΙΡΑ.

Οι γυναίκες νιώθουν αυτή την πηγή φιλοδοξίας και ενεργητικότητας.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ"

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Προσφατα διαβασα σε ενα site μερικες "οδηγιες".Μερικες ειναι αρκετα ενδιαφερουσες και αξιζει κανεις να πειραματισθει με αυτες κυριως στις γυναικες 30-40.

Ας πούμε ότι σου λέει «έλα,… σε παρακαλώ, δωσ΄το μου, ελα …, κάνε αυτό κλπ». Εσύ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ, ΠΟΤΕ. Αν αρχίσεις να δίνεις, θ΄αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον της για σένα. Απίστευτο, ε? ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ. Αλλά οι γυναίκες δεν είναι λογικά πλάσματα. Στην πραγματικότητα όμως της δίνεις αυτό που Θέλει: έναν άντρα που να μην της δίνει πάντα αυτό που θέλει.

Αν σου παραπονείται για κάτι που κάνεις, πες της «χαίρομαι που σου αρέσει» και συνέχισε να το κάνεις.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ (:Αν έχει θα στην πει).

Και …

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (και βέβαια ούτε στο σεξ).

Αυτό είναι βασικό και περιλαμβάνει ώς έννοια ΟΛΑ τα προηγούμενα: [size=15pt]ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ. Αγαπούν δηλαδή καταστάσεις τρελλής συναισθηματικής φόρτισης με σκαμπανεβάσματα, χωρίς λογική, χωρίς καθιερωμένες οδούς. Αγαπούν το πάνω και το κάτω, αγαπούν να πονούν και να χαίρονται. Τόσες σαπουνόπερες, τόσα Άρλεκιν, τόσα κλάματα θα πήγαιναν αλλιώς χαμένα. Δώσε τους λοιπόν ΔΡΑΜΑ και ο δρόμος γι αυτό είναι ένας: ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ.[/size]

Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να λένε την ιστορία της ζωής τους την πρώτη νύχτα με μια γυναίκα.

ΜΕΕΕΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

Κράτα τις λεπτομέρειες, άσε τη φαντασία της να δουλέψει. Κι να ακόμα κατέχεις ή έχεις κάνει κάτι ξεχωριστό άσε να το ανακαλύψει μόνη της.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΧΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΒΑΛΕ ΟΝΕΙΡΑ.

Όταν πρόκειται να παντρευτούν, αγαπούν το καλύτερο "σκυλάκι"...
Αφού μπει η κουλούρα, μπορούν να συνεχίσουν το δρόμο προς τη δόξα, αναζητώντας αυτά που περιγράφεις...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

Και …

Αυτό είναι βασικό και περιλαμβάνει ώς έννοια ΟΛΑ τα προηγούμενα: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ. Αγαπούν δηλαδή καταστάσεις τρελλής συναισθηματικής φόρτισης με σκαμπανεβάσματα, χωρίς λογική, χωρίς καθιερωμένες οδούς. Αγαπούν το πάνω και το κάτω, αγαπούν να πονούν και να χαίρονται. Τόσες σαπουνόπερες, τόσα Άρλεκιν, τόσα κλάματα θα πήγαιναν αλλιώς χαμένα. Δώσε τους λοιπόν ΔΡΑΜΑ και ο δρόμος γι αυτό είναι ένας: ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ.

ΜΕΕΕΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

RESPECT RESPECT RESPECT!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom