Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είχα βγει με μια 30+ αρκετά καλή, όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που μου είπε με σοβαρό ύψος πως από αύριο θα αρχίσει να κοιτάζει για νυφικό... :new_shocked:

εξαφανίστηκα τρέχοντας :2funny: με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και με ρώτα γιατί τη παράτησα στη καφετέρια  :idiot: τι να πεις...     
μόλις πατήσουν τα 30 ψάχνουν για τον μαλάκα. Να της πει κάποιος της κάθε κυρίας ότι άντρες υπάρχουν οι μαλάκες λιγοστεύουν...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν αντιλλεγω αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!

και ΜΗΝ πεις οτι λεω τη συνηθισμενη ατακα !!!
και τα δύο που είπες:
1. Μην παίρνεις όρκο,
2.Τα ισοπεδώνεις όλα
μαζί με τα άλλα που μπορεί να πεις:
α.έχεις βιώματα,
β.είσαι ανασφαλής,
γ.έχεις πονέσει για μια γυναίκα
αποτελούν ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθέσεις σε έναν άντρα και δείχνουν το γιατί προτιμάμε να δίνουμε ένα 50αρικο και να κάνουμε τη δουλειά μας από το να παντρευτούμε την κάθε Ελλεηνίδα.
Για αυτό ας διαλέξουν ροζ ράφι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και το είπες κιόλας το να μην τα ισοπεδώνεις...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Διαλέχτε ράφι εδώ ένα με τον Άγιο Βασίλη...

Συνημμένα

• rafi.jpg
    rafi.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 25

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και το είπες κιόλας το να μην τα ισοπεδώνεις...
Μην προτρεχεις...δεν θα στα ελεγα ολα αυτα!!
Τα θεωρω αυτονοητα...και το τι κανεις εσυ και
ολοι οι αλλοι στο κρεββατι σας,εμενα δεν μου πεφτει λογος!!
Μεγαλα παιδια ειστε καντε τις επιλογες σας,
σωστες η΄λανθασμενες ΠΑΝΤΑ μαθαινουμε απο ολα αυτα
που περναμε στη ζωη μας !!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μην προτρεχεις...δεν θα στα ελεγα ολα αυτα!!
Τα θεωρω αυτονοητα...και το τι κανεις εσυ και
ολοι οι αλλοι στο κρεββατι σας,εμενα δεν μου πεφτει λογος!!
Μεγαλα παιδια ειστε καντε τις επιλογες σας,
σωστες η΄λανθασμενες ΠΑΝΤΑ μαθαινουμε απο ολα αυτα
που περναμε στη ζωη μας !!
το να παντρευτεις δεν είναι το τι κάνεις στο κρεβάτι σου. Είναι να τρως στη μάπα μια ζωή κάποια κάθε μέρα όλη μέρα.
Και πολύ απλά με Ελλεεινίδα δεν μας συμφέρει...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το να παντρευτεις δεν είναι το τι κάνεις στο κρεβάτι σου. Είναι να τρως στη μάπα μια ζωή κάποια κάθε μέρα όλη μέρα.
Και πολύ απλά με Ελλεεινίδα δεν μας συμφέρει...
It's your choice my dear!!!

Επισκέπτης
ρε παιδια δε ξερω τι λετε αλλα κατι φιλες της μανας μου 30αρες-40αρες μια χαρα τη βολευουν με κατι τεκνα 20χρονα σαν εμας :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια δε ξερω τι λετε αλλα κατι φιλες της μανας μου 30αρες-40αρες μια χαρα τη βολευουν με κατι τεκνα 20χρονα σαν εμας :2funny: :2funny: :2funny:
Τοσο μικρη ειναι η μαμα σου ???
Γιατι αν ειναι να αρχισεις να ανησυχεις ...  ;)

(πλακα κανω.....)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Στον περίγυρό μου υπάρχουν αρκετές γυναίκες 30-40 ετών οι οποίες είναι ανύπαντρες, χωρίς σταθερή σχέση και χωρίς προοπτική στο άμεσο μέλλον να παντρευτούν.Ασχέτως του τι μπορεί να δηλώνουν δημοσίως και επισήμως, η συντριπτική τους πλειοψηφία επιθυμεί κατά βάθος έναν γάμο και παιδιά. Και υπάρχει για εμένα η απορία:είναι ανύπαντρες διότι εκείνες δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν και απορρίπτουν τους άντρες, ή διότι πλέον οι άντρες έχουν καταλάβει πως δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν τις πλησιάζουν στα σοβαρά; φοβάμαι ότι στην αρχή οι γυναίκες δεν ήξεραν τι ήθελαν, απορρίπτοντας συλλήβδην όσους τις προσέγγιζαν, πλέον οι άντρες είναι εκείνοι που δεν θέλουν γυναίκες με τη νοοτροπία της μέσης ελληνίδας της συγκεκριμένης ηλικίας. Πάντως, το αποτέλεσμα της αγαμίας των γυναικών, έχει ως αναγκαίο επακόλουθο και την αγαμία των αντρών, αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Γιατί καλές οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ για να ζούμε κάποιες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης μαζί τους, μα μικρό ποσοστό ελλήνων πιστεύω ότι θα έκανε γάμο μαζί τους.

Επισκέπτης
Σε αυτη την περιπτωση ποιος ευθυνεται  :huh:
Ρε συ mr gandy τοσο μυαλο πια εχουν και αυτοι
που περιμενουν να βγαλουν γκομενα  :boobies: μεσω νετ  :idiot:
Η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο δλδ   :headbang:

ευθυνεται η μαλακια που εχουν στο μυαλο καταβαση κ το οτι ειναι κοντοχοντροι κουασιμοδοι σε δευτερη φαση

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Στον περίγυρό μου υπάρχουν αρκετές γυναίκες 30-40 ετών οι οποίες είναι ανύπαντρες, χωρίς σταθερή σχέση και χωρίς προοπτική στο άμεσο μέλλον να παντρευτούν.Ασχέτως του τι μπορεί να δηλώνουν δημοσίως και επισήμως, η συντριπτική τους πλειοψηφία επιθυμεί κατά βάθος έναν γάμο και παιδιά. Και υπάρχει για εμένα η απορία:είναι ανύπαντρες διότι εκείνες δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν και απορρίπτουν τους άντρες, ή διότι πλέον οι άντρες έχουν καταλάβει πως δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν τις πλησιάζουν στα σοβαρά; φοβάμαι ότι στην αρχή οι γυναίκες δεν ήξεραν τι ήθελαν, απορρίπτοντας συλλήβδην όσους τις προσέγγιζαν, πλέον οι άντρες είναι εκείνοι που δεν θέλουν γυναίκες με τη νοοτροπία της μέσης ελληνίδας της συγκεκριμένης ηλικίας. Πάντως, το αποτέλεσμα της αγαμίας των γυναικών, έχει ως αναγκαίο επακόλουθο και την αγαμία των αντρών, αυτό δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Γιατί καλές οι γυναίκες του ανατολικού μπλοκ για να ζούμε κάποιες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης μαζί τους, μα μικρό ποσοστό ελλήνων πιστεύω ότι θα έκανε γάμο μαζί τους.

Ρε καλά τα λες, όσο για το αν θα τις παντρευόμασταν, εμείς θέλουμε, αυτές δεν θέλουνε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom