Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δε χρειάζεται τόσο άνχος για τις γυναίκες,
αφού υπάρχουν τόσο σπιτάκια.
Τι τρελένεστε, καβλιάρηδες, αφού γαμάτε κάθε λογής μουνάκια.

Επισκέπτης
Το θέμα δεν είναι το ράφι... είναι το καθαριστικό (μην λερώνονται κιόλας!!!) :2funny:

Προτείνω αυτό που διαφημίζεται ότι "μαγνητίζει την σκόνη". Αυτό το φτερό... swiffer το λένε? Κάπως έτσι!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α ρε Todok...

Τώρα, διάβασα ότι αν ένας άνθρωπος την πάθει από μια γυναίκα(πουτάνα ήταν ο όρος αλλά προς σεβασμό στις πουτάνες...) τότε φταίει και αυτός...
Και το ερώτημα είναι: Σε τι φταίει? Γιατί αν προχωρήσουμε λίγο αυτόν τον ελεεινό συλλογισμό φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι φταίει που δεν είναι και αυτός φίδι σαν αυτές. Φταίει που δεν κοιτάει προίκες, τσέπες και Ε9, αυτοκίνητα, κοσμήματα, ταξίδια και λεφτά. Φταίει που αντιδρά και δεν είναι γυναικωτός, φταίει που δεν υποκύπτει και δεν συμβιβάζεται, φταίει που κοιτάει πάνω και όχι κάτω, φταίει που λέει αλήθεια και όχι ψέμματα και ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί.
Ε, όχι. Δεν φταίμε που είμαστε άνθρωποι και όχι φίδια.

Φταίει και παραφταίει...
Δίοτι και με αγία να τα φτιάξεις, αν της δώσεις τα πάντα άνευ όρων και ορίων, θα σε εκμεταλλευτεί και δεν θα την αδικήσω...

Το ίδιο θα έκανε και ο καθένας μας αν τα έφτιαχνε με μια χαζομούνα που τα έδινε όλα χωρίς να απαιτεί τίποτα...

Και ας σταματήσουμε να κάνουμε την αδυναμία μας ηθική υπεροχή...
Μπορείς να είσαι μπεσαλής, ξηγημένος και κιμπάρης και ταυτόχρονα να μην σε κάνει η γυναίκα ό,τι θέλει...

Το μυστικό βρίσκεται στον αυτοσεβασμό...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τώρα έθεσες το θέμα στη σωστή βαση.
Αφού το ράφι είναι σίγουρο, το μόνο που μένει είναι να δούμε με τι θα το ξεσκονίζουμε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το θέμα δεν είναι το ράφι... είναι το καθαριστικό (μην λερώνονται κιόλας!!!) :2funny:
Προτείνω αυτό που διαφημίζεται ότι "μαγνητίζει την σκόνη". Αυτό το φτερό... swiffer το λένε? Κάπως έτσι!!!

Και την λαβή να την βάζουν στο μουνί τους... για να μην πιάνει αράχνες από την αγαμία που δέρνει τις περισσότερες !!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φταίει και παραφταίει...
Δίοτι και με αγία να τα φτιάξεις, αν της δώσεις τα πάντα άνευ όρων και ορίων, θα σε εκμεταλλευτεί και δεν θα την αδικήσω...

Διαφωνώ καθέτως & οριζοντίως και εφόσον συμβαίνει αυτό, η επιχειρηματολογία από μέρούς μου είναι ανούσια.
Στο ότι δεν θα την αδικήσεις και θα έκανες ότι και αυτές όμως, θα προβληματιστώ στο ποιος κυκλοφορεί αναμεσά μας...

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τα ίδια λέτε μωρέ, δε διαφωνείτε...
Γνωστές οι καταστάσεις και οι νοοτροπίες της Ελληνίδας. Πάντως από το να πληρώνεσαι (ένα συγκεκριμένο ποσό) για να κάνεις σεξ, είναι μεγαλύτερη 'πουτανιά' να απαιτείς τα πάντα επειδή έκανες σεξ. Σ' αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επειδη ειχα θεσει το θεμα για τους αντρες που μενουν με τη μαμα τους και εξαιτιας αυτου εγινε ολη αυτη η μαχη της Αλαμανας θελω να ξεκαθαρισω κατι......για την παρτη μου τουλαχιστον αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν αφορα μονο εμενα.....το αν εχει ενας αντρας σπιτι δε συνεπαγεται οτι καμια γκομενα τον εχει εξαναγκασει να το κανει αυτο επειδη απλα θελει χωρο για να γαμιεται........οταν καποιος θελει απλα χωρο για να γαμιεται μπορει να παει σε ξενοδοχειο ή στο αμαξι.....για μενα το να εχει ενας αντρας σπιτι συνεπαγεται οτι εχει αρχισει να ωριμαζει οτι θα μου προσφερει ασφαλεια (και δεν εννοω την υλικη) οτι θα μπορει να σταθει στο υψος των περιστασεων και οτι τελος παντων θα ειναι οπως ενας αντρας οφειλει να ειναι "ανωτερος" και αρα "ασφαλεστερος" απο μια γυναικα......

αυτο λοιπον θα ηταν το ιδανικο......διαβαζω ομως για περιπτωσεις οπου αυτο δε μπορει να γινει για τον χ ψ λογο......και παλι ομως το ποσο ωριμος και σταθερος στα ποδια του ειναι ενας αντρας μπορει να φανει απο αλλου και οχι απο το αν απλα μενει μονος του......οπως αναφερθηκε για παραδειγμα οτι καποιος μενει με τη μητερα του (αν καταλαβα καλα) γιατι εκεινη δεν βγαζει αρκετα λεφτα και της δινει μερος του μισθου του κτλ κτλ κτλ.....ή καποιος αλλος ο οποιος ειναι αυτοδημιουργητος (αλλα μπορει ακομα να μενει με τους γονεις του)....και η μια περιπτωση και η αλλη δειχνει αντρα που παταει γερα στα ποδια του, εχει αυτοπεποιθηση και ειναι ωριμος ωστε να παρει αποφασεις......και μια γυναικα (Εγω τουλαχιστον) αυτο θελει...θα προτιμουσα χιλιες φορες τον ταξιτζη που ανεφερε καποιος απο τον μανιαμουνια μαμακια που μπορει να μενει μονος του αλλα το μυαλο του ειναι ζελε.....

ΑΛΛΑ.....σε συντριπτικη πλειοψηφια το ποσοστο των αντρων που μενουν με γονεις και ειναι γυρω στα 30 δεν ειναι επειδη εχουν καποιο προβλημα ΑΛΛΑ επειδη ειναι μαμακηδες, ανωριμοι και ανευθυνοι και προτιμουν να σκανε ευρωπουλα καθε βδομαδα στα μπουζουκια αντι να μαζεψουν κανα φραγκο να μεινουν μονοι τους........δεν εχω προβλημα με το οτι καποιοι σκανε πολλα λεφτα σε διασκεδαση ή ρουχα ή αμαξια......απλα δεν θεωρω ωριμο εναν αντρα ο οποιος ενω ΔΕΝ τα εχει τα λεφτα......προτιμα να μεινει με τους γονεις του και να πηγαινει στο βερτη και στον πλουταρχο ή να παιρνει CG ή CT ή να ψωνιζει κουστουμια των 3000 ευρω αντι να σταθει μονος του στα ποδια του......και φυσικα σεβομαι τις επιλογες του καθενος και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με αυτες απλα εγω προσωπικα σαν μουνιτσα :P :P εναν τετοιο αντρα δεν τον λαμβανω σοβαρα υποψην μου για κατι παραπανω....... :)
(και για να μην παρεξηγουμαι εχω φιλους σε τετοια κατασταση....και μαλιστα σχεδον ολοι οι αντρες φιλοι μου ειναι με γονεις σπιτι........αλλα πλην ενος οπου το παιδι τσονταρει το μισθο στο σπιτι και μπραβο του γιατι ειναι αξιος οι υπολοιποι ειναι απλα βουτυρομπεμπεδες των νοτιων προαστειων και τους το λεω μες τη μουρη :) :) :) )

και ενα παραπονο μου.......διαρκως λετε ρε αγορια για τους αντρες που ειναι ασχημης εμφανισης και απαιτουν να γαμησουν μονικες μπελουτσες.......μην βαζετε μονο αυτους ομως γιατι παιρνουν θαρρος μετα οι ανεγκεφαλοι ομορφοι και μας ζαλιζουν τον ερωτα :P :P χιλιες φορες ασχημουλης και εξυπνος-πνευματωδης-χιουμοριστας παρα θεογκομενος και πανηλιθιος που ντρεπεσαι να τον παρουσιασεις....... :)

υ.γ. ετσι προς χαρην της ερευνας.....εγω διαβαζω focus και science illustrated και κανα national....αλλα αμα πεσει στα χερια μου και το κοσμο (για παραλια ειναι ιδανικο) ή κανα νιτρο δεν λεω οχι.....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Συμφωνω να μην ειναι μαμακηδες οι αντρες. Βεβαια εσεις οι γυναικες  καλο ειναι πριν πειτε κατι τετοιο να το ξανασκεφτειτε καλα. Σιγουρα δε θελετε τη μαμα του αντρα ; Μην την παρακαλατε μετα να σας κρατησει το παιδι !  :tickedoff:
Ανεξαρτησια απο τους γονεις παντου και οχι οπου μας συμφερει

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 και γρηγορο ανεκδοτο που κολλαει στη συζητηση

Ποια η διαφορα  ενος κλεφτη (mugger αγγλιστι) στο δρομο και μιας συζύγου??

Ο κλεφτης σε αφηνει να διαλεξεις αναμεσα στα λεφτα σου ή τη ζωη σου!!

Η συζυγος τα παιρνει και τα δυο :headbang: :headbang: :headbang:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά οι γυναίκες στο φόρουμ κατάγονται από τον Κρύπτον...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συμφωνω να μην ειναι μαμακηδες οι αντρες. Βεβαια εσεις οι γυναικες  καλο ειναι πριν πειτε κατι τετοιο να το ξανασκεφτειτε καλα. Σιγουρα δε θελετε τη μαμα του αντρα ; Μην την παρακαλατε μετα να σας κρατησει το παιδι !  :tickedoff:
Ανεξαρτησια απο τους γονεις παντου και οχι οπου μας συμφερει

Δεν ειπε κανεις να μη θες τη μαμα του αντρα σου........ουτε το μπαμπα του........αλλο το να ειναι κανεις μαμακιας και αλλο το να αγαπαει τους γονεις του......αλλο απογαλακτισμος και αλλο γυριζω την πλατη μου στην οικογενεια......ειμαι πολυ υπερ της οικογενειας και των θεσμων γενικοτερα αλλα με καποια στερεοτυπα και καποια ταμπου απλα δεν τα παω καλα......

υ.γ. εχω και γω μαμα να μου κραταει το παιδι :P :P χεχεχεχε

Τελικά οι γυναίκες στο φόρουμ κατάγονται από τον Κρύπτον...

Εγω απο Γκοθαμ Σιτυ.......Αντιπαθω τον σουπερμαν λατρευω το μπατμαν :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα θα ταν  θα ειχαμε κ σουπερδυναμεις ως κρυπτονιανς χα χα

+100000000000 στη νιτσα :cheesy: (εξαιρωντας το τελευταιο που τολμησε να πει για τον σουπερμαν >:( )

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και πρωτα πρεπει να ανεξαρτητοποιηθουν οι γυναικες απο τις μητερες τους. Μετα να μας μιλανε
αλλο απογαλακτισμος και αλλο γυριζω την πλατη μου στην οικογενεια
Συμφωνω με αυτη την προταση. Αλλα δεν εχει τη σημασια που εσυ της δινεις . Εσυ λες και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη. Δεν ειναι ετσι ομως . Οι μανες μονο για να δινουν στο ζευγαρι να ειναι ; Και μετα να βγαλουν το σκασμο γιατι 'ωριμασαμε'; Μπα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν ειπε κανεις να μη θες τη μαμα του αντρα σου........ουτε το μπαμπα του........αλλο το να ειναι κανεις μαμακιας και αλλο το να αγαπαει τους γονεις του......αλλο απογαλακτισμος και αλλο γυριζω την πλατη μου στην οικογενεια......ειμαι πολυ υπερ της οικογενειας και των θεσμων γενικοτερα αλλα με καποια στερεοτυπα και καποια ταμπου απλα δεν τα παω καλα......

υ.γ. εχω και γω μαμα να μου κραταει το παιδι :P :P χεχεχεχε

Εγω απο Γκοθαμ Σιτυ.......Αντιπαθω τον σουπερμαν λατρευω το μπατμαν :)
ναι αλλα δεν θα μπορει καθε φορα η μανα σου να το κραται το παιδι....!
θα χρειαστει να το κρατησει και η πεθερα σου!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ελα ρε θανο χιουμορ κανω......μακαρι να ειναι καλα και η μαμα μου και η πεθερα μου να μου κρατανε το παιδι να μην χρειαστει να φερνω ξενη γυναικα ή να μην το πηγαινω σε σταθμο απο 3 μηνων......μεχρι τοτε ομως....

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
....μέχρι τότε όμως..... θα σου πρότεινα χρώμα μπεζάκι, ή ένα άλλο που να ταιριάζει με τα παπούτσια σου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ τωρα δεν κατανοειτε την διαφορα του μαμακια που για να κανει ενα βημα πρεπει να συμβουλευθει τη μαμα του κ που η μαμα του του συμπεριφερεται λες κ ειναι 10χρονων ενω μπορει να ναι κ 30 με το να εχει ο οποιοσδηποτε πολυ καλες σχεσεις με την οικογενεια του κ τη μαμα του πιο συγκεκριμενα?

μου φαινεται οτι απλα ψαχνουμε λογους εκ του μη οντος για να διαφωνησουμε παλι

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι γυναικες που θα μεινουν απαντρευτες και αγαμητες μεχρι τα 30 τσε βαλε, οταν καποιος ρωταει την ιστορια τους και το πως φτασανε εδω θα αρχιζουν καπως ετσι :

Εν αρχη ην το ραφι.... the rest is χυstory

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom