Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οι πέντε δέκα γόνοι εύπορων οικογενειών δεν είναι επιχείρημα. Έχω μεγαλώσει σε εύπορη περιοχή. Κανενάς από τους φίλους μου συμπεριλαμβανομένου, δεν έμεινε μόνος του χωρίς δικά του λεφτά. Έχεις γνωρίσει κάποιες και τις λές χαμούρες; Εγώ έχω γνωρίσει χαμούρες, φαντάζομαι και εσύ. Αυτές μάλλον όχι. Μόνο για σπασαρχιδισμό μπορεί να τις κατηγορήσει κανείς. Κατά τα άλλα λίγος αντρισμός δε βλαπτεί.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο λακης κ τα μυαλα του... μας θεωρουν χαμουρες?
ευτυχως!  το να μας εκτιμουσε ενας τετοιος τυπος πολυ θα με ανησυχουσε :2funny:

Επισκέπτης
Οι γυναίκες των Ελληνικών φόρουμ είναι λίγες και ανήκουν όλες σε συγκεκριμένη κατηγορία. Εγώ τις θεωρώ χαμούρες. Άλλοι απλώς τις ονομάζουν μπάζα.
Η  μουνίτσα με είχε επαληθεύσει , υπερασπιζόμενη τις γυναίκες που ... κυκλοφορούν αποκλειστικώς στα Εξάρχεια και τα πέριξ!

Όσοι έχουν έστω και υποτυπώδη ... όραση (!), έχουν υπόψη τους περί τίνος πρόκειται ...

Επισκέπτης
Έχεις γνωρίσει κάποιες και τις λές χαμούρες; Εγώ έχω γνωρίσει χαμούρες, φαντάζομαι και εσύ.

Είχα γνωρίσει κάποιες και είχα κατορθώσει να τσιμπήσω και φωτογραφίες από θαμώνες διαφόρων φόρουμ που ... ανήκουν στο "ωραίο" φύλο! Στην περίπτωση τους , μόνο ωραίο δεν ήταν. Γενικώς στα Ελληνικά φόρουμ συχνάζουν κωλόμπαζα μόνο από γυναίκες. Επειδή και οι ίδιες γνωρίζουν το χάλι τους , προσπαθούν να το παίξουν διανοούμενες. Ενώ δεν είναι. Γιατί η απουσία εμφάνισης δεν αρκεί για να κάνει κάποια ... προσωπικότητα. Στην πλειοψηφία τους είναι τύπισσες που θυμίζουν εμφανισιακώς γυναίκες της πανσπουδαστικής (ακόμη κι δεν δηλώνουν αριστερές ή δεν είναι).

Μια προσεκτική ανάγνωση των posts τους, θα σε πείσει ότι δεν νοιώθουν και πολύ καλά για την εμφάνισή τους.

Αν ενδιαφέρεσαι να ψυχαγωγηθείς πάντως, πρέπει να έχω φυλαγμένες κάποιες φωτογραφίες από τις Ελληνίδες που σύχναζαν στο #Hellas του irc.gr πριν καμιά 10αριά χρόνια. Θα σου στείλω μερικές. Θα αναθεωρήσεις τα standards σου σχετικά με το τί είναι "μπάζο". ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.Τις φωτογραφίες αυτές θα τις δεις πριν το φαγητό! Μην με κατηγορήσεις μετά ότι γέμισες οθόνες και πληκτρολόγια με ξερατά!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Είχα γνωρίσει κάποιες και είχα κατορθώσει να τσιμπήσω και φωτογραφίες από θαμώνες διαφόρων φόρουμ που ... ανήκουν στο "ωραίο" φύλο! Στην περίπτωση τους , μόνο ωραίο δεν ήταν. Γενικώς στα Ελληνικά φόρουμ συχνάζουν κωλόμπαζα μόνο από γυναίκες. Επειδή και οι ίδιες γνωρίζουν το χάλι τους , προσπαθούν να το παίξουν διανοούμενες. Ενώ δεν είναι. Γιατί η απουσία εμφάνισης δεν αρκεί για να κάνει κάποια ... προσωπικότητα. Στην πλειοψηφία τους είναι τύπισσες που θυμίζουν εμφανισιακώς γυναίκες της πανσπουδαστικής (ακόμη κι δεν δηλώνουν αριστερές ή δεν είναι).

Μια προσεκτική ανάγνωση των posts τους, θα σε πείσει ότι δεν νοιώθουν και πολύ καλά για την εμφάνισή τους.

Αν ενδιαφέρεσαι να ψυχαγωγηθείς πάντως, πρέπει να έχω φυλαγμένες κάποιες φωτογραφίες από τις Ελληνίδες που σύχναζαν στο #Hellas του irc.gr πριν καμιά 10αριά χρόνια. Θα σου στείλω μερικές. Θα αναθεωρήσεις τα standards σου σχετικά με το τί είναι "μπάζο". ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.Τις φωτογραφίες αυτές θα τις δεις πριν το φαγητό! Μην με κατηγορήσεις μετά ότι γέμισες οθόνες και πληκτρολόγια με ξερατά!

Να δεις κατι κοπελιτσες της Πανσπουδαστικης που υπαρχουν σημερα στα Πανεπιστημια..

Θεες. ;)  Κομμουνιστης θα γινεις για παρτυ τους..

Επισκέπτης
Να δεις κατι κοπελιτσες της Πανσπουδαστικης που υπαρχουν σημερα στα Πανεπιστημια..

Θεες. ;)  Κομμουνιστης θα γινεις για παρτυ τους..

Είμαι μεγάλος πια. Έχω περάσει το στάδιο "τρύπα να'ναι κι ό,τι να'ναι".
Δεν με πείθεις.Μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία στα ταγάρια και να μην φοράνε πια μόνο άρβυλα και υφασμάτινη μαύρη μπαλαρίνα με μπαρέτα και άσπρη λαστιχιένια σόλα, αλλά παραμένουν κωλόμπαζα.

Σου εύχομαι να κάνεις κανένα καλοκαίρι ταξιδάκι στην Ευρώπη , να δεις τι γκόμενες εκεί πίνουν μπύρες αραχτές στα πεδοδρόμια και τις πλατείες και τότε τα ξαναλέμε αν θα ονομάζεις "θεές" τις πασιονάριες της πανσπουδαστικής.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν με πείθεις.Μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία στα ταγάρια και να μην φοράνε πια μόνο άρβυλα και υφασμάτινη μαύρη μπαλαρίνα με μπαρέτα και άσπρη λαστιχιένια σόλα, αλλά παραμένουν κωλόμπαζα.

Σου εύχομαι να κάνεις κανένα καλοκαίρι ταξιδάκι στην Ευρώπη , να δεις τι γκόμενες εκεί πίνουν μπύρες αραχτές στα πεδοδρόμια και τις πλατείες και τότε τα ξαναλέμε αν θα ονομάζεις "θεές" τις πασιονάριες της πανσπουδαστικής.

Πηγα στην Ιταλια..Εχει κατι αριστερες Θεες στο Πανεπιστημιο του Μιλανου..
Να σου φυγει το ματι.. ;)

Θελεις να σου βρω ενα αγορακι μονο για σενα λακη?  ;)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίδες όχι off topic ποστ...Υπενθυμίζω ότι το θέμα έχει τίτλο ''Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 25-30άρες;''

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
...που δεν μοιαζουν με την αρια φυλη κ δεν θα βρουν κ αυτες το δικο τους λακη ουτε καν σε βερσιον ραφιου...

ολο προβληματα η σημερινη γυναικα ελληνις τελικα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως που πινω πορτοκαλαδιτσα απο τα χερακια του μπαμπακα μου εχω πολυ μεγαλυτερα αρχιδακια απο κατι αγορακια που κοντευουν τα τριαντα-σαραντα (ή τα εχουν ξεπερασει) και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια (κυριολεκτικα ή μεταφορικα :) )

Το αν ειμαι αγαμητη ή οχι το γνωριζω μονο εγω.....δεν εχω σκοπο να δινω ραπορτο για το τι μπαινει ή βγαινει οπου υπαρχει προσβαση.....και μετα τις τελευταιες εξελιξεις χαιρομαι που δεν δινω ραπορτο (εστω και επιλεκτικα) γιατι πιθανον να ειχαν βγει με το νι και με το σιγμα παραεξω οι ανατριχιαστικες λεπτομερειες.... ;) δεν δηλωνω παντως ουτε αγια ουτε οσιομαρτυρας ουτε κρεβατογεμιστρα...... :grin:

να υπενθυμισω οτι αντρας ειναι αυτος που ειναι σε θεση να τιμησει τα παντελονια του αντι να ξεκατινιαζεται σαν την πιο τελευταιου επιπεδου χαζογκομενα προωθοντας πληροφοριες τις οποιες δεν θα επρεπε ειτε επειδη εχει τη στοιχειωδη αντιληψη να το πραξει απο μονος του ειτε επειδη του ζητηθηκε και το υποσχεθηκε :) γιατι στην τελικη ενας αντρας τι ειναι πανω απ ολα? ο λογος του....τα μπεσα του....και ο νοων νοειτο... 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Bite εσύ έχεις διαλέξει χρώμα ραφιού ή ακόμα είσαι στο ψάξιμο ???

mounitsa εσυ ? τα ίδια ? .....searching.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Μόνο εγώ διαβάζοντας τις περιγραφές σου φέρνω στο μυαλό μου τις περισσότερες από τις φοιτήτριες και όχι μόνο αυτές της πανσπουδαστικής; Ασε που τα φρύδια τους είναι σαν αυτά του καραμανλή (του θείου).

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6

Άλλο μπάζο, άλλο χαμούρα. Το να είναι μπάζο κάποιος δεν είναι επιλήψιμο, αλλά μη επιθυμητό. Το χαμούρα είναι. Και προσβλητικό, να μην επανλαμβάνομαι, χωρίς ιδιαίτερη γνωριμία.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ερωτηση κρίσεως:
Οι γυναίκες μόλις αντιληφθούν ότι ανέβηκάν στο ράφι, αλλάζουν 180 μοίρες τον τρόπο που σκέφτονται, και κάνουν απίθανες πίπες χωρίς πολλά πολλά ή εγώ είμαι φαντασιόπληκτος;;;;
Δώστε προσεγμένη απάντηση ,εφόσον το επιθυμείτε διότι το site βρίσκεται υπό παρακολούθηση μεγάλου αριθμού γυναικών που βλέπουν τη σκάλα, και άλλων που την έχουν ανέβει.

Επισκέπτης
Ερωτηση κρίσεως:
Οι γυναίκες μόλις αντιληφθούν ότι ανέβηκάν στο ράφι, αλλάζουν 180 μοίρες τον τρόπο που σκέφτονται, και κάνουν απίθανες πίπες χωρίς πολλά πολλά ή εγώ είμαι φαντασιόπληκτος;;;;
Δώστε προσεγμένη απάντηση ,εφόσον το επιθυμείτε διότι το site βρίσκεται υπό παρακολούθηση μεγάλου αριθμού γυναικών που βλέπουν τη σκάλα, και άλλων που την έχουν ανέβει.

Ισχύει... αλλά μετά ξαναπέφτουν στα ίδια... οπότε πάλι στο ράφι!!!! :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
H αντιμετώπιση μου στις Ελληνίδες

δυστυχώς :cheesy:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Sorry κιόλας, αλλά τι ακριβώς εννοουσε ο ποιητής?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες εγω λεω να ανοιξουμε ενα τοπικ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩΓΑΜΡΠΟΥΣΕΣ κ πως να επιβιώσετε αν ειστε 25+ απο τον κυκλώνα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΑΧΝΩΓΑΜΡΠΟΥΣΑ..

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
μαγκες εγω λεω να ανοιξουμε ενα τοπικ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΑΧΝΩΓΑΜΡΠΟΥΣΕΣ κ πως να επιβιώσετε αν ειστε 25+ απο τον κυκλώνα ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΑΧΝΩΓΑΜΡΠΟΥΣΑ..

Εύκολο, πολύ εύκολο. Κυκλοφορείς μόνο με τραμ, μετρό, λεωφορεία. ΔΕΝ κλείνεις πρώτα τραπέζια και ασχολείσαι με Imported Goods only.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom