Συμβαίνει το εξησ απιστευτο.Λενε οι 35+ α θελω το θεο τον πριγκιπα κτλ..εχουν συνειδηση οτι δε μοπουν να βρουν τιποτα και λενε α δε βρισκω γιατι εχω υψηλεσ απιτησεις.Και μερικέσ ΟΝΤΟΣ εχουν ακομα..γιατι σουλ λεει εμεινα στο ραφι τοσο καιρο πως θα παρουσιασω ενα οτι κι οτι στο περιβαλλον μου....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
σωστό ιάσωνα!
το κλασικό ρητό : όσα δε φτάνει η αλεπού ....
έχω μια γνωστή, πολλά χρόνια την ξέρω, είναι 33, έχει χωρίσει από γάμο 7 χρόνια χωρίς παιδιά, είχε παντρευτεί στα 22, ήταν πολύ λίγος για εκείνη, έτσι έλεγε, από μόρφωση, κοινωνική συμπεριφορά, στόχους, κ.λ.π άντε καλά μέχρι εδώ, όμως τώρα....
4 χρόνια χωρισμένη, πηδιέται 1 φορά το δίμηνο με έναν πιτσιρικά 27, τύπος looser, που την έχει για φτύσιμο, αλλά η λεγάμενη κατά τα άλλα θέλει της...παναγιάς τα μάτια σε μια νέα γνωριμία: επίπεδο, μόρφωση, λεφτά, στύλ, έναν 40άρη λέει σαν τον Κλούνει, μένει όμως κάτω από την μαμά και τον μπαμπά, είναι μαμόθρεφτο, δεν μπορεί να κάνει και πολλές δουλειές στο σπίτι, κοιμάται αν την αφήσεις 15 ώρες την ημέρα και έχει 2-3 φίλες ίδιας συνομοταξίας, πάνε στον Βέρτη, σε καλά θέατρα, σινεμά, εκδρομές κ.λ.π
γιατί κούκλα μου (?) ένας σαν τον κλούνει να έρθει μαζί σου και να κάτσει κιόλας? εεεε? την έκανα προχθές την ερώτηση, (δεν άντεξα) και εισέπραξα βλέμα και απαντήσεις κακίας, χαχαχα, έτσι ρε πούστη μου!!!!!!
το κλασικό ρητό : όσα δε φτάνει η αλεπού ....
έχω μια γνωστή, πολλά χρόνια την ξέρω, είναι 33, έχει χωρίσει από γάμο 7 χρόνια χωρίς παιδιά, είχε παντρευτεί στα 22, ήταν πολύ λίγος για εκείνη, έτσι έλεγε, από μόρφωση, κοινωνική συμπεριφορά, στόχους, κ.λ.π άντε καλά μέχρι εδώ, όμως τώρα....
4 χρόνια χωρισμένη, πηδιέται 1 φορά το δίμηνο με έναν πιτσιρικά 27, τύπος looser, που την έχει για φτύσιμο, αλλά η λεγάμενη κατά τα άλλα θέλει της...παναγιάς τα μάτια σε μια νέα γνωριμία: επίπεδο, μόρφωση, λεφτά, στύλ, έναν 40άρη λέει σαν τον Κλούνει, μένει όμως κάτω από την μαμά και τον μπαμπά, είναι μαμόθρεφτο, δεν μπορεί να κάνει και πολλές δουλειές στο σπίτι, κοιμάται αν την αφήσεις 15 ώρες την ημέρα και έχει 2-3 φίλες ίδιας συνομοταξίας, πάνε στον Βέρτη, σε καλά θέατρα, σινεμά, εκδρομές κ.λ.π
γιατί κούκλα μου (?) ένας σαν τον κλούνει να έρθει μαζί σου και να κάτσει κιόλας? εεεε? την έκανα προχθές την ερώτηση, (δεν άντεξα) και εισέπραξα βλέμα και απαντήσεις κακίας, χαχαχα, έτσι ρε πούστη μου!!!!!!
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατι τα εχετε βαλει ολοι με τις Ελληνιδες?
Δεν μπορω να καταλαβω... :o
Γιατι βγαζετε τοση κακια? >
Τ'οτι καποιες ειναι γτπ δεν παει να πει πως πρεπει να τις παρει ολες το ποταμι
και αυτα που λετε τα εχω ακουσει ουκ ολιγες φορες αλλα στο τελος οι περισσοτεροι
με Ελληνιδες καταληγεται ;)
και αυτα που λετε τα εχω ακουσει ουκ ολιγες φορες αλλα στο τελος οι περισσοτεροι
Επισκέπτης
Οσοι καταληγουν με Ελληνιδες ειναι αξιοι της μοιρας τους που δεν προσπαθησαν να αλαξουν την ατυχια τους που γενηθηκαν Ελλαδα..Εγω πρωσωπικα ποτε δεν θα παντρευτω Ελληνιδα...Και μπορει να υπαρχουν και καλες Ελληνιδες αλλα ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις..Τοσα τοπικ εχουν γραφτει για αυτο το θεμα και αναλυμενα μαλιστα...Τωρα αν εσυ και μερικες αλλες δεν ειστε κομπλεξικες δεν αλλαζει τον γενικο κανονα δυστυχως
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
νεφελάκι, με ελληνίδες καταλήγουμε ή καταλήξαμε οι περισσότεροι διότι είμαστε Ελληνες και ζούμε εδώ, οπότε το 95% των γυναικών είναι Ελληνίδες,
για σκέψου όμως, μπορεί όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ να είναι ουτοπικά και ανύπαρκτα? εσύ δε βλέπεις πολλά από αυτά στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων?
και όπως και να έχει αυτή είναι περίπου η γνώμη ενός πολύ μεγάλου ποσοστού ανδρών, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οσοι καταληγουν με Ελληνιδες ειναι αξιοι της μοιρας τους που δεν προσπαθησαν να αλαξουν την ατυχια τους που γενηθηκαν Ελλαδα..Εγω πρωσωπικα ποτε δεν θα παντρευτω Ελληνιδα...Και μπορει να υπαρχουν και καλες Ελληνιδες αλλα ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις..Τοσα τοπικ εχουν γραφτει για αυτο το θεμα και αναλυμενα μαλιστα...Τωρα αν εσυ και μερικες αλλες δεν ειστε κομπλεξικες δεν αλλαζει τον γενικο κανονα δυστυχως
Τωρα μου λες δλδ οτι ειμαστε ατυχοι που ειμαστε Ελληνες και πως ΟΛΟΙ οσοι εχουν παντρευτει με Ελληνιδες ειναι ανεγκεφαλοι κατα καποιον τροπο???
Με συγχωρεις πολυ αλλα δεν συμμεριζομαι καθολου την αποψη σου πανω σε αυτο το σημειο,
δικαιωμα σου ειναι να μη θες να παντρευτεις Ελληνιδα αλλα δεν μπορεις να μιλας για το γενικο συνολο στο οποιο δυστυχως η ευτυχως βρισκονται οι περισσοτεροι αντρες...
Οσον αφορα τα τοπικ τα οποια εχουν γραφτει κατα καιρους δεν νομιζω να εχει να λεει κατι...
Δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια τα λεγομενα αλλα οι πραξεις πιστευω ;)
Επισκέπτης
Τωρα μου λες δλδ οτι ειμαστε ατυχοι που ειμαστε Ελληνες και πως ΟΛΟΙ οσοι εχουν παντρευτει με Ελληνιδες ειναι ανεγκεφαλοι κατα καποιον τροπο???
Με συγχωρεις πολυ αλλα δεν συμμεριζομαι καθολου την αποψη σου πανω σε αυτο το σημειο,
δικαιωμα σου ειναι να μη θες να παντρευτεις Ελληνιδα αλλα δεν μπορεις να μιλας για το γενικο συνολο στο οποιο δυστυχως η ευτυχως βρισκονται οι περισσοτεροι αντρες...
Οσον αφορα τα τοπικ τα οποια εχουν γραφτει κατα καιρους δεν νομιζω να εχει να λεει κατι...
Δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια τα λεγομενα αλλα οι πραξεις πιστευω ;)
Οσοι παντρευονται Ελληνιδες ειναι καταδικασμενοι να ζουν με το σαρακι της γκρινιας της κλαψας (επειδη εκατσαν να σαπισουν Ελλαδα η εστω αφου δεν μπορεσαν να φυγουν απο Ελλαδα δεν εφεραν καμια ρωσιδα/βουλγαρα οι μαλακες παρα ακουσαν την συντηριτικη αποψη παντρεψου παπουτσι απο τον τοπο σου) και μαλιστα οι περισοτερες ειστε και σαβουρες του κερατα που το παιζετε ντιβες(Πηγαινε σε μια παραλια με Ελληνες και δες τα ζευγαρια.Χοντρες σαβουρες να ουρλιαζουν στους φουκαραδες αντρες για παπαρομαλακιες)...Χοντρη 100 κγ το επαιζε και γκομενα και εψαχνε να γαμηθει...Βεβαια μονο στην Ελλαδα θα εβρισκε τον σαβουρογαμη που θα της εκανε την χαρη.Οσες παλι δεν ειστε σαβουρες 8ελετε μια BMW Z3 και εναν μπρατσαρα ωραιο μαγκα αντρα που να ειναι καρεκλοσπαστης και δεν μασαει και οποιος παει να κοιταξει στραβα εσας τοτε αυτος να του στριβει το λαρυγγι.Τωρα θα μου πεις δεν ειστε ολες το ιδιο.Υπαρχουν και ωραιες και καλες Ελληνιδες.Το 10% των Ελληνιδων που ειναι ενταξει ειναι δυσευρετο και δεν μου αρεσει να παιζω με τετοια ποσοστο.
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
νεφελάκι, με ελληνίδες καταλήγουμε ή καταλήξαμε οι περισσότεροι διότι είμαστε Ελληνες και ζούμε εδώ, οπότε το 95% των γυναικών είναι Ελληνίδες,
για σκέψου όμως, μπορεί όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ να είναι ουτοπικά και ανύπαρκτα? εσύ δε βλέπεις πολλά από αυτά στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελληνίδων?
και όπως και να έχει αυτή είναι περίπου η γνώμη ενός πολύ μεγάλου ποσοστού ανδρών, και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη
Τοτε φασκετε και αντιφασκετε ;)
Εφ'οσον δεν τις γουσταρετε τις Ελληνιδες να παρετε αλλοδαπες τοσες χιλιαδες ειναι στη χωρα μας...
Εν μερη συμφωνω οτι πολλες Ελληνιδες την εχουνε δει αλλα και παλι αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα
Στο τελος με καποια απο ολες αυτες θα βρεθεις ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος παντρεμενος
οποτε οτι και να λετε ειναι δωρον αδωρον
Επισκέπτης
Τοτε φασκετε και αντιφασκετε ;)
Εφ'οσον δεν τις γουσταρετε τις Ελληνιδες να παρετε αλλοδαπες τοσες χιλιαδες ειναι στη χωρα μας...
Εν μερη συμφωνω οτι πολλες Ελληνιδες την εχουνε δει αλλα και παλι αυτο δεν αλλαζει τα γεγονοτα
Στο τελος με καποια απο ολες αυτες θα βρεθεις ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος παντρεμενος
οποτε οτι και να λετε ειναι δωρον αδωρον
Αυτο λεω και εγω αφου εχουμε που εχουμε τοσες αλλοδαπες γιατι να σασ τρωμε στην μαπα...Ελα ομως που ειναι μαλακες και οι πιο πολοι (τα θελουν ο κολος τους).Υπαρχει και η συντηρτικη αποψη παπουτσι απο τον τοπο σου που ακουλουθουν κατα κανονα οι μαλακες.
Φίλοι μου η δική μου εμπειρία από τον εργασιακό μου χώρο είναι η εξής:
Οι 35+ που είναι μόνες τους ζουν σε ένα δικό τους κόσμο. Αν τις ρωτήσεις ποιό είναι το target group τους ηλικιακά για άντρες θα σου πούν 30 και κάτω. Κιεκεί πέφτει το μεγάλο γέλιο. Εκτός απο κανα ξεφλόκιασμα τι να σε κάνει ρε μπάζο ο 30ρης οταν έχει στο παλαμάρι του τα καλύτερα τρυφερούδια; Και βέβαια ποτέ μα ποτέ δε θέλουν μια σχέση μόνο για πήδημα. Τώρα η σχέση δεν ξέρω αν τις θέλει για κάτι άλλο. Όταν είπα προχθές σε μια ότι θα έπρεπε να ρίξει και μια ματιά στους 40-45+ μου είπε τι να το κάνω το πουρό; Ρε μιλάμε για πολυ γέλιο. Οφείλω όμως να πω ότι κάνουν εκπληκτικό γαμήσι ειδικά αν είναι και λίγο πιωμένες.
Οι 35+ που είναι μόνες τους ζουν σε ένα δικό τους κόσμο. Αν τις ρωτήσεις ποιό είναι το target group τους ηλικιακά για άντρες θα σου πούν 30 και κάτω. Κιεκεί πέφτει το μεγάλο γέλιο. Εκτός απο κανα ξεφλόκιασμα τι να σε κάνει ρε μπάζο ο 30ρης οταν έχει στο παλαμάρι του τα καλύτερα τρυφερούδια; Και βέβαια ποτέ μα ποτέ δε θέλουν μια σχέση μόνο για πήδημα. Τώρα η σχέση δεν ξέρω αν τις θέλει για κάτι άλλο. Όταν είπα προχθές σε μια ότι θα έπρεπε να ρίξει και μια ματιά στους 40-45+ μου είπε τι να το κάνω το πουρό; Ρε μιλάμε για πολυ γέλιο. Οφείλω όμως να πω ότι κάνουν εκπληκτικό γαμήσι ειδικά αν είναι και λίγο πιωμένες.
Επισκέπτης
Φίλοι μου η δική μου εμπειρία από τον εργασιακό μου χώρο είναι η εξής:
Μονο για να τις γαμας ειναι (μερικες) γενικα ειναι βαρεμενες στο μυαλο .Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το καραγκιοζιλικι πηδα με και μετα κανουμε σχεση.
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οσοι παντρευονται Ελληνιδες ειναι καταδικασμενοι να ζουν με το σαρακι της γκρινιας της κλαψας (επειδη εκατσαν να σαπισουν Ελλαδα η εστω αφου δεν μπορεσαν να φυγουν απο Ελλαδα δεν εφεραν καμια ρωσιδα/βουλγαρα οι μαλακες παρα ακουσαν την συντηριτικη αποψη παντρεψου παπουτσι απο τον τοπο σου) και μαλιστα οι περισοτερες ειστε και σαβουρες του κερατα που το παιζετε ντιβες(Πηγαινε σε μια παραλια με Ελληνες και δες τα ζευγαρια.Χοντρες σαβουρες να ουρλιαζουν στους φουκαραδες αντρες για παπαρομαλακιες)...Χοντρη 100 κγ το επαιζε και γκομενα και εψαχνε να γαμηθει...Βεβαια μονο στην Ελλαδα θα εβρισκε τον σαβουρογαμη που θα της εκανε την χαρη.Οσες παλι δεν ειστε σαβουρες 8ελετε μια BMW Z3 και εναν μπρατσαρα ωραιο μαγκα αντρα που να ειναι καρεκλοσπαστης και δεν μασαει και οποιος παει να κοιταξει στραβα εσας τοτε αυτος να του στριβει το λαρυγγι.Τωρα θα μου πεις δεν ειστε ολες το ιδιο.Υπαρχουν και ωραιες και καλες Ελληνιδες.Το 10% των Ελληνιδων που ειναι ενταξει ειναι δυσευρετο και δεν μου αρεσει να παιζω με τετοια ποσοστο.
Το 10% ειναι αυτο που αξιζει οπως ειπες και σιγουρα δεν μπορεις να το φτασεις μαλλον εσυ...
Εχετε φαει χοντρη ηττα οι περισσοτεροι απο Ελληνιδες για αυτο και ειστε τοσο πικροχολοι >
Επισκέπτης
Το 10% ειναι αυτο που αξιζει οπως ειπες και σιγουρα δεν μπορεις να το φτασεις μαλλον εσυ...
Εχετε φαει χοντρη ηττα οι περισσοτεροι απο Ελληνιδες για αυτο και ειστε τοσο πικροχολοι >
Πιος σου ειπε οτι εχω ορεξη να ψαχνω ψιλο στα αχυρα οταν υπαρχουν τοσες ξενες ελλαδα και γενικα μπορω ευκολα να βρεις γυναικα εξω?Δεν ειμαι σαβουρας αλλα εχετε θεσει τετια ηλιθια κομπλεξικα στανταρτ που δεν γουσταρω να τα κυνηγησω.
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μονο για να τις γαμας ειναι (μερικες) γενικα ειναι βαρεμενες στο μυαλο .Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτο το καραγκιοζιλικι πηδα με και μετα κανουμε σχεση.
Ποιο ακριβως ειναι καραγκιοζιλικι?
Τ'οτι θελουνε μια σχεση και οχι απλα ενα πηδημα??
Συγγνωμη που δεν ειναι μονο γτπ και θελουνε κατι σοβαροτερο
Επισκέπτης
Ποιο ακριβως ειναι καραγκιοζιλικι?
Τ'οτι θελουνε μια σχεση και οχι απλα ενα πηδημα??
Συγγνωμη που δεν ειναι μονο γτπ και θελουνε κατι σοβαροτερο
Απλα εχει καθιερωθει οτι για να με πηδηξεις πρεπει να κανεις και σχεση μαζι μου.Τι παει να πει δηλαδη?Δεν μπορειτε να γαμηθειτε στο free οπως κανουν ολες οι αλλες Ευρωπαιες και στην πορεια αμα γουσταρουν και οι δυο να παει στο πιο σοβαρο?
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
αν οι περισσότεροι είχαμε "φάει χοντρή ήττα" δεν θα άκουγες από τις Ελληνίδες την καραμέλα "δεν υπάρχουν άντρες πλέον", αντίθετα από τους πιο πολλούς εδώ ακούς ότι υπάρχουν πολλές στην αγορά απλά είναι πολύ δύσκολο να τις δείς κάπως σοβαρά, μόνο για τον πούτσο και αν.Το 10% ειναι αυτο που αξιζει οπως ειπες και σιγουρα δεν μπορεις να το φτασεις μαλλον εσυ...
ξέρεις στην Ελλάδα αλλοδαπές είναι το 5%, λογικό είναι να μην φθάνουν για όλους μας, άρα πολλοί καταλήγουμε με Ελληνίδες, όμως....υπάρχει και 8-10% αλλοδαπών ανδρών, έχεις ακούσει πολλές Ελληνίδες να τους προτιμούν? ελάχιστες
ποιός φτύνει ποιόν ?
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αν οι περισσότεροι είχαμε "φάει χοντρή ήττα" δεν θα άκουγες από τις Ελληνίδες την καραμέλα "δεν υπάρχουν άντρες πλέον", αντίθετα από τους πιο πολλούς εδώ ακούς ότι υπάρχουν πολλές στην αγορά απλά είναι πολύ δύσκολο να τις δείς κάπως σοβαρά, μόνο για τον πούτσο και αν.
ξέρεις στην Ελλάδα αλλοδαπές είναι το 5%, λογικό είναι να μην φθάνουν για όλους μας, άρα πολλοί καταλήγουμε με Ελληνίδες, όμως....υπάρχει και 8-10% αλλοδαπών ανδρών, έχεις ακούσει πολλές Ελληνίδες να τους προτιμούν? ελάχιστες
ποιός φτύνει ποιόν ?
χαχαχαχα
το "δεν υπαρχουν αντρες πλεον" δεν νομιζω πως το λεμε γι'αυτο ακριβως τον λογο
Τις βλεπετε μονο γτπ???
Τοτε καλα σας κανουν και σας κανουν τη ζωη πατινι
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απλα εχει καθιερωθει οτι για να με πηδηξεις πρεπει να κανεις και σχεση μαζι μου.Τι παει να πει δηλαδη?Δεν μπορειτε να γαμηθειτε στο free οπως κανουν ολες οι αλλες Ευρωπαιες και στην πορεια αμα γουσταρουν και οι δυο να παει στο πιο σοβαρο?
Κατσε τωρα γιατι μου φαινεται δεν ξερετι τι σας γινεται
Οταν καποια παει με πολλους γιατι δεν θελει σχεση την λετε πουτανα,οταν παλι δεν παει
την λετε πατσαβουρα επειδη δεν σας καθεται...
Αποφασιστε επιτελους τι θελετε
Οχι τωρα ομως,καντε το οταν θα ξυπνησω γιατι πρεπει να παω να πεσω και για υπνο καποτε
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
λες?χαχαχαχα
το "δεν υπαρχουν αντρες πλεον" δεν νομιζω πως το λεμε γι'αυτο ακριβως τον λογο
Τις βλεπετε μονο γτπ???
Τοτε καλα σας κανουν και σας κανουν τη ζωη πατινι
δηλ. κοιτάνε μόνο ότι θέλουν από σχέση και πάνω και δεν κοιτάνε ότι οι "πελάτες" τους θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό? αν το κάνουν αυτό και είναι και χαρούμενες, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις πλέον συχνά, 35άρες+ ολομόναχες παντού, 35άρες+ να πασχίζουν να κάνουν παιδί με όλους τους τρόπους της τεχνολογίας (κρίμα για όλους μας), μαμάδες 45άρες με 5χρονα παιδάκια, γραμματείς των 900 ευρώ ετών 40+, γεμάτα όλα τα ραντεβού ψυχολόγων και ψυχιάτρων από γυναίκες, lexotanil στην τσάντα του 50% των γυναικών κ.λ.π
είναι έτσι ή όχι?
Επισκέπτης
Κατσε τωρα γιατι μου φαινεται δεν ξερετι τι σας γινεται
Οταν καποια παει με πολλους γιατι δεν θελει σχεση την λετε πουτανα,οταν παλι δεν παει
την λετε πατσαβουρα επειδη δεν σας καθεται...
Αποφασιστε επιτελους τι θελετε
Οχι τωρα ομως,καντε το οταν θα ξυπνησω γιατι πρεπει να παω να πεσω και για υπνο καποτε
Αυτος ειναι ο ορισμος του κλασσικου μαλακα Ελληνα...Εγω ποτε δεν κατηγορησα καποια πουτανα επειδη παει με πολλους και στην τελικη την λεξη πουτανα δεν την θεωρω κατι το ασχημο ασχετα αν ολοι οι συντηριτικοι στην Ελλαδα φτυνουν στον κορφο τους οταν τους μιλισεις για πουτανες και γενικα απελευθερωμενες γυναικες.Κατι τετιους τυπους γουσταρω να τους πηγαινω μπουρδελοτσαρκα χωρις να το ξερουν και μολις φτασουμε εξω απο τα σπιτακια να τους βλεπω να αλλαζουν χιλια χρωματα και εγω να γελαω