Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το ερώτημα που μου δημιουργείται αναλογιζόμενος είναι το αν εμείς , οι απασχολούμενοι καθημερινώς (ενεργά και μη) με τη θεματολογία το παρόντος σαιτ , αποτελούμε χαρακτηριστικό και αξιοπιστο δείγμα της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας των 20-35 ετών αρρενων?
Με λίγα λόγια , μήπως είμαστε απλά γραφικοι τρελοκαυλιάριδες?

πιθανον να ειμαστε ανθρωποι που δεν αποζητουν αλλη σφαλιαρα στη ζωη τους απο την καθε τυχαρπαστη χοντροκωλα και το εχουμε ριξει και λιγο εξω βρε αδελφε!..
και δεν νομιζω οτι κανουμε κατι κακο εκτος απο το να ενοχλουμε με την παρουσια μας τον καθε μουνοδουλο κοκινιστο.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Και καλού κακού, με τέτοιες, έχετε και κανά ξεβουλωτικό ή κανά σφυροκάλεμο μαζί σας, γιατί η μούνα τους έχει πιάσει ίσα με εφτά κιλά πουρί από την αγαμία :2funny:

...αντε και κανα μασουρι δυναμιτη για τις πολυ δυσκολες περιπτωσεις..  ;)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Μη μου πειράζεις τη Ρούλη , η εξυπνάδα είναι το μόνο δυνατό της σημείο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιο ακριβως ειναι καραγκιοζιλικι?
Τ'οτι θελουνε μια σχεση και οχι απλα ενα πηδημα?? :idiot:  :headbang:
Συγγνωμη που δεν ειναι μονο γτπ και θελουνε κατι σοβαροτερο :2funny:

Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες ελεεινίδες θέλουν "σχέση" και όχι σχέση. Θέλουν δηλαδή κάποιον που να είναι ο γκέυ κολλητός τους, να καλύπτει όλες τις συναισθηματικές τους ανάγκες, άντε να του κάνουν και τη χάρη να του κάτσουν και καμιά φορά που και που, ενώ σκέφτονται τον μπαρμαν που τις έφτυσε πριν 5 χρόνια και πως θα γίνει να βρεθούν πάλι μαζί του έστω για ένα γαμήσι στα όρθια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
πες τα ρε αρχοντα..
Οπως μια 30ρα που με βασανιζει τωρα..
επι 2 χρονια μου ελεγε ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ..δεν εκανα τπτ γιατι ειχα δεσμο..
τωρα που χωρισα λεει ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΣΜΟ ΓΑΜΙΕΜΑΙ..
οτι νάναι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες ελεεινίδες θέλουν "σχέση" και όχι σχέση. Θέλουν δηλαδή κάποιον που να είναι ο γκέυ κολλητός τους, να καλύπτει όλες τις συναισθηματικές τους ανάγκες, άντε να του κάνουν και τη χάρη να του κάτσουν και καμιά φορά που και που, ενώ σκέφτονται τον μπαρμαν που τις έφτυσε πριν 5 χρόνια και πως θα γίνει να βρεθούν πάλι μαζί του έστω για ένα γαμήσι στα όρθια.
βρε συ τοντοκ, απο ποια ταινια ειναι αυτο ?? θυμισε μου..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

α ρε τοντοκ... τι έχεις τραβήξει και συ με τις ελληνίδες...  :grin:
θα μπορούσα να το χω γράψει κι εγω αυτό....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιατί, είχες και στην αλβανία κινηματογράφο;
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι απαντησε ο ανθρωπας ??????????????????

εισαι μεγαλος βρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

για την ιστορια, κατι φωτορομαντζα ειχαμε μονο, αλλα σιγα μην απαντουσες και μας διεφωτιζες λιγο..

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Εχεις κανει διατριβη βλεπω στο θεμα Ελληνιδες ή αλλιως "ελλεινιδες" :grin:

Επισκέπτης
Θα παντρευόσουν κάποια που έχει πάρει τα...φύλλα και τα δέντρα μαζί???και θα το ξέρεις όπως θα το ξέρουν και οι φίλοι σου???Ή ακόμα χειρότερα να δούλευε σε μπουρδέλο ή να ήταν cg,στριπτιζού???

Ναι θα παντρευομουν Ιεροδουλη...δεν θα με ενιαζε αν δουλευε σε στριπτιζαδικο η σε μπουρδελο .Θα με ενιαζε τι μπορει να μου προσφερει στο κρεβατι

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δηλαδη εσυ ρε φιλε ετσι θα διαλεξεις γυναικα?με το τι μπορει να σου προσφερει στο κρεββάτι?

Επισκέπτης
δηλαδη εσυ ρε φιλε ετσι θα διαλεξεις γυναικα?με το τι μπορει να σου προσφερει στο κρεββάτι?

Απλά δινω μεγαλη βαρυτητα στην εμφανιση και στην χημεια στο κρεβατι.Πιος ο λογος να παντρυετω μια χοντρουλα η γενικα ασχημη και ας ειναι πολυ καλη κοπελα μορφωμενη με δουλεια κτλ?Για να ψαχνωμαι ποτε θα βρω ευκαιρεια να γαμησω αλλου?Ναι φιλε το παν για εμενα ειναι τι σου δινει μια γυναικα στο κρεβατι ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για να γαμιεται η ψυχολογια μας και η περιουσια μας και να χαραμιζεται η ζωη μας στις Ελληνιδες σαυρες.

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ναι, μόνο που το γαμήσι δεν το κάνουν γιατί είναι έμπειρες, αλλά γιατί είναι...λυσσασμένες και μακροχρόνια αγάμητες οι περισσότερες :rockon:

Και καλού κακού, με τέτοιες, έχετε και κανά ξεβουλωτικό ή κανά σφυροκάλεμο μαζί σας, γιατί η μούνα τους έχει πιάσει ίσα με εφτά κιλά πουρί από την αγαμία :2funny:
Φίλε μου έχω μια αρχή...
'Αμα κάτσει fuckable μουνί του δίνω και καταλαβαίνει. Βρε όχι καλέμι και το μετροπόντικα χρησιμοποιώ. Και μετά βέβαια όπως καταλαβαίνεις συζητάμε για σχέσεις κλπ..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε kosti20 να ρωτ'ησω  και αν θέλεις απαντάς..πόσο χρονών είσαι?...

Επισκέπτης
βρε kosti20 να ρωτ'ησω  και αν θέλεις απαντάς..πόσο χρονών είσαι?...

20 οπως φαινεται και απο το νικ μου.Γιατι?Σου φαινομαι ανωριμος και μαλακας επειδη γουσταρω να το ωραιο φυλο και θελω απλα να περναω καλα χωρις να τρωγω στην μαπα την γκρινια της Ελληνιδας που στην τελικη δεν ειναι και καμια θεα ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κ΄'αθε άλλο..η κάθε γνώμη σεβαστή αλλά πες μου ..πότε πρόλαβες στα 20 να μάθεις τόσο καλά τις γυναίκες?...μ'ηπως υπερβάλλεις λίγο...κάτσε να 30αρήσης , να απόκτήσεις πείρα από πολλές και τότε λές την γνώμη σου πιο εμπεριστατωμένα...να μην είσαι απόλυτος απο τώρα....έχει η ζωή γυρίσματα...

Επισκέπτης
κ΄'αθε άλλο..η κάθε γνώμη σεβαστή αλλά πες μου ..πότε πρόλαβες στα 20 να μάθεις τόσο καλά τις γυναίκες?...μ'ηπως υπερβάλλεις λίγο...κάτσε να 30αρήσης , να απόκτήσεις πείρα από πολλές και τότε λές την γνώμη σου πιο εμπεριστατωμένα...να μην είσαι απόλυτος απο τώρα....έχει η ζωή γυρίσματα...

Εχεις δικιο απλα ειπα τα στανταρ που θετω.Πχ καποιος αλλος μπορει να μην τον νιαζει η εμφανιση της κοπελας να κοιταει μονο χαρακτηρα ποσο εξυπνη ειναι νοικοκυρα κτλ. Εγω κοιταζω κυριως εμφανιση και ποσο καλα περνας μαζι της στο κρεβατι.Τωρα και iq ραδικιου να εχει θα κανω συμβιβασμο αλλα στην εμφανιση δεν υποχορω.Αν δεν μου αρεσει η κοπελα τοτε δεν κανω απλα κατι μαζι της.
Επισης αυτα τα λεω γιατι εχω δει πως συμπεριφορονται οι ελληνιδες της ηλικιας μου και τι στανταρ εχουν θεσει αυτες απο τους αντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom