Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εχεις δικιο απλα ειπα τα στανταρ που θετω.Πχ καποιος αλλος μπορει να μην τον νιαζει η εμφανιση της κοπελας να κοιταει μονο χαρακτηρα ποσο εξυπνη ειναι νοικοκυρα κτλ. Εγω κοιταζω κυριως εμφανιση και ποσο καλα περνας μαζι της στο κρεβατι.Τωρα και iq ραδικιου να εχει θα κανω συμβιβασμο αλλα στην εμφανιση δεν υποχορω.Αν δεν μου αρεσει η κοπελα τοτε δεν κανω απλα κατι μαζι της.
Επισης αυτα τα λεω γιατι εχω δει πως συμπεριφορονται οι ελληνιδες της ηλικιας μου και τι στανταρ εχουν θεσει αυτες απο τους αντρες.
καλα ζησε μονος σου βρες και καμια χρυσοχερα και θα σου πω εγω αν θα αρχισεις να το εκτιμας  η οχι....!να δεις τι καλα που θα σε σκλαβωσει....!!και να χει και εμφανιση ετσι........!
και να δεις τι καλα που θα αρχισεις να κοιτας και αλλα.....!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καλα ειναι να εχεισ ολλο το πακετο εμφανηση μυαλο και χημεια στο σεξ............

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα ειναι να εχεισ ολλο το πακετο εμφανηση μυαλο και χημεια στο σεξ............
βρε καλα ειναι αλλα για να βρεις χρυσοχερα ομορφη δραστηρια δυναμικη κλπ κλπ τι ζηταει π,χ ο καθενας να υπαρχει χημεια....!!θελει πολυ καλο ψαξιμο....!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
βρε καλα ειναι αλλα για να βρεις χρυσοχερα ομορφη δραστηρια δυναμικη κλπ κλπ τι ζηταει π,χ ο καθενας να υπαρχει χημεια....!!θελει πολυ καλο ψαξιμο....!
βεβεοσ και θελει ψαξιμι. γιατι δεν εχεισ διαθεση να ψαξεισ?????????

Επισκέπτης

Φιλε μονος μου ζω και δεν εχω αναγκη απο "νοικοκυρα".Αυτα ειναι συντηριτικες και αναπαλαιωμενες αντιλιψεις..Την γυναικα εγω την εχω για το πηδημα και για να περναω καλα...Ολα τα αλλα τα κανω μονος μου πχ φαγητο,νοικοκυριο κτλ.Το να φορτοθω μια μπαζολα επειδη ειναι εξυπνη η επειδη ξερει να μαγειρευει και να μου πλενει τα σωβρακα  το θεωρω βλακεια.Τι να το κανω?Να τρεχω μετα να ψαξω αλλου για να γαμησω?Ασε που αμα δεν μου αρεσει στην εμφανιση δεν μου σηκωνεται απλα...Αμα εσυ λειτουργεις με μπαζολες μπραβο στην αντοχη σου

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
...όλοι αυτο το πακέτο ψαχνουν...
άμα έχει και κάνα ακίνητο από την οικογένεια της, τότε αγγίζουμε την τελειότητα  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φιλε μονος μου ζω και δεν εχω αναγκη απο "νοικοκυρα".Αυτα ειναι συντηριτικες και αναπαλαιωμενες αντιλιψεις..Την γυναικα εγω την εχω για το πηδημα και για να περναω καλα...Ολα τα αλλα τα κανω μονος μου πχ φαγητο,νοικοκυριο κτλ.Το να φορτοθω μια μπαζολα επειδη ειναι εξυπνη η επειδη ξερει να μαγειρευει και να μου πλενει τα σωβρακα  το θεωρω βλακεια.Τι να το κανω?Να τρεχω μετα να ψαξω αλλου για να γαμησω?Ασε που αμα δεν μου αρεσει στην εμφανιση δεν μου σηκωνεται απλα...Αμα εσυ λειτουργεις με μπαζολες μπραβο στην αντοχη σου
και γω μονος μου ζω μεγαλε και δεν εχω απο κανεναν και καμια αναγκη να μου πλυνει τα σωβρακα αλλα θα ρθει και μια ηλικια που θα το χεις και αυτο αναγκη....!!καλα κανεις και τις βλεπεις για πηδημα μονο και για να περνας καλα γιατι το επειβαλει και η ηλικια....!αργοτερα ομως τα πραγματα θα αλλαξουν

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι θα παντρευομουν Ιεροδουλη...δεν θα με ενιαζε αν δουλευε σε στριπτιζαδικο η σε μπουρδελο .Θα με ενιαζε τι μπορει να μου προσφερει στο κρεβατι
Το θεμα ειναι οτι για να φτασει μια να βγαζει λεφτα απο το κορμι της η ηταν ατυχη η...αδιστακτη..γι αυτο ειπα ναι στην ΑΝΕΤΗ οχι στην επαγγελματια...

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι για να φτασει μια να βγαζει λεφτα απο το κορμι της η ηταν ατυχη η...αδιστακτη..γι αυτο ειπα ναι στην ΑΝΕΤΗ οχι στην επαγγελματια...

Σιγουρα με αυτες τις γυναικες θελει προσοχη οταν μπλεξεις γιατι σιγουρα μερικες μπορει να ειναι πραγματικα αδιστακτες αλλα δεν ισχυει για ολες αυτο.Παντως το θεμα δεν ειναι αν θα εκανες κατι με ιεροδουλη η στριπτιζου και αν θα την παντρευοσουν αλλα το οτι οι Ελληνιδες σου ψηνουν το ψαρι στα χειλι οποτε καλυτερα να κανεις κατι με ξενη η στην τελικη να μην κανεις ποτε σου κατι σοβαρο με γκομενα γιατι με τον ενα η τον αλλο τροπο 8α σου βγει ασχημα.Απλα κοιτα να περνας καλα με οσο πιο πολλες γυναικες μπορεις χωρις δεσμευσεις και παπαριες.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η Ελληνίδα εχει καταφερει το εξης.Αν ειναι αβγαλτη ναι ναι το 1/3 ειναι αβγαλτες και εχουν πατησει τα 25!!! σε κανει να αισθανεσαι τυψεις αν κανετε σεξ και χωρισετε.Λες και ζεις 1000 χρονια πισω και μια αμοιβαια ευχαριστιση την κανεις κατακτηση εχθρικου εδαφους.Παλια ετσι αισθανομουνα τωρα τις αποφεύγωωωωω και τελειωνει η ιστορια...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Το είπα και χθες στο ίδιο topic και το ξαναγράφω, διότι ΄πάντα εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα:

1. όλοι βλέπουμε 35άρες+ ολομόναχες παντού,
2. όλοι βλέπουμε 35άρες+ να πασχίζουν να κάνουν παιδί με όλους τους τρόπους της τεχνολογίας (κρίμα για όλους μας),
3. όλοι βλέπουμε μαμάδες 45άρες με 5χρονα παιδάκια,
4. γραμματείς των 900 ευρώ ετών 35+ αλλά με κοσμοθεωρία πρωθυπουργού και πάνω,
5. δεν είναι γεμάτα όλα τα ραντεβού ψυχολόγων και ψυχιάτρων από γυναίκες 25+???
6. δεν υπάρχει lexotanil στην τσάντα του 50% των γυναικών ???

είναι έτσι ή όχι? διαφωνεί κανείς ειδικά με το 5 και το 6???

από που πηγάζουν όλα αυτά? σίγουρα από την προβληματική κοσμοθεωρία που αναπτύσσουν μεταξύ 25 και 30.

Επισκέπτης
Το είπα και χθες στο ίδιο topic και το ξαναγράφω, διότι ΄πάντα εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα:

1. όλοι βλέπουμε 35άρες+ ολομόναχες παντού,
2. όλοι βλέπουμε 35άρες+ να πασχίζουν να κάνουν παιδί με όλους τους τρόπους της τεχνολογίας (κρίμα για όλους μας),
3. όλοι βλέπουμε μαμάδες 45άρες με 5χρονα παιδάκια,
4. γραμματείς των 900 ευρώ ετών 35+ αλλά με κοσμοθεωρία πρωθυπουργού και πάνω,
5. δεν είναι γεμάτα όλα τα ραντεβού ψυχολόγων και ψυχιάτρων από γυναίκες 25+???
6. δεν υπάρχει lexotanil στην τσάντα του 50% των γυναικών ???

είναι έτσι ή όχι? διαφωνεί κανείς ειδικά με το 5 και το 6???

από που πηγάζουν όλα αυτά? σίγουρα από την προβληματική κοσμοθεωρία που αναπτύσσουν μεταξύ 25 και 30.

Και για να συμπληρώσω, θα πω το εξής:

Άκουσα τις προάλλες στον Σκάι ότι το 2006 πουλήθηκαν 5.1 εκατομμύρια κουτιά αντικαταθλιπτικών χαπιών στην Ελλάδα. Guess what... το 78% των πελατών ήταν γυναίκες.

Περαστικά τους :)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Και για να συμπληρώσω, θα πω το εξής:

Άκουσα τις προάλλες στον Σκάι ότι το 2006 πουλήθηκαν 5.1 εκατομμύρια κουτιά αντικαταθλιπτικών χαπιών στην Ελλάδα. Guess what... το 78% των πελατών ήταν γυναίκες.

Περαστικά τους :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:τα θελουν και τα παθαινουνε

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στις χαρτορίχτρες, τις καφετζούδες και τους αστρολόγους να δείτε τι γίνεται :jerking:
Αλλά τι περιμένετε όταν τα ΜΜΕ προβάλλουν την κάθε "πετυχημένη" 50άρα να "λάμπει" σου λέει έτσι θα γίνω και εγώ να μην έχω ανάγκη κάνεναν :jerking:
Όξω ρε

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειναι ολα τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζετε.εγω ξερω κ αντρες που ειναι ετσι

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι ολα τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζετε.εγω ξερω κ αντρες που ειναι ετσι

Μπα, ο μέσος άντρας κουβαλάει και λίγο μυαλό στο κεφάλι του, έχει πιο προσγιωμένες απαιτήσεις από το να βρει την πριγκίπισα του παραμυθιού και δεν έχει την αίσθηση ότι κάνει χάρη όταν βγάζει μιά γκόμενα έξω.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ο μεσος αντρας ειναι με κατι στο χερι ψαχνει να βρει γκομενα με τα κυαλια και τρεχει σε κατι σεξολογους στυλ ασκητη γιατι δε του σηκωνεται απο τη φοβια του μη βρει η γυναικα του γκομενο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom