Πρέπει να τα κάνει ταυτόχρονα αλλιώς θα κατηγορηθεί και για τεμπελιά... όσον αφορά το άλλο sorry αλλά με μπέρδεψες...είχα την εντύπωση ότι μιλάς για τον μέσο άνδρα..δηλ την πλειονότητα.. εκτός και αν στην Ελλάδα ο μέσος άνδρας δεν αποτελεί την πλειονότητα λόγω γονιδιακής υπεροχής..δεν ειναι υποχρεωτικο να τα κανει ταυτοχρονα!!εξαλλου υπαρχουν κ τηλεσκοπια!!κ ουτε ειναι ολοι ετσι!εγω δεν τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πιο πολλες απο τις γυναικες!ειδικα αν εχεις επισημη γκομενα δε σε φτανει χιλιαρικο!ενω αν εισαι γυναικα ειναι καλυτερα!καλα, δε λεω εγω οτι οι αντρες δεν εχουν ευθυνες. εχουν και παραεχουν
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
με τον Χόντο και τις "προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές" φτιάχνουν την ουτοπία που ζουν,Αυτοί δεν θέλουν ένα χιλιάρικο στο χόντο το μήνα όμως.
γίνονται προιόντα τεχνολογίας (κάτι σαν τον Ρόμποκοπ) και από μια μέτρια εμφάνισης γυναίκα νομίζουν ότι ανέβηκαν 3-4 σκάλες, και φυσικά ανεβάζουν και τα θέλω τους,
φυσικά οι περισσότερες δεν εκπληρώνουν ποτέ τα ανεβασμένα θέλω τους και μετά ..... άλλα λόγια, ψυχολόγοι και αντικαταθλιπτικά
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αναλογα!καποιες τα καταφερνουν!με τον Χόντο και τις "προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές" φτιάχνουν την ουτοπία που ζουν,
γίνονται προιόντα τεχνολογίας (κάτι σαν τον Ρόμποκοπ) και από μια μέτρια εμφάνισης γυναίκα νομίζουν ότι ανέβηκαν 3-4 σκάλες, και φυσικά ανεβάζουν και τα θέλω τους,
φυσικά οι περισσότερες δεν εκπληρώνουν ποτέ τα ανεβασμένα θέλω τους και μετά ..... άλλα λόγια, ψυχολόγοι και αντικαταθλιπτικά
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι μπαίνουν στην ατζέντα του Ρέβη.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αυτο σηκωνει μεγαλη συζητηση!!Ναι μπαίνουν στην ατζέντα του Ρέβη.
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κάποιες ναι, αλλά για πόσο?αναλογα!καποιες τα καταφερνουν!
λίγες τα κατεφέρουν σιγουρα, αυτές που έχουν και κάτι παραπάνω!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τώρα άμα σας πω ότι όλοι άντρες--γυναίκες ψάχνουμε να βρούμε την ουτοπία μας γι αυτό και τα υπόλοιπα μας φαίνονται κάπως τι θα πείτε?...αφήνω και τις πληγές που κουβαλάμε μέσα μας και μας επηρεάζουν στην κάθε σχέση.....δύσκολα τα πρ΄'αγματα στην εποχή μας....και ΠΡΟΣΟΧΗ...H κατάθλιψη θερίζει.....το ίδιο και η μοναξιά....
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω ταλε. Και προσθετω οτι , μου κανει εντυπωση οτι θεριζει η μοναξια παρα το γεγονος οτι ο ανθρωπος τα εχει αποκτησει ολα στη ζωη του. :-H κατάθλιψη θερίζει.....το ίδιο και η μοναξιά....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ο μεσος αντρας ειναι με κατι στο χερι ψαχνει να βρει γκομενα με τα κυαλια και τρεχει σε κατι σεξολογους στυλ ασκητη γιατι δε του σηκωνεται απο τη φοβια του μη βρει η γυναικα του γκομενο!!!
Αφού έχει γυναίκα, πώς τα ψάχνει όλα αυτά ο καημένος βρε μικρή; Κι ο "γκόμενος" δεν ανήκει στην κατηγορία "μέσος άντρας"; Τί είναι, Σούπερμαν; Μήπως πρέπει να πληροί τις περίφημες "απαιτήσεις"; Για ρίξε ένα εξπλαίην!
Χαζομάρα που χάσαν αυτή την πρόκριση. Όσο για το ντύσιμο, απλά έχουν διαφορετική νοοτροπία και έχουν συνηδητοποιείσει ότι οι πρίγκιπες είναι ρεζερβέ οπότε θα πρέπει να 'χαραμιστούν' σε κανένα κοινό θνητό. [size=11pt]Η Ελληνίδα μέσος-όρος ακόμα ελπίζει.[/size]
κι ο Έλληνας μέσος όρος, ακόμα πάει στα μπουρδέλα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ναι αν ζουν με τα λεφτα του μπαμπα θελουν!αλλα ειναι και πολλοι αντρες ετσι που ειναι 30 και τους ταιζει ακομη ο μπαμπας!
εγω παντως δεν ειμαι απο αυτους
Είναι γιατί δεν πάτησες ακόμα τα 30
με τον Χόντο και τις "προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές" φτιάχνουν την ουτοπία που ζουν,
παντως το ραφι που θα αγορασουν θα ειναι αγορασμενο απο το αναλογο τμημα προιοντων του hondos center, στο χρωμα που κυριαρχει στη μοδα και την διακοσμηση θα την κανει o πουστης ο αλλαξε το του mega
με τον Χόντο και τις "προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές" φτιάχνουν την ουτοπία που ζουν,
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παντως το ραφι που θα αγορασουν θα ειναι αγορασμενο απο το αναλογο τμημα προιοντων του hondos center, στο χρωμα που κυριαρχει στη μοδα και την διακοσμηση θα την κανει o πουστης ο αλλαξε το του mega
Το ομορφο παγωνι δε χρειαζεται ν ανοιξει τα φτερα του για να δειξει οτι ειναι ομορφοειναι θεμα προσωπικης επιλογης καθως και γουστου ο τροπος ντυσιματος!η αληθεια ειναι οτι οι ελληνιδες προσεχουν τις ενδυματολογικες τους προτιμησεις!
Θα πω κατι οχι μονο στις Ελληνιδες αλλα σε ολες τις γυναικεσ.Σα δωρο πληροφοριση εκ των εσω.. .Οταν ο αντρασ κανει οτι κανει και ξυπνισει το πρωι και σας δει αβαφτη ,απεριποιητη και ναμαλλιασμενη..ενω πριν σας ειχε δει με λουσο και λουστρο..θα κοιταξει μετα το προσωπο σας την πορτα.... .Εκτος βεβαια αν ακολουθητε την τακτικη -δε του καθομαι χωρισ δαχτυλιδι οποτε .....μοναχικος ο δρομος τησ αναζητησης -αν και για τον καθενα υπαρχει καποιος ποιο απεγνωσμενος ..απο αυτοναναλογα!καποιες τα καταφερνουν!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Γκόμενα που είναι ωραία, ακόμα και φούμο, σκούφο και μεγάλα μαύρα γυαλιά να βάλει θα παραμείνει ωραία. Τα μπάζα όσες κρέμες και να βάλουν πάνω τους θα παραμείνουν μπάζα.
Επισκέπτης
Το συμπερασμα απο ολο το τοπικ και τα τοσα ποστς που εχουν γραφτει εδω ειναι ενα:Τι τον θελετε τον γαμο?Κοροιδα ειστε?Να παντρευτειτε να βαλετε ξενο ατομο να κανει κουμαντο στο πορτοφολι σας και στην περιουσια σας?Να σας τρωει τα λεφτα και να σας δεσμευει την περιουσια μεσω του ηλι8ιου θεσμου του γαμου?Και μετα αν απο 5-10-15 χρονια την κανει με αλλον γκομενο να της πληρωνετε και το διαζυγιο καθε μηνα και συντηρηση παιδιων αν εχετε κανει?Χιλιες φορες καλυτερα εργενης να τρωω τα λεφτα μου οπως εμενα μου αρεσει χωρις ηλι8ιες υποχρεωσεις να γαμαω διαφορετικες και πολλες γυναικες να κανω ταξιδια ταυλανδη κτλ απο το να μου τα τρωει μια γκρινιαρα ελληνιδα και ισως και μπαζο.
Στην χειροτερη να συζησεις με καποια το καταλαβαινω.Περιοριζεσαι καπως αλλα δεν σου περναει και την θηλια στο λαιμο.Οποτε θελεις τις δινεις σουτ.Αλλα με το να παντρευτεισ επισημα το κρατος μαζι με τηυν γυναικα θα σε γαμησει στο τελος.Ζειστε ελευθεροι ρε τι γαμοι,ερωτες και παπαριες.Γαματε αβερτα και στα @@ σας ολα.
Στην χειροτερη να συζησεις με καποια το καταλαβαινω.Περιοριζεσαι καπως αλλα δεν σου περναει και την θηλια στο λαιμο.Οποτε θελεις τις δινεις σουτ.Αλλα με το να παντρευτεισ επισημα το κρατος μαζι με τηυν γυναικα θα σε γαμησει στο τελος.Ζειστε ελευθεροι ρε τι γαμοι,ερωτες και παπαριες.Γαματε αβερτα και στα @@ σας ολα.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16