Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι τα εχετε βαλει ολοι με τις Ελληνιδες? :idiot:
Δεν μπορω να καταλαβω... :o
Γιατι βγαζετε τοση κακια? >:(
Τ'οτι καποιες ειναι γτπ δεν παει να πει πως πρεπει να τις παρει ολες το ποταμι
και αυτα που λετε τα εχω ακουσει ουκ ολιγες φορες αλλα στο τελος οι περισσοτεροι
με Ελληνιδες καταληγεται ;)
Κατέληγε...ανοιξε εφημερίδα να δεισ οτι το 1/3 πλεον των γαμων ειναι με αλλοδαπες... .Εγω το ειπα -υπαρχει και site υπαρχουν και εξαιρεσεισ αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι ουτε γτπ..

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κατσε τωρα γιατι μου φαινεται δεν ξερετι τι σας γινεται :grin:
Οταν καποια παει με πολλους γιατι δεν θελει σχεση την λετε πουτανα,οταν παλι δεν παει
την λετε πατσαβουρα επειδη δεν σας καθεται...
Αποφασιστε επιτελους τι θελετε :grin:
Οχι τωρα ομως,καντε το οταν θα ξυπνησω γιατι πρεπει να παω να πεσω και για υπνο καποτε :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω συμφωνώ μαζι σου ως προσ το πρωτο σκελος...ο Ελληνας δεν εχει αποβαλλει καταλοιπα παλιων εποχων.Αν του κατσει μια ευκολα την κακοχαρακτιριζει αλλα αμα δε του καθεται δε θεωρω οτι τι βριζει απλοσ την αποφευγει.Προσωπικα εμενα με πηλγωνει η ομοιογενια τροπου σκεψησ της Ελληνιδας που την καθιστα βερετη στα ματια μου καθως και η αντικοινωνικοτητα της -απο τα 25 + χωριζει τους αντρεσ σε 3 κατηγοριες γαμπροσ οχι γαμμπροσ πηγη γαμπρων

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αυτος ειναι ο ορισμος του κλασσικου μαλακα Ελληνα...Εγω ποτε δεν κατηγορησα καποια πουτανα επειδη παει με πολλους και στην τελικη την λεξη πουτανα δεν την θεωρω κατι το ασχημο ασχετα αν ολοι οι συντηριτικοι στην Ελλαδα φτυνουν στον κορφο τους οταν τους μιλισεις για πουτανες και γενικα απελευθερωμενες γυναικες.
Θα παντρευόσουν κάποια που έχει πάρει τα...φύλλα και τα δέντρα μαζί???και θα το ξέρεις όπως θα το ξέρουν και οι φίλοι σου???Ή ακόμα χειρότερα να δούλευε σε μπουρδέλο ή να ήταν cg,στριπτιζού???

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μια απο τις λίγες φορες που συμφωνώ με τον αλλόθρησκο :P

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα παντρευόσουν κάποια που έχει πάρει τα...φύλλα και τα δέντρα μαζί???και θα το ξέρεις όπως θα το ξέρουν και οι φίλοι σου???Ή ακόμα χειρότερα να δούλευε σε μπουρδέλο ή να ήταν cg,στριπτιζού???
Ισως να την προτιμουσα απο καποια που θα εμενε εως τα 30 παρθενα η στραβω... και μετα με παντρευονταν επειδη επρεπε να με παντρευτει λογο που περασε η αναξιοποιητη μπογια της. Εξαλλου αυτη που πηρε και τα δεντρα...θα με παντρευονταν πιθανως επειδη ημουν το δεντρο με το πιο ςραιο κλαρακι...επειδη με γουσταριζε.Αρα ναι οχι ομως αν ειναι επαγγελματιας...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
προβληματισμός για επαγγελματίες και μη:
γενικά όταν θέλουμε να κάνουμε μια δουλειά σωστή καταφευγουμε σε επαγγελματίες (μάστορες, στελέχη, εκπαιδευτικοί κ.λ.π)
Και να πεις ότι οι Ελληνίδες που κυκλοφορούν είναι επαγγελματίες στο κράτημα σπιτιού, στην ανατροφή παιδιών, στο μαγείρεμα, στη φροντίδα.....αφού όλοι λέμε ότι η μόνη ιδιότητα που αναπτύσσουν με το πέρασμα του χρόνου είναι το....ξύσιμο και ο εαυτούλης τους.
Γιατί λοιπόν "ερασιτέχνισα γυναίκα"? αφού οι άντρες θέλουμε 2-3 συγκεκριμένα πράγματα.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
η αλήθεια είναι πως έχετε μια τάση προς την αμοιβάδα :grin:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε... :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα παιδια μας πρεπει να τα φερουν στον κοσμο ξενες γυναικες μαγκες.

Να υπαρχει μια αναμιξη των φυλών, έτσι ωστε να συνδυαστουν τα καλα και απο τις δυο ενδεχομενες μεριες.

Μην παντρευτουμε με καμια φασολα και μας κανει τιποτα κοκκινιστους η τιποτα ντιβες γιατι την γαμησαμε!

EDIT

Η πλακα ειναι οτι οι ελληνιδες νομιζουν οτι επειδη ετυχε πριν τα 30 να γνωρισει χαρα το μουνι τους, εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια, και οτι οσο μεγαλωνουν γινονται σα το παλιο καλο κρασι.

Δεν ξερουν ομως οτι οσο το κρασι παλιωνει γινεται ξυδι, γιαυτο και αυτες ξινιζουν οσο δεν βρισκουν επιτιμο γαμπρο να τις βαλει στη θεση τους ( να τις κανει ψευτο πριγκηπισσες και να τις εχει για να του γενναει τα παιδια και αυτος να την εχει γραμμενη στον πουτσο του ) και ανεβαζουν τα στανταρντ με την προφαση οτι ειναι ψαγμενες και ξερουν τι θελουν, ενω το μονο που θελουν ειναι να φανε κανα πουτσο απο το συνεργειατζη της γειτονιας ( που ειναι γαμω τα παιδια για εμενα κατι τετοιοι τυποι, αλλα οι ιδιες οι γκομενες το θεωρουν ξεφτιλα αλλα το κανουν, οποτε πεφτουν χαμηλα στην ιδια τους την υπολοψη πρωτα και μετα στων αλλων ) και να νομιζουν οτι αυτος κιολας τις αγαπαει, ενω ηδη μια μερα μετα το γαμησι γελαει με την παρτη της.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τα παιδια μας πρεπει να τα φερουν στον κοσμο ξενες γυναικες μαγκες.

Να υπαρχει μια αναμιξη των φυλών, έτσι ωστε να συνδυαστουν τα καλα και απο τις δυο ενδεχομενες μεριες.

Μην παντρευτουμε με καμια φασολα και μας κανει τιποτα κοκκινιστους η τιποτα ντιβες γιατι την γαμησαμε!
βρε καλα ειναι να μας βγαλουν καμια ντιβα..

φανταζεσαι ομως να βγει καμια αγάμητη ?????? ουτε να την σκεφτομαι τετοια δυστυχια για το παιδι μου..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
βρε καλα ειναι να μας βγαλουν καμια ντιβα..

φανταζεσαι ομως να βγει καμια αγάμητη ?????? ουτε να την σκεφτομαι τετοια δυστυχια για το παιδι μου..

Ρε ελληνιδα να μην ειναι και στα αρχιδια μου τα αλλα.

Βασικα κοριτσι γενικα να μην ειναι, γιατι ετσι και τυχει και γινει τιποτα cg κτλ τοτε κλαφτα χαραλαμπε.

Γιος να γινει, και να γινει και πορνο σταρ, η να παρει τα ηνια σε παραγωγες τσοντας. Να πηξει ο πουτσος του γαμησι και κωλο.

Επισκέπτης
Ρε ελληνιδα να μην ειναι και στα αρχιδια μου τα αλλα.

Βασικα κοριτσι γενικα να μην ειναι, γιατι ετσι και τυχει και γινει τιποτα cg κτλ τοτε κλαφτα χαραλαμπε.

Γιος να γινει, και να γινει και πορνο σταρ, η να παρει τα ηνια σε παραγωγες τσοντας. Να πηξει ο πουτσος του γαμησι και κωλο.
αν γεννηθει κοριτσι & σου βγει επαγγελματιας πουτανακι,(γιατι πουτανακι θα ειναι ετσι & αλλιως)ειναι χειροτερο απο το να σου βγει ο γιος "μερακλης"???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αν γεννηθει κοριτσι & σου βγει επαγγελματιας πουτανακι,(γιατι πουτανακι θα ειναι ετσι & αλλιως)ειναι χειροτερο απο το να σου βγει ο γιος "μερακλης"???

Καλυτερα να μη γινει τιποτα απο τα δυο.

Δεν μπορω να διαλεξω.

Επισκέπτης
Καλυτερα να μη γινει τιποτα απο τα δυο.

Δεν μπορω να διαλεξω.
γι' αυτο ακριβως καλυτερα να ευχεσαι να αποκτησεις κορουλα γιατι αν επιλεξει στην ζωη της να γινει επαγγελματιας τανα δεν θα απεχει & πολυ απο το φυσιολογικο & σιγουρα θα το χωνεψεις πολυ ποιο ευκολα απο την αλλη περιπτωση..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γι' αυτο ακριβως καλυτερα να ευχεσαι να αποκτησεις κορουλα γιατι αν επιλεξει στην ζωη της να γινει επαγγελματιας τανα δεν θα απεχει & πολυ απο το φυσιολογικο & σιγουρα θα το χωνεψεις πολυ ποιο ευκολα απο την αλλη περιπτωση..

Εσυ το βλεπεις ετσι, δεν μπορω να πω πως και εγω το βλεπω με τον ιδιο τροπο.

Το θεμα ειναι η οποια επιλογη να γινει συνειδητα, και οχι επειδη "υπηρχε αναγκη" και αλλες τετοιες μαλακιες. Οχι οτι τοτε θα μου αρεσει, αλλα δεν θα ειναι τοσο δυσπεπτο απο το να το κρατα κρυφο και να ζει μεσα στα ψεμματα επειδη εκανε μια επιλογη λογω της απληστιας για τα λεφτα.

Οσο για το αν γινει πουστης τωρα, υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ειναι αναποφευκτο, δηλαδη το παιδι γεννιεται με ο,τι ναναι ορμονες και εχει μια φυσικη ελξη απο/προς τους αντρες. Αν ειναι να γινει πουστης, μακαρι να ειναι ετσι, αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι καν σε τετοια περιπτωση. Οπως και το αλλο βεβαια.

Επισκέπτης
Εσυ το βλεπεις ετσι, δεν μπορω να πω πως και εγω το βλεπω με τον ιδιο τροπο.

Το θεμα ειναι η οποια επιλογη να γινει συνειδητα, και οχι επειδη "υπηρχε αναγκη" και αλλες τετοιες μαλακιες. Οχι οτι τοτε θα μου αρεσει, αλλα δεν θα ειναι τοσο δυσπεπτο απο το να το κρατα κρυφο και να ζει μεσα στα ψεμματα επειδη εκανε μια επιλογη λογω της απληστιας για τα λεφτα.

Οσο για το αν γινει πουστης τωρα, υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ειναι αναποφευκτο, δηλαδη το παιδι γεννιεται με ο,τι ναναι ορμονες και εχει μια φυσικη ελξη απο/προς τους αντρες. Αν ειναι να γινει πουστης, μακαρι να ειναι ετσι, αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι καν σε τετοια περιπτωση. Οπως και το αλλο βεβαια.
μα για συνειδητη επιλογη μιλαω & εγω,γι' αυτο εγραψα "αν επιλεξει στην ζωη της"..οσο για τα γονιδια,επιτρεψε μου να μην το ασπαζομαι αλλα & ετσι να ειναι,θεωρω οτι τα συγκεκριμμενα ατομα αποτελουν μια μικρη μειοψηφια στον χωρο των "μερακληδων"..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όποιος έχει την ατυχία να βρίσκεται στους ίδιους χώρους με 30άρες και 40άρες ξέρει από πρώτο χέρι τι παίζεται. Δε τις πλησιαζει κανένας και αυτές είναι έτοιμες να σε αρχίσουν στα χαστούκια φωνάζοντας "γάμα με επιτέλους ρε πούστη!"

Επειδή όποιος έχει έστω και λίγο μυαλό τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας, αυτές είναι έτοιμες να σαλτάρουν. Βλέπεις τη γέρικη έκφραση στη σταφιδιάρα μάπα τους και σου έρχεται να ξεράσεις, και αυτές το καταλαβαίνουν και [size=11pt]το μουνί τους αρχίζει να κλάνει από τη σύγχιση.[/size]

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Φίλοι μου η δική μου εμπειρία από τον εργασιακό μου χώρο είναι η εξής:
Οι 35+ που είναι μόνες τους ζουν σε ένα δικό τους κόσμο. Αν τις ρωτήσεις ποιό είναι το target group τους ηλικιακά για άντρες θα σου πούν 30 και κάτω. Κιεκεί πέφτει το μεγάλο γέλιο. Εκτός απο κανα ξεφλόκιασμα τι να σε κάνει ρε μπάζο ο 30ρης οταν έχει στο παλαμάρι του τα καλύτερα τρυφερούδια; Και βέβαια ποτέ μα ποτέ δε θέλουν μια σχέση μόνο για πήδημα. Τώρα η σχέση δεν ξέρω αν τις θέλει για κάτι άλλο. Όταν είπα προχθές σε μια ότι θα έπρεπε να ρίξει και μια ματιά στους 40-45+ μου είπε τι να το κάνω το πουρό; Ρε μιλάμε για πολυ γέλιο. Οφείλω όμως να πω ότι [size=11pt]κάνουν εκπληκτικό γαμήσι ειδικά αν είναι και λίγο πιωμένες.[/size]

Ναι, μόνο που το γαμήσι δεν το κάνουν γιατί είναι έμπειρες, αλλά γιατί είναι...λυσσασμένες και μακροχρόνια αγάμητες οι περισσότερες :rockon:

Και καλού κακού, με τέτοιες, έχετε και κανά ξεβουλωτικό ή κανά σφυροκάλεμο μαζί σας, γιατί η μούνα τους έχει πιάσει ίσα με εφτά κιλά πουρί από την αγαμία :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom