Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
για να κανει ενα βημα πρεπει να συμβουλευθει τη μαμα του κ
Συμφωνω συναδελφε με μια προυποθεση.
Αυτος που θελει να το παιξει και πολυ αντρας και ανεξαρτητος και να μη συμβουλευεται τη μαμα του , να ειναι και υπευθυνος των πραξεων του. Δηλαδη αν οι επιλογες της ανεξαρτησιας του ειναι καταστροφικες να μην τρεξει στους γονεις του να μαζεψουν τα ασυμμαζευτα.  :knuppel:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποιος ειπε να μη συμβουλευεται τη μαμα του κ γενικα την οικογενεια του??
δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο... η διαγραφεις την οικογενεια σου η θα αναπνεεις μονο με τις οδηγιες της μαμακας σου... δεν υπαρχει μεση κατασταση... ε? :P :P :P κ τα 2 ακρα καλο θα ηταν ν αποφευγονται  :cheesy:

αναλ θα ερθεις φορ τι εντ λεμον στο ραφακι μου? :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αναλ θα ερθεις φορ τι εντ λεμον στο ραφακι μου? :P

Μη βγαζεις γλωσσα ειναι αγενεια. ( μονο σε μερικες περιπτωσεις οπου δεν μας νοιαζουν οι αγενεις να βγαζεις :P)

Θα ερθω αρκει το τι και το λεμον να μην εχουν μπαγιατεψει ;)  :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε κοιτα μολις το εχω πιασει το ραφι οποτε οκ ειναι ολα φρεσκα ακομη...
ομως μην αργησεις κ πολυ

:P :P (δεν μπορω ειναι το ολ ταιμ αγαπημενο μου εμοτικοουν :P )

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοριτσια, ριξτε μια ματια στις γκομενες που ειναι ηδη στο ραφι και πιαστε τους καμια κουβεντα μπας και μαθετε και τιποτε χρησιμο στη ζωη σας και ισως συνειδητοποιησετε οτι ειστε στην ιδια πορεια που χαραξαν αυτες και αφηστε τις μαλακιες και τους ειρωνικους χαριεντισμους, διοτι μαρτυρατε συνεχεια (και χωρις ξυλο μαλιστα) το μεγεθος της αγαμιας σας.

οσο αφορα τους μαμακηδες, σταματηστε πρωτα να περιμενετε στο κρεβατι τη φρεσκοστιμενη πορτοκαλαδα απ τα χερια του μπαμπακα σας και μετα ελατε να το ξαναπιασουμε απ την αρχη....

Επισκέπτης
κοριτσια, ριξτε μια ματια στις γκομενες που ειναι ηδη στο ραφι και πιαστε τους καμια κουβεντα μπας και μαθετε και τιποτε χρησιμο στη ζωη σας και ισως συνειδητοποιησετε οτι ειστε στην ιδια πορεια που χαραξαν αυτες και αφηστε τις μαλακιες και τους ειρωνικους χαριεντισμους, διοτι μαρτυρατε συνεχεια (και χωρις ξυλο μαλιστα) το μεγεθος της αγαμιας σας.

οσο αφορα τους μαμακηδες, σταματηστε πρωτα να περιμενετε στο κρεβατι τη φρεσκοστιμενη πορτοκαλαδα απ τα χερια του μπαμπακα σας και μετα ελατε να το ξαναπιασουμε απ την αρχη....
χρυσοστομεεεεεεεεεεεεεεεε.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος δεν έχει ανεβεί ακόμα στο ράφι, πιστεύει ότι δεν θα ανέβει ποτέ.
Μόλις ανέβει, πιστεύει ότι θα κατέβει κάποτε, χωρίς να ξέρει ότι οι πιθανότητες είναι μικρές.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιωργακη δεν ξεραμε οτι σ εχουμε βαλει κ κατασκοπο στη ζωη μας *την πραγματικη* κ εχεις κ αποψη για το τι κανουμε κ πως ζουμε κ τι αναγκες εχουμε
τοποθετησου για τις γυναικες που οντως γνωριζεις κ ασε μας εμας που εδω μεσα ειμαστε μονο νικς να χαριεντιζομαστε οσο θελουμε, αν θελεις κ ποτε δλδ να παρουμε σοβαρα αυτα που λες
αντε μπραβο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γιωργακη δεν ξεραμε οτι σ εχουμε βαλει κ κατασκοπο στη ζωη μας *την πραγματικη* κ εχεις κ αποψη για το τι κανουμε κ πως ζουμε κ τι αναγκες εχουμε
τοποθετησου για τις γυναικες που οντως γνωριζεις κ ασε μας εμας που εδω μεσα ειμαστε μονο νικς να χαριεντιζομαστε οσο θελουμε, αν θελεις κ ποτε δλδ να παρουμε σοβαρα αυτα που λες
αντε μπραβο

Πιες το τσαι, κανει καλο στα νευρα :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αφου σε περιμενω... δεν μπορω ν αρχισω μονη μου να πινω... δεν ειναι ευγενικο :P

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν με νευριαζετε ποτε οποτε ντου νοτ γουορρι... ελα κ μη φοβου :P

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τελικά γιατί η λέξη μαμάκιας ταυτίζεται με το αν ο άντρας μένει μόνος ή με τους δικούς του?
πόσοι υπάρχουν που μένουν μόνοι, έχουν καλή δουλειά κλπ κλπ αλλά όταν βρει γυναίκα ακούει την μάνα του αν είναι καλή, αν μαγειρεύει καλά και άλλα ωραία
για να μην αναφερθώ στον γάμο που η πεθερά έχει τον πρώτο λόγο σε ότι αγορά πχ σκέφτεται να κάνει το ζευγάρι
τέτοιοι άντρες λοιπόν υπάρχουν πολλοί, αλλά μήπως γυναίκες υπάρχουν περισσότερες?
πόσες γυναίκες θα ρωτήσουν πρώτα μαμάκα-μπαμπάκα αν είναι καλός αυτός ο νεαρός για εμένα
πόσες γυναίκες στον πρώτο τσακωμό θα σηκώσει το τηλ να τα πει στην μαμάκα
πόσες γυναίκες στο πρώτο πρόβλημα ακόμα και επαγγελματικό θα πάρουν το πατρικό σπίτι για συμβουλές αντί να τα πουν στον άντρα τους
μήπως γυναίκες πρέπει να αναθεωρήσετε ποιο φύλλο είναι πιο πολύ μαμάκιας?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν θες να είσαι ίδιος με τις γυναίκες, κοίτα να αποκτήσεις μ...ι, φιλικά χα χα χα

Επισκέπτης
Ρε παίδες το αν μένει κάποιος με τον μπαμπά και τη μαμά είναι απλώς θέμα οικονομικό.
Υπάρχουν πολλοί λελέδες από πλούσια τζάκια που μένουν μόνοι από μικροί , με υπηρέτριες κτλ. Είναι μαγκιά αυτό;
Αφού μόνοι τους δεν βγάζουν λεφτά ούτε για μπύρα από περίπτερο ...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:grin:

εμενα ο μπαμπακας μου μου φτιαχνει χυμο απο ροδι!πειραζει?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
εμενα ο μπαμπακας μου μου φτιαχνει χυμο απο ροδι!πειραζει?

Εεεεεεεεεεεεεεε ...

Χμ ..............

Θα πρέπει να ρωτήσεις τις χαμούρες του φόρουμ να σου πουν αν σε θεωρούν ώριμο άνδρα με θεληματικό πηγούνι ή μαμάκια ...

Μια ανδρική συμβουλή είναι ότι είναι καλό να φοράμε άνετο σώβρακο , για να έχουμε εύκολη πρόσβαση στα αρχίδια μας χωρίς να το κατεβάζουμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom