Todok , τι οίστρος είναι αυτός ? τι έμπνευση έχεις σήμερα ???Όντως μιλάω για την πλειοψηφία. Όμως και πάλι, ο 20χρονος δεν είναι σε θέση να αναλάβει ευθύνες και δε μπορεί να λέει κάποια ότι ο 20χρονος είναι μαλάκας γιατί της είπε ότι δε γουστάρει γάμο.
Όμως θα σου πω ότι οι 20χρονοι που διαθέτουν ωριμότητα και σημαντικές αρετές παρατηρώ ότι θεωρούνται ξενέρωτοι και από τις συνομίληκές τους και από τις μεγαλύτερες. Αντίθετα, όσοι πιο ανεύθυνοι είναι άλλοι τόσο πιο πολύ οι γκόμενες γουστάρουν, ακόμα και οι "σοβαρές".
Αυτές όντως είναι ιστορίες και θεωρίες βγαλμένες από την κοινωνία μας. Τα πράγματα δυστυχώς είναι έτσι και χειρότερα...
Οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει ψάχνουν να βρουν έναν ΒΛΑΚΑ για να κάνουν ότι γουστάρουν..... Είναι οι ανασφάλειες τους που τις οδηγούν σε αυτή την κατάσταση... βλέποντας έναν άντρα ώριμο και σοβαρό τρομάζουν!!!!! Οπότε, ας τις αφήσουμε στον κόσμο τους με τις ανασφάλειές τους για να είναι ευτυχισμένες...
Προσωπικά έχω κόψει από καιρού την "αναζήτηση" γκόμενας. Και στην τελευταία μου σχέση (διάρκειας 2 ετών) η κοπελίτσα μου έδωσε το ερέθισμα για να την πλησιάσω και να της τα "ρίξω". Όταν όμως είδε ότι η κατάσταση σοβαρεύει και εγώ δεν είμαι "τρα λα λιμ, τρα λα λομ" (!!!) λάκισε και την "έκανε"... Δεν αντέχουν οι γυναίκες σήμερα σοβαρές και δύσκολες καταστάσεις... Θέλουν ανεξαρτησία και να κάνουν αυτές κουμάντο σε όλα (ψυχή-σώμα-τσέπη). Δεν είναι τυχαίο και το "ανεκδοτάκι"
Ποιά είναι τα 4 αγαπημένα ζώα μιας γυναίκας?
1. Μια αλεπού στην ντουλάπα της,
2. Ένα τζάγκουαρ στο γκαράζ της,
3. Ένας τίγρης στο κρεβάτι, και
4. ΈΝΑ ΒΟΔΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.....
Αυτές είναι που πρέπει να μείνουν στο ράφι ανεξαρτήτως ομορφιάς. Όμορφες ή άσχημες με αυτές τις αντιλήψεις θα πρέπει να οδηγηθουν στην εξορία!!!
Η τάση που υπάρχει σήμερα δεν είναι για ισότητα , αλλά για μια μητριαρχική κοινωνία.....