Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Όντως μιλάω για την πλειοψηφία. Όμως και πάλι, ο 20χρονος δεν είναι σε θέση να αναλάβει ευθύνες και δε μπορεί να λέει κάποια ότι ο 20χρονος είναι μαλάκας γιατί της είπε ότι δε γουστάρει γάμο.

Όμως θα σου πω ότι οι 20χρονοι που διαθέτουν ωριμότητα και σημαντικές αρετές παρατηρώ ότι θεωρούνται ξενέρωτοι και από τις συνομίληκές τους και από τις μεγαλύτερες. Αντίθετα, όσοι πιο ανεύθυνοι είναι άλλοι τόσο πιο πολύ οι γκόμενες γουστάρουν, ακόμα και οι "σοβαρές".
Todok , τι οίστρος είναι αυτός ? τι έμπνευση έχεις σήμερα ???
Αυτές όντως είναι ιστορίες και θεωρίες βγαλμένες από την κοινωνία μας. Τα πράγματα δυστυχώς είναι έτσι και χειρότερα...
Οι περισσότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει ψάχνουν να βρουν έναν ΒΛΑΚΑ για να κάνουν ότι γουστάρουν..... Είναι οι ανασφάλειες τους που τις οδηγούν σε αυτή την κατάσταση... βλέποντας έναν άντρα ώριμο και σοβαρό τρομάζουν!!!!! Οπότε, ας τις αφήσουμε στον κόσμο τους με τις ανασφάλειές τους για να είναι ευτυχισμένες...
Προσωπικά έχω κόψει από καιρού την "αναζήτηση" γκόμενας. Και στην τελευταία μου σχέση (διάρκειας 2 ετών) η κοπελίτσα μου έδωσε το ερέθισμα για να την πλησιάσω και να της τα "ρίξω". Όταν όμως είδε ότι η κατάσταση σοβαρεύει και εγώ δεν είμαι "τρα λα λιμ, τρα λα λομ" (!!!) λάκισε και την "έκανε"... Δεν αντέχουν οι γυναίκες σήμερα σοβαρές και δύσκολες καταστάσεις... Θέλουν ανεξαρτησία και να κάνουν αυτές κουμάντο σε όλα (ψυχή-σώμα-τσέπη). Δεν είναι τυχαίο και το "ανεκδοτάκι"
Ποιά είναι τα 4 αγαπημένα ζώα μιας γυναίκας?
1. Μια αλεπού στην ντουλάπα της,
2. Ένα τζάγκουαρ στο γκαράζ της,
3. Ένας τίγρης στο κρεβάτι, και
4. ΈΝΑ ΒΟΔΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.....

Αυτές είναι που πρέπει να μείνουν στο ράφι ανεξαρτήτως ομορφιάς. Όμορφες ή άσχημες με αυτές τις αντιλήψεις θα πρέπει να οδηγηθουν στην εξορία!!!
Η τάση που υπάρχει σήμερα δεν είναι για ισότητα , αλλά για μια μητριαρχική κοινωνία.....

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οι γονείς των 35άρηδων θα είναι 60+, οπότε καταλήγουμε στο τι γινόταν σε άλλες εποχές (όπου και οι γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να έχουν και προίκα αντί να την ζητάνε από τους άντρες).

Αν είναι λοιπόν να ανατρέχουμε σε παλαιότερα χρόνια, καλό είναι να θυμόμαστε ότι και άλλα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Υποχρεωμένες; Εις ποίον χωρίον; Εις τας Αθήνας πάνδως, ερχόμενοι κατά χιλιάδας οι εσωτερικοί μετανάσται, ανυπόδητοι, ηργάζοντο αμφότεροι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Προσωπικά έχω κόψει από καιρού την "αναζήτηση" γκόμενας. Και στην τελευταία μου σχέση (διάρκειας 2 ετών) η κοπελίτσα μου έδωσε το ερέθισμα για να την πλησιάσω και να της τα "ρίξω". Όταν όμως είδε ότι η κατάσταση σοβαρεύει και εγώ δεν είμαι "τρα λα λιμ, τρα λα λομ" (!!!) λάκισε και την "έκανε"...  

Θα προτιμουσες δηλαδη να το πηγαινατε πιο σοβαρα το θεμα, και να στην εκανε μετα? Να παντρευοσασταν ας πουμε και να σου ελεγε μετα απο κανα χρονο οτι θελει διαζυγιο?

Για σενα ηταν η δεν ηταν η συμπεριφορα της γκομενας αυτης που λες σοβαρη στο θεμα αυτο?

Εγω δεν βλεπω το λογο παντως γιατι εστιαζεται το θεμα τοσο πολυ στις γυναικες. Απορω αν μερικοι ειναι τοσο αγαμητοι, η απλα τοσο μαλακες ωστε να μη μπορουν να δουν οτι η μαλακια στον εγκεφαλο ειναι ανεξαρτητη απο το φυλο. Σας εμπνεουν δηλαδη οι καθε ειδους μαλακες που βλεπετε καθημερινα, και ξαφνικα σας πειραξαν οι γκομενες που εμειναν στο ραφι? ( και καλα να παθουν εφοσον βλεπουν τη ζωη με τετοιο ματι, οτι σωνει και καλα πρεπει να κανουν αυτο που προσταζει μια κωλο ιδεολογια για τα μπαζα ).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι λέμε και να διαβάζεις τα μισά. Άντε τώρα να μετρήσεις ποιές σχολές δεν έβαλες.

Προς τι ο πληθυντικός...
Με τα δικά σου λεγόμενα/ γραφόμενα έχω τι πρόβλημα, όχι με κάποιου άλλου...

Και φυσικά δεν έχω πρόβλημα να καταλάβω τι λές- μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι γράφεις... πολύπλοκα και δυσνόητα, κάθε άλλο, αλλά να εξηγήσω τί είναι αυτό που σε οδήγησε να γράφεις με τόσο μίσος και απαξία...

Για τις γυναίκες (μεταξύ μας και μένα η μέση ελληνίδα δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά δοθείσης της ευκαιρίας, για έναν πούτσο καλή είναι), για όσους έχουν άλλη άποψη...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπα, για επάλειψη με νέφτι, δέσιμο με κονσερβοκούτια πίσω στο αμάξι και περιφορά στη πόλη χα χαχα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μπα, για επάλειψη με νέφτι, δέσιμο με κονσερβοκούτια πίσω στο αμάξι και περιφορά στη πόλη χα χαχα

Οχι ρε. Αφου το αμαξι ειναι προσον και προνομιο του φραγκατου που γαμαει ολες τις γκομενες που θα θελαμε να γαμησουμε, δεν λεει να το εχουμε.

Απλη επαλειψη με νεφτι, και να τον ριξουμε απο καμια οικοδομη, καθως εκει δουλευουν αξιοπρεπη ατομα και αξιοπιστα, τα οποια ενδεχομενως να γαμησουν και τη γυναικα του σπιτονοικοκυρη απο την αγαμησια. Αλλα δεν πειραζει, αυτη ειναι πουτανα που γαμιεται με χλεμπουρες οικοδομους. ( απο την προηγουμενη παραγραφο μεχρι αυτην, πηρα προαγωγη, αλλα αμαξι δυστυχως ακομα να παρω )

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν το ήξερα ότι επειδή έχω αμάξι παίρνω τις γκόμενες που ήθελες. Για αυτό είμαι κομένος. Α εσύ τότε δε γαμάς. Να περιμένεις να τελιώσεις το Πανεπιστήμιο, να πάρεις αυτοκίνητο και τότε θα είσαι γαμιάς/οδηγός με δίπλωμα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν το ήξερα ότι επειδή έχω αμάξι παίρνω τις γκόμενες που ήθελες. Για αυτό είμαι κομένος τελευταία. Α εσύ τότε δε γαμάς. Να περιμένεις να τελιώσεις το Πανεπιστήμιο, να πάρεις αυτοκίνητο και τότε θα είσαι γαμιάς/οδηγός με δίπλωμα.

Κατσε, και ποτε θα βγαλω λεφτα ρε μεγαλε ?

Αφου ολες οι καριολες κοιτανε το πορτοφολι ρε φιλε και αμα εχω εξοχικο, εγω που δεν εχω τιποτα, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ?

Πες μου σε παρακαλω. Με ρωταει και μια φιλη μου εδω και δεν ξερω τι να της πω. Αυτη με ρωταει ποτε θα παντρευτει, και εγω αντιστοιχα της λεω ποτε θα γαμησω. Αν ξερεις απο αυτα εσυ που εχεις και αμαξι, πες μου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βλέπω γύρω μου άντρες που μπορεί να μένουν μόνοι τους, να έχουν δικό τους σπίτι και δική τους δουλειά και να έχουν απηυδίσει με τις ελεεινίδες. Άλλος είναι διορισμένος, άλλος έχει γκαράζ, άλλος άλλη επιχείρηση, άλλοι είναι ανώτεροι υπάλληλοι και διευθυντές και εξακολουθούν να μη βρίσκουν κοινά σημεία με τις γυναίκες που κυκλοφορούν. Κάποιοι μάλιστα κατέληξαν σε ξένες και μεγαλύτερες από αυτούς. Και κάποιοι ναρκομανείς, αλήτες, παραβατικοί και πίθηκοι έχουν γκόμενες να τους παρακαλάνε με δάκρυα στα μάτια ακόμα κι αν τις δέρνουν ή τους τρώνε τα λεφτά. Ζήστε λοιπόν κάποιοι με την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας οφείλει να είναι κονομημένος ή να μένει μόνος του επειδή σας το πέταξε κάποια κι εσείς τσιμπήσατε.

Είμαστε κονομημένοι γιατί έτσι γουστάρουμε, κάνει τη ζωή μας καλύτερη (άλλωστε και τα studiάκια θέλουν φράγκα).Από κει και πέρα, όποια γουστάρει ας κάτσει, όποια γουστάρει ας πάει παραπέρα...Σίγουρα δε θα ζηλέψω το μαλάκα, προσπαθώντας να γίνω όσο πιο τελειωμένος γίνεται, μπας και γουστάρουν κάτι καριόλες...Θέλουν να τρώνε ξύλο από τους μαλάκες τους; Στ' αρχίδια μου, εγώ θα τσαντιστώ για την πάρτη τους; Δική της επιλογή είναι  :rockon:

Το γεγονός ότι αντιδράς υστερικά είναι άραγε συνέπεια της υπερβολικής έκθεσής σου στο κοσμοφόρουμ;

Ραδιενεργό είναι αυτό το γ@@@νο το cosmoforum; :tooth:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κατσε, και ποτε θα βγαλω λεφτα ρε μεγαλε ?

Αφου ολες οι καριολες κοιτανε το πορτοφολι ρε φιλε και αμα εχω εξοχικο, εγω που δεν εχω τιποτα, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ?

Πες μου σε παρακαλω. Με ρωταει και μια φιλη μου εδω και δεν ξερω τι να της πω. Αυτη με ρωταει ποτε θα παντρευτει, και εγω αντιστοιχα της λεω ποτε θα γαμησω. Αν ξερεις απο αυτα εσυ που εχεις και αμαξι, πες μου.

Επειδή έχω αμάξι και γαμάω κάθε μέρα άλλη, θα σου πω. Πες της να πάει με κανέναν που έχει εξοχικό και αμάξι και να τα μοιράζεστε. Έτσι και αλλιώς εσύ θα τη γαμάς με αίσθημα. Στο μεταξύ συνεχίζεις τις σπουδές σου και κάποτε θα πάρεις και αμάξι, να γαμήσεις με το σπαθί σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Επειδή έχω αμάξι και γαμάω κάθε μέρα άλλη, θα σου πω. Πες της να πάει με κανέναν που έχει εξοχικό και αμάξι και να τα μοιράζεστε. Έτσι και αλλιώς εσύ θα τη γαμάς με αίσθημα. Στο μεταξύ συνεχίζεις τις σπουδές σου και κάποτε θα πάρεις και αμάξι, να γαμήσεις με το σπαθί σου.

Σε ευχαριστω ρε φιλε. Πραγματικα.

Κατσε να ριξω μια ματια στο cosmo τωρα γιατι πιασαμε την παρλα και ξεχαστηκα εντελως.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κάνεις μεγάλο λάθος. κοσμο διαβάζουν οι αγάμητες. Οι σημερινές ολοκληρωμένες γυναίκες διαβάζουν πινκ γουμαν. Άντε, να μας πεις και τι αμάξι θέλουν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κάνεις μεγάλο λάθος. κοσμο διαβάζουν οι αγάμητες. Οι σημερινές ολοκληρωμένες γυναίκες διαβάζουν πινκ γουμαν. Άντε, να μας πεις και τι αμάξι θέλουν.

Δεν εχεις ιδεα απο research φιλε.

Το cosmo ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας οσον αφορα στο γυναικειο φυλο. ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

Τραβα λιγο να μαθεις και μετα τα λεμε.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
πινκ γουμαν λέμε. Τις προάλλες το είχε ξεχάσει μία μες το αμάξι και η επόμενη αντί να κάνει μούτρα, το άρπαξε και το ξεφύλλιζε. Έχεις μείνει πίσω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είστε και οι δύο άκυροι...
Την κυκλοφορία και την αναγνωσιμότητα της Σουπερ Κατερίνας την έχετε υπόψη;
Αλλά που να καταλάβετε τα βαθυστόχαστα άρθρα της με το επίπεδο που δεν έχετε...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μου το λέγαν όταν ήμουν στο Λύκειο να διαβάζω σούπερ για να γαμήσω, αλλά δε τους άκουγα. Προσπαθούσα με το παπί, που τότε είχαν λίγοι, αλλά δεν κατάφερα τίποτα γιατί μου τις τρώγαν άλλοι με dt 125. Δε διάβαζα κιόλας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τόσα χρόνια αγωνιζόμουν υποκινούμενος από μια γυναικεία πλεκτάνη λοιπόν;

Έπρεπε να έμενα με τη μαμά μου ακόμη και να είχα μείνει σε εκείνη του δουλειά με τα € 750...

Γαμώτο...Κορόιοδο πιάστηκα...

Ναι ρε γαμώτο, κι εγώ πήγα και σπούδασα, αντί να μείνω στην κωλογειτονιά που μεγάλωσα (τώρα έχει κυριλέψει  :grin: ), και να συνεχίσω να πλακώνομαι με τα τσογλάνια που πλακωνόμουν τότε...Βέβαια, δεν πρόλαβα να δω γκόμενες να τους παρακαλάνε, πράγμα βέβαιο γιατί ήταν πολύ bad guys, τόσο που κανένας δεν είχε καλή κατάληξη :think:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Α ρε Todok...

Τώρα, διάβασα ότι αν ένας άνθρωπος την πάθει από μια γυναίκα(πουτάνα ήταν ο όρος αλλά προς σεβασμό στις πουτάνες...) τότε φταίει και αυτός...
Και το ερώτημα είναι: Σε τι φταίει? Γιατί αν προχωρήσουμε λίγο αυτόν τον ελεεινό συλλογισμό φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι φταίει που δεν είναι και αυτός φίδι σαν αυτές. Φταίει που δεν κοιτάει προίκες, τσέπες και Ε9, αυτοκίνητα, κοσμήματα, ταξίδια και λεφτά. Φταίει που αντιδρά και δεν είναι γυναικωτός, φταίει που δεν υποκύπτει και δεν συμβιβάζεται, φταίει που κοιτάει πάνω και όχι κάτω, φταίει που λέει αλήθεια και όχι ψέμματα και ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί.
Ε, όχι. Δεν φταίμε που είμαστε άνθρωποι και όχι φίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom