Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
εσύ πάλι τα ίδια! απο που και ως που ξέρεις τις περισσότερες περιπτώσεις και βγάζεις πόρισμα?
ο κάθε ταρίφας υπάρχει περίπτωση να σου πει ναι ήμουν βολεμένος και ότι έβγαζα τα έσπρωχνα στην άδεια ή άλλος θα σου πει μου έτυχε αυτό και αυτό στη ζωή μου και πήγαν στραβά?
την προσωπική ιστορία του καθενός δεν μπορείς να την ξέρεις.
το να έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου είτε με την αξία μου είτε όχι δεν μου δίνει το δικαίωμα να λέω τους άλλους άχρηστους!

Δεν είπα κανέναν και ποτέ άχρηστο. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ανθρώπους που απλά βολεύονται και Αλβανούς που έχουν περίπτερα, ταξί, ψιλικατζίδικα, εργολάβοι. Λυπάμαι ότι θεωρείται ιδιαίτερο το να μένει κάποιος μόνος ή ότι συμβαίνει λόγω γυναικείας επιθυμίας, εκεί καταντήσαμε, αλλά τα μαγικά λυχνάρια κάπου www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,67.msg265368/lang,el#msg265368]αλλού [/url], ίσως  βρίσκονται.

Οι γυναίκες οφείλουν να καταλαβαίνουν ότι ο 20άρης που λιμπίζονται ακόμα και οι 30άρες δεν πρόκειται να αναλάβει ευθύνες και φυσικά θα ασχολείται με το gameboy.

Τον 20 τον γουσταρουνε και δικαίωμά τους. Είπα, πέη μιας ή περισοτέρων χρήσεων.

Επισκέπτης
Βλέπω γύρω μου άντρες που μπορεί να μένουν μόνοι τους, να έχουν δικό τους σπίτι και δική τους δουλειά και να έχουν απηυδίσει με τις ελεεινίδες. Άλλος είναι διορισμένος, άλλος έχει γκαράζ, άλλος άλλη επιχείρηση, άλλοι είναι ανώτεροι υπάλληλοι και διευθυντές και εξακολουθούν να μη βρίσκουν κοινά σημεία με τις γυναίκες που κυκλοφορούν. Κάποιοι μάλιστα κατέληξαν σε ξένες και μεγαλύτερες από αυτούς. Και κάποιοι ναρκομανείς, αλήτες, παραβατικοί και πίθηκοι έχουν γκόμενες να τους παρακαλάνε με δάκρυα στα μάτια ακόμα κι αν τις δέρνουν ή τους τρώνε τα λεφτά. Ζήστε λοιπόν κάποιοι με την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας οφείλει να είναι κονομημένος ή να μένει μόνος του επειδή σας το πέταξε κάποια κι εσείς τσιμπήσατε.

Το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές και απορώ που σε πολλούς είναι άγνωστο .

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Βλέπω γύρω μου άντρες που μπορεί να μένουν μόνοι τους, να έχουν δικό τους σπίτι και δική τους δουλειά και να έχουν απηυδίσει με τις ελεεινίδες. Άλλος είναι διορισμένος, άλλος έχει γκαράζ, άλλος άλλη επιχείρηση, άλλοι είναι ανώτεροι υπάλληλοι και διευθυντές και εξακολουθούν να μη βρίσκουν κοινά σημεία με τις γυναίκες που κυκλοφορούν. Κάποιοι μάλιστα κατέληξαν σε ξένες και μεγαλύτερες από αυτούς. Και κάποιοι ναρκομανείς, αλήτες, παραβατικοί και πίθηκοι έχουν γκόμενες να τους παρακαλάνε με δάκρυα στα μάτια ακόμα κι αν τις δέρνουν ή τους τρώνε τα λεφτά. Ζήστε λοιπόν κάποιοι με την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας οφείλει να είναι κονομημένος ή να μένει μόνος του επειδή σας το πέταξε κάποια κι εσείς τσιμπήσατε.

+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

Δεν έχω λόγια να εκφραστώ!!! Απλά ένα απέραντο RESPECT ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι ίδιες δε δείχνουν να το βρίσκουν ιδιαίτερα εύκολο να παντρευτούν  :cheesy:

Τώρα αν εσύ βλέπεις ότι παντρεύεται πιο εύκολα μία 40άρα από έναν 40άρη, όταν όλες οι 30+ είναι έτοιμες να λυσσάξουν γιατί δε βρίσκουν άντρα για δέσμευση, τότε μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι να δούμε τη ροζ ομίχλη.

Εφοσον κανεις και research απο οτι μας λες, πρεπει να εχεις δει οτι οι ανυπαντρες 30αρες και 40αρες που εμειναν στο ραφι στην κυριολεξια ( και δεν εμειναν ανυπαντρες επειδη το ηθελαν, γιατι αυτες δεν μας απασχολουν στη συζητηση ) ειναι σπανιο φαινομενο.

Οποτε γενικα μια γυναικα παντρευεται πολυ ευκολοτερα απο οτι ενας αντρας που ειναι της αντιστοιχης οικονομικης καταστασης ( η κοινωνικης η οτιδηποτε. )

Οποτε κρατα τη ροζ ομιχλη για καποιο αλλο παραδειγμα, η για καμια παραθεση απο το αγαπημενο σου περιοδικο, το cosmopolitan.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το γεγονός ότι αντιδράς υστερικά είναι άραγε συνέπεια της υπερβολικής έκθεσής σου στο κοσμοφόρουμ;

Ή ότι στο μυαλό σου- που κατά δήλωσή σου και μόνο είναι ανώτερω από αυτό ενός πίθηκα- η έννοια του... research είναι ταυτόσημη της παρατήρησης μιας και μόνο πηγής;

'Η πιστέυεις ότι ερευνώντας περιοδικά θα καταλάβεις τη γυναικεία ψυχοσύνθεση;

Κάνε και λίγο field research εκεί έξω και όχι μόνο στα διάφορα φόρουμ!
Θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν γαμιούνται όλες για λεφτά ή δεν σκέφτονται πώς να καπαρώσουν γαμπρούς- κελεπούρια, όπως εσύ φαίνεται να θεωρείς τον εαυτό σου...

Δυστυχώς δεν θα μάθω πότε τί έχεις σπουδάσει και τί δουλειά κάνεις και θεωρείς εαυτόν τοοοοοοοοοσο ιδιοφυία και όποιον κάνει το λάθος να διαφωνήσει μαζί σου χλέμπουρα με παπί στο λύκειο (σε είχαν τρελάνει στην καρπαζιά και στο δούλεμα, ε;) , κομματόσκυλο ή μουνοείλωτα (επειδή τόλμησε να πει καλημέρα με χαμόγελο σε μια περαστική) και με χαμηλό πνευματικό επίπεδο....

Τέτοιο τουπέ θα το δικαιολογούσα μόνο σε απόφοιτο ΑΣΟΕΕ, Ιατρικής, Νομικής ή Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό , διδακτορικό, ακαδημαϊκή καταξίωση και εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα με μηνιαίο εισόδημα άνω των € 4.000 και καλή ερωτική ζωή...

Αλλά όσους τέτοιους έχω γνωρίσει διακρίνονται από μια αίσθηση μετριοφροσύνης και δεν μισούν όλο τον κόσμο ...

Γιατί κάτι μου λέει ότι εσύ δεν πληροίς αυτές τις προδιαγραφές και απλά βγάζεις κακία σε όποιν τα έχει καταφέρει καλύτερα από εσένα επαγγελματικά και προσωπικά (και υποπτεύομαι ότι είναι αρκετοί αυτοί);

Και ναι, το κάνω προσωπικό διότι εσύ το ξεκίνησες και παρόλο που προσπάθησα να το αποκλιμακώσω, επιμένεις....

Κρίμα...

Άμα ήθελες να το αποκλιμακώσεις θα το έκλεινες αντί να προσπαθείς να την πεις με γελοία επιχειρήματα που αρμόζουν στο επίπεδό σου. Και μάθε ότι το field research που επικαλείσαι αποτελεί αμφισβητίσημη πηγή, ενώ η παράθεση πηγών αποτελεί κάτι που μπορεί να δει ο καθένας χωρίς να επαφίεται στην ειλικρίνεια του κάθε τυχόντα.

Και άφησε και καμιά σχολή απέξω, γιατί σε παρέσυρε ο οίστρος και έγραψες πάνω από τις μισές.

Όσο για τα υπόλοιπα, έχουν γίνει πολλές αναφορές από τις οποίες εσύ κρατάς ένα μικρό μέρος που διαστρεβλώνεις γιατί αδυνατείς να συλλάβεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οι γυναίκες οφείλουν να καταλαβαίνουν ότι ο 20άρης που λιμπίζονται ακόμα και οι 30άρες δεν πρόκειται να αναλάβει ευθύνες και φυσικά θα ασχολείται με το gameboy.

Και φταινε οι γυναικες επειδη εσυ δεν γαμουσες στα 20.  :2funny:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν ξέρω Έναν που να έχει επιχείρηση/αυτοδημιούργητος και να έχει πρόβλημα να βρεί γυναίκες ή να κάνει σχέση. Το ότι οι γυναίκες πηγαίνουν με ρεμάλια ας προβληματίσει άλλους.
Γνωρίζει ρε παιδιά κανείς το επίπεδο του str8 σε ποιο όροφο είναι;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ζήστε λοιπόν κάποιοι με την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας οφείλει να είναι κονομημένος ή να μένει μόνος του επειδή σας το πέταξε κάποια κι εσείς τσιμπήσατε.

Δηλαδή εσύ δεν θα έμενες μόνος σου και δεν θα έβγαζες λεφτά για να μην κάνεις το χατήρι στις γυναίκες;

Και εγώ που νόμιζα ότι φτύνουμε αίμα να αγοράσουμε κανά ακίνητο και να μείνουμε μόνοι μας γα την πάρτη μας και την αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτάρκειας που αυτό προσδίδει και τα λεφτά που βγάζουμε είναι για τα χαιρόμαστε όπως ο καθένας νομίζει- από city tours έως γραμματόσημα και από μοντελισμό έως ...μοντέλα..

Τόσα χρόνια αγωνιζόμουν υποκινούμενος από μια γυναικεία πλεκτάνη λοιπόν;

Έπρεπε να έμενα με τη μαμά μου ακόμη και να είχα μείνει σε εκείνη του δουλειά με τα € 750...

Γαμώτο...Κορόιοδο πιάστηκα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
δεν ειναι ολοι ιδιοι...προφανως μιλας για την πλειοψηφια....αλλα το οτι εισαι απολυτος σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα,γενικα...

Όντως μιλάω για την πλειοψηφία. Όμως και πάλι, ο 20χρονος δεν είναι σε θέση να αναλάβει ευθύνες και δε μπορεί να λέει κάποια ότι ο 20χρονος είναι μαλάκας γιατί της είπε ότι δε γουστάρει γάμο.

Όμως θα σου πω ότι οι 20χρονοι που διαθέτουν ωριμότητα και σημαντικές αρετές παρατηρώ ότι θεωρούνται ξενέρωτοι και από τις συνομίληκές τους και από τις μεγαλύτερες. Αντίθετα, όσο πιο ανεύθυνοι είναι άλλοι τόσο πιο πολύ οι γκόμενες γουστάρουν, ακόμα και οι "σοβαρές".

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είπα κανέναν και ποτέ άχρηστο. Αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ανθρώπους που απλά βολεύονται και Αλβανούς που έχουν περίπτερα, ταξί, ψιλικατζίδικα, εργολάβοι.
πεστο έτσι και σε παρεξήγησα τόση ώρα! έτσι που το θέτεις έχεις δίκιο!
λοιπόν, ζητάω άλλους 7 μπουρδελιάρηδες του φόρουμ να μοιραστούμε τον ίδιο χώρο.
με το ενοίκιο δια του 8 θα μας μείνουν αρκετά λεφτά στην τσέπη!
πάω να αφήσω και την δικιά μου έγκυο, σε 5 χρόνια θα βγάλω το πιτσιρίκι στα φανάρια, κάτι θα βγάλουμε απο εκεί! όταν μεγαλώσει θα το βάλω να πουλάει φράουλες, όσο μεγαλώνει τόσο μεγαλύτερη απόσβεση θα μου κάνει!
αν είναι να ανοίξω δικό μου μαγαζί, αξίζει τον κόπο να ζήσω σαν μετανάστης και εγώ και τα παιδιά μου

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω Έναν που να έχει επιχείρηση/αυτοδημιούργητος και να έχει πρόβλημα να βρεί γυναίκες ή να κάνει σχέση. Το ότι οι γυναίκες πηγαίνουν με ρεμάλια ας προβληματίσει άλλους.
Γνωρίζει ρε παιδιά κανείς το επίπεδο του str8 σε ποιο όροφο είναι;

Γιατί, σκοπεύεις να μου κάνεις επίσκεψη και έχει χαλάσει το ανσασέρ;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή εσύ δεν θα έμενες μόνος σου και δεν θα έβγαζες λεφτά για να μην κάνεις το χατήρι στις γυναίκες;

Και εγώ που νόμιζα ότι φτύνουμε αίμα να αγοράσουμε κανά ακίνητο και να μείνουμε μόνοι μας γα την πάρτη μας και την αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτάρκειας που αυτό προσδίδει και τα λεφτά που βγάζουμε είναι για τα χαιρόμαστε όπως ο καθένας νομίζει- από city tours έως γραμματόσημα και από μοντελισμό έως ...μοντέλα..

Τόσα χρόνια αγωνιζόμουν υποκινούμενος από μια γυναικεία πλεκτάνη λοιπόν;

Έπρεπε να έμενα με τη μαμά μου ακόμη και να είχα μείνει σε εκείνη του δουλειά με τα € 750...

Γαμώτο...Κορόιοδο πιάστηκα...

Εδώ το θέμα που συζητιέται είναι αν είναι αυτά απαραίτητη προυπόθεση για να τον δουν σοβαρά οι γυναίκες, και όχι αν πρέπει να αποτελούν μέρος των στόχων του στη ζωή, γιατί προφανώς όλοι θέλουν να βγάλουν λεφτά.

Για το τι άντρες γουστάρουν οι γυναίκες έχει γράψει ένα καλό φυλλάδιο ο ντιάντζελο που όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δηλαδή οι γονείς των περισσοτέρων που δούλεψαν και μπορούν να τρέφουν παιδιά 35, ήταν μετανάστες; Για αυτό λέω ότι καλύτερα το game boy και αφήστε τα γ...α γενικώς για άλλους.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
πεστο έτσι και σε παρεξήγησα τόση ώρα! έτσι που το θέτεις έχεις δίκιο!
λοιπόν, ζητάω άλλους 7 μπουρδελιάρηδες του φόρουμ να μοιραστούμε τον ίδιο χώρο.
με το ενοίκιο δια του 8 θα μας μείνουν αρκετά λεφτά στην τσέπη!
πάω να αφήσω και την δικιά μου έγκυο, σε 5 χρόνια θα βγάλω το πιτσιρίκι στα φανάρια, κάτι θα βγάλουμε απο εκεί! όταν μεγαλώσει θα το βάλω να πουλάει φράουλες, όσο μεγαλώνει τόσο μεγαλύτερη απόσβεση θα μου κάνει!
αν είναι να ανοίξω δικό μου μαγαζί, αξίζει τον κόπο να ζήσω σαν μετανάστης και εγώ και τα παιδιά μου

Καλή ιδέα και δείχνει επιχειρηματικό δαιμόνιο! Εγώ είμαι μέσα, και να βάζουμε τις γυναίκες να μαγειρεύουν σε ένα μεγάλο τσουκάλι για να μειώσουμε τα έξοδα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή οι γονείς των περισσοτέρων που δούλεψαν και μπορούν να τρέφουν παιδιά 35, ήταν μετανάστες; Για αυτό λέω ότι καλύτερα το game boy και αφήστε τα γ...α γενικώς για άλλους.

Οι γονείς των 35άρηδων θα είναι 60+, οπότε καταλήγουμε στο τι γινόταν σε άλλες εποχές (όπου και οι γυναίκες ήταν υποχρεωμένες να έχουν και προίκα αντί να την ζητάνε από τους άντρες).

Αν είναι λοιπόν να ανατρέχουμε σε παλαιότερα χρόνια, καλό είναι να θυμόμαστε ότι και άλλα πράγματα ήταν διαφορετικά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εδώ το θέμα που συζητιέται είναι αν είναι αυτά απαραίτητη προυπόθεση για να τον δουν σοβαρά οι γυναίκες, και όχι αν πρέπει να αποτελούν μέρος των στόχων του στη ζωή, γιατί προφανώς όλοι θέλουν να βγάλουν λεφτά.

Για το τι άντρες γουστάρουν οι γυναίκες έχει γράψει ένα καλό φυλλάδιο ο ντιάντζελο που όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει.

Μισό λεπτό...
Από τη μία στηλιτεύεις όσες τα φτιάχνουν με χλέμπουρες, ανεύθυνους, πρεζόνια και αποτυχημένους και από την άλλη αν μια γκόμενα κοιτάξει το όλο πακέτο (που περιλαμβάνει και την επιτυχία και την οικονομική ευμάρεια) τη στέλνεις στο πυρ το εξώτερο...

Απ' όσο μου επιτρέπει να καταλάβω το... χαμηλό μου επίπεδο, ω φανταστικέ τιτάνα του πνεύματος, αυτό είναι αντίφαση...Και μάλιστα μεγάλη...

Υ/γραφο: Στις σχολές δεν έβαλα την Πάντειο μεταξύ άλλων...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν βλέπεις το βιοτικό επίπεδο ίδιο με πριν κάποια χρόνια δεν ξέρω που ζεις
τόσες δουλειές που έκλεισαν θα έφταιγε οτι ήταν βολεψάκηδες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μισό λεπτό...
Από τη μία στηλιτεύεις όσες τα φτιάχνουν με χλέμπουρες, ανεύθυνους, πρεζόνια και αποτυχημένους και από την άλλη αν μια γκόμενα κοιτάξει το όλο πακέτο (που περιλαμβάνει και την επιτυχία και την οικονομική ευμάρεια) τη στέλνεις στο πυρ το εξώτερο...

Απ' όσο μου επιτρέπει να καταλάβω το... χαμηλό μου επίπεδο, ω φανταστικέ τιτάνα του πνεύματος, αυτό είναι αντίφαση...Και μάλιστα μεγάλη...

Υ/γραφο: Στις σχολές δεν έβαλα την Πάντειο μεταξύ άλλων...

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τι λέμε και να διαβάζεις τα μισά. Άντε τώρα να μετρήσεις ποιές σχολές δεν έβαλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom