Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και τα τεμάχια κάθονται στο ράφι διότι, ενώ όπως είπε κάποια γυναικεία παρουσία του σάιτ τα βιολογικά περιθώρια των γυναικών είναι περιορισμένα, αυτές τα σπαταλούν με άτομα χωρίς σοβαρή προοπτική σαν αυτά που ανέφερα, κι όταν αυτά στενεύουν νομίζουν ότι ο άλλος πετάει από τη χαρά του να περάσει τη ζωή του με μια γριά. Αν πάλι εσύ δεν τις θεωρείς γριές, γούστα είναι αυτά  :dancing:

κόπιασε, σου ανοιξα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,19981.msg266241/lang,el/#new]θρεντ[/url]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πριν κάνεις τον έξυπνο πήγαινε δες τους αριθμούς πωλήσεων και αναγνωσιμότητας για κάθε έντυπο και μετά μας το παίζεις ειδήμων του researching.

Θα σου έλεγα και για άλλους παράγοντες, αλλά προφανώς σου είναι δύσκολο να καταλάβεις απλές έννοιες.

Προφανώς ξέρεις καλύτερα τις κυκολοφορίες των γυναικείων περιοδικών- εσύ διαβάζεις κοσμοφόρουμ, όχι εγώ...΄

Και φυσικά δεν θα καταλάβω τίποτα όταν θεωρείς θέσφατο αυτά που διαβάζεις σε ένα φορουμ ενός περιοδικού- πόσο αντιπροσωπευτικό μπορεί να είναι αυτό το δείγμα;

Σου παραθέτω πάντως και τις κυκλοφορίες και άλλων περιοδικών, για να έχεις μια πιο σαφή άποψη..
Τώρα αν εξακολουθείς να επιμένεις ότι καταλαβαίνεις τις γυναίκες επειδή διαβάζεις ένα από  τα περιοδικά τους, δικαίωμά σου...

Και άσε τις εξυπνάδες για το τι μπορώ να καταλάβω...Πίστεψέ με σε αυτό, πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζεις...
Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι έχεις το μονοπώλιο της γνώσης...

Εσένα σε τι σε ενοχλεί η αναφορά σε μία πραγματικότητα; Ανήκεις κι εσύ σε κάποια από τις κατηγορίες που περιγράφουμε; Ή μήπως φοβάσαι μήπως φτάσουμε και σε άλλες κατηγορίες, πχ κομματόσκυλα;

Γιατί να φοβηθώ;

Αν και θα προτιμούσα να ανοίξουμε ένα θέμα για μίζερους και αποτυχημένους που νόμιζαν ότι αν περάσουν πανελλήνιες ή αν πάρουν το πτυχίο με 10 οι γκόμενες θα τους προσκυνάνε και οι "χλέμπουρες" (όσοι δηλαδή ήταν καλεσμένοι στα σχολικά πάρτυ) επιτέλους θα τους σεβαστούν αλλά η ζωή τους διέψευσε οικτρά και τώρα έχοντας υιοθετήσει τη βιοθεωρία των cosmogirls - δηλαδή το για όλα φταίνε οι άλλοι- θεωρούν όποιον βγάζει περισσότερα από αυτούς κομματόσκυλο ή γλύφτη και όποιν πηδάει περισσότερο χλέμπουρα ή μουνοείλωτα...

Δε νομίζω βέβαια ότι είσαι τέτοιος τύπος, όπως και εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν και θα προτιμούσα να ανοίξουμε ένα θέμα για μίζερους και αποτυχημένους που νόμιζαν ότι αν περάσουν πανελλήνιες ή αν πάρουν το πτυχίο με 10 οι γκόμενες θα τους προσκυνάνε και οι "χλέμπουρες" (όσοι δηλαδή ήταν καλεσμένοι στα σχολικά πάρτυ) επιτέλους θα τους σεβαστούν αλλά η ζωή τους διέψευσε οικτρά και τώρα έχοντας υιοθετήσει τη βιοθεωρία των cosmogirls - δηλαδή το για όλα φταίνε οι άλλοι- θεωρούν όποιον βγάζει περισσότερα από αυτούς κομματόσκυλο ή γλύφτη και όποιν πηδάει περισσότερο χλέμπουρα ή μουνοείλωτα...

Καλά κάνω και βλέπω κολλεγιακές αμερικάνικες. Μέσα από τη ζωή :grin:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το εξώφυλλο μη ξεχαστεί.

Συνημμένα

• 58332-bourofrapogalo.jpg
    58332-bourofrapogalo.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • steak5.jpg
    steak5.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 25

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
και για οπισθωφυλλο αυτο  :2funny:  :rockon:

Συνημμένα

• 448184997_046098e1f8.jpg
    448184997_046098e1f8.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 19

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
να δω τον άναλ να γράφει άρθρο για το αιδίο και να καταφέρεται εναντίον του λοκού και ας πεθάνω.... :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σόρρυ, άντρας που δε μένει μόνος του δε νοείται
τώρα αυτό γιατί μου κάνει σαν γυναικεία ατάκα!
κάποιοι είναι τυχεροί και έχουν αρκετά φράγκα να πληρώνουν το ενοίκιο να πηδάνε CT να μη τους λείπει και τίποτα
αλλά υπάρχουν άντρες που βγάζουν και κάτω απο 800 το μήνα! και έχουν φτάσει τα 30. τους βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου.
είχαν την ατυχία να πάρουν λάθος επάγγελμα και τώρα είναι αργά να αλλάξουν τι να κάνουμε τώρα!
στα ΜΜΕ είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα! μέχρι και εκεί έχουν πιάσει θέσεις οι αλλοδαποί!
και δεν είναι μονο το πόσα βγάζουν, αλλά όταν δουλεύει 12ωρα και 14ωρα, υπερωρίες δεν παίρνει, σκέφτεται πολύ απλά "γιατί να έχω σπίτι δικό μου, μήπως θα το βλέπω καθόλου? τσάμπα φράγκα θα σκάω".
προτιμότερο λοιπόν να μείνει με τους δικούς του να δώσει τα φράγκα του σε εκδρομές με το γκομενάκι, να έχει να βάλει βενζίνη να πάει μέχρι Αράχωβα.
η ίδια γκόμενα που θα γκρινιάξει "ο μαλάκας δεν μένει μόνος του" επίσης θα πει "τον μαλάκα δεν έχει 50 ευρο να πάμε ξενοδοχείο"
μην κρίνουμε απο το αν εμείς είχαμε την τύχη/ικανότητα να βγάζουμε καλό μισθό και καλή δουλειά!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Από ότι φαίνεται έχουμε διαφορετικό ορισμό του άντρα. Άντρας είναι αυτός που πατάει στα πόδια του. Τα υπόλοιπα είναι πέη μιας ή παραπάνω χρήσεως. Και όταν έβγαζα 1000 έμενα μόνος μου. 700 800 είναι βασικός ανειδίκευτου. Δλδ 21 αν δεν πας Πανεπιστήμιο, 26 άμα πας. Άμα αυτό είναι ο ορισμός, μην υπάρχουν απορίες για τις εκατέρωθεν αντιδράσεις. Και η ψώλα που κυνηγάει τα λούσα, αν μη τι άλλο σε παίρνει σόβαρα και ας μη κάθεται.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και για οπισθωφυλλο αυτο  :2funny:  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Talos43 Το μουνι και ο κωλος ειναι δυο διαφορετικα πραγματα! Και πανω απο ολα πρεσβευουν διαφορετικες ιδεολογιες  :rockon: Τις ασπαζομαι και τις δυο απλα κλινω προς μια  :dancing:

Οσο για τα αλλα που ειπωθηκαν, ειναι το λιγοτερο τραγικα ακυρο ατομα τα οποια κατηγορουν τις γκομενες του cosmo να περνουν περισσοτερη ωρα στο site του cosmo απο οτι οι ιδιες με μονο σκοπο να θεωρουν την γνωμη τους εμπεριστατωμενη και αντιπροσωπευτικη του δειγματος της κοινωνιας.

Ο καθε ενας βρισκει λογους και δικαιολογιες για να δικαιολογηθει για την ανικανοτητα του να κανει κατι, η για το γεγονος πως απλα δεν το κανει. Και σε αυτη την περιπτωση, οι γκομενες επειδη εχουν μια περισσοτερη ευκολια να παντρευτουν και να ζησουν το οποιο ονειρο εχουν, απλα το κανουν χωρις να ψαχνουν δικαιολογιες για την ενδεχομενη αγαμια η για τα σκατα που ισως κουβαλανε στο κεφαλι τους.

Οσο για το χρωμα, θα ελεγα κοκκινο.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Talos43 Το μουνι και ο κωλος ειναι δυο διαφορετικα πραγματα! Και πανω απο ολα πρεσβευουν διαφορετικες ιδεολογιες  :rockon: Τις ασπαζομαι και τις δυο απλα κλινω προς μια  :dancing:
Καλά ρε Άναλ αυτό το είχαμε καταλάβει.....κάτι το διακριτικό nick name , κάτι το αβατάρ ίσως;  :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οτι δίνουμε διαφορετικό ορισμό αυτό είναι σίγουρο!
υποτίθεται κατηγορούμαι τις γυναίκες που κοιτάνε τα φράγκα και εμείς τώρα κάνουμε το ίδιο μεταξύ μας!
κάτι σαν πιτσιρικάδες που βγάζαμε έξω την ψωλή μας ποιος την έχει μεγαλύτερη, τώρα που μεγαλώσαμε κρίνουμε απο το πορτοφόλι μας

την οικογενειακή κατάσταση του καθενός δεν μπορείς να την ξέρεις
θα μπορούσα άνετα να ήμουν ένας απο αυτούς -που μένω με τους δικούς μου- αλλά είχα την τύχη να μην είμαι μοναχοπαίδι.
θα σου έγραφα το πως και γιατί αλλά μάλλον δεν θα καταλάβεις, ίσως αυτά τα "πέη" να μην τα έχεις νιώσει ποτέ

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δεν κοιτάνε μόνο τα φράγκα. Κοιτάνε και πως αντιμετωπίζεται η ζωή.
Μαζί θα γαμάμε; Μήπως έχεις και την απαίτηση να γαμάς κανένα CT τσάμπα; Εγώ δεν την έχω.
Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις, αλλά δε σημαίνει ότι μου άρεσαν.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για CT κλπ δεν ξέρω γιατί τα γράφεις και που κολλάνε στην "κόντρα" μας
η διαφωνία μου είναι σε ενα και μόνο θέμα!
να είσαι ανω των 30 να έχεις φράγκα αλλά να μένεις με την μανα σου για να έχεις το φαγητό σου έτοιμο και να σου φτιάχνει καφέ, μαζί σου.

αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άντρες που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν μπορούν.
και δεν είναι ανάγκη ο λόγος να είναι μόνο οικονομικός.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Κολλάει στο θέμα των απαιτήσεων. Ο καθένας μπορεί να επιθυμεί ότι θέλει.
Αυτό το πέραν των οικονομικών λόγων και αν είναι που δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα.
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, δεν είναι το ότι η πλειοψηφία των γυναικών σκέφτεται "λογικά" μετά τα 25, το αρνητικό. Είναι ο τρόπος που γίνεται εδώ. Οι αντιδράσεις των περισσοτέρων είναι λες και είναι 35 και τις πήραν τα χρόνια. Οι αλλοδαπές το έχουν σαν το σημαντικό κριτήριο, αλλά αντιδρούν νορμάλ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάτσε γιατί μπορεί να χαθήκαμε! εμένα η διαφωνία μου είναι να ακούω "άντρας που δεν μένει μόνος δεν νοείται". δεν με απασχολεί τι θα σκεφτεί η κάθε μία

πάμε στην περίπτωσή μου λοιπόν.
οι δικοί μου είναι χωρισμένοι απο τα 12 μου. έχω και μια αδελφή παντρεμένη.
η μάνα μου δεν δούλευε, μετά τον χωρισμό αναγκάστηκε να πιάσει.
αποτέλεσμα βγήκε με μειωμένη σύνταξη γιατί την πήραν τα χρόνια πόσο να αντέξει πια.
δόξα το θεό έχω καλή δουλειά μπορώ και τις δίνω λεφτά όπως και η αδελφή μου και τσοντάρουμε διότι για πόσα να φτάσει η κωλοσύνταξη! φάρμακα? νοίκι? λογαριασμούς?

που θέλω να καταλήξω! αν δεν είχα καλή δουλειά, δεν έβγαζα αρκετά, δεν είχα και την αδελφή μου να βάζει και αυτή, αλλά έλεγα στα παπάρια μου ας τα βγάλει πέρα όπως μπορεί με την ψωροσύνταξη, εγω θέλω την ηρεμία μου στο σπιτάκι μου να μπορώ να γαμάω όποτε θέλω και να μην τρέχω στους γαμιστρώνες. αυτό θα με έκανε άντρα?

θα προτιμούσα να μείνω μαζί της να πληρώνουμε ένα σπίτι και δεν θα είχα καθόλου ντροπή να το έκανα!
ακόμα και να είχα την δυνατότητα να της τα πληρώνω όλα νοίκι, λογαριασμούς τ πάντα, ίσως και πάλι θα προτιμούσα να μείνω μαζί της παρά να νοικιάσω μια ρωσσίδα να την φροντίζει και να μαθαίνω αν ζει ή πέθανε με ένα τηλέφωνο και μια επίσκεψη κάθε κυριακή λες και είναι τρόφιμος κορυδαλλού.
στο δικό μου μυαλό και οι 2 περιπτώσεις θα με έκανε πιο άντρα απο πολλούς
και τέτοιες περιπτώσεις χειρότερες απο την δικιά μου βλέπω πολλές!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επειδή λοιπόν δε σε απασχολεί δεν απασχολεί και εκείνες.

Πάλι για οικονομικούς λόγους λέμε στη υπόθεση του αν.
Η πλειοψηφία δεν ανήκει στην υποθετική ή μη περίπτωση αναγκών που περιγράφεις, απλά βολεύει.
Δεν μιλάμε για ανθρώπους που μένουν οι δικοί τους μαζί τους, αλλά που μένουν οι οποίοι, με τους δικούς τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom