Όχι ακόμα φίλε.....
Τα στατιστικά που αναφέρω τα δημοσιεύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα ΜΜΕ.
Όσον αφορά το φαινόμενο της Σουηδίας, δεν το καταδικάζω.....ίσως οι Σουηδοί έχουν μεγαλώσει με άλλη κουλτούρα.....
Πείτε με συντηρητικό, ξενέρωτο, απαρχαιωμένο ό,τι γουστάρετε.....
Απλώς εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε οι γονείς μου να είχαν άστατες σχέσεις, να απατά ο ένας τον άλλο, να αλλάζουν συνεχώς συντρόφους και να διάγουν μια ζωή πολύ ελευθεριάζουσα για τα δικά μου πιστεύω.....
Σε ποιον θα άρεσε ρε μάγκες δηλαδή;
Αντίθετα μου άρεσε που μεγάλωσα σε ένα σταθερό και υγιές οικογενειακό περιβάλλον, με 2 ανθρώπους που παντρέυτηκαν από έρωτα και έζησαν με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο.....
Γιατί τα γράφω τώρα όλα αυτά;
Ναι, θα δω τη Σουηδέζα (ή οποιαδήποτε εθνικότητας) καλλονή το καλοκαίρι, θα τη φλερτάρω, θα επιδιώξω να κάνω σχέση και έρωτα μαζί της.....αλλά ΔΕΝ θα ήθελα να έχω σαν μάνα την καλλονή αυτή και να την παρακολουθώ να αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής της διάφορους ερωτικούς συντρόφους, σαν να μην τρέχει τίποτα.....
Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να γεύεται την απόλυτη ηδονή του σαρκικού έρωτα.....φυσικά αυτό δεν είναι αμαρτία....απλώς θεωρώ ότι πρέπει να είναι πιο συντηρητική στην ερωτική της ζωή στην περίπτωση που έχει χωρίσει.....(αναφέρομαι στην περίπτωση που μεγαλώνει παιδιά, που έχει αναλάβει την επιμέλεια τους).....
Εκθειάζουμε συνεχώς τους ξένους και κατηγορούμε τις Ελληνίδες για γεροκοντισμό, ξινίλα, παρωχημένες νοοτροπίες (και εγώ το έχω κάνει σε κάποια άλλα post.....), αλλά από την άλλη θέλουμε τη ΔΙΚΗ μας γυναίκα να κρατά κάποιες αρχές.....
Ναι μεν αλλά δηλαδή.....