Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Διακρίνω μία δυσκολία διάκρισης μεταξύ των εννοιών χλέμπουρας αλήτης γύφτος φραγκάτος μουράτος (όχι υποχρεωτικά ασύμβατες μεταξύ τους) και άντρας έντιμος εργατικός αξιόπιστος αξιοπρεπής ευγενής από την άλλη.

Η γυναίκα που καθόταν πρώτα και τη γαμούσε ο κάθε γύφτουλας στο σαράβαλό του δε μπορεί να απαξιώνει μετά κάποιον επειδή δεν έχει δικό του σπίτι ή αμάξι ή εξοχικό. Κι αν θέλει να το παίξει νύφη περιοπής που το μουνί της αξίζει πολύ ακριβά, τότε πρέπει και το μουνί της να είναι σε καλή κατάσταση.

Αλλά σήμερα οι γυναίκες γαμιούνται με όποιον γουστάρουν και όταν αισθανθούν ότι το βιολογικό ρολόι αρχίζει να μετράει ανάποδα ψάχνουν την απόλυτη εξασφάλιση.

πραγματικά για μένα εισαι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ  μεγάλε..
τα λες οπως θα ήθελα να τα γράψω αλλα με πιο κομψό τρόπο..
συνέχισε ετσι..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πως να εχει ποιοτητα ρε mastoras οταν των περισσοτερων η μια τους βρωμαει η αλλη τους ξυνιζει?

Ψαξε να δεις posts που κραζουν ΚΑΙ αυτες που το δινουν οπου ναναι ( λες και ειναι των παλικαριων το μουνι και θα δωσουν λογαριασμο οι γκομενες με ποιον θα γαμηθουν, η λες και οι ιδιοι δεν γαμουν ο,τι κινεται και εχουν και απαιτησεις να παντρευτουν παρθενα  ) και αυτες που το δινουν επιλεκτικα σε αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις.

Κράζουν γιατί οι γυναίκες στην ελάδα είτε θα το δίνουν πανεύκολα όπου γουστάρουν αλλά απαιτούν και να τις δεις σαν κυρίες και να έχουν απαιτήσεις και δικαιώματα, είτε θα το παίζουν παρθένες πριγκήπισες με σηκωμένη μύτη.

Και ένα κλασσικό παράδειγμα συμπεριφοράς ντόπιας:

"καλημερα αστερια..εχω προβλημα..ε κλασσικα..λοιπον εγω εδω κ ενα μισημηνα ημουν με ενα παιδι το β.μαυτον ημουν πολυ ερωτευμενη κ αποτι φαινεται ηταν κ αυτος τσακωνομασταν καποιες φορες λογω ζηλιασ η δκιας τ η δικιας μ τεσπα..αυτη τη παρ ξαναχωιρσαμε επειδη τ βααλνε λογια γαι εμνα ψεμματα ηταν αυτος τα πιστεε τσακωθηκαμε κ τον χωρισα..εγω ομως τη απρ το βραδυ π πηγα γαι ποτο γνωρισα καποιον καινουριο το χ..μαρεσε τ αρεσα βγηαμε 2 φορεσ για ποτο θες τρακααρμε κιολας ςευτχως ημαστε καλα αυτη τη περιοδο ομως εχιε γυρισει ο β για τον οποιο εγω εχω πολλα συναιστθηματα κ χθες βγηακ με το χκ ειπα ψεμματα στο πρωην μ οτι θα βγω με τη ξαδ μ τεικα για ακακη μ τυχη ο πρωην με ειεδε με τον αλλον κ εματ εμ πηρε τηλ μ πε οτι εμε ιδε μ πε ομως οτι οσο κ αν πληγωθηκε ειναι διατεθειμενος να με συγχωρησει ανα το τελειωσω με το χ.το ακινουριο..τι να ακανω?να γυρισω στο πρωην μ για τον οποιο εχω ααισθηματα η να συνεχισω με το β το πρωην?α!ο ακινουριος μ λεγε οτι ερωετευετια πολυ δυσκολα κ οτι δε θεει ποτε να γνωρισιε τ δικους μ ουτε εγω τ δικους τ κ αυτα ατ πε απο μονος τ..τι λεετ να ακξανακαβωψ μια προσαπθεια με το πρωην τον οποι τον θελω πολυ κ τ ρ θα τ πω μαι ακλη δικαιολογια οτι κα ακαλα θελω να σκεφτω?ο πρωην μ λεει οτι μααγπει τοσο π δε προκειτια ουτε αν μεεκεδικηθει ουτα να αμαπατησιε επιδη το ακαν εγω..ξερω θα βρισετε καποιοι οκ καντε τ αλλα θελω κ σοβαρες γνωμες..ειμαι μπερδεμενη.."

Επισκέπτης
Ο Todok το συνόψισε στην τελευταία παράγραφο .
Απο την μια οι Ελληνίδες είναι ανεξάρτητες να γαμηθούν όπως και με όποιον θέλουν (και μαγκιά τους ) αλλά μετά αν τις πλησιάσει κάποιος γίνονται δήθεν επιλεκτικές και με πολύ υψηλά στάνταρ που κάποιες φορές είναι και αδιανόητα .
Έχω στο μυαλό μου περίπτωση φίλου αιώνια καψούρη με μια γκόμενα (που τον έφτυνε )απο το Γυμνάσιο , αυτή ντίβα του σχολείου με γκόμενους με μηχανάκι (έκανε τη διαφορά τότε ) και τώρα θυμήθηκε να υποκύψει όταν πέρασε τα 30. Αυτά είναι τα χάλια και η ποιότητα που χάνεται .

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η γυναίκα που καθόταν και τη γαμούσε ο κάθε γύφτουλας όπως λες, κάθησε επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΕ. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή αυτό; Οι άνθρωποι δεν υπακούουν σε νόρμες τύπου δουλεύει πολύ/ βγάζει λεφτά και άλλα του δημοτικού. Για τη δυστυχία κατηγόρησε τις, όταν θέλουν να παντρευτούν, αλλά μόνο για αυτό.

markhsiosdesand

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι γυναίκες δεν είναι για σοβαρή συζήτηση αλλά μόνο για γαμήσι. Κάθε προσπαθεια για το αντίθετο απλά καταλήγει στο να ανεχόμαστε την κατινιά τους και την υστερία τους.
ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Όταν γαμήσετε εσείς, θα έχω δέκα στο κότερό μου, γιατί τυγχάνει και δουλεύω σα σκυλί, αλλά δε περιμένω να με αγαπήσουν για αυτό.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
DarkAngelOfStrips γιατι τετοια κάψα να υπερασπιστείς τις συγχρονες καριολες ελλεηνίδες?

markhsiosdesand

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κράζουν γιατί οι γυναίκες στην ελάδα είτε θα το δίνουν πανεύκολα όπου γουστάρουν αλλά απαιτούν και να τις δεις σαν κυρίες και να έχουν απαιτήσεις και δικαιώματα, είτε θα το παίζουν παρθένες πριγκήπισες με σηκωμένη μύτη.

"καλημερα αστερια..εχω προβλημα..ε κλασσικα..λοιπον εγω εδω κ ενα μισημηνα ημουν με ενα παιδι το β.μαυτον ημουν πολυ ερωτευμενη κ αποτι φαινεται ηταν κ αυτος τσακωνομασταν καποιες φορες λογω ζηλιασ η δκιας τ η δικιας μ τεσπα..αυτη τη παρ ξαναχωιρσαμε επειδη τ βααλνε λογια γαι εμνα ψεμματα ηταν αυτος τα πιστεε τσακωθηκαμε κ τον χωρισα..εγω ομως τη απρ το βραδυ π πηγα γαι ποτο γνωρισα καποιον καινουριο το χ..μαρεσε τ αρεσα βγηαμε 2 φορεσ για ποτο θες τρακααρμε κιολας ςευτχως ημαστε καλα αυτη τη περιοδο ομως εχιε γυρισει ο β για τον οποιο εγω εχω πολλα συναιστθηματα κ χθες βγηακ με το χκ ειπα ψεμματα στο πρωην μ οτι θα βγω με τη ξαδ μ τεικα για ακακη μ τυχη ο πρωην με ειεδε με τον αλλον κ εματ εμ πηρε τηλ μ πε οτι εμε ιδε μ πε ομως οτι οσο κ αν πληγωθηκε ειναι διατεθειμενος να με συγχωρησει ανα το τελειωσω με το χ.το ακινουριο..τι να ακανω?να γυρισω στο πρωην μ για τον οποιο εχω ααισθηματα η να συνεχισω με το β το πρωην?α!ο ακινουριος μ λεγε οτι ερωετευετια πολυ δυσκολα κ οτι δε θεει ποτε να γνωρισιε τ δικους μ ουτε εγω τ δικους τ κ αυτα ατ πε απο μονος τ..τι λεετ να ακξανακαβωψ μια προσαπθεια με το πρωην τον οποι τον θελω πολυ κ τ ρ θα τ πω μαι ακλη δικαιολογια οτι κα ακαλα θελω να σκεφτω?ο πρωην μ λεει οτι μααγπει τοσο π δε προκειτια ουτε αν μεεκεδικηθει ουτα να αμαπατησιε επιδη το ακαν εγω..ξερω θα βρισετε καποιοι οκ καντε τ αλλα θελω κ σοβαρες γνωμες..ειμαι μπερδεμενη.."

Θελω να πιστευω πως μιλαμε σοβαρα. Τετοια εντυπωση εχω.

Αυτα τα παραδειγματα που φερνεις ομως, και το γεγονος πως επι μονιμου βασεως παραθετεις threads απο το cosmopolitan, και ακομα χειροτερα, καθεσαι και ΨΑΧΝΕΙΣ τα threads τα οποια να κολλουν στην περιπτωση της δικης μας συζητησης ( ωστε να εχεις ακομα ενα πατημα να κραξεις ) απλα με αναγκαζουν να σε φερω στο ιδιο επιπεδο με τις γκομενες του cosmo.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Διακρίνω μία δυσκολία διάκρισης μεταξύ των εννοιών χλέμπουρας αλήτης γύφτος φραγκάτος μουράτος (όχι υποχρεωτικά ασύμβατες μεταξύ τους) και άντρας έντιμος εργατικός αξιόπιστος αξιοπρεπής ευγενής από την άλλη.

Εγω απο την αλλη διακρινω ΜΕΓΑΛΗ συγχυση μεταξυ ολων των εννοιων που παρεθεσες. Απο ποτε ο φραγκατος η ο χλεμπουρας η ο οποιοσδηποτε τυχαινει να ειναι και αντικειμενικα μαλακας? Και εστω οτι ειναι μαλακας, απο ποτε θα κρινει καποιος τριτος με το ποιον θα παει η καθε μια γκομενα που ΟΥΤΩΣ η αλλως αυτος ο τριτος δεν προκειται να γαμουσε ΠΟΤΕ του? ( καθως δεν θα ηταν ο ιδιος χλεμπουρας η φραγκατος ).

Ο φραγκατος δηλαδη δεν ειναι αξιοπρεπης. Μαλιστα. ( Θυμισε μου οταν αποκτησεις φραγκα να σου πω πως εισαι αναξιοπρεπης και αναξιοπιστος ).  Μηπως το λες αυτο επειδη θεωρεις τον εαυτο σου αξιοπρεπη ΕΠΕΙΔΗ δεν εχεις λεφτα? Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση και δεν με αφορα, αλλα το να θεωρειται καποιος αξιοπρεπης και αξιοπιστος χρησιμοποιωντας ως μοναδικο κριτηριο την επαγγελματικη του πορεια ειναι κατι το οποιο δειχνει ελλειψη κριτικης ικανοτητας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Τι θα πει δηλαδη εργατικος και αξιοπρεπης και αξιοπιστος? Καποιος φραγκατος δηλαδη τα ΕΧΕΣΕ τα λεφτα που εχει? Δεν εκανε το σκατο του παξιμαδι για να τα αποκτησει? Και τον βαζεις αυτοματα απεναντι σου και τον λιθοβολεις με τοση ανεση? Εμενα στα αρχιδια μου για την οικονομικη και κοινωνικη κατασταση του καθε ενα. Δεν εχω τοσο ρηχα κριτηρια. Στα αρχιδια μου αν ειναι εργατης ο αλλος η φραγκατος, δεν θα τον κρινω απο αυτο. Μαλιστα τυχαινει να εχω λιγοτερη εκτιμηση σε αρκετους εργατες, καθως τυχαινει να ειναι οι τυποι οι χλεμπουρες που λες με τα παπακια, αυτοι που εχουν μαυρο νυχι απο τη μποχα ( και καλα κανουν, εμενα δεν με νοιαζει, αλλα εσενα λογικα θα σε νοιαζει καθως ο ορος χλεμπουρας παραπεμπει και σε βρωμια και σε γλοιωδης τυπο κτλ κτλ ) και σφυριζουν σε γκομενες που βρισκονται με τους συνοδους/γκομενους τους χωρις να δειχνουν ιχνος σεβασμου.

Η γυναίκα που καθόταν πρώτα και τη γαμούσε ο κάθε γύφτουλας στο σαράβαλό του

Παλι εχεις αντιφασεις. Απο τη μια λες για τους εργατικους και τιμιους και τα παιδια του Πειραια, και απο την αλλη υποβιβαζεις αυτα τα ατομα ως γυφτουλες με σαραβαλα. Τι σε νοιαζει τι αμαξι εχει ο καθενας? Σαραβαλο για εμενα ειναι το αμαξι το καινουριο και το χλιδατο, καθως ειναι για τον πουτσο για τα προσωπικα μου γουστα. Και ο εργατικος και ο τιμιος και ο ευγενης ειναι γυφτουλας επειδη απο την αγαμησια και την απλυσια φερεται σαν μαλακας και σαν δεν ξερω και εγω τι.

δε μπορεί να απαξιώνει μετά κάποιον επειδή δεν έχει δικό του σπίτι ή αμάξι ή εξοχικό.

Μπορει και παραμπορει. Οπως εγω μπορω να επιλεγω τις γκομενες απο την προελευση τους, καθως δεν γουσταρω ελληνιδες, ετσι μπορει και ο καθενας και η καθε μια να βαζει τα δικα του κριτηρια στο καθετι.

Δεν καταλαβα δηλαδη, η γκομενα πρεπει σωνει και καλα να γαμηθει μαζι σου? Εαν γουσταρει εξοχικο γιατι να γαμηθει εφοσον δεν το εχεις?

Βεβαια εδω υπαρχει και μια αλλη μαυρη τρυπα καθως αυτη η γκομενα που απαξιει να γαμηθει με εσενα επειδη δεν εχεις εξοχικο, μπορει να πηδιοταν με καποιον εργατικο και τιμιο και ευγενη, που για μενα μπορει ο συγκεκριμενος να ειναι και μουνι της λασπης, οποτε βγαινει το συμπερασμα πως ειτε ετσι ειτε αλλιως η γκομενα αυτη αποτελει πουτανα.

Και λεω εγω τωρα. Γιατι ασχολουνται ολοι, και εσυ ακομα περισσοτερο, τοσο πολυ με γκομενες που ουτως η αλλως δεν θα πηδιοντουσαν μαζι τους?

Κι αν θέλει να το παίξει νύφη περιοπής που το μουνί της αξίζει πολύ ακριβά, τότε πρέπει και το μουνί της να είναι σε καλή κατάσταση.

Μαλιστα. Αν τυχει και δεν ξερει να πηδιεται και σου βγαλει το λαδι και μεχρι να κανει μια πιπα της προκοπης περασει κανας χρονος, τοτε θα ειναι παλι μαλακω και πουτανα καθως μεχρι τα 30 εμεινε αγαμητη και δεν ξερει ουτε μια πιπα να κανει.

Αλλά σήμερα οι γυναίκες γαμιούνται με όποιον γουστάρουν και όταν αισθανθούν ότι το βιολογικό ρολόι αρχίζει να μετράει ανάποδα ψάχνουν την απόλυτη εξασφάλιση.

Καλα κανουν. Η μαλλον, καλα να παθουν. Και καλα να παθουν τα τυπακια που την πατανε. Εμενα δεν με νοιαζει αυτο το φαινομενο. Αποτελει πραγματικοτητα στην κοινωνια που ζω, και το κατακρινω παρα πολυ, αλλα στα αρχιδια μου κιολας, γιατι θα παντρευτω αν παντρευτω ποτε, με τα κριτηρια που θα θεσω εγω, και δεν θα με νοιαζει αν η αλλη ειναι ετοιμη να βαρεσει tilt απο την αγαμια η απο τα πολλα τα γαμησια.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Εγω απο την αλλη διακρινω ΜΕΓΑΛΗ συγχυση μεταξυ ολων των εννοιων που παρεθεσες. Απο ποτε ο φραγκατος η ο χλεμπουρας η ο οποιοσδηποτε τυχαινει να ειναι και αντικειμενικα μαλακας? Και εστω οτι ειναι μαλακας, απο ποτε θα κρινει καποιος τριτος με το ποιον θα παει η καθε μια γκομενα που ΟΥΤΩΣ η αλλως αυτος ο τριτος δεν προκειται να γαμουσε ΠΟΤΕ του? ( καθως δεν θα ηταν ο ιδιος χλεμπουρας η φραγκατος ).

Ο φραγκατος δηλαδη δεν ειναι αξιοπρεπης. Μαλιστα. Μηπως το λες αυτο επειδη θεωρεις τον εαυτο σου αξιοπρεπη ΕΠΕΙΔΗ δεν εχεις λεφτα? Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση και δεν με αφορα, αλλα το να θεωρειται καποιος αξιοπρεπης και αξιοπιστος χρησιμοποιωντας ως μοναδικο κριτηριο την επαγγελματικη του πορεια ειναι κατι το οποιο δειχνει ελλειψη κριτικης ικανοτητας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Τι θα πει δηλαδη εργατικος και αξιοπρεπης και αξιοπιστος? Καποιος φραγκατος δηλαδη τα ΕΧΕΣΕ τα λεφτα που εχει? Δεν εκανε το σκατο του παξιμαδι για να τα αποκτησει? Και τον βαζεις αυτοματα απεναντι σου και τον λιθοβολεις με τοση ανεση? Εμενα στα αρχιδια μου για την οικονομικη και κοινωνικη κατασταση του καθε ενα. Δεν εχω τοσο ρηχα κριτηρια. Στα αρχιδια μου αν ειναι εργατης ο αλλος η φραγκατος, δεν θα τον κρινω απο αυτο. Μαλιστα τυχαινει να εχω λιγοτερη εκτιμηση σε αρκετους εργατες, καθως τυχαινει να ειναι οι τυποι οι χλεμπουρες που λες με τα παπακια, αυτοι που εχουν μαυρο νυχι απο τη μποχα ( και καλα κανουν, εμενα δεν με νοιαζει, αλλα εσενα λογικα θα σε νοιαζει καθως ο ορος χλεμπουρας παραπεμπει και σε βρωμια και σε γλοιωδης τυπο κτλ κτλ ) και σφυριζουν σε γκομενες που βρισκονται με τους συνοδους/γκομενους τους χωρις να δειχνουν ιχνος σεβασμου.

Παλι εχεις αντιφασεις. Απο τη μια λες για τους εργατικους και τιμιους και τα παιδια του Πειραια, και απο την αλλη υποβιβαζεις αυτα τα ατομα ως γυφτουλες με σαραβαλα. Τι σε νοιαζει τι αμαξι εχει ο καθενας? Σαραβαλο για εμενα ειναι το αμαξι το καινουριο και το χλιδατο, καθως ειναι για τον πουτσο για τα προσωπικα μου γουστα. Και ο εργατικος και ο τιμιος και ο ευγενης ειναι γυφτουλας επειδη απο την αγαμησια και την απλυσια φερεται σαν μαλακας και σαν δεν ξερω και εγω τι.

Μπορει και παραμπορει. Οπως εγω μπορω να επιλεγω τις γκομενες απο την προελευση τους, καθως δεν γουσταρω ελληνιδες, ετσι μπορει και ο καθενας και η καθε μια να βαζει τα δικα του κριτηρια στο καθετι.

Δεν καταλαβα δηλαδη, η γκομενα πρεπει σωνει και καλα να γαμηθει μαζι σου? Εαν γουσταρει εξοχικο γιατι να γαμηθει εφοσον δεν το εχεις?

Βεβαια εδω υπαρχει και μια αλλη μαυρη τρυπα καθως αυτη η γκομενα που απαξιει να γαμηθει με εσενα επειδη δεν εχεις εξοχικο, μπορει να πηδιοταν με καποιον εργατικο και τιμιο και ευγενη, που για μενα μπορει ο συγκεκριμενος να ειναι και μουνι της λασπης, οποτε βγαινει το συμπερασμα πως ειτε ετσι ειτε αλλιως η γκομενα αυτη αποτελει πουτανα.

Και λεω εγω τωρα. Γιατι ασχολουνται ολοι, και εσυ ακομα περισσοτερο, τοσο πολυ με γκομενες που ουτως η αλλως δεν θα πηδιοντουσαν μαζι τους?

Μαλιστα. Αν τυχει και δεν ξερει να πηδιεται και σου βγαλει το λαδι και μεχρι να κανει μια πιπα της προκοπης περασει κανας χρονος, τοτε θα ειναι παλι μαλακω και πουτανα καθως μεχρι τα 30 εμεινε αγαμητη και δεν ξερει ουτε μια πιπα να κανει.

Καλα κανουν. Η μαλλον, καλα να παθουν. Και καλα να παθουν τα τυπακια που την πατανε. Εμενα δεν με νοιαζει αυτο το φαινομενο. Αποτελει πραγματικοτητα στην κοινωνια που ζω, και το κατακρινω παρα πολυ, αλλα στα αρχιδια μου κιολας, γιατι θα παντρευτω αν παντρευτω ποτε, με τα κριτηρια που θα θεσω εγω, και δεν θα με νοιαζει αν η αλλη ειναι ετοιμη να βαρεσει tilt απο την αγαμια η απο τα πολλα τα γαμησια.

Είναι

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Εγώ, το μόνο που κατάλαβα από το παραπάνω, είναι ότι δόθηκε επιτέλους η απάντηση στο ερώτημα του thread  για το αν υπάχουν εξωγήινοι... :2funny:

Ο Todok το συνόψισε στην τελευταία παράγραφο .
Απο την μια οι Ελληνίδες είναι ανεξάρτητες να γαμηθούν όπως και με όποιον θέλουν (και μαγκιά τους ) αλλά μετά αν τις πλησιάσει κάποιος γίνονται δήθεν επιλεκτικές και με πολύ υψηλά στάνταρ που κάποιες φορές είναι και αδιανόητα .
[size=11pt]Έχω στο μυαλό μου περίπτωση φίλου αιώνια καψούρη με μια γκόμενα (που τον έφτυνε )απο το Γυμνάσιο , αυτή ντίβα του σχολείου με γκόμενους με μηχανάκι (έκανε τη διαφορά τότε ) και τώρα θυμήθηκε να υποκύψει όταν πέρασε τα 30. Αυτά είναι τα χάλια και η ποιότητα που χάνεται . [/size]

Εδώ, καταλαβαίνουμε ότι το ερώτημα του παρόντος thread, απλά δεν υφίσταται, για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν άπειροι [size=12pt]ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ[/size] :jerking:

Το έχω ξαναπεί και σε άλλα θέματα : ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ, ΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ!!!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
βρε todok Μου το θεμα δεν ειναι το οτι δινουν οι γυναικες οπου θελουν το νινι τους και μετα απαιτουν να τις λενε "κυρια κατακουζηνου"!αλλα το γενικοτερο σημερινο πλεγμα που τεινουν(μαλλον εχουν ηδη διαμορφωσει) να διαμορφωσουν γυρω απο τον εαυτο τους με συνεπεια ολοενα και λιγοτεροι ανδρες(κυριως οι μισθωτοι και οι λιγοτεροι ευρωστοι,αλλα και γενικοτερα ολων των κατηγοριων ανδρες)να εχουν την διαθεση και την επιμονη-υπομονη να κυνηγησουν μια γυναικα που τους αρεσει.Το προβλημα ειναι μεγαλο και για τους ανδρες αυτους που τους δημιουργουνται συμπλεγματα στην πορεια,αλλα και για τις γυναικες που "αναγκαζονται" να γινουν κυνηγοι στη θεση του κυνηγου.Αυτο ειναι συνεπεια καποιων κοινωνικα διαμορφωμενων καταστασεων των τελευταιων 2 δεκαετιων το πολυ.Ανοιγοντας αυτο το θρεντ ουσιαστικα δεν ηθελα να κατηγορησω τις ελληνιδες(αν και φαινομενικα ετσι ειναι),αλλα περισσοτερο να τεθει ως θεμα συζητησης η σημερινη προβληματικη συμπεριφορα των 2 φυλων.Σε οτι αφορα τον φιλο με τα κοτερα κανεις δεν ειπε οτι εισαι τεμπελης ή ουρανοκατεβατος στα πλουτη.Δειξε λιγη κατανοηση και σε αυτους που δεν εχουν τελος του μηνα λεφτα για το νοικι αλλα εχουν και αυτοι πουλι που τους σηκωνεται.Ο βασικος λοιπον προβληματισμος ειναι αυτος και πανω σε αυτον ειναι καλο να τοποθετουμεθα.Μην καταντησει αυτο το θρεντ με κακοχαρακτηρισμους μεταξυ μας,δεν εχει νοημα.Ευχαριστω και συνεχιζουμε...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Anal_Hunter , εξακολουθείς να αδυνατείς να καταλάβεις τι σημαίνει γύφτος ή χλέμπουρας ή αλήτης μηχανόβιος και να τον ταυτίζεις με τον απλό εργαζόμενο ή τον αδικημένο από τη ζωή. Βλέπω θεωρείς ότι μία γυναίκα χρειάζεται και προυπηρεσία για να "ξέρει να πηδιέται", όταν εδώ και για επαγγελματίες βγαίνουν τόσοι να πουν "η τάδε δεν ξέρει να πηδιέται". Προφανώς δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο αναφοράς, οπότε και δεν έχει νόημα να ταράζουμε το φιλοσοφικό σου οικοδόμημα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγώ, το μόνο που κατάλαβα από το παραπάνω, είναι ότι δόθηκε επιτέλους η απάντηση στο ερώτημα του thread  για το αν υπάχουν εξωγήινοι...

Ενα αυτο.

Και το αλλο ειναι οτι οποιος ειχε το κουραγιο να το διαβασει μεχρι ενα σημειο, ειδε πως ο τυπος που ηταν αρχικα με την γκομενα, την ειδε μαζι με τον αλλον και ειπε ΟΚ δεν παιζει προβλημα.

Ε, οσο υπαρχουν τετοιοι μαλακες, θα υπαρχουν και τετοιες καριολες. Και οσο υπαρχουν και οι δυο, καποιοι θα αναλωνουν απιστευτες ωρες ωστε να σχολιαζουν κατι τετοια μηδενικα, και να δινουν στις απλες συζητησεις, διαστασεις μαραθωνιου. Και ολα αυτα : για γκομενες που ΔΕΝ θα πηδουσαν, ειτε ετσι, ειτε αλλιως.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η γυναίκα για μερικούς είναι πρόγραμμα που βάζουν εντολές.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
DarkAngelOfStrips σε παρακαλω αν θες μου εξηγεις λίγο το ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ εσυ την σύγχρονη ελληνίδα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ενα αυτο.

Και το αλλο ειναι οτι οποιος ειχε το κουραγιο να το διαβασει μεχρι ενα σημειο, ειδε πως ο τυπος που ηταν αρχικα με την γκομενα, την ειδε μαζι με τον αλλον και ειπε ΟΚ δεν παιζει προβλημα.

Ε, οσο υπαρχουν τετοιοι μαλακες, θα υπαρχουν και τετοιες καριολες. Και οσο υπαρχουν και οι δυο, [size=11pt]καποιοι θα αναλωνουν απιστευτες ωρες ωστε να σχολιαζουν κατι τετοια μηδενικα, και να δινουν στις απλες συζητησεις, διαστασεις μαραθωνιου. Και ολα αυτα : για γκομενες που ΔΕΝ θα πηδουσαν, ειτε ετσι, ειτε αλλιως.[/size]

Και στην τελική ανάλυση, Anal, και εδώ πιστεύω ότι συμφωνούμε, στα αρχίδια μας για το αν κάποιες μείνουν στο ράφι, αν πηδήχτηκαν με χλέμπουρες, κι αν θα βρεθεί μαλάκας να τις φορτωθεί :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom