Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω ζω  μόνος αλλα εχω δει απο φίλους τι μουρμουρα πεφτει 'που δεν εχουν δικο τους χώρο για γαμησι'...
ας πατε σπιτι σου μωρη ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σόρρυ, άντρας που δε μένει μόνος του δε νοείται

Θα συμφωνήσω αλλά με θλίψη μου διαπιστώνω ότι γυναίκες που μένουν μόνες τους είναι σαφώς περισσότερες από τους  συνομηλικούς τους άνδρες...

εγω ζω  μόνος αλλα εχω δει απο φίλους τι μουρμουρα πεφτει 'που δεν εχουν δικο τους χώρο για γαμησι'...
ας πατε σπιτι σου μωρη ...

Καλά τους λένε- τί στο διάολο, παλλακίδες είναι οι φίλοι σου να τους έχουν σπιτωμένους οι γκόμενες;

Ακόμα γελάω με μια φίλη μου που μένει μόνη της, όταν τη ρώτησα γιατί τα χάλασε με το γκόμενό της, που έμενε ακόμα με τους γονείς του (και 1-2 χρόνια μεγαλύτερός της αν θυμάμαι)..
Μου λέει "Έρχόταν εδώ, άραζε, έπινε τσάμπα, έτρωγε τσάμπα, με πηδούσε (τσάμπα θέλω να πιστεύω), σε λίγο θα μου ζητούσε και χαρτζιλίκι ο μαλάκας"...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και μετά απορούν κάποιοι γιατί δεν τους παίρνουν σοβαρά

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η γυναίκα οφείλει να έχει προίκα και σπίτι και όχι να τα ζητάει αυτά από τον άντρα. Και που είναι το κακό στο να μαγειρέψει για τον άντρα που την πηδάει;

Τώρα για τη φίλη σου str81977 μάλλον το πρόβλημά της ήταν να βρει άντρα με σπίτι για να πηγαίνει εκείνη εκεί και να αισθάνεται σπιτωμένη.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και μετά απορούν κάποιοι γιατί δεν τους παίρνουν σοβαρά

δεν ειναι λογος αυτος για να παρει μια γυναικα στα σοβαρα εναν ανδρα....εχε παντα υποψιν σου το εξης..οτι αν μια γυναικα γουσταρει εναν ανδρα τον ακολουθει παντου,με μοτοποδηλατο,πεζω 2,σε διαμερισμα πλημμυρισμενο και οχι μονο να μενει με την μαμα και τον μπαμπα αλλα και με την γιαγια και τον παπου!προφανως εσυ αναφερεσαι στις ντιβες που εχουν τον αμανε ψηλα ετσι και αλλιως(ασχετα αν αυτο που λες θα πρεπει να συμβαινει)και κοιτουν τον αλλο ως γκομενο με παρελκομενα υλικα και κοινωνικα!Αν αναφερεσαι σε αυτες τις γυναικες σαφως και δεν σε παιρνουν στα σοβαρα γιατι μεχρι να αγαπησουν εναν αντρα θα εχουν τελειωσει ολα τα πιθανα χρωματα της ιριδος για το ραφι που θα πρεπει να αγορασουν!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
str81977 τοτε γιατι τον επινε απο αυτον αυτη η 'καλη κοπελα' ?

vasos +13

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Δλδ για να πάρουμε το μέσο όρο. Μια γυναίκα που εργάζεται, μένει μόνη και πιθανώς να έχει κάνα αμαξάκι, γιατί να πάει με ένα άνδρα που ας πούμε βγάζει τα ίδια με αυτήν: Είναι ωραίος/είναι τυπάς/της φέρεται όπως χρειάζεται. Αλλιώς δεν προκειται να πάει.
Η γυναίκα οφείλει να έχει προίκα και σπίτι όταν ο άντρας της καλύπτει όλες τις ανάγκες, τότε οφείλει. Αν μια γυναίκα είναι κοινωνικά ανώτερη(το να μένει μόνη είναι) κάνει κουμάντο στη σχέση. Και οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν. Για κρατηθεί η σχέση αυτή, το αγόριφρεντ πρέπει να προσφέρει και άλλα πράγματα, που από ότι φαίνεται κανείς εδώ δεν διατίθεται. Κάτι όχι κατακριτέο, αλλά...

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δλδ για να πάρουμε το μέσο όρο. Μια γυναίκα που εργάζεται, μένει μόνη και πιθανώς να έχει κάνα αμαξάκι, γιατί να πάει με ένα άνδρα που ας πούμε βγάζει τα ίδια με αυτήν: Είναι ωραίος/είναι τυπάς/της φέρεται όπως χρειάζεατι. Αλλιώς δεν προκειται να πάει.
Η γυναίκα οφείλει να έχει προίκα και σπίτι όταν ο άντρας της καλύπτει όλες τις ανάγκες, τότε οφείλει. Αν μια γυναίκα είναι κοινωνικά ανώτερη(το να μένει μόνη είναι), κάνει κουμάντο στη σχέση και για κρατηθεί, ο άλλος πρέπει να προσφέρει άλλα πράγματα, που από ότι φαίνεται κανείς εδώ δεν διατίθεται να προσφέρει. Κάτι όχι κατακριτέο, αλλά...
Και οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν.
Το εθεσες ΑΨΟΓΑ απο λογικής πλευράς.Ετσ ειναι τα ρπάγματα σήμερα ψυχρά και λογικά.Απαντώ αναλόγος λοιπόν.Ενας αντρας -ασχετο αν ειναι τυπας η οχι, που εχει δουλεια μενει μονος -αμαξι αδιαφορο αν εχει για μενα (στην Αθηνα μλκ εινια να οδηγεις) ,γιατι να παει με την ομοια του Ελληνίδα.Για να του τα πριζει μεχρι να κανει το πραμικρο βημα προοδου μαζι της? Γιατι να μη βρει τη μικρουλα -που θα μενει με μαμα μπαμπα θα ναι και φρεσκο κρεατακι η την αλλοδαπη .Γιατι ? οεοοο?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ακριβώς. Θα κοιτάξει και άλλα πράγματα. Επιλογές υπάρχουν και οι προσδοκίες είναι και από τις δύο πλευρές.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θέλουν άντρα "κοινωνικά ανώτερο" αλλά μεχρι τότε τις έχει γαμήσει ο γύφτος της γειτονιάς, ο υδραυλικός, ο αλητάκος με το παπάκι, ο χλέμπουρας που μόνο το ποδόσφαιρο γεμίζει το αχανές του εγκεφάλου του, η λαικούρα που ακούει σκυλάδικα και κλαίει και πάει λέγοντας.

Θέλεις κυρία μου να απαιτείς άντρα "κοινωνικά ανώτερο"; Πολύ ωραία, κλείσε τα μπούτια σου και μη τα ανοίγεις για όποιον δεν πληρεί τις προυποθέσεις. Όχι πρώτα να τσιμπουκώνουν φυλακόβιους και λεχρίτες και μετά να το παίζουν παρθένες αριστοκράτισες όταν ψάχνουν για γαμπρό.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Όλοι αυτοί μπορεί να είναι ωραίος/είναι τυπάς/της φέρεται όπως χρειάζεται. Και μπορεί να φορτωθούν και στο μπαμπά επειδή τους αγαπήσανε.

Επισκέπτης
Θέλουν άντρα "κοινωνικά ανώτερο" αλλά μεχρι τότε τις έχει γαμήσει ο γύφτος της γειτονιάς, ο υδραυλικός, ο αλητάκος με το παπάκι, ο χλέμπουρας που μόνο το ποδόσφαιρο γεμίζει το αχανές του εγκεφάλου του, η λαικούρα που ακούει σκυλάδικα και κλαίει και πάει λέγοντας.

Θέλεις κυρία μου να απαιτείς άντρα "κοινωνικά ανώτερο"; Πολύ ωραία, κλείσε τα μπούτια σου και μη τα ανοίγεις για όποιον δεν πληρεί τις προυποθέσεις. Όχι πρώτα να τσιμπουκώνουν φυλακόβιους και λεχρίτες και μετά να το παίζουν παρθένες αριστοκράτισες όταν ψάχνουν για γαμπρό.
Απολύτως σωστός ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Todok τα λεγομενα σου ειναι ακρως αντιφατικα.

Απο τη μια κραζεις την γκομενα που την γαμαει ο αλητακος με το παπακι, που για μενα respect στον τυπο και στα @@ μου για αυτην ετσι και αλλιως, ειτε τη γαμουσε ειτε οχι δεν την ριχνει η την ανεβαζει στα ματια μου κατι τετοιο ( γιατι και εγω για καποιον θα ειμαι ο μαλακας ο χλεμπουρας ο αλητακος και ο,τι αλλη μαλακια βγαλει το γεματο με κομπλεξ μιζεριας και κατωτεροτητας μυαλο του ) και απο την αλλη λες να κλεισει τα ποδια σε οσους δεν τηρουν τις προυποθεσεις.

Ομως και σε αυτην την περιπτωση εχεις κραξει γκομενες που το δινουν επιλεκτικα το μουνι τους ( και εγω φυσικα το εχω κανει αυτο ).

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοση πρεμουρα για τις γκομενες σε βαθμο που να δειχνει πως ολοι σας ( και ενδεχομενως και εγω καμια φορα ) ψανχεστε να νιωσετε καποιοι εφοσον θα εχετε μια γκομενα για εσας αμολυντη. Λες και θα προσδωσει κυρος στην ανυπαρξια που νιωθουν μερικοι μερικοι και βγαζουν το οτιδηποτε πανω στον καθε ενα, αχρηστο και τιποτενιο.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν μια γυναίκα είναι κοινωνικά ανώτερη(το να μένει μόνη είναι) κάνει κουμάντο στη σχέση. Και οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν.
επετρεψε μας να αμφιβαλλουμε για το τι θελουν οι γυναικες...διοτι πολυ απλα οι ανδρες πρωτοι σταματησαν να καταλαβαινουν τι θελουν,αλλα συνηλθαν γρηγορα σε αντιθεση με τις γυναικες που αλλα λενε πριν την μενεγακη,αλλα μετα την σκορδα,αλλα μετα τα ζωδια της λιτσας πατερα και αλλα μετα το μεσημεριανο εδεσμα!βεβαια εμεις δωσαμε την αφορμη για να εκτραχυνθει η κατασταση,αλλα οι ξεκωλιαρες(σε εμφανιση-ψυχη εννοω)το παραχεσαν!εδω ρε συ μερικες σκεφτονται ως κοινωνικα ανωτερο(αν μπορουν να αποκωδικοποιησουν και αυτες τις λεξεις καποια τσοκαρα απο δαυτες)αυτον που τους κλεινει τραπεζι στο σκυλαδικο και τον εχουν στα ωπα-ωπα!

Επισκέπτης
Anal , πέραν της συνήθειας που κάποιος μπορεί να έχει για τις πουτάνες και τις εμπειρίες που αποκομίζει απο την πορεία του στα μπουρδέλα κτλ , έρχεται μια στιγμή που θες να μην είναι  τόσο ξεφτυλισμένο και φτηνό το γαμήσι αλλά να έχει και μια ποιότητα , πράγμα που σημαίνει μόνιμη σύντροφο/γκόμενα. Οι Ελληνίδες όμως δεν γουστάρουν να το προσφέρουν αυτό και θεωρούν ότι είναι ανεξαρτησία οι κάθε λογής υπερβολές τους

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πως να εχει ποιοτητα ρε mastoras οταν των περισσοτερων η μια τους βρωμαει η αλλη τους ξυνιζει?

Ψαξε να δεις posts που κραζουν ΚΑΙ αυτες που το δινουν οπου ναναι ( λες και ειναι των παλικαριων το μουνι και θα δωσουν λογαριασμο οι γκομενες με ποιον θα γαμηθουν, η λες και οι ιδιοι δεν γαμουν ο,τι κινεται και εχουν και απαιτησεις να παντρευτουν παρθενα  ) και αυτες που το δινουν επιλεκτικα σε αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις.

Κλασσικη ελληνικη δικαιολογια : το ενα τους βρωμαει και το αλλο τους ξυνιζει οπως ειπα παραπανω.

Αντι να κατσουν να ψαχτουν με την παρτη τους και να μη δινουν σημασια, καθονται και ασχολουνται με την καθε γκομενα γιατι ειναι το τελευταιο πραγμα που τους απεμεινε ωστε να τους κανει να νιωθουν ολοκληρωμενους σαν υπαρξεις. Για τον πουτσο εντελως.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Todok τα λεγομενα σου ειναι ακρως αντιφατικα.

Απο τη μια κραζεις την γκομενα που την γαμαει ο αλητακος με το παπακι, που για μενα respect στον τυπο και στα @@ μου για αυτην ετσι και αλλιως, ειτε τη γαμουσε ειτε οχι δεν την ριχνει η την ανεβαζει στα ματια μου κατι τετοιο ( γιατι και εγω για καποιον θα ειμαι ο μαλακας ο χλεμπουρας ο αλητακος και ο,τι αλλη μαλακια βγαλει το γεματο με κομπλεξ μιζεριας και κατωτεροτητας μυαλο του ) και απο την αλλη λες να κλεισει τα ποδια σε οσους δεν τηρουν τις προυποθεσεις.

Ομως και σε αυτην την περιπτωση εχεις κραξει γκομενες που το δινουν επιλεκτικα το μουνι τους ( και εγω φυσικα το εχω κανει αυτο ).

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοση πρεμουρα για τις γκομενες σε βαθμο που να δειχνει πως ολοι σας ( και ενδεχομενως και εγω καμια φορα ) ψανχεστε να νιωσετε καποιοι εφοσον θα εχετε μια γκομενα για εσας αμολυντη. Λες και θα προσδωσει κυρος στην ανυπαρξια που νιωθουν μερικοι μερικοι και βγαζουν το οτιδηποτε πανω στον καθε ενα, αχρηστο και τιποτενιο.

Διακρίνω μία δυσκολία διάκρισης μεταξύ των εννοιών χλέμπουρας αλήτης γύφτος φραγκάτος μουράτος (όχι υποχρεωτικά ασύμβατες μεταξύ τους) και άντρας έντιμος εργατικός αξιόπιστος αξιοπρεπής ευγενής από την άλλη.

Η γυναίκα που καθόταν πρώτα και τη γαμούσε ο κάθε γύφτουλας στο σαράβαλό του δε μπορεί να απαξιώνει μετά κάποιον επειδή δεν έχει δικό του σπίτι ή αμάξι ή εξοχικό. Κι αν θέλει να το παίξει νύφη περιοπής που το μουνί της αξίζει πολύ ακριβά, τότε πρέπει και το μουνί της να είναι σε καλή κατάσταση.

Αλλά σήμερα οι γυναίκες γαμιούνται με όποιον γουστάρουν και όταν αισθανθούν ότι το βιολογικό ρολόι αρχίζει να μετράει ανάποδα ψάχνουν την απόλυτη εξασφάλιση.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

φιλε εχεις πιασει το ζουμί της γυναικείας ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ..

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πως να εχει ποιοτητα ρε mastoras οταν των περισσοτερων η μια τους βρωμαει η αλλη τους ξυνιζει?

Ψαξε να δεις posts που κραζουν ΚΑΙ αυτες που το δινουν οπου ναναι ( λες και ειναι των παλικαριων το μουνι και θα δωσουν λογαριασμο οι γκομενες με ποιον θα γαμηθουν, η λες και οι ιδιοι δεν γαμουν ο,τι κινεται και εχουν και απαιτησεις να παντρευτουν παρθενα  ) και αυτες που το δινουν επιλεκτικα σε αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις.

Κλασσικη ελληνικη δικαιολογια : το ενα τους βρωμαει και το αλλο τους ξυνιζει οπως ειπα παραπανω.

Αντι να κατσουν να ψαχτουν με την παρτη τους και να μη δινουν σημασια, καθονται και ασχολουνται με την καθε γκομενα γιατι ειναι το τελευταιο πραγμα που τους απεμεινε ωστε να τους κανει να νιωθουν ολοκληρωμενους σαν υπαρξεις. Για τον πουτσο εντελως.

+++

Λες και θα προσδωσει κυρος στην ανυπαρξια που νιωθουν μερικοι μερικοι και βγαζουν το οτιδηποτε πανω στον καθε ενα, αχρηστο και τιποτενιο.

Μια από τις αιτίες των κολλημάτων.

επετρεψε μας να αμφιβαλλουμε για το τι θελουν οι γυναικες...διοτι πολυ απλα οι ανδρες πρωτοι σταματησαν να καταλαβαινουν τι θελουν,αλλα συνηλθαν γρηγορα σε αντιθεση με τις γυναικες που αλλα λενε πριν την μενεγακη,αλλα μετα την σκορδα,αλλα μετα τα ζωδια της λιτσας πατερα και αλλα μετα το μεσημεριανο εδεσμα!βεβαια εμεις δωσαμε την αφορμη για να εκτραχυνθει η κατασταση,αλλα οι ξεκωλιαρες(σε εμφανιση-ψυχη εννοω)το παραχεσαν!εδω ρε συ μερικες σκεφτονται ως κοινωνικα ανωτερο(αν μπορουν να αποκωδικοποιησουν και αυτες τις λεξεις καποια τσοκαρα απο δαυτες)αυτον που τους κλεινει τραπεζι στο σκυλαδικο και τον εχουν στα ωπα-ωπα!

Την άποψή μου για την αντίληψή τους την είπα. Ο μαιτρ και ο κράχτης του Θησείου ανήκουν στη κατηγορία τυπά για μια που βγάζει 1200, έχει σπίτι, αμάξι και κοινωνικά ανώτερος για τη σερβιτόρα. Υπολογιστικά, αλλά έτσι είναι. Αλλή συμπεριφορά έχουν, ανάλογα. Πράγματα καθημερινά.
Δεν δικαιολογώ την γλυκούλα των 700 με τουπέ Γκρεης Κελλυ, ούτε τον 35 ετών ανήλικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom