Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μα αυτο δε λεμε? δε νομιζω οτι επιβραβευει κανεις μια μετρια που δεν αρεσκεται στον μετριο αλλα ψαχνει την πεμπτουσια του αντρα......ακριβως με το ιδιο σκεπτικο δεν επιβραβευεται και ενας μετριος αντρας που αναζητα την πεμπτουσια της θηλυκοτητας......γιαυτο λεω οτι πρεπει να υπαρχει και λιγο ρεγουλα......να δουμε μεχρι που μας παιρνει τελος παντων.......και βλεποντας και κανοντας......δεν υπαρχει λογος για εριδες και τσακωμους......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βεβαίως άλλο εννοούν ως "μέτριο" οι άντρες και άλλο οι γυναίκες...

Επισκέπτης
Και με τέτοια προσόντα θέλουν και την Κάρτσωνα για γκόμενα...

Εξαρτάται ποιά Κάρτσωνα .
Αν η Κάρτσωνα είναι πωλήτρια, λογίστρια, δασκάλα και γενικώς παίζει σε εισόδημα κάτω από 20.000€/χρόνο δεν μπορεί να έχει τον ίδιο τουπέ με μια ίδια που είναι κόρη του ... Μπερλουσκόνι!

Για την τιμή της μετοχής του καθενός, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Π.χ. μπορεί κάποιος να είναι άσχημος, κοντός, φτωχός, μικροτσούτσουνος, βλάκας, κεκές , αγράμματος, μπασκλάς ΑΛΛΑ να είναι αυτός που ξεσκονίζει τις ξαπλώστρες σε παραλία της ... Πάρου! Ή να είναι βοηθός σερβιτόρου σε beach-bar στο ίδιο νησί.

Αυτός όπως καταλαβαίνεις κάθε καλοκαίρι θα γαμεί 20-30 Κάρτσωνες που εγώ και εσύ π.χ. ακόμη κι αν είμαστε μακρυψώληδες, ομορφάντρες , λεφτάδες , με θεληματικό πηγούνι και υψηλή κουλτούρα αλλά είμαστε π.χ. επαγγελματίες, έμποροι κτλ. δεν θα γαμάμε.

Απλό δεν είναι;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
συμφωνω με μουνιτσα αλλα οπως ειπε κ ο συναδελφος Τόντοκ αλλο το μετριος ανδρας κ αλλο η γυναίκα..
μετρια γυναικα:χιλιογαμημένη πατσαβουρίτσα που στα 28 της δεν βρισκει αντρα ουτε με χαρτόσημο των 1000..Ειναι στα αζήτητα και ψάχνει σαν τρελη λίγη χαρά στα σκέλια της..Τα ενδιαφεροντα της περιορίζονται στο κόσμο κ στην φραπελιά και δουλευει ως ξεναγός.Μενει με την μαμα κ τον μπαμπά και οδηγεί punto που ακόμα ξεπληρώνει τις δόσεις..

μετριος άνδρας: επιτυχημένος επαγγελματικά,εχει γαμησει καμια 100ρια γκομενίδια,εχει Polo απο τα 21 και μένει μόνος..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
συμφωνω με μουνιτσα αλλα οπως ειπε κ ο συναδελφος Τόντοκ αλλο το μετριος ανδρας κ αλλο η γυναίκα..
μετρια γυναικα:χιλιογαμημένη πατσαβουρίτσα που στα 28 της δεν βρισκει αντρα ουτε με χαρτόσημο των 1000..Ειναι στα αζήτητα και ψάχνει σαν τρελη λίγη χαρά στα σκέλια της..Τα ενδιαφεροντα της περιορίζονται στο κόσμο κ στην φραπελιά και δουλευει ως ξεναγός.Μενει με την μαμα κ τον μπαμπά και οδηγεί punto που ακόμα ξεπληρώνει τις δόσεις..

μετριος άνδρας: επιτυχημένος επαγγελματικά,εχει γαμησει καμια 100ρια γκομενίδια,εχει Polo απο τα 21 και μένει μόνος..

Δηλαδη εγω που ειμαι νεος καθηγητης,εχω σταθερες σχεσεις και οδηγω GOLF και οχι polo τι ειμαι??
:huh: :huh: :huh: :o :cheesy:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μπράβο στο Vaso που άνοιξε ένα thread το οποίο λέει την αλήθεια για της σημερινές Ελληνίδες.Με τα μυαλά που κουβαλάνε οι περισσότερες θα καταλήξουν σε ράφι ντέξιον.
Κατανοώ τις γυναίκες του site που κάνουν τόσο πολύ χιούμορ επί του θέματος, γιατί για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο θέμα που το νιώθουν πολύ κοντά τους, η μόνη ανώδυνη οδός είναι το χιούμορ.
Το χιούμορ υπάρχει εφόσον βλέπουν το ράφι και σταματάει μόλις ανεβούν επάνω.Εσεται ήμαρ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μιας και ο λόγος περί αυτογννωσίας:
Είσαι γυναίκα, γράφεις σε φόρουμ όπου ως επί το πλείστον τα μέλη χρησιμοποιούν υπηρεσίες αγοραίου έρωτα και άλλων αγοραίων... και είναι πάλι ως επί το πλείστον άντρες. Οι δε υπηρεσίες πάλι ως επί το πλείστον αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης του φύλού σου και αρκετές φορές με βία όλων των επιπέδων.
Αυτό τι σε κάνει?

Πάμε παρακάτω: Το Βήμα σήμερα-αν δεν κάνω λάθος, μπορεί και η Καθημερινή- έχει μια ιστοριούλα από Νέα Υόρκη. Μία ξύπνια εκεί έβαλε αγγελία για άνδρα και με αυτά και μ'αυτά προσδιόριζε το ύψος των ετήσιων αποδοχών του υποψήφιου στα 500.000 δολάρια... Τόνιζε δε ότι είναι πανέμορφη. Όντως κάποιος αποδέχτηκε την πρόσκληση παρουσιαζόμενος ως χρηματιστής της Wall St. Αυτό που της τόνισε όμως είναι ότι το προϊόν(αυτή και η ομορφιά της δηλαδή) που είναι προς διαπραγμάτευση είναι ασύμφορο επενδυτικά μιας και αυτό που δίνει προς ανταλλαγή χρόνο με τον χρόνο θα υποτιμάται(η ομορφιά της δηλαδή) ενώ αυτά που ζητάει αυτή(τα λεφτά του) χρόνο με τον χρόνο μάλλον θα αυξάνονται ή στην χειρότερη θα παραμείνουν στάσιμα... Και ξεκίνησε η παραφιλολογία, ποιος να 'ναι και τι θέλουν οι γυναίκες σήμερα κο κο κο κο....
Με αυτό θέλω να τονίσω ότι αδικείτε τις καρδαροφέρουσες συντοπίτισσές μας(αν μη τι άλλο δεν έχουν τπτ παραπάνω να τις κατηγορήσεις από τις υπόλοιπες ανά τον κόσμο πέραν της ασχήμιάς τους και της βλαχιάς τους). ΟΛΕΣ οι γυναίκες ανά την υφήλιο είναι ρυπαρά γένη που θα έλεγε και ο Λιακό...

Επισκέπτης
Μιας και ο λόγος περί αυτογννωσίας:
Είσαι γυναίκα, γράφεις σε φόρουμ όπου ως επί το πλείστον τα μέλη χρησιμοποιούν υπηρεσίες αγοραίου έρωτα και άλλων αγοραίων... και είναι πάλι ως επί το πλείστον άντρες. Οι δε υπηρεσίες πάλι ως επί το πλείστον αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης του φύλού σου και αρκετές φορές με βία όλων των επιπέδων.
Αυτό τι σε κάνει?

Εμένα πάντως με κάνει υγρή.. χε χε (Χτύπημα κάτω απο την ζώνη)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα πάντως με κάνει υγρή.. χε χε (Χτύπημα κάτω απο την ζώνη)

δυο πετσετες παρακαλω... μια για τα σαλια στον κυριο που εμεινε με ανοιχτο το στομα και μια για την κοπελα που ειναι υγρη  :2funny:

Επισκέπτης
Αυτό είναι φυσικό σύμπτωμα ή συνέπεια όμως και όχι γνώση του εαυτού σου, άρα ρούμπος σε εμένα.

Ασε τα καλάθια ... Θέλεις αυτογνωσία; Πάψε να μιλάς με υπονοούμενα και αν θες να πεις κάτι πές το ευθαρσώς. Σε προκαλώ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Επετρεψέ μου να σου πώ εγώ Βάσο πώς θα το γλυτώσει:Στα 32-33 κι ενώ τα περιθώρια έχουν στενέψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πλέον,θα ρίξει λίγο τα στάνταρ της και θα ΒΡΕΙ τον μαλάκα που θα την αποκαταστήσει και θα την φορτωθεί.
Δεν με πιστεύετε? Κοιτάξτε γύρω..κατά προτίμηση τις κυριακές που τις βγάζουν βόλτα τις λατέρνες για να δείξουν την κυταρίττιδά τους!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
ακριβως.!!
+1000
στα 32-33 που οι περισσοτερες φιλες συμαθητριες θα χουνε παιδακια και θα της εχουνε πιασει τα feelings για παιδι και οικογενεια γιατι αρχιζει και γινεται και επικυνδυνη ηλικια....!!ο αντρας και στα 40-50 κανει παιδι....!!τωρα εγω πιστευω οτι για αυτο βλεπουμε κατι μουναρες στα 30-32 να ναι με κατι κοντους χοντρους καραφλους...γιατι εχουνε μεινει στο ραφι...!!!και για να μην μεινουνε ολη τους τη ζωη πανε μ αυτους...!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν θα τις χαλάσει όμως που είτε μας παντρευτούνε είτε όχι,
εμείς θα συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα σπιτάκια και να γαμάμε
πιπινάκια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν θα τις χαλάσει όμως που είτε μας παντρευτούνε είτε όχι,
εμείς θα συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στα σπιτάκια και να γαμάμε
πιπινάκια.
δεν μπορουνε να κανουνε και αλιως........!!
χαχαχααχα

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ασε τα καλάθια ... Θέλεις αυτογνωσία; Πάψε να μιλάς με υπονοούμενα και αν θες να πεις κάτι πές το ευθαρσώς. Σε προκαλώ.

Ευθαρσώς...δεν έχω να πω τίποτα. Σόρρυ.
Γιατί να πάψω να μιλώ με υποννοούμενα? Μια χαρά τα πάω.
Ρώτησα κάτι, απάντησες κάτι άσχετο, απλό.

Επισκέπτης
Με αυτό θέλω να τονίσω ότι αδικείτε τις καρδαροφέρουσες συντοπίτισσές μας(αν μη τι άλλο δεν έχουν τπτ παραπάνω να τις κατηγορήσεις από τις υπόλοιπες ανά τον κόσμο πέραν της ασχήμιάς τους και της βλαχιάς τους).

Οι Ελληνίδες έχουν μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με γυναίκες άλλων εθνών. Ξοδεύουν για λούσα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των εισοδημάτων τους.

Π.χ. μια Γερμανίδα που παίρνει 1000€/μήνα μπορεί να ξοδεύει για ρούχα, κομμωτήρια , καλλυντικά 500€ μηνιαίως. Μια Ελληνίδα που παίρνει 1000€/μήνα μπορεί να ξοδεύει για τον ίδιο σκοπό 4000-5000€ το μήνα !!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Αυτος ειναι ο μετριος αντρας? μαλιστα........χαχαχαχαχα
εγω παντως αμα βρω αντρα να μενει μονο του σε μεγαλυτερα ποσοστα(γιατι οι 8 στους 10 μενουν με τη μαμα) θα αναψω καμια λαμπαδα......
κατ εμε αυτος ο αντρας που περιγραφεις ειναι νορμαλ......οχι μετριος.....το να εχει γαμησει καμια 100αρια γκομενιδια το βρισκω απο αδιαφορο εως αστειο..... :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, θα τρέξουν όλοι να ξεσπιτωθούν για να γουστάρει η κάθε ξεκωλιάρα που δεν έχει βρακί στον κώλο της.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι, θα τρέξουν όλοι να ξεσπιτωθούν για να γουστάρει η κάθε ξεκωλιάρα που δεν έχει βρακί στον κώλο της.

:rockon: :rockon:

Μαδηστε τις τις καριολες  :rockon: :rockon:

Ατομα που αναγκαζουν τους γονεις να πληρωνουν ενοικια ενω μενουν στην ιδια πολη με αυτους, κατηγορουν αυτους που μενουν με τους γονεις τους. (Δεν το λεω για σενα mounitsa, αλλα το εχω δει ΚΑΙ αυτο )

Ρε δεν γαμιοσαστε να ασπρισετε λεω γω  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom