You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 106K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αν ρωτατε εμενα προσωπικως ελληνα κ σε 2η μοιρα ισπανο (μελαχροινα ομορφα τεκνα αχαχα) κ ακριβως αυτο που θελω να πω λεω χωρις "επεμβασεις" εξωτερικων παραγοντων
για οποιουσδηποτε λοιπους να ρωτησετε τις αλλες
για οποιουσδηποτε λοιπους να ρωτησετε τις αλλες
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εχουμε χασει το ποιοι ειναι πριγκιπισσες τελικα......
μπαιτ να προσθεσω το οξυμωρο στην ολη υποθεση στις προτιμησεις που παρεθεσες πιο πανω........οτι ναι μεν την θεμε σεμνη, νοικοκυρα, παρθενα (λιγοι ειναι αυτοι), λογικη, να παταει στα ποδια της, οικονομα, ειλικρινη και ντομπρα αλλα παραλληλα θεμε να μας καθεται στο πρωτο αντε το πολυ δευτερο ραντεβου, να μας κολλαει ακομπλεξαριστα, να κανει εκφυλο σεξ, να ειναι θεογκομενα (ενω εμεις ειμαστε τουλαχιστον ημιθεοι), θεογκομενα ξανθια οπως ειπες αλλα με μυαλο μελαχροινης (καταφευγω σε κλισε δυστυχως) και φυσικα με τα γυμναστηρια της, τα σπα της, τα κομμωτηρια της, τα συνολακια της (γιατι αυτα την κανουν θεογκομενα βασικα...) και παραλληλα με τον τσελεμεντε στο χερι να κοιταει στα ματια τον νικο ξανθοπουλο του φορουμ που ειναι ενα φτωχο αλλα τιμιο παλληκαρι το οποιο δεν μπορει να της παρεχει τα σπα και τα γυμναστηρια ή τα εστιατορια (στα οποια εχει ηδη μαθει) αλλα αυτη τον αγαπαει για την καλη του καρδια .....και φυσικα οοοοολα αυτα συνυπαρχουν με τα στερεοτυπα του καθε ελληναρα-ελληνιδαρας (αν του κατσω με τη μια θα με πει πουτανα?? - μου κατσε με τη μια? τι ξεκωλλο ειναι αυτο!! δε μου κατσε? ρε τη μυξοπαρθενα...) αν αυτα δεν ειναι πριγκιπικα ονειρα τοτε δεν ξερω ποια ειναι
οταν γυρισει η γη αναποδα, μπορεσουμε να γυρισουμε πισω στο χρονο και σταματησουν οι αντρες να ονειρευονται τη σουπερ γκομενα με ουσιαστικο προσον τις βυζαρες-κωλαρες και τα λοιπα σωματικα χαρακτηριστικα τοτε πιθανον και οι γυναικες να σταματησουν να πεφτουν στη θεα ενος ακριβου αυτοκινητου-κοσμηματος-εστιατοριου.....τα κινητρα ειναι αηδιαστικα πεζα και κοινα εκατερωθεν....δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο κλαψομουνηδες αντρες και γκρινιαρες γυναικες......η μιρλα στο μεγαλειο της
μπαιτ να προσθεσω το οξυμωρο στην ολη υποθεση στις προτιμησεις που παρεθεσες πιο πανω........οτι ναι μεν την θεμε σεμνη, νοικοκυρα, παρθενα (λιγοι ειναι αυτοι), λογικη, να παταει στα ποδια της, οικονομα, ειλικρινη και ντομπρα αλλα παραλληλα θεμε να μας καθεται στο πρωτο αντε το πολυ δευτερο ραντεβου, να μας κολλαει ακομπλεξαριστα, να κανει εκφυλο σεξ, να ειναι θεογκομενα (ενω εμεις ειμαστε τουλαχιστον ημιθεοι), θεογκομενα ξανθια οπως ειπες αλλα με μυαλο μελαχροινης (καταφευγω σε κλισε δυστυχως) και φυσικα με τα γυμναστηρια της, τα σπα της, τα κομμωτηρια της, τα συνολακια της (γιατι αυτα την κανουν θεογκομενα βασικα...) και παραλληλα με τον τσελεμεντε στο χερι να κοιταει στα ματια τον νικο ξανθοπουλο του φορουμ που ειναι ενα φτωχο αλλα τιμιο παλληκαρι το οποιο δεν μπορει να της παρεχει τα σπα και τα γυμναστηρια ή τα εστιατορια (στα οποια εχει ηδη μαθει) αλλα αυτη τον αγαπαει για την καλη του καρδια .....και φυσικα οοοοολα αυτα συνυπαρχουν με τα στερεοτυπα του καθε ελληναρα-ελληνιδαρας (αν του κατσω με τη μια θα με πει πουτανα?? - μου κατσε με τη μια? τι ξεκωλλο ειναι αυτο!! δε μου κατσε? ρε τη μυξοπαρθενα...) αν αυτα δεν ειναι πριγκιπικα ονειρα τοτε δεν ξερω ποια ειναι
οταν γυρισει η γη αναποδα, μπορεσουμε να γυρισουμε πισω στο χρονο και σταματησουν οι αντρες να ονειρευονται τη σουπερ γκομενα με ουσιαστικο προσον τις βυζαρες-κωλαρες και τα λοιπα σωματικα χαρακτηριστικα τοτε πιθανον και οι γυναικες να σταματησουν να πεφτουν στη θεα ενος ακριβου αυτοκινητου-κοσμηματος-εστιατοριου.....τα κινητρα ειναι αηδιαστικα πεζα και κοινα εκατερωθεν....δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο κλαψομουνηδες αντρες και γκρινιαρες γυναικες......η μιρλα στο μεγαλειο της
όλα τα υπόλοιπα τα συζητάω, αυτό όμως δεν το έχω βρει ακόμα και για να το λέει γυναίκα ;)...λογικη,
ε άλλαξε και εσύ κατηγορία! πάρε αθλητικάΚαταλαβαινεις για ποσο τραγικη κατασταση μιλαμε ε? χαχαχαχαχχαχα
τες παν με κουρασε η μιζερια (για αλλη μια φορα και για αλλη μια φορα με την ιδια θεματολογια) και παω για υπνο
Την ώρα που πολλοί άντρες κάνουν υποχωρήσεις και κορτάρουν μαμούχαλες, αγράμματες, υστερικές, χοντρές ελεεινίδες γιατί τους έχει φάει η αγαμία (και ακόμα κι αυτές κάνουν τις δύσκολες), οι ελεεινίδες ισχυρίζονται ότι οι άντρες έχουν παράλογες απαιτήσεις.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Η διαφορα μεταξυ αντρων και γυναικων σε αυτο το σημειο μουνιτσα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη και ακρως σημαντικη.
Δεν πιστευω κανενας να παντρευτηκε και να εκανε οικογενεια με καμια με μεγαλα βυζια, με καλο κωλο και σωμα, και να το εκανε ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ.
ΑΝ μου βρεις εναν ΝΟΗΜΩΝ αντρα που το εκανε αυτο ( οχι να εχει σαν μοτο της ζωης του το "αν πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το γαμησι" ) τοτε θα κατσω να με γαμησεις.
Αντιθετως, εκατομυρια εκατομυριων γυναικων, ειχαν την ευκαιρια να ζησουν μια πραγματικα ωραια ζωη, διπλα σε αξιολογα ατομα, αλλα διαλεξαν την δοξα, τα χρηματα, καμια σφαλιαρα που και που ( και που να βγαλουν και μιλια καθως ο μαγκας εχει τα γενια και τα χτενια με τοσα φραγκα και η κυρα δεν κοταει να πει τιποτα ), τα αμαξια και τα κοτερα, και κανανε οικογενεια επειδη ειχαν τον φραγκατο τον τυπα και γουσταραν ανεσεις, παραμεριζοντας ολα τα αλλα και κοιτωντας μονο αυτα.
Μην τα μπλεκουμε λοιπον. Αλλο τα σκατα και αλλο τα λουκουμια.
Στα αλλα που ειπες πανω κατω συμφωνω.
Επισκέπτης
Δεν πιστευω κανενας να παντρευτηκε και να εκανε οικογενεια με καμια με μεγαλα βυζια, με καλο κωλο και σωμα, και να το εκανε ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ.
ΑΝ μου βρεις εναν ΝΟΗΜΩΝ αντρα που το εκανε αυτο ( οχι να εχει σαν μοτο της ζωης του το "αν πετυχει η μαλακια τυφλα ναχει το γαμησι" ) τοτε θα κατσω να με γαμησεις.
Γιατί το λες αυτό?Εγώ πιστευώ οτί ο εμφανισιακός παράγοντας καθώς και η ποίότητα του σεξ στο αντρόγυνο βοηθάνε στο να κρατηθεί πολλά χρονια και οχι υστερα απο κάποιο διάστημα ο άντρας να τρεχει να βρισκει γκομενα η η γυναίκα γκόμενα...Ποιος σου ειπε οτί οι χοντρες σαβούρες ελληνίδες θα στήσουν καλύτερο σπίτι από μια όμορφη γυναίκα ?Πιο πολύ γκρίνια έχουν οι σαβούρες παρά ενά πιπινακι και το λεώ απο προσωπικές εμπειρίες με πολλά γνώστα μου ζευγάρια...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Γιατί το λες αυτό?Εγώ πιστευώ οτί ο εμφανισιακός παράγοντας καθώς και η ποίότητα του σεξ στο αντρόγυνο βοηθάνε στο να κρατηθεί πολλά χρονια και οχι υστερα απο κάποιο διάστημα ο άντρας να τρεχει να βρισκει γκομενα η η γυναίκα γκόμενα...Ποιος σου ειπε οτί οι χοντρες σαβούρες ελληνίδες θα στήσουν καλύτερο σπίτι από μια όμορφη γυναίκα ?Πιο πολύ γκρίνια έχουν οι σαβούρες παρά ενά πιπινακι και το λεώ απο προσωπικές εμπειρίες με πολλά γνώστα μου ζευγάρια...
Αλλο λεω φιλε.
Ειπα πως κριτηριο του αντρα σε μια γυναικα που θελει να την παντρευτει, ΔΕΝ ηταν το εμφανισιακο.
Δηλαδη δεν θα παρει μια επειδη εχει βυζαρες ετσι απλα. Θα παρει μια που εχει βυζαρες αλλα ΟΧΙ ΜΟΝΟ για αυτο. Θα ειναι για καποιον αλλο λογο ο οποιος κανει τις βυζαρες να ειναι δευτερευουσες. Βεβαια πολλες φορες πιανονται μαλακες, αλλα το θεμα ειναι η αντιληψη που εχει στην αρχη για την γυναικα αυτη, και που για να παει για γαμο ΔΕΝ προερχεται απο το οτι εχει βυζαρες.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αναλ καλο μου προφανως ομως για να του βγει ελλατωματικη η γυναικα μετεπειτα θα παρανοησε καποια πραγματα ή θα εδωσε σημασια και βαρος σε καποια αλλα πραγματα δευτερευοντα ισως.....μπορει να την παντρευτηκε επειδη εκανε εκπληκτικες πιπες....και να σκεφτοταν ε δεν πειραζει....θα μαθει και να μαγειρευει......μπορει να την παντρευτηκε επειδη ηταν πολυ ενδιαφερουσα γυναικα με πολυ καλη θεση σε καποια δουλεια....και να σκεφτοταν ε δεν πειραζει οταν θα κανει και παιδια θα ασχοληθει περισσοτερα με τα της οικογενειας....μπορει να την παντρευτηκε επειδη ηταν πολυ νοικοκυρα και μαζεμενη....και μετα να σκεφτοταν ε δεν πειραζει θα μαθει να κανει και καμια πιπα της προκοπης.....για καθε μας αποφαση και πραξη υπαρχουν συνεπειες για τις οποιες δεν οφελει να κατηγορουμε ολους τους υπολοιπους παραλειποντας να σημειωσουμε που ειμαστε φαουλ εμεις....
εφοσον παντρευεσαι εναν ανθρωπο που μετεπειτα σου βγαινει σκαρτος (ή κανεις σχεση μαζι του) καπου εχεις και συ ενα μεριδιο ευθυνης ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα.....δε δεχομαι να ακουω απο γυναικες οτι παντρευτηκαν καποιον ο οποιος τους βγηκε μπερμπαντης......το οτι πολλες φορες εθελοτυφλουμε λογω ερωτα δεν μπορουμε να το φορτωθουμε σε αλλους......ολοι μας εχουμε δυσαρεστες ιστοριες απο σχεσεις που δεν ευδοκιμησαν αλλα το να κατηγορουμε ολους τους αλλους και να διδασκουμε αυθεντιες ειναι κατι που δεν το δεχομαι.....προφανως και εμεις κατι καναμε λαθος....παραβλεψαμε κατι το οποιο μας φανηκε μικρο τοτε....δεν ειναι δυνατον εμεις να ειμαστε μονιμως τα θυματα και ολοι οι αλλοι οι κακοι επιτηδειοι που μας εκμεταλλευονται....αυτο ειναι μικροτητα, κακομοιρια, κλαψομουνια και το να εχουμε λιγο αξιοπρεπεια, εγωισμο και γνωθι σεαυτον κανει καλο και σε μας και στους γυρω μας....και την επομενη φορα που καποιος θα θεωρησει οτι μια γκομενα αξιζει για σπιτι καλο θα ηταν να το διπλοσκεφτει πριν το παρει αποφαση γιατι τελικα καποιες φοφρες οι πιπες οδηγουν σε παραλληρηματικες σκεψεις....(οπως και οι μερσεντες ;) )
συγγνωμη απλα δε μπορω τη μιζερια....ουτε τη μοιρολατρια......απο οποιον και αν προερχεται ακομα και τον εαυτο μου.....οποτε ολα αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο ακουγονται απλως ως ενοχλητικες κλαψες παρα επιχειρηματα.....ενας διαλογος, μια συζητηση, η διαμορφωση ενος τροπου σκεψης χαρακτηριζεται απο επιχειρηματα, απο παραδοχες, απο αυτογνωσια (καποιες φορες καλο ειναι να την εχουμε και αυτην) και πολλα αλλα ουσιωδη χαρακτηριστικα τα οποια λειπουν....και επειδη ακριβως λειπουν μιλαω για κλαψα και τιποτα παραπανω....
εφοσον παντρευεσαι εναν ανθρωπο που μετεπειτα σου βγαινει σκαρτος (ή κανεις σχεση μαζι του) καπου εχεις και συ ενα μεριδιο ευθυνης ειτε εισαι αντρας ειτε εισαι γυναικα.....δε δεχομαι να ακουω απο γυναικες οτι παντρευτηκαν καποιον ο οποιος τους βγηκε μπερμπαντης......το οτι πολλες φορες εθελοτυφλουμε λογω ερωτα δεν μπορουμε να το φορτωθουμε σε αλλους......ολοι μας εχουμε δυσαρεστες ιστοριες απο σχεσεις που δεν ευδοκιμησαν αλλα το να κατηγορουμε ολους τους αλλους και να διδασκουμε αυθεντιες ειναι κατι που δεν το δεχομαι.....προφανως και εμεις κατι καναμε λαθος....παραβλεψαμε κατι το οποιο μας φανηκε μικρο τοτε....δεν ειναι δυνατον εμεις να ειμαστε μονιμως τα θυματα και ολοι οι αλλοι οι κακοι επιτηδειοι που μας εκμεταλλευονται....αυτο ειναι μικροτητα, κακομοιρια, κλαψομουνια και το να εχουμε λιγο αξιοπρεπεια, εγωισμο και γνωθι σεαυτον κανει καλο και σε μας και στους γυρω μας....και την επομενη φορα που καποιος θα θεωρησει οτι μια γκομενα αξιζει για σπιτι καλο θα ηταν να το διπλοσκεφτει πριν το παρει αποφαση γιατι τελικα καποιες φοφρες οι πιπες οδηγουν σε παραλληρηματικες σκεψεις....(οπως και οι μερσεντες ;) )
συγγνωμη απλα δε μπορω τη μιζερια....ουτε τη μοιρολατρια......απο οποιον και αν προερχεται ακομα και τον εαυτο μου.....οποτε ολα αυτα που διαβαζω τον τελευταιο καιρο ακουγονται απλως ως ενοχλητικες κλαψες παρα επιχειρηματα.....ενας διαλογος, μια συζητηση, η διαμορφωση ενος τροπου σκεψης χαρακτηριζεται απο επιχειρηματα, απο παραδοχες, απο αυτογνωσια (καποιες φορες καλο ειναι να την εχουμε και αυτην) και πολλα αλλα ουσιωδη χαρακτηριστικα τα οποια λειπουν....και επειδη ακριβως λειπουν μιλαω για κλαψα και τιποτα παραπανω....
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Συμφωνω σε γενικες γραμμες, απλα ο διαχωρισμος που εκανα πριν ( το ποσοι αντρες παντρευονται για τα βυζια και το ποσες -προφανως περισσοτερες- παντρευονται για την μερσεντες, και οχι αν στην πορεια βγηκε σκαρτος ο αλλος/αλλη ) ηταν απλα μια αναφορα μιας υπαρχουσας, και πολυ γνωστης σε ολους καταστασης.
Ουτε κλαφτηκα, ουτε μιζεριασα ουτε τιποτα.
Εχω πει πολλακις πως στα αρχιδια μου για την μαλακω που θα γαμηθει επειδη εχει μερσεντες ο αλλος, και στα αρχιδια μου για τον μαλακα που εχει περισσοτερα σκατα παρα μυαλο στο κεφαλι του.
Δεν βλεπω πιο ουσιωδες χαρακτηριστικο σε μια συζητηση απο αυτο που βλεπουμε καθημερινα. Τα επιχειρηματα τις περισσοτερες φορες ειναι απλα η γνωμη μας η οποια τεινει να παγιωθει στο μυαλο μας ακομα και αν την πιστευουμε για τον πιο ηλιθιο λογο.
Ουτε κλαφτηκα, ουτε μιζεριασα ουτε τιποτα.
Εχω πει πολλακις πως στα αρχιδια μου για την μαλακω που θα γαμηθει επειδη εχει μερσεντες ο αλλος, και στα αρχιδια μου για τον μαλακα που εχει περισσοτερα σκατα παρα μυαλο στο κεφαλι του.
Δεν βλεπω πιο ουσιωδες χαρακτηριστικο σε μια συζητηση απο αυτο που βλεπουμε καθημερινα. Τα επιχειρηματα τις περισσοτερες φορες ειναι απλα η γνωμη μας η οποια τεινει να παγιωθει στο μυαλο μας ακομα και αν την πιστευουμε για τον πιο ηλιθιο λογο.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δε μιλαω για σενα συγκεκριμενα......εσυ εχεις πιο πολυ θυμο παρα κλαψα (και μη μου πεις παλι στα @@δια μου γιατι οπου βρεθεις και οπου σταθεις χολη σταζεις....ε αδιαφορια και χολη δεν πανε μαζι ;) ) μιλαω ομως για το γενικοτερο κλιμα που επικρατει......με παρατησε μετα απο 4 χρονια.....μπουχουχουυυυυυυ......πηγε με τον καλυτερο μου φιλο.......μπουχουχουυυυυυυυ.......ε ενταξει τι να κανουμε τωρα? και μενα με παρατησαν μετα απο τεσσερα χρονια και μιας γνωστης μου ο γκομενος την επεσε στην αδερφη της τι να κανουμε τωρα? να τους αφορισουμε ολους?
αυτο που θεωρω εγω σωστη συζητηση (με βαση τα δικα μου προτυπα τουλαχιστον) ειναι το να εισαι σε θεση να σκεφτεσαι και να διαμορφωνεις αποψη χωρις να εισαι θερμοκεφαλος......αυτο ειναι δικια μου προσωπικη αρχη........εχω ξεκινησει πολλες φορες συζητηση εχοντας μια σκεψη στο μυαλο και κατεληξα εχοντας κατι τελειως διαφορετικο πολλες φορες και εντελως αντιθετο.......αυτη ειναι και η ομορφια του διαλογου.....να μπορεις να ακους τον συνομιλητη σου, να δυιλιζεις αυτα που λεει, να κρατας αυτα που σε ενδιαφερουν, να εχεις τα αρχιδια να παραδεχθεις οτι κατι δεν ηταν ετσι οπως πιστευες, να εισαι σε θεση να αλλαξεις γνωμη για καποια πραγματα, να μπορεις να συζητας εν πασει περιπτωσει.....αν ειναι ο καθενας να ειναι απολυτος, να λεει το μακρυ του και το κοντο του, να μιζεριαζει και να κλαιγεται και να μην εχει τα κοτσια να κανει μια μικρουλα εστω αυτογνωσια για το τις πταιει απο μερους του ε τοτε αυτο δεν το θεωρω συζητηση.....και γιαυτο εχω και ολη την καλη διαθεση να το ξεφτυλισω μεχρις αισχατων σαρκαζοντας και ειρωνευομενη και ξερω οτι ισως ειναι αδικο (προφανως ειναι αδικο βασικα...) να βεβηλωνω κατι το οποιο οι αλλοι πιθανον να θεωρουν συζητηση επειδη απλα δεν κολλαει στα δικα μου στανταρτς.....αλλα γιαυτο υπαρχει η ελευθερια λογου για να γινεται και καμια αψιμαχια να μην κοιμηθουμε ορθιοι
αυτο που θεωρω εγω σωστη συζητηση (με βαση τα δικα μου προτυπα τουλαχιστον) ειναι το να εισαι σε θεση να σκεφτεσαι και να διαμορφωνεις αποψη χωρις να εισαι θερμοκεφαλος......αυτο ειναι δικια μου προσωπικη αρχη........εχω ξεκινησει πολλες φορες συζητηση εχοντας μια σκεψη στο μυαλο και κατεληξα εχοντας κατι τελειως διαφορετικο πολλες φορες και εντελως αντιθετο.......αυτη ειναι και η ομορφια του διαλογου.....να μπορεις να ακους τον συνομιλητη σου, να δυιλιζεις αυτα που λεει, να κρατας αυτα που σε ενδιαφερουν, να εχεις τα αρχιδια να παραδεχθεις οτι κατι δεν ηταν ετσι οπως πιστευες, να εισαι σε θεση να αλλαξεις γνωμη για καποια πραγματα, να μπορεις να συζητας εν πασει περιπτωσει.....αν ειναι ο καθενας να ειναι απολυτος, να λεει το μακρυ του και το κοντο του, να μιζεριαζει και να κλαιγεται και να μην εχει τα κοτσια να κανει μια μικρουλα εστω αυτογνωσια για το τις πταιει απο μερους του ε τοτε αυτο δεν το θεωρω συζητηση.....και γιαυτο εχω και ολη την καλη διαθεση να το ξεφτυλισω μεχρις αισχατων σαρκαζοντας και ειρωνευομενη και ξερω οτι ισως ειναι αδικο (προφανως ειναι αδικο βασικα...) να βεβηλωνω κατι το οποιο οι αλλοι πιθανον να θεωρουν συζητηση επειδη απλα δεν κολλαει στα δικα μου στανταρτς.....αλλα γιαυτο υπαρχει η ελευθερια λογου για να γινεται και καμια αψιμαχια να μην κοιμηθουμε ορθιοι
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εχουμε χασει το ποιοι ειναι πριγκιπισσες τελικα......
Κινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ χίτης των γυναικών, κουκουλοφόρος του Κοσμοπόλιταν και απολογητής του φεμινισμού, θα συμφωνήσω στο βάσικο άξονα των σκέψεων της μουνίτσας...
Για να πάρεις, πρέπει να δώσεις...
Έχω βαρεθεί να ακούω για το πόσο κακές, άφιλες, πουτάνες, άκαρδες είναι οι γυναίκες από άνδρες που εμφάνιση μάλλον δεν έχουν, πετυχημένοι δεν είναι, με το χιούμορ έχουν τσακωθεί και το κυριότερο κλαίγονται όλη την ώρα...
Και με τέτοια προσόντα θέλουν και την Κάρτσωνα για γκόμενα...
Και την ίδια στιγμή απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες κοπελίτσες που δεν τις λες και καλλονές αλλά καθόλα αξιοπρεπούς εμφάνισης...
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα τρίμπαζα ή ακόμη χειρότερα για τις κάτω του μετριού γκόμενες οι οποίες νομίζουν ότι έχουν προσωπικότητα που περιμένουν τον συνδυασμό Brad Pitt σε εμφάνιση, Bill Gates σε φράγγα και... Ροκο σε μέγεθος πουλιού να τις υπηρετεί πιστά, να μην έχει μάτια για άλλες κτλ...
Εμένα το ερώτημά μου είναι άλλο...
Τί γίνεται αν έχεις εμφάνιση, λεφτά, επιτυχία και χιούμορ και δεν σταυρώνεις γκόμενα;
Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα, όχι διότι ο 3,60 το μήνα δεν γαμάει τη Ζιζέλ!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
χαχαχαχαχαχα τωρα καταλαβα οτι εννοουσες τον σιφρεντι........νομιζα το στελιο ροκο και ημουν ετοιμη να σε ρωτησω γεματη απορια τι θελει να πει ο ποιητης
και για να μην ξεχνιομαστε.......προτεινω λιθοβολισμο, ξυρισμα γουλι και δημοσια διαπομπευση στο συνταγμα σε δυο ημερισιες παραστασεις και καθε τεταρτη λαικες.....χιτη.....ε χιτη.....φτου σου....μπας και εισαι κανα κοσμογκερλ και μπαινεις εδω με καμουφλαζ?ε?
και για να μην ξεχνιομαστε.......προτεινω λιθοβολισμο, ξυρισμα γουλι και δημοσια διαπομπευση στο συνταγμα σε δυο ημερισιες παραστασεις και καθε τεταρτη λαικες.....χιτη.....ε χιτη.....φτου σου....μπας και εισαι κανα κοσμογκερλ και μπαινεις εδω με καμουφλαζ?ε?
μουνίτσα, πάνω κάτω έχεις δίκιο αλλά!
οτι τυφλώθηκα απο έρωτα και παραλίγο να την πατήσω με κάποια καριόλα σαφώς και μαλακία μου!
μετά απο χρόνια κατάλαβα το ρητό "όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις"
αν την ίδια καριολιά την βλέπω στις 6 στις 10 γυναίκες -άσχετα αν κάνω λάθος- γιατί να μην τα χώσω?
επειδή έκανα την μαλακία και τυφλώθηκα δεν δικαιούμαι? κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα γραφόμενά σου
αν τα παρερμήνευσα γράψε λάθος
οτι τυφλώθηκα απο έρωτα και παραλίγο να την πατήσω με κάποια καριόλα σαφώς και μαλακία μου!
αν την ίδια καριολιά την βλέπω στις 6 στις 10 γυναίκες -άσχετα αν κάνω λάθος- γιατί να μην τα χώσω?
επειδή έκανα την μαλακία και τυφλώθηκα δεν δικαιούμαι? κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα γραφόμενά σου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Η διαφορα (κατα την αποψη μου παντα ετσι?) εγγειται στο οτι και εγω εχω πατησει μπανανοφλουδα απο αντρες αλλα οταν θα κατσω να συζητησω το θεμα (δηλαδη το τις πταιει) θα το συζητησω οντας στην απεξω.....λιγο πιο αντικειμενικα.....δε θα αρχισω να λεω οι μανιαμουνες οι μαμακηδες οι ελληναρες που κρεμονται πισω απο τις σωβρακοφανελες της μανουλας τους και μενουν μαζι της μεχρι τα σαραντα τους....εμενα αυτο που δε μου αρεσει ειναι οι αφορισμοι και οι αυθεντιες.......ποτε δεν μου αρεσαν ποτε δεν τα γουσταρα......
και απο κει και περα οπως ειπε και ο πετυχημενος, χιουμοριστας, πλουσιος, γκομενος πλην αγαμος στρ8 ε δε μπορεις να εισαι μια μετριοτητα (γιατι ουσιαστικα οι πιο πολλοι μετριοτητες ειμαστε) και να σου φταιει μια αλλη μετριοτητα.....σαφως και επιθυμεις το καλυτερο (ετσι ειναι και το φυσιολογικο) αλλα δεν μπορεις να κλαιγεσαι επειδη αυτο δε σου καθεται και να αναρωτιεσαι που εξαφανιστηκαν ολοι οι αντρες (ή οι γυναικες επι του θεματος) κοινως η αποψη μου ειναι οτι για ολα φταινε παντα δυο....μεγαλο ή μικρο μεριδιο ευθυνης δεν το εξεταζω....
ακομα και οι εξι στις δεκα γυναικες να ειναι ετσι οπως ειναι το να αφοριζεις ολο το γυναικειο φυλο στο ονομα των εξι σαυρων που περασαν απο τη ζωη σου το βρισκω ασχημο......
κατα ταλλα δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις
και απο κει και περα οπως ειπε και ο πετυχημενος, χιουμοριστας, πλουσιος, γκομενος πλην αγαμος στρ8 ε δε μπορεις να εισαι μια μετριοτητα (γιατι ουσιαστικα οι πιο πολλοι μετριοτητες ειμαστε) και να σου φταιει μια αλλη μετριοτητα.....σαφως και επιθυμεις το καλυτερο (ετσι ειναι και το φυσιολογικο) αλλα δεν μπορεις να κλαιγεσαι επειδη αυτο δε σου καθεται και να αναρωτιεσαι που εξαφανιστηκαν ολοι οι αντρες (ή οι γυναικες επι του θεματος) κοινως η αποψη μου ειναι οτι για ολα φταινε παντα δυο....μεγαλο ή μικρο μεριδιο ευθυνης δεν το εξεταζω....
ακομα και οι εξι στις δεκα γυναικες να ειναι ετσι οπως ειναι το να αφοριζεις ολο το γυναικειο φυλο στο ονομα των εξι σαυρων που περασαν απο τη ζωη σου το βρισκω ασχημο......
κατα ταλλα δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις
μουνίτσα, πάνω κάτω έχεις δίκιο αλλά!
σωστό και αυτό αλλά (και πάλι)
όπως είναι μέτρια και την δέχομαι έτσι περιμένω εμένα τον μέτριο να με δεχτεί!
αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπω στις γυναίκες και νομίζω οι περισσότεροι αυτό εννοούν!
ίσως φταίει ο κύκλος μου ίσως τα στέκια που συχνάζω δεν ξέρω!
όπως είναι μέτρια και την δέχομαι έτσι περιμένω εμένα τον μέτριο να με δεχτεί!
αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπω στις γυναίκες και νομίζω οι περισσότεροι αυτό εννοούν!
ίσως φταίει ο κύκλος μου ίσως τα στέκια που συχνάζω δεν ξέρω!