Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σουπερ! παντα ηθελα να ντυθω με τη μαυρη στολη καλογριας να παρω το γατακι μου να ανεβω ψηλα στο στασιδι (βλ ραφι)  σε μια μονη να κοιταω το κοσμο απο ψηλα να μοιαζει με ζωγραφια
τα απομνημονευματα μιας μικρης πριγκηπεσσας που μεγαλωσε κ ψαχνει ραββινο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πήγαινε να εκπληρώσεις το όνειρό σου, να μη σε κρατάμε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάτερ Πρεβέζη? Εν τη Μονή?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τις ελεγχουν? χα χα χα
παντως το ραφι πρεπει να ειναι ασπρο... σαν το ασπρο αλογο που θα μας εφερνε τον πριγκηψ...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Παντως για την ιστορια τα πραγματα εδω στο εξωτερικο ειναι πολυ διαφορετικα....Πηγα Εδιμβουργο το Σ/Κ και τα χρειαστηκα με την ευγενεια κ την προσεγγισιμοτητα των Αγγλιδων/Σκοτσεζογκομενακιων.Καταρχας ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ.Το μπλε ματι πηγαινε συννεφο και το πλατινε ξανθο μαλλακι με εκανε να θελω να τις φαω μια μια.Εν τω μεταξυ δε κολωνουν σου μιλανε στο χαλαρο και ακομα και σε αγνωστη να μιλησεις συνηθως σου χαμογελα και σου πιανει την παρλα.....Σε σημειο που κομπλαρα λιγο γιατι δεν ημουν μαθημενος σε τετοια συμπεριφορα με τις ελλεινιδες....Γυναικοπαρεες παντου και μεγαλοκοπελες ανω των 35 να βγαινουν και να κανουν παιχνιδι χωρις ψευτοαναστολες...Οταν ρε παιδια η γκομενα εχει μαθει να ζει ετσι γιατι να σου γινει "κυνηγος (βοιδο)κεφαλων" στα 30 για να παντρευτει?Εδω ο κοσμος ειναι απελευθερωμενος απο τους συμβατικους καθωσπρεπισμους και τα "πρεπει".Τι θα πει πρεπει να παντρευτει?εδω παντρευεται αν βρει καποιον να περναει καλα και οχι επειδη εχει βαρεσει τιλτ το βιολογικο ρολοι....Στην τελικη ειναι και ζητημα που χρηζει κοινωνιολογικης προσεγγισης γιατι πραγματικα εδω εξω τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα διαβαζω στο φορουμ....τι διαολο απο τον Αρη ειναι οι δικες μας?

Τεσπα πουτσο και κλωτσο στις ελλεινηδες....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οι ελλεεινηδες ειναι σημειο της εποχης μας, αυτη η φουρνια βγηκε ελλατωματικη, και οχι τιποτα αλλο δεν εχουν και εγγυηση να τις αλλαζαμε!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ολες οι γενιες ετσι ηταν.

Γιατι δεν γινεται ξαφνικα να βγηκανε ετσι, καποιος τους εμαθε. Οι γονεις τους ( μας ) λοιπον τις μαθανε ετσι. Τις μαλακισανε καλα στο σπιτι, και τις βγαλανε στην κοινωνια μετα. Μας βαλανε νταλκα στα αρχιδια μας δηλαδη, αλλα δεν πειραζει τους πηραμε πρεφα εγκαιρως  :rockon:

Και με τα αγορια αυτο γινεται βεβαια, σε οχι τοσο μεγαλο βαθμο πλεον ευτυχως. Ετσι φαινεται δηλαδη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ολες οι γενιες ετσι ηταν.

Γιατι δεν γινεται ξαφνικα να βγηκανε ετσι, καποιος τους εμαθε. Οι γονεις τους ( μας ) λοιπον τις μαθανε ετσι. Τις μαλακισανε καλα στο σπιτι, και τις βγαλανε στην κοινωνια μετα. Μας βαλανε νταλκα στα αρχιδια μας δηλαδη, αλλα δεν πειραζει τους πηραμε πρεφα εγκαιρως  :rockon:

Και με τα αγορια αυτο γινεται βεβαια, σε οχι τοσο μεγαλο βαθμο πλεον ευτυχως. Ετσι φαινεται δηλαδη.

ειμαι αρκετα νεαρος για να ξερω για πριν απο αρκετα χρονια το πως ηταν.
το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την γενια μου.
δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειναι αληθινη ολη αυτη η καταντια που τις δερνει !!! ημουνα στην μυκονο το ΠΣΚ και μιλαγα με φιλους μου μυκονιατες και μου λεγανε οτι οι μυκονιατισες τωρα πλεον εχουν σηκωσει τοσο ψηλα την μυτη που δεν παει αλλο !!! πετυχα μια παλια μου φιλη μυκονιατισα και την παρατηρησα πριν παω να την χαιρετησω με το τι απαξιωση κοιταζε τριγυρω της...

αφηστε τα !!!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mε τα αγόρια αυτό έχει τα χαρακτηριστικά της ανωριμότητας και της μαλακίας, με τις γυναίκες έχει τα χαρακτηριστικά της πουτανιάς.

Το μέσο αγόρι σήμερα νομίζει ότι τα εφόδιά του στη ζωή είναι η μαλακία που το δέρνει και ότι παριστάνοντας το μάγκα θα είναι πολύ κουλ και δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Πλήρης αντίθεση με τις εποχές που ο άντρας όφειλε να είναι εργατικός και να ταιριάζει με την εργασία του.

Η μέση γκόμενα πάλι νομίζει ότι με τη δύναμη του μουνιού της θα καταφέρει τα πάντα, έχει τους άντρες που περιμένουν στην ουρά και όσο παίζει μαζί τους τόσο νομίζει ότι είναι η ίδια η αφροδίτη, έτσι και δεν της γίνει το χατήρι αρχίζει υστερίες και κλάμα, νομίζει ότι οι άντρες της οφείλουν τα πάντα, και όταν ο χρόνος πέσει βαρύς έρχεται η ανώμαλη προσγείωση.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
todok μαλλον εσυ εζησες σε αλλη γενια. θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης στην γενια σου δηλαδη γαμαγατε αβερτα ολες τις γυναικες χωρις να εχετε γκρινιες?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποτε ο άντρας καταξιωνόταν με την εργασία του στην κοινωνία ακόμα κι αν ήταν φτωχός. Και οι γυναίκες απέφευγαν με τη σειρά τους αυτούς που δέρναν και έπιναν. Και επιπλέον έπρεπε να φυλάνε και κάτι για τον γαμπρό. Σήμερα βέβαια αυτός που δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του καριόλη με IQ ντομάτας και τουπέ νομπελίστα θεωρείται ξενέρωτος.

Αναφέρομαι και στους άντρες μια και ο Anal_Hunter έκανε αναφορά.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Κάποτε ο άντρας καταξιωνόταν με την εργασία του στην κοινωνία ακόμα κι αν ήταν φτωχός. Και οι γυναίκες απέφευγαν με τη σειρά τους αυτούς που δέρναν και έπιναν. Και επιπλέον έπρεπε να φυλάνε και κάτι για τον γαμπρό.

αυτα ολα ομως για την σημερινη εποχη απλα ειναι ιστορια !!!
στην σημερινη εποχη αντιμετωπιζουμε μια κατασταση χαωτικη!!!
οσα και να πουμε σχετικα για το θεμα εγω θα εχω να λεω απλα μια κουβεντα.
"ΛΥΠΑΜΑΙ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom