Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, διαπιστώνω ότι σοβαρά και σημαντικά μέλη (άντρες) του σάιτ καταθέτουν τους προβληματισμούς τους για τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν την ελληνική περιφέρεια (και το τελευταίο πάρτε το όπως θέλετε). Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι οι γυναίκες του φόρουμ (μέλη;), συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς μου, χλευάζουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες τους, ατόπημα μέγα.. (Ντροπή, αίσχος, όνειδος)
Καταλήγω να πιστέψω ότι υπάρχει εμπάθεια ή μήπως φταίει ο φόβος του φαλλού, ή μήπως οι καταλυτικές ερωτήσεις με νόημα βαθύ που φυσικά αδυνατούν οι γυναίκες να απαντήσουν.. Η πάλι μήπως φταίει η αγαμία ; Η όλα μαζί..
Αυτά σκεφτόμουν χθες το βράδυ περπατώντας στην παραλία του λευκού πύργου και βλέποντας πανάσχημες ελληνίδες, ντυμένες με τα απαίσια μίνι τους, κοιτώντας με τα άθλια χαμόγελά τους, τα θλιβερά καλλίγραμμα σώματα τους και τις απίστευτα διαλυμένες τους ζωές... Συνεχίζοντας αυτόν τον εξαιρετικό διάλογο μέσα μου με τρόμο διαπίστωσα ότι αυτές οι τόσο πανάθλιες γυναίκες συνοδεύονταν συνήθως από άντρες(;) και πραγματικά έφριξα! Μα αυτές θα τους καταστρέψουν!!!
Πραγματικά μέσα από το γέλιο που σχηματίζονταν στα χείλη τους σχηματιζόταν λες αμυδρά ένα μούδιασμα, διότι ένας αδιόρατος εχθρός καραδοκούσε κρυμμένος, απειλητικός, μαύρος, σκοτεινός ύπουλος..
‘Αραγε για αυτό το ΙΚΕΑ να έφερε εκείνα τα νέα ράφια με ενσωματωμένες μεταλλικές λαβές που συναρμολογούνται πανεύκολα;! Για να καλύψει τις ανάγκες που θα αρχίσουν να δημιουργούνται; Μα και πάλι οι ειδήσεις γιατί δεν ανέφεραν κάτι; Η Δρούζα γιατί δεν έδειξε τα νέα σχέδια σε ράφια που βγαίνουν και στα χρώματα του χειμώνας 2008 μεζον – ντεκορασιόν, ώστε να ταιριάζουν με το νέο μακιγιάζ ; Ο καρβέλας θα βγάλει σουξέ στην ανίτα για το νέο φαινόμενο; Και όλα αυτά πως θα συντελέσουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου;
Αλλά ας μιλήσουμε σοβαρά όσο απαιτεί η σοβαρότητα αυτού του θέματος. Ας μιλήσουμε σοβαρά όπως θα μιλούσαμε για την πείνα στον κόσμο, την ανεργία, την πολιτική κρίση στην Ελλάδα, το περιβάλλον, την φτώχια… Ας μιλήσουμε σοβαρά για το πώς οι ελληνίδες γυναίκες θα αποφύγουν το ράφι (θέμα που ταλανίζει και κατατρώει την παγκόσμια κοινότητα) μιας και ο φίλος μας βάσος προβληματίζεται τόσο καιρό για αυτό το βαθύ θέμα. Ας καταθέσουμε μεστά, σοβαρά και εμπεριστατωμένα τις απόψεις μας και θα σας παρακαλούσα να παραλείψουμε τα χαχανητά και τις εξυπνάδες αποφεύγοντας ευθύνες και αλήθειες.
Αν ξέρετε κάτι που μπορεί βοηθήσει – αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι (αν και είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει κάτι ..) οι ελληνίδες είμαι σίγουρη ότι σας εκλιπαρούν να το πείτε.
Και μετά ξύπνησα …ιδρωμένη χεχε