Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μας δινουν και κανουργιο!!!
μεχρι να λυσουν το προβλημα τους οι ελλεεινηδες εμεις θα την βρισκουμε την ακρη αλλιως !!!  ;)
στο σχολειο θυμαμαι στα διαγωνισματα οταν σε ενα προβλημα δεν μου ερχοταν η λυση αυτη τη στιγμη επιανα ενα ποιο ευκολο και μετα ελυνα εκεινο το οποιο με ταλαιπωρουσε.  :cool2:
Όμως…ο καλος ο καπετανιος…στη φουρτουνα φαινεται….!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, διαπιστώνω ότι σοβαρά και σημαντικά μέλη (άντρες) του σάιτ καταθέτουν τους προβληματισμούς τους για τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που  απασχολούν την ελληνική περιφέρεια (και το τελευταίο πάρτε το όπως θέλετε). Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι οι γυναίκες του φόρουμ (μέλη;), συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς μου, χλευάζουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες τους, ατόπημα μέγα.. (Ντροπή, αίσχος, όνειδος)
Καταλήγω να πιστέψω ότι υπάρχει εμπάθεια ή μήπως φταίει ο φόβος του φαλλού, ή μήπως οι καταλυτικές ερωτήσεις με νόημα βαθύ που φυσικά αδυνατούν οι γυναίκες να απαντήσουν.. Η πάλι μήπως φταίει η αγαμία ; Η όλα μαζί..
Αυτά σκεφτόμουν χθες το βράδυ περπατώντας στην παραλία του λευκού πύργου και βλέποντας πανάσχημες ελληνίδες, ντυμένες με τα απαίσια μίνι τους,  κοιτώντας με τα άθλια χαμόγελά τους, τα θλιβερά καλλίγραμμα σώματα τους και τις απίστευτα διαλυμένες τους ζωές... Συνεχίζοντας αυτόν τον εξαιρετικό διάλογο μέσα μου με τρόμο διαπίστωσα ότι αυτές οι τόσο πανάθλιες γυναίκες συνοδεύονταν συνήθως από  άντρες(;) και πραγματικά έφριξα! Μα αυτές θα τους καταστρέψουν!!!
Πραγματικά μέσα από το γέλιο που σχηματίζονταν στα χείλη τους σχηματιζόταν λες αμυδρά ένα μούδιασμα, διότι ένας αδιόρατος εχθρός καραδοκούσε κρυμμένος, απειλητικός, μαύρος, σκοτεινός ύπουλος..
‘Αραγε  για αυτό το ΙΚΕΑ να έφερε εκείνα τα νέα ράφια με ενσωματωμένες μεταλλικές λαβές που συναρμολογούνται πανεύκολα;! Για να καλύψει τις ανάγκες που θα αρχίσουν να δημιουργούνται; Μα και πάλι οι ειδήσεις γιατί δεν ανέφεραν κάτι; Η Δρούζα γιατί δεν έδειξε τα νέα σχέδια σε ράφια που βγαίνουν και στα χρώματα του χειμώνας 2008 μεζον – ντεκορασιόν, ώστε να ταιριάζουν με το νέο μακιγιάζ ;    Ο καρβέλας θα βγάλει σουξέ στην ανίτα για το νέο φαινόμενο; Και όλα αυτά πως θα συντελέσουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου;
Αλλά ας μιλήσουμε σοβαρά όσο απαιτεί η σοβαρότητα αυτού του θέματος. Ας μιλήσουμε σοβαρά όπως θα μιλούσαμε για την πείνα στον κόσμο, την ανεργία, την πολιτική κρίση στην Ελλάδα, το περιβάλλον, την φτώχια… Ας μιλήσουμε σοβαρά για το πώς οι ελληνίδες γυναίκες θα αποφύγουν το ράφι (θέμα που ταλανίζει και κατατρώει την παγκόσμια κοινότητα) μιας και ο φίλος μας βάσος προβληματίζεται τόσο καιρό για αυτό το βαθύ θέμα. Ας καταθέσουμε μεστά, σοβαρά και εμπεριστατωμένα τις απόψεις μας και θα σας παρακαλούσα να παραλείψουμε τα χαχανητά και τις εξυπνάδες αποφεύγοντας ευθύνες και αλήθειες.
Αν ξέρετε κάτι που μπορεί βοηθήσει – αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι (αν και είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει κάτι ..) οι ελληνίδες είμαι σίγουρη ότι σας εκλιπαρούν να το πείτε.
Και μετά ξύπνησα …ιδρωμένη χεχε
:dancing:

Πολλή φαιά ουσία ρε παιδί μου!!! Μήπως να τη διοχέτευες αλλού;

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οι γυναικες δεν λυνονται μιμικο, ειναι γορδιος δεσμος,
και θελουν ΣΠΑΘΙ

συμφωνω!!! θα ξαναπω ομως οτι υπαρχουν γυναικες αναμεσα μας οι οποιες ειναι σωστες. αλλα υπαρχει ενα παρα μεγαλο ποσοστο 90% το οποιο εχει μπλεξει τα μπουτια του, δεν ξερει τι θελει, γιατι το θελει και το πως το θελει, αυτο τις αφηνει σε ενα φαυλο κυκλο απο τον οποιο δεν δεχονται να βγουν, κλεισμενες μεσα στις σκεψεις τους με απιστευτη ταχυτητα εναλλαγης σκεψης, του τυπου μηπως αυτο ή μηπως το αλλο, και αν γινει αυτο μετα τι θα κανω ... κτλ.
αυτο τις οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο ραφι, πρεπει ο αντρας να κοψει με ΣΠΑΘΙ τον "γορδιο δεσμο" των αμφιβολιων τους και της αναποφασιστικοτητας τους !!!
αυτη ειναι η αποψη μου.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Όμως…ο καλος ο καπετανιος…στη φουρτουνα φαινεται….!!!!

μεχρι στιγμης δεν τα εχω καταφερει και τοσο καλα, για να γινεις καλος καπετανιος πρεπει πρωτα να περασεις και αρκετες φουρτουνες...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τα ίδια & τα ίδια...
μας πρήξατε τα βλέφαρα.
Λερναία Ύδρα... Κάπου τόσες δεν είναι υποτίθεται? 9? Ένα σώμα, συλλογικό μυαλό, πολλαπλοί λογαριασμοί(τα κεφάλια)

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οσο υπαρχουν μαλακες που θεοποιουν τις ανεγκεφαλες, τις ανεβαζουν στο θεο και στο τελος τις παντρευονται κιολας, οι ραφαδες θα πεινασουν στην ψωροκωσταινα..
γιατι ως γνωστον, για καθε ελληνιδα παντα θα υπαρχει και ενας κοκκινιστος (δυστυχως..)

μπα φιλτατε rokoss τα πραγματα αλλαζουν,οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες...και οι σημερινες 25αρες-30αρες θα τον ψαχνουν ακομη και τον κοκκινιστο με το κυαλι....

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Το θέμα είναι το ράφι να στηρίζεται στον τοίχο του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ σπιτιού, αγαπητοί μου..
Διοχετεύσατε την ενέργειά σας στο real estate!!

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπα!

Τα πράγματα σήμερα τα βλέπω ως εξης:

Κάποιον κοκκινιστό (πού το βρήκες ρε μεγάλε!Έγραψε!) θα βρουν και θα κουκουλώσουν, και μετά από το δέσιμο του (κοκκινιστού) γαιδάρου, η γνωστή ιστορία: Γκρίνια, αύξηση βάρους, έλλειψη (καλού) σεξ και όλα τα υπόλοιπα που γεμίζουν σελίδες.....

Κι ύστερα θα φταίει κάποια άλλη (αλλοδαπή κατά κύριο λόγο) που ήρθε και μας πήρε τον άνδρα!

Ράφια πολλά πάντως δεν βλέπω.

Οι γάμοι αντίθετα, αυξάνονται με γοργό ρυθμό

...όπως βέβαια και τα διαζύγια!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Οι περισσότεροι απο εμας μεγαλωσαμε με το εξης δογμα!!

Σχολειο, Σπουδες ή δουλεια, δουλεια και φευγεις απο το σπιτι γαμπρος ή νυφη!!!

Στην σημερινη εποχη καπου κολλαει το συστημα. Ειναι δυσκολότερο να φυγεις απο το σπίτι σου. Ειδικα οι γυναικες τρωνε μεγαλύτερο ζόρι απο τους γονεις απο οτι οι αντρες. Το "φερε μας ενα καλο παιδι" γινεται "καλα αυτος ειναι αφραγκος πως θα ζήσετε?" αν εχει λεφτα και δικο του σπίτι "καλα θα σε πάρει μακρια μας? Εμεις για ποιον το φτιαχνουμε το σπίτι?" και αλλα τετοια!!

Τωρα τα περισσοτερα αγορια περνανε καλα στα σπίτια των γονιων τους (φαγητο,πλυσιμο,σιδερωμα) με μινιμουμ γκρίνια!! Οι γυναικες και δουλειες πρεπει να κανουν και τους ζαλίζουν το κεφαλι!!

Λογικο ειναι να θελουν να φυγουν οι γυναικες  απο τα σπίτια τους, και ας πανε 2 οροφους ή 2 τετραγωνα πιο κάτω!

και το διαζύγιο μην το παρεξηγουμε απο το να καθεσαι σε μια σουπα γαμο καλυτερα να χωρισεις και να διατηρεις φιλικές σχεσεις!!

Η ουσια του ποστ μου ειναι οτι όλα μεσα στη ζωη ειναι, το να φιλοσοφεις 200 μερες δεν εχει νοημα ορμας και ή ΤΑΝ ή (που)Ταν ή επι ΤΑΣ!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι περισσότεροι απο εμας μεγαλωσαμε με το εξης δογμα!!

Σχολειο, Σπουδες ή δουλεια, δουλεια και φευγεις απο το σπιτι γαμπρος ή νυφη!!!

Στην σημερινη εποχη καπου κολλαει το συστημα. Ειναι δυσκολότερο να φυγεις απο το σπίτι σου. Ειδικα οι γυναικες τρωνε μεγαλύτερο ζόρι απο τους γονεις απο οτι οι αντρες. Το "φερε μας ενα καλο παιδι" γινεται "καλα αυτος ειναι αφραγκος πως θα ζήσετε?" αν εχει λεφτα και δικο του σπίτι "καλα θα σε πάρει μακρια μας? Εμεις για ποιον το φτιαχνουμε το σπίτι?" και αλλα τετοια!!

Τωρα τα περισσοτερα αγορια περνανε καλα στα σπίτια των γονιων τους (φαγητο,πλυσιμο,σιδερωμα) με μινιμουμ γκρίνια!! Οι γυναικες και δουλειες πρεπει να κανουν και τους ζαλίζουν το κεφαλι!!

Λογικο ειναι να θελουν να φυγουν οι γυναικες  απο τα σπίτια τους, και ας πανε 2 οροφους ή 2 τετραγωνα πιο κάτω!

και το διαζύγιο μην το παρεξηγουμε απο το να καθεσαι σε μια σουπα γαμο καλυτερα να χωρισεις και να διατηρεις φιλικές σχεσεις!!

Η ουσια του ποστ μου ειναι οτι όλα μεσα στη ζωη ειναι, το να φιλοσοφεις 200 μερες δεν εχει νοημα ορμας και ή ΤΑΝ ή (που)Ταν ή επι ΤΑΣ!!

Όντως, αλλά ευτυχώς πήγαν τα πράγματα αλλιώς και μπορεσαμε να δούμε και άλλες μορφές ζωής :2funny:

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για το 80% κάποιος μλκ θα βρεθεί.Ξερω κοπέλα -μεγαλοκοπέλα μαλλον που ειχε 4 χρόνια σχεση χωρισε εψαχνε 3 χρονια γκομενο και στα 34 της βρηκε εναν 33 χρονο ΠΑΡΘΕΝΟ-δεν ειχε ποτε του αλλη σχεση και αρραβωνιαστήκανε....

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Για το 80% κάποιος μλκ θα βρεθεί.Ξερω κοπέλα -μεγαλοκοπέλα μαλλον που ειχε 4 χρόνια σχεση χωρισε εψαχνε 3 χρονια γκομενο και στα 34 της βρηκε εναν 33 χρονο ΠΑΡΘΕΝΟ-δεν ειχε ποτε του αλλη σχεση και αρραβωνιαστήκανε....

αυτο τωρα ετυχε δεν πετυχε...σωστα???
αλλα παιρνουμε θαρρος και εμεις οι καημενες με κατι τετοια και λεμε οτι ακομα
υπαρχει ελπιδα... :grin:

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
αλλα παιρνουμε θαρρος και εμεις οι καημενες με κατι τετοια και λεμε οτι ακομα
υπαρχει ελπιδα... :grin:

33αρης παρθένος ...  :rolleyes:
Τρελό στοίχημα, ποιος θα φουντάρει πρώτος. Αυτή ή αυτός ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ημουν καποιες μερες αρωστος και όποτε εμπαινα στο σαιτ, δεν εδινα και μεγαλη σημασια σε καινουρια θρεντ, απλα χαζευα.
ετσι δεν ειχα δει το συγκεκριμενο, το οποιο το ανοιξε ο βασος κυριως για να δουμε και τη γυναικεια οπτικη.

τελικα επιβεβαιωνονται αυτοι που λενε (και εγω ειμαι ενας απ αυτους, απλα διαφωνω στους λογους που τους οδηγουν εκει) οτι οι σημερινες γυναικες, στο βωμο της επιτευξης του στοχου τους, χανουν την καθημερινοτητα και την ουσια της.

κοινως, εχουν λιωσει τα δαχτυλα τους απ τον αυνανισμο !!!!

δεν εξηγειται αλλιως. ο,τι ''ποναει'' δεν το συζητας, το ''ελαφραινεις'', το σαρκαζεις, το γελοιοποιεις εν τελει για να τραβηξεις απο πανω του την προσοχη..

δεν ειναι (κατα τη γνωμη μου) σε καλλιτερη φαση οι σημερινοι αντρες. ειναι μια αλλη πτυχη που αξιζει (μεγαλου) σχολιασμου, που ομως ουτε οι αντρες ειναι διαθεσιμοι να κανουν ευθαρσως. ομως, σε πολυ μεγαλο βαθμο, παντα κατα τη γνωμη μου, ειναι πολυ πιο ρεαλιστες και πολυ πιο ετοιμοι να δωσουν για να παρουν και το κυριοτερο.. το τολμουν !

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96

Καλα λένε οτι οταν κουτσομπολευουν οι αντρες οι γυναικες μπροστα τους δεν πιανουν μια!!

Κοπελα στα 34 Μεγαλοκοπελα!! Αντρας στα 33 λυκόπουλο!!  Ημαρτον!!!

και τι σημαινει αν δεν ειχε σχέση!! Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να ειχε μια σχεση απο τα 14 και να παντρευοταν στα 28!!!

Αν στα 33 του ειχει χτισει 10 στριπτιζαδικα,3 μπουρδελα και 2 μασατζιδικα ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!!

Δηλαση επειδη  δεν ειχε 2 γκόμενες στο παρελθον  να τον λένε "αγαπουλίνι μου" και "ζουζουλίνι μου" ειναι κατευθειαν παρθένος??

Η γνωμη μου ειναι αν εχεις να επιλέξεις ή να μενεις με τους γονεις ή γαμο μετα τα 30 παντρευεσαι!!!
  Αν εχεις και αλλες επιλογες (ποιες??) εκτος απο τις 2 παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ και τις ακολουθεις!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παπα? ήταν σοβαρο θεμα προς συζητησην και το αγνοησαμε? ταπεινα και γονιπετης ζηταω συγγνωμη.....απλα ενα θεμα με τιτλο "τι χρωμα ραφι να διαλεξουν οι σημερινες 25-30αρες" με τα συγκεκριμενα ποστ που ειχε δεχθει απο την πρωτη σελιδα κι ολας ε δεν μπορω ουτε να το παρω σοβαρα ουτε να κατσω να κανω συζητηση....και να κανω τι ειδους συζητηση? να πουμε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οτι οι γυναικες εχουν ξεφυγει και οι αντρες το ιδιο? ποσες φορες ακομα δηλαδη θα το πουμε? ε προφανως και το κοροιδευουμε λοιπον.....νομιζω οτι κατα καιρους εδω μεσα εχεις δει αρκετα σοβαρα ποστ απο τις γυναικες του φορουμ οπου λενε ξεκαθαρα την αποψη τους....οποτε το ποιος μαλακιζεται και ποιος οχι (κυριολεκτικα ή μη) ας μην το θιξουμε για το συγκεκριμενο θρεντ :P

Καλα λένε οτι οταν κουτσομπολευουν οι αντρες οι γυναικες μπροστα τους δεν πιανουν μια!!

αυτο ξαναπες το.....χαχαχαχαχαχα

παντως οντως ρε ιασονα υπερβολικο σε βρισκω λιγο.....

και εν πασει περιπτωσει ποιοι ειμαστε εμεις που θακρινουμε τη σεξουαλικη ζωη του καθενος και τα κριτηρια με τα οποια επιλεγει να ζευγαρωσει ή να παντρευτει....ας δουμε καλυτερα την καμπουρα μας και ας αφησουμε τις σοφιες για αυτους που τους παιρνει γιατι τελικα μαλλον σε σοφισματα το εχουμε ριξει και νομιζουμε οτι επιτελλουμε και εργο απο πανω ;)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
16
αλλα παιρνουμε θαρρος και εμεις οι καημενες με κατι τετοια και λεμε οτι ακομα υπαρχει ελπιδα... ;

Πες μου ότι αστειευόσουν Νίνα... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ πες μου ότι ήταν πλάκα!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Κοπελα στα 34 Μεγαλοκοπελα!! Αντρας στα 33 λυκόπουλο!!  Ημαρτον!!!

και τι σημαινει αν δεν ειχε σχέση!! Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να ειχε μια σχεση απο τα 14 και να παντρευοταν στα 28!!!

Αν στα 33 του ειχει χτισει 10 στριπτιζαδικα,3 μπουρδελα και 2 μασατζιδικα ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!!

Δηλαση επειδη  δεν ειχε 2 γκόμενες στο παρελθον  να τον λένε "αγαπουλίνι μου" και "ζουζουλίνι μου" ειναι κατευθειαν παρθένος??

Η γνωμη μου ειναι αν εχεις να επιλέξεις ή να μενεις με τους γονεις ή γαμο μετα τα 30 παντρευεσαι!!!
  Αν εχεις και αλλες επιλογες (ποιες??) εκτος απο τις 2 παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ και τις ακολουθεις!!!

Στα 34 φυσικά και είναι μια σιτεμένη και τελειωμένη. Ακόμα και τα περιθώριά της να γκαστρωθεί είναι στενά, σε αντίθεση με τη διάμετρο του κόλπου της.

Ο άντρας στα 33 συνήθως κάτι έχει αρχίσει να κάνει στη ζωή του (ή έχει ήδη κάνει), και αφού οι γυναίκες σε αυτό καταλήγουν και τελικά αυτό ζητάνε δε τους φταίει κανένας. Τον συγκεκριμένο για παράδειγμα γιατί δεν τον κοίταζε καμία στα 23; Και τώρα τον πλησιάζει η άλλη με σκοπό να τον εκμεταλευτεί; Αυτή είναι η πιο αισχρή εκμετάλευση που μπροστά της ωχριά το trafficing, να περιφρονούν έναν άντρα στα χρόνια που λες ότι ήταν νέος για να τον πλησιάζουν με απώτερο στόχο την αποκατάσταση όταν είναι μεγάλος. Σε όλες αυτές αξίζει η μέγιστη περιφρόνηση.

Και όντως μπορεί να έχει εμπειρίες, αλλά για αυτές χρειάστηκε να πληρώσει και να υπομείνει αγενείς τσατσες και κρυόκωλες τανες και βρώμικα σεντόνια. Δε μπορεί να έρχεται η άλλη που τα βρήκε όλα έτοιμα και πρώτα τον έφτυνε για να προσκολληθεί τώρα πάνω του για να αποκατασταθεί, έχοντας δώσει σε άλλους τα φρέσκα χρόνια της και τα όποια αισθήματα μπορούσε να διαθέσει. Δηλαδή το γάλα το παίρνουν οι μάγκες κι ο μαλάκας τη γρια αγελάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom