Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ανοιγω αυτο το θεαρεστον και ελευθερον απο τον αιδεσιμοτατο giorgospapara :2funny: sorry giorgospapa :grin: θρεντ οπου θα ηθελα να αναπτυξετε με παρρησια,ντομπροσυνη και χωρις ιχνος εγωισμου(αφορα κυριως τις γυναικες του σαιτ) την αποψη σας για το θεμα "πως θα γλυτωσει η σημερινη ελληνιδα το ραφι"? ή "10 τροπους που προτεινετε στη σημερινη ελληνιδα για να παλεψει την μοναξια της οταν συνειδητοποιησει οτι οι μισοι ελληνες θα ειναι παντρεμενοι με αλλοδαπες"..ευχαριστω! :cheesy:
1. Nα μας την πεφτουν
2. Να μην λένε ποτε οχι σε δοσιμο λοκου
3. Να μας πληρωνουν για να τις γαμαμε (και να επενδυουμε εκ των υστερων τα λεφτα)
4. Να μαθουν να μαγειρευουν καλυτερα απο τος μαναδες τους
5. Να μη το παιζουν καριεριστριες, αυτες θα πανε τα παιδια στο παρκο σε σχεση με κατι αρχιδομαλακες ,τσαμπα μαγκες διπλανης πορτας, Βρασιδες που βλεπω να κουβαλανε καροτσακια, Αντρες με μουνακι (με αλλα λογια)
6. Οταν τις λεμε πουτανες να λενε ευχαριστω
7. Να παιρνουν διαζυγιο χωρις αποζημιωση
8. Να μας αφηνουν να γαμαμε καμια ουκρανη που και που
9. Να περνουμε την Ελληνιδα μαζι με την ουκρανη και η πρωτη να μη την νοιαζει.
10.Οταν λεμε σκασε, θα σκαει τελεια και παυλα.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εξω παντως πλην Γαλλιας, αλλα και απανιως στην Ελλαδα για να ειμαι ειλικρινης, το 1,2,4,7,8,9 δεν ειναι τοσο δυσευρετο. Το 10 με αυτες σπάνια χρειαζεται. Το 5 προσωπικα δεν με χαλαει. Γνωριζεις και πολλες ωραιες μαναδες ετσι.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
1) Οι γυναικες δεν εχουν αναγκη. ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ και ναναι , θα βρουν τον μαλακα για να τις παντρευτει. ΧΙΛΙΑΔΕΣ παραδειγματα.

2) Πλανωνται πλανην οικτραν, οσοι νομιζουν οτι αν εισαι γυμνασμενος με BMW και εμφανισημος σου συμπεριφερονται καλυτερα. ΟΚ, γαμας πιο ευκολα, αλλα ειναι το ιδιο στριμενες και κακοτροπες.

3) Ρωτησαν τον συγγγραφεα Π Μαρκαρη για το ποια θα ηθελες να ειναι η εξελιξη της ωριμοτητας των νεοελληνων, ή κάπως έτσι και απαντησε. 'Τα αγορια να κλαινε πιο ευκολα και να φευγουν νωρις απο την μητρικη εστια, τα κοριτσια να κλαινε λιγοτερο και να φευγουν νωρις απο την πατρικη εστια'. Μπας και ξεσκατισει λιγο το μυαλο τους απο τον τροπο που μεγαλωνουν τα βλασταρια. Περεπιπτοντως σημερα ξεκιναει στην ΝΕΤ νομιζω η τηλεοπτικη μεταφορα μυθιστορηματος του με πρωταγωνιστη τον εξαιρετικο αστυνομο Χαρίτο.Οχι του 'Βασικου μετόχου', το προηγουμενο απο αυτο

4) Φοβερο και αληθινο. Σε εταιρικη γιορτη δοθηκε απο τον Γενικό σε γυναικα συναδελφο που ειχε μονιμα την απορια 'Ποτε θα γινω μανα' δωρο ενα...... ΡΑΦΙ. ΤΟ γέλιο.

+1000 σε όλα, και ειδικά στο 1 και στο 2!!!
Για το 1, πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι είχαν μετριότατη επιτυχία στις γυναίκες σε όλη τη νιότη τους, και κατά τα 35-40 τους "βρήκαν τον έρωτα" (όλως τυχαίως) στο πλευρό συνομήλικής τους και "αναλόγων προσόντων" δεσποινίδα...
Βίον ανθόσπαρτον και...περαστικά τους :jerking:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ σωστά κύριοι τα περισσότερα τα οποία γράψατε.

Η ουσία όμως είναι μία:
Όλο και περισσότερες παραπονιούνται ότι υπάρχει έλειψη σε ταίρι/γκόμενο/άνδρα.
Είτε γιατί δεν βρήκαν αυτό που ψάχνουν, είτε γιατί ψάχνουν οτιδήποτε και δεν βρίσκουν τίποτα.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Η πορεία των ραφιών είναι κολλημένη στο Limit-up τα τελευταία χρόνια.

Επισκέπτης
πολύ ράφι έχει πέσει πρέπει να φτιάξουμε ένα πάρκιν για γεροντοκόρες.

Επισκέπτης
Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, διαπιστώνω ότι σοβαρά και σημαντικά μέλη (άντρες) του σάιτ καταθέτουν τους προβληματισμούς τους για τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που  απασχολούν την ελληνική περιφέρεια (και το τελευταίο πάρτε το όπως θέλετε). Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι οι γυναίκες του φόρουμ (μέλη;), συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς μου, χλευάζουν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες τους, ατόπημα μέγα.. (Ντροπή, αίσχος, όνειδος)
Καταλήγω να πιστέψω ότι υπάρχει εμπάθεια ή μήπως φταίει ο φόβος του φαλλού, ή μήπως οι καταλυτικές ερωτήσεις με νόημα βαθύ που φυσικά αδυνατούν οι γυναίκες να απαντήσουν.. Η πάλι μήπως φταίει η αγαμία ; Η όλα μαζί..
Αυτά σκεφτόμουν χθες το βράδυ περπατώντας στην παραλία του λευκού πύργου και βλέποντας πανάσχημες ελληνίδες, ντυμένες με τα απαίσια μίνι τους,  κοιτώντας με τα άθλια χαμόγελά τους, τα θλιβερά καλλίγραμμα σώματα τους και τις απίστευτα διαλυμένες τους ζωές... Συνεχίζοντας αυτόν τον εξαιρετικό διάλογο μέσα μου με τρόμο διαπίστωσα ότι αυτές οι τόσο πανάθλιες γυναίκες συνοδεύονταν συνήθως από  άντρες(;) και πραγματικά έφριξα! Μα αυτές θα τους καταστρέψουν!!!
Πραγματικά μέσα από το γέλιο που σχηματίζονταν στα χείλη τους σχηματιζόταν λες αμυδρά ένα μούδιασμα, διότι ένας αδιόρατος εχθρός καραδοκούσε κρυμμένος, απειλητικός, μαύρος, σκοτεινός ύπουλος..
‘Αραγε  για αυτό το ΙΚΕΑ να έφερε εκείνα τα νέα ράφια με ενσωματωμένες μεταλλικές λαβές που συναρμολογούνται πανεύκολα;! Για να καλύψει τις ανάγκες που θα αρχίσουν να δημιουργούνται; Μα και πάλι οι ειδήσεις γιατί δεν ανέφεραν κάτι; Η Δρούζα γιατί δεν έδειξε τα νέα σχέδια σε ράφια που βγαίνουν και στα χρώματα του χειμώνας 2008 μεζον – ντεκορασιόν, ώστε να ταιριάζουν με το νέο μακιγιάζ ;    Ο καρβέλας θα βγάλει σουξέ στην ανίτα για το νέο φαινόμενο; Και όλα αυτά πως θα συντελέσουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου;
Αλλά ας μιλήσουμε σοβαρά όσο απαιτεί η σοβαρότητα αυτού του θέματος. Ας μιλήσουμε σοβαρά όπως θα μιλούσαμε για την πείνα στον κόσμο, την ανεργία, την πολιτική κρίση στην Ελλάδα, το περιβάλλον, την φτώχια… Ας μιλήσουμε σοβαρά για το πώς οι ελληνίδες γυναίκες θα αποφύγουν το ράφι (θέμα που ταλανίζει και κατατρώει την παγκόσμια κοινότητα) μιας και ο φίλος μας βάσος προβληματίζεται τόσο καιρό για αυτό το βαθύ θέμα. Ας καταθέσουμε μεστά, σοβαρά και εμπεριστατωμένα τις απόψεις μας και θα σας παρακαλούσα να παραλείψουμε τα χαχανητά και τις εξυπνάδες αποφεύγοντας ευθύνες και αλήθειες.
Αν ξέρετε κάτι που μπορεί βοηθήσει – αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι (αν και είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει κάτι ..) οι ελληνίδες είμαι σίγουρη ότι σας εκλιπαρούν να το πείτε.
Και μετά ξύπνησα …ιδρωμένη χεχε
:dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μόνο εξαιτίας των ονείρων ξυπνάτε ιδρωμένη δεσποινίς???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άλλο ήθελα να ρωτήσω, αλλά ας είναι...

Ξυπνάς ιδρωμένη εξαιτίας των ονείρων ή εξαιτίας της συντροφιάς σου????

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πνίγεται, δεν στραβοψωλιάζει! Η πούτσα είναι σίδερο πάντα! Και γι' αυτό δεν πρέπει να την χαίρεται μόνο μία :)
                       Αφιερωμενη εξαιρετικα..η παρακατω
                                      ζειμπεκια…

Γεραματα ρε φιλε μου
                                καθομουν σε μιαν ακρη
                               και κοιταζα τον πουτσο μου
                                και μου’φυγε ένα δακρυ….

Πουτσα μου πως καταντησες
                                εσυ σ’αυτό το χαλι
                               που όταν εβλεπες μουνι
                                γινοσουνα ατσαλι…

Εθεριευες εθυμωνες
                               γινοσουν ανω κατω
                              και γιατρευες της καθεμιας
                               τον μουνο και τον πατο…

Τωρα κρυμμενος στο βρακι
                               δεν μου ζητας παιχνιδια
                              καθεσαι κι αναπαυεσαι
                               στα ενδοξα σου αρχιδια…

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

Γεραματα ρε φιλε μου
                                καθομουν σε μιαν ακρη
                               και κοιταζα τον πουτσο μου
                                και μου’φυγε ένα δακρυ….

Πουτσα μου πως καταντησες
                                εσυ σ’αυτό το χαλι
                               που όταν εβλεπες μουνι
                                γινοσουνα ατσαλι…

Εθεριευες εθυμωνες
                               γινοσουν ανω κατω
                              και γιατρευες της καθεμιας
                               τον μουνο και τον πατο…

Τωρα κρυμμενος στο βρακι
                               δεν μου ζητας παιχνιδια
                              καθεσαι κι αναπαυεσαι
                               στα ενδοξα σου αρχιδια…          
χαχαχαχαχαχα...το έχω ακούσει...κορυφαίο.....χαχαχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αχρηστες ρε γμτ,άχρηστες..
ουτε ράφι δεν μπορουν να βρουν..
οπως μια στην δουλεια στα 35 που μου λέει 'εχουμε ακομα καιρο'...
τι καιρο ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΗ που θα επρεπε τωρα να εχεις 2 ραφια για καβάτζα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί το συνεχίζετε ρε παιδιά (sorry vasos  :) )!!!
Τί μας ενδιαφέρει εμάς το ράφι της καθεμιάς; Ας κάνει η καθεμιά ό,τι γουστάρει, μόνο τ' αρχίδια να μη  μου πρήζουν, γιατί θέλω να ζήσω πολλααααά χρόνια και ... καυλωμένος μέχρι τέλους :rockon:

:tooth:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πιστευεις οτι δεν μας αφορα το θεμα?
ποσες σφραγιδες να χωρεσει το διαβατηριο?

μας δινουν και κανουργιο!!!
μεχρι να λυσουν το προβλημα τους οι ελλεεινηδες εμεις θα την βρισκουμε την ακρη αλλιως !!!  ;)
στο σχολειο θυμαμαι στα διαγωνισματα οταν σε ενα προβλημα δεν μου ερχοταν η λυση αυτη τη στιγμη επιανα ενα ποιο ευκολο και μετα ελυνα εκεινο το οποιο με ταλαιπωρουσε.  :cool2:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι γυναικες δεν λυνονται μιμικο, ειναι γορδιος δεσμος,
και θελουν ΣΠΑΘΙ

Stories

Νέο!