Τα πράγματα είναι πολύ απλά,απορώ γιατί το έχετε αναγάγει πλέον σε επιστήμη. Ναι η πλειοψηφία των γυναικών όταν περνούν τα τριάντα,σκέφτονται μόνο την αποκατάσταση.Γνώμη μου είναι ότι ακόμα και αυτές που είναι πιο απελευθερωμένες και ανεξάρτητες,στο πίσω μέρος του μυαλού τους σίγουρα ανησυχούν.
Και όλα αυτά όχι επειδή είναι πουτάνες ή καριόλες,αλλά επειδή δυστυχώς η φύση είναι αμείλικτη και άδικη απέναντι μας.Μακάρι να ήταν το ίδιο εύκολη και ακίνδυνη η εγκυμοσύνη μέχρι τα 45,και μακάρι να είχαμε ακόμα μια δεκαετία, μέχρι τα 40, που όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο γοητευτικές και όμορφες θα γινόμαστε όπως οι άντρες.Σίγουρα η όλη νοοτροπία των γυναικών θα ήταν διαφορετική, κ στα 30 από τα τελευταία πράγματα που θα μας απασχολούσε θα ήταν ο γάμος
Όπως πρέπει να δεχτούμε ότι ο άντρας από την φύση του είναι κυνηγός,και μάλιστα έχει όλα τα προσόντα μέχρι και τα 40-50,με αποτέλεσμα να υπάρχουν μερικοί γάμοι και οικογένειες που διαλύονται επειδή ο άντρας βρίσκει κάποια καλύτερη και νεότερη.
Όσο για τον 33χρονο στο παράδειγμα πιο πάνω,δεν νομίζω να τον πίεσε κανείς να αρραβωνιαστεί με το ζόρι,ούτε νομίζω ότι παρά τα πιθανά φύκια για μεταξωτές κορδέλες που του πούλησε η κυρία,δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε η κυρία από αυτόν.Αν πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον αναγκαστικά-που δε βρίσκω τον λόγο-σίγουρα πρέπει και τους δύο,αυτήν επειδή τον "χρησιμοποίησε" και αυτόν επειδή δέχτηκε να "χρησιμοποιηθεί" επιβραβεύοντας τέτοιες συμπεριφορές