Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οτι δίνουμε διαφορετικό ορισμό αυτό είναι σίγουρο!
υποτίθεται κατηγορούμαι τις γυναίκες που κοιτάνε τα φράγκα και εμείς τώρα κάνουμε το ίδιο μεταξύ μας!
[size=11pt]κάτι σαν πιτσιρικάδες που βγάζαμε έξω την ψωλή μας ποιος την έχει μεγαλύτερη,
[/size]

και μετά, ενηλικιωθήκαμε, και την ξαναβάλαμε μέσα :tooth:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
σου έδωσα και το δεύτερο παράδειγμα που δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, οτι ακόμα και να είχα τα φράγκα δεν ξέρω αν θα έμενα μόνος ή όχι!
κάποιοι που δεν βγάζουν αρκετά λεφτά και σκέφτονται πρακτικά δλδ αντί να τα δίνουν ενοίκιο γιατί να μην τα φάνε με το γκομενάκι πάλι δεν το βλέπω κακό
αν είναι τεμπέλης και βολεύεται αλλάζει, αν πραγματικά δεν μπορεί δεν το παρεξηγώ.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τότε θα στήριζες δε θα σε στηρίζανε, που δεν έχει σχέση με την πλειοψηφία.
Και στο καζίνο μπορεί να τα φάει. Έγραψα τι αντιδράσεις μπορεί να αναμένονται.
Το δε μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις είναι, όπως έγινε η κοινωνία άντε μέχρι τα τριάντα.

Βλέπω αυτά που γράφω και ειλικρινά απορώ, πως καταντήσανε έτσι πολλοί, που θεωρείται αυτονόητο στα 30 και στα 35 χωρίς τον ήλιο μοίρα και να έχουν απαιτήσεις. Είναι το ίδιο και το αυτό με μια αγράμματη, ημιεργαζόμενη Ελληνίδα, χωρίς ιδιαίτερο πάσα επίπεδο, που επιθυμεί το γάμο αλά Σταρ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σου έδωσα και το δεύτερο παράδειγμα που δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους, οτι ακόμα και να είχα τα φράγκα δεν ξέρω αν θα έμενα μόνος ή όχι!
κάποιοι που δεν βγάζουν αρκετά λεφτά και σκέφτονται πρακτικά δλδ αντί να τα δίνουν ενοίκιο γιατί να μην τα φάνε με το γκομενάκι πάλι δεν το βλέπω κακό
αν είναι τεμπέλης και βολεύεται αλλάζει, αν πραγματικά δεν μπορεί δεν το παρεξηγώ.

Ομολογώ ότι διαφωνώ με τις... κωστοπούλειες ταξινομήσεις ότι ο άνδρας μέχρι τα 30 πρέπει να έχει κάνει υα εξής 50 πράγματα κτλ..

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και μην ξεχνάμε ότι με € 700- 900 που βγάζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, ακόμη και πτυχιούχοι, σήμερα ΔΕΝ ζεις μόνος, ειδικά αν με αυτά τα λεφτά έχεις να καλύψεις και ενοίκιο (διότι αν σου γράψουν οι γονείς σπίτι ζεις και με € 600)...

Αυτό που με εντυπωσιάζει όμως είναι ότι οι γκόμενες που μένουν μόνες είναι σαφώς περισσότερες από τους άνδρες της αυτής ηλικίας και εισοδήματος...

Όσο για το ερώτημα αν η γκόμενα προτιμά κάποιον που μένει μόνος του ή κάποιον που τα τρώει για πάρτη της και ας μένει με τη μάνα του μέχρι τα .. 40, εκτιμώ ότι είναι άνευ αντικειμένου...

Μένεις μόνος και ιεραρχείς αντίστοιχα τις προτεραιότητές σου επειδή γουστάρεις ο ίδιος και για λόγους αυτοσεβασμού, όχι για να γουστάρουν τα γκομενάκια...

Διότι κατά την άποψή μου άνδρας είναι αυτός που κάνει ό,τι θέλει ο ίδιος και όχι ό,τι θέλει το κάθε γκομένάκι ή ο κάθε κρυφόπουστας editor μοδάτου περιοδικού...

Και φυσικά αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του και δεν κλαίγεται...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αν και το να μένει μόνος του κάποιος και να έχει το μίνιμουμ του αυθύπαρκτου αντρός στη κοινωνία, θεωρείται επιταγή της μόδας και κάτι που ΘΑ έπρεπε να κάνει, σαν σεξοτουρισμό στη Πράγα, τότε λυπάμαι και απλά επιβέβαιώνομαι ότι άντρες πρέπει να ψάχνουν οι γυναίκες μετά τα 33, γιατί μέχρι τότε το μυαλό είναι μάλλον game boy.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κοίτα δεν διάβασα σχετικά με απαιτήσεις που θέλουν να έχουν
εγώ διαφώνησα στο συγκεκριμένο που έγραψες γιατί μου φάνηκε ισοπεδωτικό. αν το παρεξήγησα το θέμα θεωρείται λήξαν!
τώρα όσον αφορά περι κοινωνίας και μέχρι τα 30 το πολύ πάλι είμαι λίγο αντίθετος.
δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, μιλάω για τον δικό μου επαγγελματικό χώρο που το βλέπω συχνά!
οτι θα δεις μια αγγελία που γράφει "μέχρι 30" κάτι δείχνει όμως! και ενας 35αρης που δεν είχε την τύχη/ικανότητα να στεριώσει κάπου λογικό είναι να πέσει στα 800 και ανασφάλιστος!
και ξαναλέω, το βλέπω συχνά στον δικό μου χώρο, δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι γίνετε παντού

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Συνάντησα ένα ταρίφα γαμώ τα παιδιά. 36 χρ δούλευε από τα 24 ΤΑΧΙ γιατί δεν ήθελε 3 και 60, αγόρασε άδεια, και τώρα δεύτερη. Ένας άλλος, ξεκινήσανε μαζί, ακόμα μισθό. Από φαντάρος εώς 3Ο+ είναι 10+. Μη τρελαθούμε.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που με εντυπωσιάζει όμως είναι ότι οι γκόμενες που μένουν μόνες είναι σαφώς περισσότερες από τους άνδρες της αυτής ηλικίας και εισοδήματος...
εδώ ίσως υπάρχουν πολλές εξηγήσεις! δύο μου ήρθαν στο μυαλό πρόχειρα και δεν λέω οτι είναι σωστές
1) ένας άντρας αμα τα βρει δύσκολα στα οικονομικά θα πάει να κλαφτεί ή θα κάνει υπομονή? και αντίστοιχα η γυναίκα τι θα κάνει?
2)άντε και πήγανε και οι δύο να κλαφτούνε! ο γονιός θα αντιμετωπίσει το ίδιο γυναίκα και άντρα?
κάτι μου λέει οτι πιο εύκολα θα τσοντάρουν στην κόρη τους παρά στον γιο τους. ίσως και εμείς το ίδιο να κάναμε

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν και το να μένει μόνος του κάποιος και να έχει το μίνιμουμ του αυθύπαρκτου αντρός στη κοινωνία, θεωρείται επιταγή της μόδας και κάτι που ΘΑ έπρεπε να κάνει, σαν σεξοτουρισμό στη Πράγα, τότε λυπάμαι και απλά επιβέβαιώνομαι ότι άντρες πρέπει να ψάχνουν οι γυναίκες μετά τα 33, γιατί μέχρι τότε το μυαλό είναι μάλλον game boy.

Και παραμένει σε ορισμένες περιπτωσεις gameboy (και x- box και ps3) και μετά τα 33 όπως με λύπη διαπιστώνω...

Δηλαδή αν κάποιος απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ τη δυνατότητα να μείνει μόνος του- για οικονομικούς, οικογενειακούς και άλλους λόγους- δεν έχει το μίνιμουμ αυθύπαρκτου ανδρός;

Μήπως εσύ γινεσαι γίνεσαι λίγο κωστοπουλικός και προσπαθείς να βάλεις τους άλλους στις δικες σου νόρμες και πρότυπα;

Ή θα αρχίσεις τις αμερικανιές "i want i can" & "sky is the limit" και ότι όσοι δεν τα καταφέρνουν είναι σώνει και καλά αποτυχημένοι;

Διότι δεν μπορώ να καταλάβω διότι είναι άνδρας κάποιος που κληρονόμησε σπίτι και δουλειά και μένει μόνος από τα 23 και δεν είναι κάποιος που για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά όχι τεμπελιά, βγάζει € 900 το μήνα δουλεύοντας 12ωρο και δεν τον παίρνει ακόμα για το μεγάλο βήμα...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Συνάντησα ένα ταρίφα γαμώ τα παιδιά. 36 χρ δούλευε από τα 24 ΤΑΧΙ γιατί δεν ήθελε 3 και 60, αγόρασε άδεια, και τώρα δεύτερη. Ένας άλλος, ξεκινήσανε μαζί, ακόμα μισθό. Από φαντάρος εώς 3Ο+ είναι 10+. Μη τρελαθούμε.
μπράβο του και μαγκιά του! συνάντησες, δεν ξέρεις την οικογενειακή του κατάσταση. μπορεί ότι έβγαζε να το έβαζε στην τσέπη γιατί έμενε στο διαμέρισμα που του έγραψε ο μπαμπάς.
ο άλλος ο υπάλληλος να τα έφερε σκατά η μοίρα και να έμεινε στάσιμος
και εγω απο 3 και 60 ξεκίνησα και κάπου κατέληξα τι πάει να πει! θα μπορούσαν να μου είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα τι πάει να πει!
πραγματικά "μη τρελαθούμε"!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προφανώς ξέρεις καλύτερα τις κυκολοφορίες των γυναικείων περιοδικών- εσύ διαβάζεις κοσμοφόρουμ, όχι εγώ...΄

Και φυσικά δεν θα καταλάβω τίποτα όταν θεωρείς θέσφατο αυτά που διαβάζεις σε ένα φορουμ ενός περιοδικού- πόσο αντιπροσωπευτικό μπορεί να είναι αυτό το δείγμα;

Σου παραθέτω πάντως και τις κυκλοφορίες και άλλων περιοδικών, για να έχεις μια πιο σαφή άποψη..
Τώρα αν εξακολουθείς να επιμένεις ότι καταλαβαίνεις τις γυναίκες επειδή διαβάζεις ένα από  τα περιοδικά τους, δικαίωμά σου...

Και άσε τις εξυπνάδες για το τι μπορώ να καταλάβω...Πίστεψέ με σε αυτό, πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζεις...
Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι έχεις το μονοπώλιο της γνώσης...

Γιατί να φοβηθώ;

Αν και θα προτιμούσα να ανοίξουμε ένα θέμα για μίζερους και αποτυχημένους που νόμιζαν ότι αν περάσουν πανελλήνιες ή αν πάρουν το πτυχίο με 10 οι γκόμενες θα τους προσκυνάνε και οι "χλέμπουρες" (όσοι δηλαδή ήταν καλεσμένοι στα σχολικά πάρτυ) επιτέλους θα τους σεβαστούν αλλά η ζωή τους διέψευσε οικτρά και τώρα έχοντας υιοθετήσει τη βιοθεωρία των cosmogirls - δηλαδή το για όλα φταίνε οι άλλοι- θεωρούν όποιον βγάζει περισσότερα από αυτούς κομματόσκυλο ή γλύφτη και όποιν πηδάει περισσότερο χλέμπουρα ή μουνοείλωτα...

Δε νομίζω βέβαια ότι είσαι τέτοιος τύπος, όπως και εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο...

Δε σε εμποδίζει κανένας να ανοίξεις thread για ότι θέλεις. Περιμένεις να πάρεις άδεια ή να το ρίξουμε στην ψηφοφορία; Εάν νομίζεις ότι όσοι εκφράζουν εδώ μέσα την αηδία τους για τον τρόπο που σκέπτονται-φέρονται-ενεργούν οι γυναίκες είναι όσοι πέρασαν πανελλήνιες (που προφανώς εσύ θεωρείς σπουδαίο ορόσημο όταν για άλλους είναι απλώς ένα ακόμα βήμα στη ζωή), τότε αποδεικνύεις για άλλη μία φορά ότι φοράς παρωπίδες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Όσο για τις κυκλοφορίες των περιοδικών, στο ξαναλέω ότι το πνευματικό σου επίπεδο δεν σου επιτρέπει να συλλάβεις την έννοια του research, οπότε μην κατηγορείς όσους δεν έχουν IQ πίθηκα για την δική σου ανεπάρκεια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και σε αυτη την περιπτωση, οι γκομενες επειδη εχουν μια περισσοτερη ευκολια να παντρευτουν και να ζησουν το οποιο ονειρο εχουν, απλα το κανουν χωρις να ψαχνουν δικαιολογιες για την ενδεχομενη αγαμια η για τα σκατα που ισως κουβαλανε στο κεφαλι τους.

Οι ίδιες δε δείχνουν να το βρίσκουν ιδιαίτερα εύκολο να παντρευτούν  :cheesy:

Τώρα αν εσύ βλέπεις ότι παντρεύεται πιο εύκολα μία 40άρα από έναν 40άρη, όταν όλες οι 30+ είναι έτοιμες να λυσσάξουν γιατί δε βρίσκουν άντρα για δέσμευση, τότε μπορούμε να βγούμε στο μπαλκόνι να δούμε τη ροζ ομίχλη.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τώρα ταρίφας με μισθό και περιουσία, ούτε ανέκδοτο. Δεν είναι ίδιοι όλοι, ούτε τους κατέτρεξε όλους η μοίρα.
"θα μπορούσαν", τέτοια μοιρολατρία; Στο κόσμο ζούμε δε ζούμε σε παρτίδα πόκερ.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα ταρίφας με μισθό και περιουσία, ούτε ανέκδοτο. Δεν είναι ίδιοι όλοι, ούτε τους κατέτρεξε όλους η μοίρα.
"θα μπορούσαν", τέτοια μοιρολατρία; Στο κόσμο ζούμε δε ζούμε σε παρτίδα πόκερ.
θα μπορούσαν φίλε, θα μπορούσαν! όταν έγραφα οτι τα "πέη" ίσως δεν τα έχεις ζήσει αυτό εννοούσα!
στον κόσμο που ζούμε πολλά μπορούν να κάτσουν! απο αρρώστιες μέχρι ότι φανταστείς!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παλι τα ίδια. Δεν έχω διάθεση να αναγράφω τη προσωπική μου ιστορία. Δεν μιλάμε για υποπεριπτώσεις. Μιλάμε τι συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εσύ πάλι τα ίδια! απο που και ως που ξέρεις τις περισσότερες περιπτώσεις και βγάζεις πόρισμα?
ο κάθε ταρίφας υπάρχει περίπτωση να σου πει ναι ήμουν βολεμένος και ότι έβγαζα τα έσπρωχνα στην άδεια ή άλλος θα σου πει μου έτυχε αυτό και αυτό στη ζωή μου και πήγαν στραβά?
την προσωπική ιστορία του καθενός δεν μπορείς να την ξέρεις.
το να έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου είτε με την αξία μου είτε όχι δεν μου δίνει το δικαίωμα να λέω τους άλλους άχρηστους!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπω γύρω μου άντρες που μπορεί να μένουν μόνοι τους, να έχουν δικό τους σπίτι και δική τους δουλειά και να έχουν απηυδίσει με τις ελεεινίδες. Άλλος είναι διορισμένος, άλλος έχει γκαράζ, άλλος άλλη επιχείρηση, άλλοι είναι ανώτεροι υπάλληλοι και διευθυντές και εξακολουθούν να μη βρίσκουν κοινά σημεία με τις γυναίκες που κυκλοφορούν. Κάποιοι μάλιστα κατέληξαν σε ξένες και μεγαλύτερες από αυτούς. Και κάποιοι ναρκομανείς, αλήτες, παραβατικοί και πίθηκοι έχουν γκόμενες να τους παρακαλάνε με δάκρυα στα μάτια ακόμα κι αν τις δέρνουν ή τους τρώνε τα λεφτά. Ζήστε λοιπόν κάποιοι με την ψευδαίσθηση ότι ο άντρας οφείλει να είναι κονομημένος ή να μένει μόνος του επειδή σας το πέταξε κάποια κι εσείς τσιμπήσατε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε σε εμποδίζει κανένας να ανοίξεις thread για ότι θέλεις. Περιμένεις να πάρεις άδεια ή να το ρίξουμε στην ψηφοφορία; Εάν νομίζεις ότι όσοι εκφράζουν εδώ μέσα την αηδία τους για τον τρόπο που σκέπτονται-φέρονται-ενεργούν οι γυναίκες είναι όσοι πέρασαν πανελλήνιες (που προφανώς εσύ θεωρείς σπουδαίο ορόσημο όταν για άλλους είναι απλώς ένα ακόμα βήμα στη ζωή), τότε αποδεικνύεις για άλλη μία φορά ότι φοράς παρωπίδες και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Όσο για τις κυκλοφορίες των περιοδικών, στο ξαναλέω ότι το πνευματικό σου επίπεδο δεν σου επιτρέπει να συλλάβεις την έννοια του research, οπότε μην κατηγορείς όσους δεν έχουν IQ πίθηκα για την δική σου ανεπάρκεια.

Το γεγονός ότι αντιδράς υστερικά είναι άραγε συνέπεια της υπερβολικής έκθεσής σου στο κοσμοφόρουμ;

Ή ότι στο μυαλό σου- που κατά δήλωσή σου και μόνο είναι ανώτερω από αυτό ενός πίθηκα- η έννοια του... research είναι ταυτόσημη της παρατήρησης μιας και μόνο πηγής;

'Η πιστέυεις ότι ερευνώντας περιοδικά θα καταλάβεις τη γυναικεία ψυχοσύνθεση;

Κάνε και λίγο field research εκεί έξω και όχι μόνο στα διάφορα φόρουμ!
Θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις ότι δεν γαμιούνται όλες για λεφτά ή δεν σκέφτονται πώς να καπαρώσουν γαμπρούς- κελεπούρια, όπως εσύ φαίνεται να θεωρείς τον εαυτό σου...

Δυστυχώς δεν θα μάθω πότε τί έχεις σπουδάσει και τί δουλειά κάνεις και θεωρείς εαυτόν τοοοοοοοοοσο ιδιοφυία και όποιον κάνει το λάθος να διαφωνήσει μαζί σου χλέμπουρα με παπί στο λύκειο (σε είχαν τρελάνει στην καρπαζιά και στο δούλεμα, ε;) , κομματόσκυλο ή μουνοείλωτα (επειδή τόλμησε να πει καλημέρα με χαμόγελο σε μια περαστική) και με χαμηλό πνευματικό επίπεδο....

Τέτοιο τουπέ θα το δικαιολογούσα μόνο σε απόφοιτο ΑΣΟΕΕ, Ιατρικής, Νομικής ή Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό , διδακτορικό, ακαδημαϊκή καταξίωση και εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα με μηνιαίο εισόδημα άνω των € 4.000 και καλή ερωτική ζωή...

Αλλά όσους τέτοιους έχω γνωρίσει διακρίνονται από μια αίσθηση μετριοφροσύνης και δεν μισούν όλο τον κόσμο ...

Γιατί κάτι μου λέει ότι εσύ δεν πληροίς αυτές τις προδιαγραφές και απλά βγάζεις κακία σε όποιν τα έχει καταφέρει καλύτερα από εσένα επαγγελματικά και προσωπικά (και υποπτεύομαι ότι είναι αρκετοί αυτοί);

Και ναι, το κάνω προσωπικό διότι εσύ το ξεκίνησες και παρόλο που προσπάθησα να το αποκλιμακώσω, επιμένεις....

Κρίμα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Οι γυναίκες οφείλουν να καταλαβαίνουν ότι ο 20άρης που λιμπίζονται ακόμα και οι 30άρες δεν πρόκειται να αναλάβει ευθύνες και φυσικά θα ασχολείται με το gameboy.

Επισκέπτης
Οι γυναίκες οφείλουν να καταλαβαίνουν ότι ο 20άρης που λιμπίζονται ακόμα και οι 30άρες δεν πρόκειται να αναλάβει ευθύνες και φυσικά θα ασχολείται με το gameboy.
δεν ειναι ολοι ιδιοι...προφανως μιλας για την πλειοψηφια....αλλα το οτι εισαι απολυτος σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα,γενικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom