Προφανώς ξέρεις καλύτερα τις κυκολοφορίες των γυναικείων περιοδικών- εσύ διαβάζεις κοσμοφόρουμ, όχι εγώ...΄
Και φυσικά δεν θα καταλάβω τίποτα όταν θεωρείς θέσφατο αυτά που διαβάζεις σε ένα φορουμ ενός περιοδικού- πόσο αντιπροσωπευτικό μπορεί να είναι αυτό το δείγμα;
Σου παραθέτω πάντως και τις κυκλοφορίες και άλλων περιοδικών, για να έχεις μια πιο σαφή άποψη..
Τώρα αν εξακολουθείς να επιμένεις ότι καταλαβαίνεις τις γυναίκες επειδή διαβάζεις ένα από τα περιοδικά τους, δικαίωμά σου...
Και άσε τις εξυπνάδες για το τι μπορώ να καταλάβω...Πίστεψέ με σε αυτό, πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζεις...
Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι έχεις το μονοπώλιο της γνώσης...
Γιατί να φοβηθώ;
Αν και θα προτιμούσα να ανοίξουμε ένα θέμα για μίζερους και αποτυχημένους που νόμιζαν ότι αν περάσουν πανελλήνιες ή αν πάρουν το πτυχίο με 10 οι γκόμενες θα τους προσκυνάνε και οι "χλέμπουρες" (όσοι δηλαδή ήταν καλεσμένοι στα σχολικά πάρτυ) επιτέλους θα τους σεβαστούν αλλά η ζωή τους διέψευσε οικτρά και τώρα έχοντας υιοθετήσει τη βιοθεωρία των cosmogirls - δηλαδή το για όλα φταίνε οι άλλοι- θεωρούν όποιον βγάζει περισσότερα από αυτούς κομματόσκυλο ή γλύφτη και όποιν πηδάει περισσότερο χλέμπουρα ή μουνοείλωτα...
Δε νομίζω βέβαια ότι είσαι τέτοιος τύπος, όπως και εγώ δεν είμαι κομματόσκυλο...