Επισκέπτης
Ασε τυπε, την πατησα παλι.αβραμης η βιολεττα τυπε?
Της εστειλα πμ με τηλεφωνο και φωτο μου, και περναει συνεχεια και μου βογκαει ο ανωμαλος...
Ασε τυπε, την πατησα παλι.αβραμης η βιολεττα τυπε?
Εσύ τύπε μου,ψήφισες?αβραμης η βιολεττα τυπε?
Ασε τυπε, την πατησα παλι.
Της εστειλα πμ με τηλεφωνο και φωτο μου, και περναει συνεχεια και μου βογκαει ο ανωμαλος...
αβραμης η βιολεττα τυπε?
αν εισαι 24 δεν εχεις και ελπιδες εξαλλου.....ο απολυτος παιζει στο φασμα 55-70+Εσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ αν είμαι γυναίκα μωρό μου?
Στην έπεσα ποτέ και δεν το ξερω?
αν εισαι 24 δεν εχεις και ελπιδες εξαλλου.....ο απολυτος παιζει στο φασμα 55-70+
μου κανει εντυπωση που μερικοι λενε οτι δεν εισαι γυναικα βιολετταΕσένα γιατί σε καίει τόσο πολύ αν είμαι γυναίκα μωρό μου?
Στην έπεσα ποτέ και δεν το ξερω?
αν εισαι 24 δεν εχεις και ελπιδες εξαλλου.....ο απολυτος παιζει στο φασμα 55-70+
και οι γυναικες κανουν πολλα για να τραβηξουν την προσοχη...Σεβαστό. Οι άντρες κάνουν πολλά για να μην φάνε χυλόπιτα ;)
μου κανει εντυπωση που μερικοι λενε οτι δεν εισαι γυναικα βιολεττα
γιαυτο το εμοτικον
και οι γυναικες κανουν πολλα για να τραβηξουν την προσοχη...
πες μου οτι δεν εισαι η γυναικα μπολντ δενθα το αντξω σημερα
ε δεν ξερεις τον απολυτο...δεν ξερεις τον μπολτ τι στον πουτσο ξερεις?η ποιά?
το παν στην σχεση ειναι το τσιμπουκι και με γυναικες με δοντια ειναι ενα προβλημα ξερεις..... ο απολυτος προτιμαει για τον λογο αυτο κοριτσια με μασελεςΣεβαστό. Οι άντρες κάνουν πολλά για να μην φάνε χυλόπιτα ;)
γαμησε τατο παν στην σχεση ειναι το τσιμπουκι και με γυναικες με δοντια ειναι ενα προβλημα ξερεις..... ο απολυτος προτιμαει για τον λογο αυτο κοριτσια με μασελες
το παν στην σχεση ειναι το τσιμπουκι και με γυναικες με δοντια ειναι ενα προβλημα ξερεις..... ο απολυτος προτιμαει για τον λογο αυτο κοριτσια με μασελες
μαν στα πανηγυρια θα βρεις αυτο που ψαχνεις.....η δικια μου φοραει παντα ασπρα και πολυ μεγαλα γιατι δεν βρησκει στο νουμερο της. Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε καποιο μαγαζι που πουλαει κιλοτες για χοντρες . Στρινγ για χοντρες.
η δικια μου φοραει παντα ασπρα και πολυ μεγαλα γιατι δεν βρησκει στο νουμερο της. Θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε καποιο μαγαζι που πουλαει κιλοτες για χοντρες . Στρινγ για χοντρες. Σε αυτη την φωτογραφια φοραει στρινγ αλλα δεν της χωραει πια