Νέα

Τί χρώμα εσώρουχα προτιμάτε στις γυναίκες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!

• Μαύρα

Ψήφοι: 48 52,2%
  • Λευκά

Ψήφοι: 8 8,7%
  • Κόκκινα

Ψήφοι: 14 15,2%
  • Πράσινα

Ψήφοι: 4 4,3%
  • Κίτρινα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μωβ

Ψήφοι: 7 7,6%
  • Μπεζ

Ψήφοι: 3 3,3%
  • Κίτρινα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαλάζια

• Άλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    92
OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Eλα ντε.....Αφου θα το βγαλουνε στην τελικη
Ποιοs την χε....  την φαντασια  :grin:
Άλλο αυτό,αλλά μην υποβαθμίζουμε και την φαντασία...έχω καυλώσει απίστευτα με σκηνικά όπου οργίαζε η φαντασία μου.Θυμάμαι μια φορά στο καράβι για Σκιάθο,στο πάνω πάνω κατάστρωμα,μια Milf που διάβαζε ένα περιοδικό και καθόταν απέναντι μου,φόραγε μια φούστα και είχε ημιανοιχτά τα πόδια της κ το μαύρο εσώρουχο της σε κοινή θέα.Είχα καυλώσει απίστευτα,ήθελα να τον παίξω εκεί μπροστά σε όλους...τελικά πήγα στην τουαλέτα,όπου όυτε εκεί με αφήσαν ήσυχο να τελειώσω γιατί ΄καποιος μαλάκας προφανώς χέστηκε πάνω του και δεν κρατιόταν  :tickedoff:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Eλα ντε.....Αφου θα το βγαλουνε στην τελικη
Ποιοs την χε....  την φαντασια  :grin:

ίσα ίσα αν φορούσε φουστίτσα και αντιλαμβανόμουν ότι δεν φοράει εσώρουχο η φαντασία μου θα οργίαζε...  :tooth:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Βασικά φίλτατοι/τες και τα λευκά μαγιώ έχουν ιδανικές ιδιότητες,ειδικά όσον αφορά την πλήρη διαγραφή, εις αυτά,των παχεών εξωτερικών "χειλιών",είναι σαν ανοιχτό κοχύλι θαλάσσης  :cheesy: με το ζωντανό του περιεχόμενο να "σπαρταράει"....σαν να επιζητεί λυσσαλέα το δάκτυλο σου(ή και την γλώσσα) να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση!  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Άλλο αυτό,αλλά μην υποβαθμίζουμε και την φαντασία...έχω καυλώσει απίστευτα με σκηνικά όπου οργίαζε η φαντασία μου.Θυμάμαι μια φορά στο καράβι για Σκιάθο,στο πάνω πάνω κατάστρωμα,μια Milf που διάβαζε ένα περιοδικό και καθόταν απέναντι μου,φόραγε μια φούστα και είχε ημιανοιχτά τα πόδια της κ το μαύρο εσώρουχο της σε κοινή θέα.Είχα καυλώσει απίστευτα,ήθελα να τον παίξω εκεί μπροστά σε όλους...τελικά πήγα στην τουαλέτα,όπου όυτε εκεί με αφήσαν ήσυχο να τελειώσω γιατί ΄καποιος μαλάκας προφανώς χέστηκε πάνω του και δεν κρατιόταν  :tickedoff:
Ρε γμτ μου, στα πλοια ολεs φορανε παντελονια...Αισχοs

ίσα ίσα αν φορούσε φουστίτσα και αντιλαμβανόμουν ότι δεν φοράει εσώρουχο η φαντασία μου θα οργίαζε...  :tooth:

Δεν φυσαει και συχνα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Βασικά φίλτατοι/τες και τα λευκά μαγιώ έχουν ιδανικές ιδιότητες,ειδικά όσον αφορά την πλήρη διαγραφή, εις αυτά,των παχεών εξωτερικών "χειλιών",είναι σαν ανοιχτό κοχύλι θαλάσσης  :cheesy: με το ζωντανό του περιεχόμενο να "σπαρταράει"....σαν να επιζητεί λυσσαλέα το δάκτυλο σου(ή και την γλώσσα) να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση!   ;)
αντε να χαθεις βραδιατικα  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αντε να χαθεις βραδιατικα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη,δεν θα επαναληφθεί.Πάω τώρα να προσευχηθώ και να αυτομαστιγωθώ ως ένδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας για να ξαναμπώ στον δρόμο της αρετής  :priest:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αν η γυναίκα έχει την καύλα μέσα της, ό,τι και να βάλει θα είναι σέξυ.

Πόσες φορές δεν έχετε δει στο δρόμο γκόμενα να περπατάει και να είναι ντυμένη χωρίς απολύτως τίποτα το πρόστυχο πάνω της, αλλά το περπάτημα και το βλέμμα της να λένε : ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!

Κι άλλες ντυμένες σαν ξέκωλα να μη σου βγάζουν τον παραμικρό ερωτισμό...

Σκέτα κομοδίνα...

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αντι να ταξιδεύουν χωρίς κιλότες οι πουτανίτσες  :grin:
Όχι αγαπητή μου,δεν επρόκειτο τότε επ'ουδενί να χαρακτηρισθούν ως πούτες,πόρνες,ελαθρών ηθών κ.λ.π,διότι αι πόρναι επιδεικνύουν,θωπευόνται και γαμιούνται επί χρήμασι με καθένα ανεξαιρέτως...αυτές όμως όχι,τουναντίον.Άλλωστε τί πιο όμορφο και απολαυστικό ,δια εμάς και αυτές,η επίδειξη αυτών(προς εμάς) του πολυτιμοτέρου θησαυρού τους,της πύλεως του κήπου της Εδέμ  :cheesy: ,του παραδεισένιου "φρούτου" τους  :dancing:....και φυσικά ως αντάλλαγμα,ως ένδειξη θαυμασμού προς αυτές εμείς επιδεικνύουμε τας στήσεις ημών  :smitten:  :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αντι να ταξιδεύουν χωρίς κιλότες οι πουτανίτσες  :grin:
Μιλαμε για μηδενικη συμμετοχη στην υποθεση καμακι,φλερτ , αισθηση........
Με απλανεs βλεμμα προs την θαλασσα , ακουγονταs την Γιαννη..."Αρμενακι ειμαι κυρα μου , παρεεεεεεεε μεεεε  εεεεεε""
Εδω την εχουμε βγαλει εξω και την παιζουμε κι αυτη κοιταει αλλου  :grin:

Επισκέπτης
Πόσες φορές δεν έχετε δει στο δρόμο γκόμενα να περπατάει και να είναι ντυμένη χωρίς απολύτως τίποτα το πρόστυχο πάνω της, αλλά το περπάτημα και το βλέμμα της να λένε : ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!

:think:
Τώρα που το λες...

Καμία..

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μιλαμε για μηδενικη συμμετοχη στην υποθεση καμακι,φλερτ , αισθηση........
Με απλανεs βλεμμα προs την θαλασσα , ακουγονταs την Γιαννη..."Αρμενακι ειμαι κυρα μου , παρεεεεεεεε μεεεε  εεεεεε""
Εδω την εχουμε βγαλει εξω και την παιζουμε κι αυτη κοιταει αλλου  :grin:
Αχάριστες Ελλεινίδες τύπε μου,δεν εκτιμάνε ότι οι άρρενες ομοεθνείς τους είναι από τους πλέον ερωτικούς εις ετούτον τον πλανήτην  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom