nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
το μαυρισμα απ' το ψωλαριουμ?
το μαυρισμα απ' το ψωλαριουμ?
αρωστησε μας!!!
Λευκά,ημιδιαφανή με δαντελίτσα....για κολασμένες καταστάσεις,ειδικά όταν φαίνεται και το τριχωτό της ήβης!
Άλλο αυτό,αλλά μην υποβαθμίζουμε και την φαντασία...έχω καυλώσει απίστευτα με σκηνικά όπου οργίαζε η φαντασία μου.Θυμάμαι μια φορά στο καράβι για Σκιάθο,στο πάνω πάνω κατάστρωμα,μια Milf που διάβαζε ένα περιοδικό και καθόταν απέναντι μου,φόραγε μια φούστα και είχε ημιανοιχτά τα πόδια της κ το μαύρο εσώρουχο της σε κοινή θέα.Είχα καυλώσει απίστευτα,ήθελα να τον παίξω εκεί μπροστά σε όλους...τελικά πήγα στην τουαλέτα,όπου όυτε εκεί με αφήσαν ήσυχο να τελειώσω γιατί ΄καποιος μαλάκας προφανώς χέστηκε πάνω του και δεν κρατιότανEλα ντε.....Αφου θα το βγαλουνε στην τελικη
Ποιοs την χε.... την φαντασια
Eλα ντε.....Αφου θα το βγαλουνε στην τελικη
Ποιοs την χε.... την φαντασια
είναι ποιο όμορφες χωρίς εσώρουχα
σαν την σάρον !!!
και τώρα που το λες το καλοκαίρι το ροζ το θέλω πιο εντονο η λεοπαρ ροζ έτσι για να τονίζει το μαυρισμα
απο παπαρες σαν εσενα δε θελω +1
Ρε γμτ μου, στα πλοια ολεs φορανε παντελονια...ΑισχοsΆλλο αυτό,αλλά μην υποβαθμίζουμε και την φαντασία...έχω καυλώσει απίστευτα με σκηνικά όπου οργίαζε η φαντασία μου.Θυμάμαι μια φορά στο καράβι για Σκιάθο,στο πάνω πάνω κατάστρωμα,μια Milf που διάβαζε ένα περιοδικό και καθόταν απέναντι μου,φόραγε μια φούστα και είχε ημιανοιχτά τα πόδια της κ το μαύρο εσώρουχο της σε κοινή θέα.Είχα καυλώσει απίστευτα,ήθελα να τον παίξω εκεί μπροστά σε όλους...τελικά πήγα στην τουαλέτα,όπου όυτε εκεί με αφήσαν ήσυχο να τελειώσω γιατί ΄καποιος μαλάκας προφανώς χέστηκε πάνω του και δεν κρατιόταν
ίσα ίσα αν φορούσε φουστίτσα και αντιλαμβανόμουν ότι δεν φοράει εσώρουχο η φαντασία μου θα οργίαζε...
Οι ξενέρωτες,ξινομούρες Ελλεινίδες τύπε μουΡε γμτ μου, στα πλοια ολεs φορανε παντελονια...Αισχοs
αντε να χαθεις βραδιατικαΒασικά φίλτατοι/τες και τα λευκά μαγιώ έχουν ιδανικές ιδιότητες,ειδικά όσον αφορά την πλήρη διαγραφή, εις αυτά,των παχεών εξωτερικών "χειλιών",είναι σαν ανοιχτό κοχύλι θαλάσσης με το ζωντανό του περιεχόμενο να "σπαρταράει"....σαν να επιζητεί λυσσαλέα το δάκτυλο σου(ή και την γλώσσα) να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση! ;)
Οι ξενέρωτες,ξινομούρες Ελλεινίδες τύπε μου
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη,δεν θα επαναληφθεί.Πάω τώρα να προσευχηθώ και να αυτομαστιγωθώ ως ένδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας για να ξαναμπώ στον δρόμο της αρετήςαντε να χαθεις βραδιατικα
Όχι αγαπητή μου,δεν επρόκειτο τότε επ'ουδενί να χαρακτηρισθούν ως πούτες,πόρνες,ελαθρών ηθών κ.λ.π,διότι αι πόρναι επιδεικνύουν,θωπευόνται και γαμιούνται επί χρήμασι με καθένα ανεξαιρέτως...αυτές όμως όχι,τουναντίον.Άλλωστε τί πιο όμορφο και απολαυστικό ,δια εμάς και αυτές,η επίδειξη αυτών(προς εμάς) του πολυτιμοτέρου θησαυρού τους,της πύλεως του κήπου της Εδέμ ,του παραδεισένιου "φρούτου" τους ....και φυσικά ως αντάλλαγμα,ως ένδειξη θαυμασμού προς αυτές εμείς επιδεικνύουμε τας στήσεις ημώναντι να ταξιδεύουν χωρίς κιλότες οι πουτανίτσες
Μιλαμε για μηδενικη συμμετοχη στην υποθεση καμακι,φλερτ , αισθηση........αντι να ταξιδεύουν χωρίς κιλότες οι πουτανίτσες
Πόσες φορές δεν έχετε δει στο δρόμο γκόμενα να περπατάει και να είναι ντυμένη χωρίς απολύτως τίποτα το πρόστυχο πάνω της, αλλά το περπάτημα και το βλέμμα της να λένε : ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!
Αχάριστες Ελλεινίδες τύπε μου,δεν εκτιμάνε ότι οι άρρενες ομοεθνείς τους είναι από τους πλέον ερωτικούς εις ετούτον τον πλανήτην ;)Μιλαμε για μηδενικη συμμετοχη στην υποθεση καμακι,φλερτ , αισθηση........
Με απλανεs βλεμμα προs την θαλασσα , ακουγονταs την Γιαννη..."Αρμενακι ειμαι κυρα μου , παρεεεεεεεε μεεεε εεεεεε""
Εδω την εχουμε βγαλει εξω και την παιζουμε κι αυτη κοιταει αλλου
Τώρα που το λες...
Καμία..