Νέα

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μαραντόνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠυρΚαυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Πεθαινουν χρησιμοι ανθρωποι και μενουν τα κατακαθια και οι αχρηστοι... :(

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι πουτανοετος το 2020 ρε γαμω το ξεσταυρι μου

ρε μαγκες μαυριλα παντου

θα ρθουν καλυτερα χρονια λετε ρε γαμωτο?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
gazzetta.gr
@gazzetta_gr
·
2 λ
Το σπίτι του θα μείνει όλο το βράδυ με ανοιχτά τα φώτα, στη μνήμη του ανθρώπου που του χάρισε τις μεγαλύτερες δόξες του.

Του ανθρώπου που πλέον θα έχει το όνομά του.

Το Σαν Πάολο θα ονομάζεται πλέον γήπεδο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.096
Πόντοι
5.506

ρε μαγκες μαυριλα παντου

Εξαρτάται τι θεωρούμε καλύτερα χρόνια. Πάντα το παρελθόν το κοιτάμε με νοσταλγία και δε ζούμε το παρόν. Απλά αλλάζουν οι ζωές μας, οι συνήθειές μας, ο κόσμος όλος αλλάζει, αλλάζουμε και μεις. Το καλύτερα χρόνια είναι να έχουμε την υγεία μας εμείς και οι άνθρωποί μας.

Ακόμα ένας "μεγάλος" έφυγε για κάπου αλλού.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

ρε μαγκες μαυριλα παντου

Αρχιδια... και το 21 μη σου πω και χειροτερο θα ναι... γενικα ασχημοι καιροι... θλιβεροι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.096
Πόντοι
5.506

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο αυριο σημερα δεν εχω διαθεση

:(

• Like
Αντιδράσεις: barock

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τεράστιος παίχτης, το '86 το πήρε μόνος του. Πάλι καλά που ζήσαμε την εποχή του και τον είδαμε live!
Κατά τα άλλα όμως... πολύ κοκάκιας ρε φίλε...!!!!

OP
OP
ΠυρΚαυλος

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
image.ashx
image.ashx
image.ashx

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.466
Πόντοι
2.606
Στην αρχαια ελλαδα οι θεοι ειχαν μυθικες ικανοτητες,ειχαν τα παντα στα ποδια τους ,αλλα ηταν φτιαγμενοι σαν τους ανθρωπους,γεματοι λαθη, παθη και κουσουρια ,πλασμενοι για τον επιγειο κοσμο πιο πολυ παρα για τα παλατια τους στον ολυμπο...ναι ρε ,αυτους τους μαγκες θα παει να βρει ο ντιεγκο,να τα λενε για κανα γκομενακι ,να σκανε κανα κουβανεζικο οταν γουσταρουνε πολυ και να στηνουν αυτοσχεδια διπλακια να βγαζουν τα γουστα τους...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.949
Πόντοι
5.506
Δεν θυμάμαι πόσες φορές χρειάστηκε στην πολύ ενήλικη ζωή μου να υποστηρίξω με πάθος τις επιλογές του Ντιέγκο απέναντι σε κάθε είδους υποκριτική στάση καθωσπρεπισμού. Όπως τότε που οι καθώς πρέπει δημοσιογράφοι, οι καθώς πρέπει φίλοι μου που τρελάθηκαν με τη χειρονομία του Ντιέγκο στο γκολ του Ρόχο το 2018. Βρέθηκα πολλές φορές… απολογούμενη σε συζητήσεις γιατί δεν είχα ένα… κακό λόγο να πω «για τον κοκάκια». Μα πόση υποκρισία. Δεν υποστήριζα όμως τον Ντιέγκο, αλλά το γαμημένο δικαίωμα στο λάθος, στο πάθος, στην αυτοκαταστροφή. Ροκάκιδες που λατρεύουν καλλιτέχνες βουτηγμένους στις ουσίες είχαν πάντα ένα σηκωμένο δάχτυλο να δείχνει τον Ντιέγκο. «Ναι λέει γιατί τον βλέπουν και μικρά παιδιά. Ναι λέει γιατί στον αθλητισμό αυτά δεν επιτρέπονται». Ξανά πόση υποκρισία. Γιατί είναι δύσκολο στον άνθρωπο να χωνέψει ότι ρε γαμώτο δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να αγαπηθείς σα να σαι κάτι απόκοσμο, όχι μια μάζα από κόκκαλα και λίπος. Τον λάτρεψα αυτόν τον κοκάκια γιατί ήταν ο καλύτερος μπαλαδόρος που πάτησε ποτέ το πόδι του στη γη, γιατί υπέταξε την αλαζονική Αγγλία με ένα γκολ που μπήκε από χέρι και ένα άλλο που είναι το κορυφαίο όλων και γιατί είχε εκείνο το λαμπερό βλέμμα του τρελού αγαπημένου. Τον λάτρεψα γιατί ήταν αντισυμβατικός όταν δεν κουνιόταν μύγα απέναντι στη ΦΙΦΑ και γιατί είχε τατού τον Τσε και γιατί λάτρευε τον Φιντέλ και γιατί τρέλαινε τους πάντες με τα καμώματά του και γιατί έδωσε πίσω τη χαμένη περηφάνια στους φτωχούς απ όπου κι αν πέρασε. Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά ο Ντιέγκο αγαπήθηκε ακριβώς επειδή σιχαίνονταν την γεμάτη υποκρισία κανονικότητα. Και αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άνθρωπο σ αυτή τη γη. Ξεπεράστε το, δεν θα ξαναπιεί, δεν θα ξαναγλεντήσει, δεν θα ξανασηκώσει το μεσαίο δάχτυλο στους πολύ καθωσπρεπει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.803
Πόντοι
19.795
Πριν από καμμια 20αρια χρόνια, πήγαινα τον γιο μου σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου. Εκεί έφερνε και τα 2 του παιδιά, ένας τερματοφύλακας, που έπαιζε σε ομάδα Α' Εθνικης εκείνη την εποχή. Του είχα πει τότε, ότι τα παιδιά του είχαν πολλές πιθανότητες να κάνουν κάποια καριέρα, λόγω του ότι ήταν και αυτός καλός ποδοσφαιριστής.
Και μου είχε πει τότε:
Κανένα από αυτά τα 25 παιδιά που κάνουν εδώ προπόνηση δεν βλέπω να κάνει καριέρα, γιατί κανένα από αυτά τα παιδιά δεν βλέπω να είναι τόσο μεγάλο κωλοπαιδο και αληταμπουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom