Το επιχειρημα οτι "δεν καταβάλλω χρηματα αν δεν εχω την επικοινωνια που θελω με τα παιδια" ειναι ενα εμετικο επιχειρημα, εχω απαγορευσει στους πελατες μου να το ξεστομιζουν στα δικαστηρια γιατι οι δικαστες εξοργιζονται οταν το ακουνε. Δεν νιωθω καμια εκπληξη που το ειπες εσυ. Ειναι γνωστη απο καιρο η πολυ μειωμενη αντιληπτικη σου ικανοτητα.
Ειναι βεβαια πολυ συχνο, ο καθε καραγκιοζης, να επικαλειται διαφορες ανοησιες για να μην δινει μια δεκαρα για τα παιδια του. Τα οποια βεβαια τα εχει χεσμενα, μονο τα λεφτα τον νοιαζουν.
ΕΜΕΤΟΣ.
Νοιωθω υπερηφανεια που εχεις αντιθετη αποψη απο μενα.
Οι δικαστες οτι εξοργιζοντε το ξερουμε, οταν αυτοκτονουν οι αντρες ομως δεν βλεπω να εξοργιζεται κανεις.
Και τελος να εισαι σιγουρος πως εγω θα μπορουσα να εκπρησωπησω περισσοτερους αντρες-θύματα στα δικαστηρια απο σενα, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, γιατι ειμαι πιο μαχητικος απο σενα, με οπλο μου την αληθεια και την λαικη δικαιοσυνη ενω εσυ εισαι ενα πιονι του δικαστικου συστηματος.
Δλδ ρε φιλε σε προσλαμβανει αντρας ,σε πληρωνει κι εσυ υπερασπιζεσαι τα δικαια της γυναικας αντι να μαχηθεις για αυτον.
Βαζοντας τα παιδια ως ασπιδα. Αληθεια σκεφτεστε εσεις τα παιδια που μπορει να μεγαλωνουν με διαφορετικο "μπαμπα" καθε σαββατοκυριακο?
Αυτοι ειναι οι νόμοι σας...