jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μπορω να εχω το τηλεφωνο της νανσουλη?
καλισπερα σε ολουσ,σασ ακουο με πολη προσοχη και εχετε δικιο για καπια πραγματα αλα τη ζημια με τησ κοπελεσ στα μαγαζια την καναμε εμισ και εσισ διλαδι,εσισ που δινετε τα τηλεφονα ,και εμισ που το επιτρεπουμε αλιοσ ;),για αφτο μιν βαλετε φτεκσιμο σε μαγαζια,ιπεφτινεσ,και κοπελεσ,ολα ξεκινανε απο σασ ?.τα μαγαζια ΟΛΑ προσπαθουμε να κρατισουνε ιπο ελενχο την καθε τζουλι,σουλη,φουλι για την ασφαλια σασ και καλιτερεσ ιπιρεσιεσ και με λιγοτερο κοστο το δινατον.Οποσ βλεπετε σε ολα τα μαγαζι η παρκουνε 2-3 αντε και4 κοπελεσ για αυτω δεν φτεμε εμισ αλα καπι ΑΛΙ και εγο αναροτιεμε πιοσ?????????????????????????????? να εχετε ενα καλο βραδι απο μενα νανσουλη φιλακια πολα σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λογο γιορτον θα ειναι κλιστα απο 26 θα ειναι ανικτα για ολουσ καλεσ γιορτεσ σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΕΥΥ 85 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΟ?........ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑ............ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ν'αφησει τους καφεδες και να πιασει τους φραπεδες!!!
ν'αφησει τους καφεδες και να πιασει τους φραπεδες!!!
να κάνετε... ποιος είπε να μην κάνετε.
απλά να μην λέτε ψεματάκια και να μην παραπληροφορείται ;)
συντομα αγορια μου θα τα πουμε να κανουμε και εμισ γιορτεσ τη λετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
sory ειπα να καιρομε λιγο και εγο σε 2-3 μερεσ θα ανιξουμε και θα ειμαι κοντα σασ καθε μερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*