Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησεως κ Ευαγγελιστριας 85 - Μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μπορω να εχω το τηλεφωνο της νανσουλη?

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλισπερα σε ολουσ,σασ ακουο με πολη προσοχη και εχετε δικιο για καπια πραγματα αλα τη ζημια με τησ κοπελεσ στα μαγαζια την καναμε εμισ και εσισ διλαδι,εσισ που δινετε τα τηλεφονα ,και εμισ που το επιτρεπουμε αλιοσ  ;),για αφτο μιν βαλετε φτεκσιμο σε μαγαζια,ιπεφτινεσ,και κοπελεσ,ολα ξεκινανε απο σασ ?.τα μαγαζια ΟΛΑ προσπαθουμε να κρατισουνε ιπο ελενχο την καθε τζουλι,σουλη,φουλι για την ασφαλια σασ και καλιτερεσ ιπιρεσιεσ και με λιγοτερο κοστο το δινατον.Οποσ βλεπετε σε ολα τα μαγαζι η παρκουνε 2-3 αντε και4 κοπελεσ για αυτω δεν φτεμε εμισ αλα καπι ΑΛΙ και εγο αναροτιεμε πιοσ?????????????????????????????? να εχετε ενα καλο βραδι απο μενα νανσουλη φιλακια πολα σε ολουσ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δεν μας το εξηγείς λίγο καλλίτερα αυτό γιατι δεν κατάλαβα που φταίνε οι πελάτες. Και επειδή δυσκολεύεσαι στα Ελληνικά αν κάποιος συναγωνιστής κατάλαβε ας μου εξηγήσει.

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
βεβεοσ μωρακι απο 26 του μινοσ θα σε περιμενο εδο να σου κανο μασαζακι και το τηλ ειναι 6972164085-6972164138 φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μία Ελληνική παροιμία λέει "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε" αγαπητή μου.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αμα ειναι το νανσουλη να μας κανει μασαζακι... τοτε τα πραγματα δυσκολεψαν και βγηκαν τα μεγαλα οπλα...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.739
Πόντοι
216
Ωραία όλα αυτά αλλά δεν μάθαμε ακόμα που δουλεύει η Βίκυ πλέον :P

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
:jerking: :jerking: :jerking:
λεπτομεριες το απογευμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
ΕΥΥ 85 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΟ?........ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑ............ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
λοιπόν για να τελειώνουμε....όντως κράτησα μικρό καλάθι.....με τις παπαριές που γράφεται
πέρασα σήμερα στις 11.55 και δεν άνοιγε κανένας.......
όντως απο το κουδούνι έχει αφαιρεθεί το FKK (όπως έγραψε συναγωνιστής) 
0491.jpg
......
επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιος , είπα από μέσα μου , ρε παιδί μου μήπως ήρθες πολύ νωρίς , μήπως δεν έχουν έρθει ακόμα
οι κοπέλες γιατί τους έκατσε βαριά η γαλοπούλα? , μήπως ξενύχτησαν τα κορίτσια ξεσάλωσαν και το πρώι δεν έβρισκαν τα στριγκάκια τους
για να έρθουν στην δουλειά? μήπως σήμερα δεν έχει 26 ο μήνας? μήπως ? μήπως ? μήπως?.....έτσι ξαναπέρασα στις 15.00 όπου όπως περίμενα πάλι δεν άνοιξε κανένας... κοροϊδία κάργα δηλαδή...

Υ.Γ κατά τις 11.40 έιδα την Νάνσυ να πίνει το καφεδάκι της στο Papagalino μαζί με μιά μεγάλη κυρία ξανθιά με γυαλιά....ρε Νάνσυ μου που είναι εκείνη η ωραία ξανθιά κοπελίτσα
που συνέχεια με αυτή σε πετύχαινα.  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι ακριβωs......Κι εγω περασα στιs 24/12  το πρωι, που δεν ειναι αργια και νουκου ναδα....Ασε που απο τα κρεμασμενα στην πορτα διαφημιστικα καταλαβαινει κανειs , οτι το σπιτι ειναι στα εγκαταλελειμενα
Το AromaTemple  ηταν ανοιχτο κανονικα και πηρα μεζε

edit.....Για μια στιγμη νομιζα οτι χτυπουσα λαθοs κουδουνι απο λαθοs σπιτι, αλλα ευτυχωs ο n.smirni  μου εδιωξε καθε αμφιβολια με την φωτο...Αρα σωστα χτυπαγα :grin:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να είστε επιεικείς μέρες που είναι.... :2funny: η Νάνσυ μπορεί να πήγε να ανοίξει το μαγαζί,αλλά να την ειδοποίησαν τα κορίτσια ότι θα κάνουν χρήση και της σημερινής αργίας... :dancing: έτσι πήγε για καφεδάκι,βοηθούντος και του καλού καιρού....και αυριο μέρα είναι.... :idiot:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ν'αφησει τους καφεδες και να πιασει τους φραπεδες!!!

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
συντομα αγορια μου θα τα πουμε να κανουμε και εμισ γιορτεσ τη λετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
να κάνετε... ποιος είπε να μην κάνετε.
απλά να μην λέτε ψεματάκια και να μην παραπληροφορείται  ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
να κάνετε... ποιος είπε να μην κάνετε.
απλά να μην λέτε ψεματάκια και να μην παραπληροφορείται  ;)

κι εσυ βρε παιδί μου,αφου την είδες να πίνει καφέ,γιατί δεν πήγες να κατσεις μαζί τους? ενα "φραπεδάκι" θα στο κέρναγε.... :rockon:

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
συντομα αγορια μου θα τα πουμε να κανουμε και εμισ γιορτεσ τη λετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Γιατί τις προηγούμενες μέρες δουλεύατε???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρες κάνεναν άλλον να κοροϊδέψεις ,, δε τρώμε κουτόχορτα μαντάμ...

Είδαμε πόσο επαγγελματίες είστε με τη συμπεριφορά σας κ τις ανακρίβειες που υποσχεθήκατε ,, το κάψατε μόνες σας το ίδρυμα...

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
sory ειπα να καιρομε λιγο και εγο σε 2-3 μερεσ θα ανιξουμε και θα ειμαι κοντα σασ καθε μερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
sory ειπα να καιρομε λιγο και εγο σε 2-3 μερεσ θα ανιξουμε και θα ειμαι κοντα σασ καθε μερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Νανσυ,θα σου πω κάτι με ολη την καλή διάθεση......εγω ούτε το ξερω το μαγαζί,ούτε επεχείρησα να ερθω και το βρήκα κλειστό....σε ξερω απο παλιά και όντως είσαι καλή στη δουλειά σου...
Κανείς δεν σου είπε πότε να ανοίξεις και τι θα κάνεις με το μαγαζί σου.Δικό σου είναι,ότι θες κανεις....ομως,όταν μπαίνεις εδω μέσα και κάνεις ενημέρωση οτι θα είστε ανοιχτά και θα έχεις και κοπέλλες,πρέπει να το τηρείς αυτό.Αν δεν είσαι σίγουρη,μην γράφεις τίποτα.....
Ξέρεις,υπάρχουν και πολλά αλλα μαγαζιά στην περιοχή.Αμα λοιπόν έρθει ο άλλος 1-2 φορές και είστε κλειστά,απλά δεν θα ξαναρθει....και αυτό θα είναι εις βαρος της δουλειάς σου....πάντα φιλικά....και χρόνια πολλά!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom