n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.546
- Πόντοι
- 46.232
το έχω βάλει και εγώ πιο πάνω............το ανέφερε ένας τύπος στο θεμα μασατζήδικα που γαμάς.
το έχω βάλει και εγώ πιο πάνω............το ανέφερε ένας τύπος στο θεμα μασατζήδικα που γαμάς.
καλά αν σε αρχίσω στις παροιμίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.....οπότε μια τελευταία , Κυριακή κοντή γιορτή.....ΕΥΥ 85 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΟ?........ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑ............ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν χτυπησουμε κουδουνι και δεν ανοιξετε, μην περιμενετε να ξαναρθουμεΕΥΥ 85 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΟ?........ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑ............ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΕΥΥ 85 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΤΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΙΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΟ?........ΜΙΑ ΠΑΡΙΜΙΑ ΛΕΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΑ............ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ;) ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
paidia ego pou perasa apo sigrou 318 ontos ta koritsia apo 29 einai eki perasa oraia kai to perivalon einai gamato
Tι διαφορα εχει το προγραμα των 50 με των 60 ??!!τού μαγαζιού δεν είμαι φιλέ αλά του κυκλώματος είμαι άμα ενδιαφέρεσαι;
50 με 80 ανά ρανδεβού εγώ παίρνω των 60 και περνάω καλά!
Στο θρεντ του Ευαγγ 85 γραφουμε για το Σ318........Μπιουτιφουλ
τού μαγαζιού δεν είμαι φιλέ αλά του κυκλώματος είμαι άμα ενδιαφέρεσαι;
50 με 80 ανά ρανδεβού εγώ παίρνω των 60 και περνάω καλά!
γιατι ο φου-φοτης δεν μας λεει σε ποια κοριτσα αναφερεται?
ενα 10ρικο...
έτσι κι αλλιώς μόνος του...δεν υπάρχουν κοπέλες... καμιά κοπέλα δεν πάει να δουλέψει σε μαγαζί που του την πέφτει συνέχεια η αστυνομία......Γιατί άμα γράψει την αλήθεια θα τον πλακώσουν και θα φύγουν και θα μείνει στο μαγαζί μόνος του.